aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Saga Sjøsiden!

KYRKSÆTERØRA Trondheimsveien 3I

Lys og lettstelt leilighet med svært sentral beliggenhet | Romslig uteplass med terrasse| Heis | P-plass

 • kr 2 390 000
 • BRA 64 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 390 000
 • Omkostningerkr 72 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 462 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1 985
 • Soverom1
 • ArealP-rom 61 m²
 • Felleskostnaderkr 1 526
 • Tomt4 196.2 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 390 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 59 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 390 000,00))   72 792,- (Omkostninger totalt)   2 462 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Trondheimsveien 3i! En lettstelt og pen leilighet med sentral beliggenhet på Kyrksæterøra. Leiligheten ligger i 1. etasje og har praktisk planløsning med åpen stue/kjøkken løsning, stort soverom, bad og bod/teknisk rom. Fra stua er det utgang til en romslig uteplass med terrasse og utebod. Kvaliteter som er verdt å fremheve: - Behagelig gulvvarme i store deler av leiligheten - Kvalitetsinnredning fra Fossline på kjøkken og bad - Romslig uteplass med terrasse og utebod - Enkel adkomst med inngang på bakkeplan - Ekstra bod i kjeller - Heis - Parkeringsplass i kjelleren til nabobygget - Umiddelbar nærhet til et stort utvalg servicetjenester som dagligvarebutikker, restauranter, bakeri mm. - Leiligheten er en del av Sameiet Saga Sjøsiden som er et veldrevet sameie

Trondheimsveien 3I, Trøndelag

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  1. etasje: 64 kvm Stue/kjøkken, bad, soverom, gang og bod.
  Primærrom
  1. etasje: 61 kvm Stue/kjøkken, bad, soverom og gang.
  Sekundærrom
  1. etasje: 3 kvm Bod.  Tomt
  4196.2m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles tomt: 4 196,2 kvm. Flat tomt som består av asfalt, plen og noe beplantning. Nærhet til sjø.

  Beliggenhet
  Eiendommen har en svært sentral beliggenhet midt i sentrum av Kyrksæterøra. Her er det kort vei til både skole og barnehage, samt sentrum med de aller fleste servicefunksjoner. Her finner du flere dagligvarebutikker, bakeri, restauranter, treningssenter, butikksenter, småbåthavn, bank m.m. I nærområdet er det allsidig og variert natur med både skog, vann, fjord og fjell. Fra leiligheten kan du gå rett ut på fine turstier omkring båthavna, langs elva og i området rundt idrettsanlegget i Ånesøyan. Det er også kort vei til Kjørsemarka hvor det er skiltet stier fra Bugen, over Karlsnessetra og Holstgårdssetra til Skeiet, samt fra Skeiet, forbi Tyskhytta til Klokkarhaugen. Diverse avstander: Sodin skole/Hemne VGS: 7 min. gange Bakkely barnehage: 6 min. gange Rema: 1 min. gange Falksenteret: 3 min. gange Apotek: 3 min. gange

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Leilighetshus med 10 selveierleiligheter. Alle leiligheten har bod i kjeller og parkering i avlåst garasje under Kiwi bygget. Støpte gulv i kjeller og støpt grunnmur. Betong og tre vegger som er kledd utvendig med stående og liggende kledning. Trevinduer med utvendig aluminiumskledning og 3-lags glass. Flatt tak. Egen terrasse og brosteinsbelagt uteplass med egen utebod.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selgers egenerklæring følger som vedlegg til salgsoppgaven. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i denne.

  Innhold
  1. etasje: Stue/kjøkken, bad, soverom, gang og bod. 1 utvendig bod på uteområde og 1 bod i kjeller. Parkeringsplass i p-kjeller.

  Standard
  Gang/Stue/Kjøkken: Parkett på gulv med gulvvarme, malte slette overflater på vegg og malt slett overflate i himling. Utgang til terrasse fra stue. Fossline slett kjøkkeninnredning med eikelaminet i fronter, laminert benkeplate med underlimt vask og nedfelt platetopp. Mekanisk avtrekk og komfyrvakt over kokesonen. Integrert stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Vannføler ved oppvaskmaskin. Soverom: Parkett på gulv, malte slette overflater på vegg og malt slett overflate i himling. Skyvedørsgarderobe. Bod: Parkett på gulv, malte slette overflater på vegg og malt slett overflate i himling. Bad: Flis på gulv med gulvvarme, flis på vegg og malt slett overflate i himling. Fossline hvit slett baderomsinnredning med 120 cm servantskap og heldekkende servant. 2 overskap og speil med lys. Innsvingbare dusjvegger, vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2:   Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Stue Det er målt 14 mm avvik på 2 meters avstand fra skyvedør. Gjennom rommet er det målt 21 mm høydeforskjell fra skyvedør til kjøkken. Soverom Det er målt 10 mm høydeforskejll fra vindu til senter seng på en avstand på 2 m Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad Det er rundt sluk påvist en ikke-fagmessig utførelse av membran/tettesjikt/klemring. Rommet er et våtrom hvor det ved etablering var krav om "uavhengig kontroll", men det foreligger ingen dokumentasjon på at det er utført "uavhengig kontroll". - Membran skal ved sluk være synlig ved klemring.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkeringsplass i p-kjeller (under Kiwi).

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 390 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 59 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 390 000,00))   72 792,- (Omkostninger totalt)   2 462 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming. Gulvvarme i alle rom.

  Energiklasse
  B

 • Kommunale avgifter
  10094

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr og renovasjonsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  431283

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1552619

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader» og "Kommunale avgifter/eiendomsskatt", påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  66/1511

  Felleskostnader pr. mnd
  1526

  Felleskostnader inkluderer
  Fellesutgiftene inkluderer snørydding, strøing, plenklipping, div. utvendig vedlikehold, heis, renhold/strøm fellesareal, regnskapsfører og forsikring.

  Om sameiet
  Eierseksjonen hører til boligsameiet Saga Sjøsiden og består av 20 boligseksjoner med boder og parkeringsplasser, 1 næringsseksjon og fellesarealer.

  Forkjøpsrett
  Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Regnskapsfører opplyser at fellesutgifter fastsettes på årsmøtet hvert år i mars, med virkning fra april gjeldende år. Årsregnskap for 2022 er mottatt fra sameiets forretningsfører og viser et årsresultat på minus 31.200,- og en balanse med sum kr. 304.507. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Vedtekter/husordensregler
  Utdrag vedtekter: - Med fellesareal forstås de deler av eiendommen som ikke inngår i den enkelte bruksenhet. - Eierskifte og utleie av boligseksjoner skal meldes til sameiets styre eller den styret anviser for registering og sameiet kan fastsette et gebyr for notering av eierskifte. - Hver sameier har full disposisjonsrett over sin bruksenhet, herunder rett til salg, bortleie og pantesettelse, så langt slike transaksjoner ikke kommer i strid med disse vedtekter eller gjeldende lovgivning. - Boder er tilleggsareal til den enkelte seksjon, slik det fremgår av tinglyst seksjonsbegjæring for eiendommen. - Til hver seksjon nr. 3-12 hører en parkeringsplass under dekke i byggets underetasje og til hver seksjon 14-23 hører en parkeringsplass i kjeller Sagatun. For alle leilighetstyper gjelder at de har felles gjesteparkering på nedsiden av bygget. - Sameiet har panterett i hver seksjon for krav mot sameieren som følge av sameierforholdet, jfr. eierseksjonsloven § 25. Pantekravets størrelse utgjør det beløp for hver bruksenhet som - dersom ikke lovgivningen anviser et høyere beløp - svarer til folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt da tvangsdekning besluttes gjennomført. - Hver sameier er forpliktet til å bekoste alt innvendig vedlikehold i sin seksjon med tilleggsareal, inklusive tildelt utveldig grøntareal for seksjon 14-23. - Fellesutgifter er utgifter ved eiendommen som ikke er knyttet til den enkelte bruksenhet (hoveddel og tilleggsdel). Fellesutgiftene fordeles etter en fellesutgiftsbrøk basert på sameiebrøken. - Utskifting av vinduer og dører, oppsetting av markiser, endring fasadekledning, endring av utvendig farge etc. kan bare skje etter samtykke fra sameiet. Tilbygg/påbygg og andre arbeider som skal meldes til bygningsmyndighetene, må søkes skriftlig til styret og godkjennes av styret før byggemelding kan sendes. Andre byggearbeider/utskiftninger skal skriftlig varsles styret. - Sameiet tegner husforsikring på vegne av alle sameierne. Ved innvendig skade som dekkes av forsikringen, betaler sameierne egenandelen. Innvendig skade som skyldes ytre forhold dekkes av sameiet. Den enkelte sameier må selv tegne egen innboforsikring. Utdrag husordensregler: - Enhver sameier plikter å utvise tilbørlig hensyn til sameiet som fellesskap og de enkelte øvrige sameierne ved all bruk av fellesareal og fellesanlegg. - Kjøretøyer, sykler, barnevogner og andre gjenstander skal ikke plasseres på fellesareal til hinder for alminnelig ferdsel eller vanlig bruk. - Enhver beplantning på eller annen endring eller permanent bruk av fellesarealer kan bare skje etter forutgående skriftlig godkjenning fra styret. Til seksjon 14-23 hører et eget grøntareal i fremkant som kan beplantes, men det godtas ikke planter/trær med høyde over 1,5 meter. - Grilling skal alltid foregå under oppsyn og i god avstand fra brennbart materiale. Kullgrill bør unngås. Ha alltid en vann/brannslukker for hånden ved grilling. - Enhver plikter å påse at boligen brukes slik at det ikke oppstår ulemper/ubehag for andre beboere. - Det må tas hensyn til det alminnelige behov for hvile og søvn ettermiddag og kveld. Det skal være alminnelig nattero tidsrommet 23.00-06.00. - Sameieren er ansvarlig for at husordensreglene overholdes av sin husstand og andre som sameieren svarer for. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Det er planlagt dugnad i sameiet vår/sommer 2023 i følge referat fra årsmøtet.

  Dyrehold
  Dyrehold er ikke tillatt iht. sameiets vedtekter, men dispensasjon skal likevel gis hvis sterke grunner taler for det og dyreholdet ikke er til noen ulempe for de øvrige brukere av eiendommen.

  Eierskiftegebyr
  4215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5055/102/455/22: 30.06.1980 - Dokumentnr: 4036 - Erklæring/avtale RETTIGHETSHAVER: HEMNE KRAFTLAG AL VEDR TRAFOKIOSK M.V. Overført fra: Knr:5055 Gnr:102 Bnr:455 Snr:13 Gjelder denne registerenheten med flere 16.12.1982 - Dokumentnr: 7828 - Erklæring/avtale Vegvesenets betingelser vedtatt VEDR VANN- OG OVERVANNSLEDNING UNDER FYLKESVEGEN Overført fra: Knr:5055 Gnr:102 Bnr:455 Snr:13 Gjelder denne registerenheten med flere 20.06.1994 - Dokumentnr: 3438 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:5055 Gnr:102 Bnr:500 Rettighetshaver: Knr:5055 Gnr:102 Bnr:561 Bestemmelse om vann/kloakkledning Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:5055 Gnr:102 Bnr:455 Snr:13 Gjelder denne registerenheten med flere 29.02.2012 - Dokumentnr: 170747 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:5055 Gnr:102 Bnr:773 Overført fra: Knr:5055 Gnr:102 Bnr:455 Snr:13 Gjelder denne registerenheten med flere 29.02.2012 - Dokumentnr: 170747 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:5055 Gnr:102 Bnr:491 Snr:1 Rettighetshaver: Knr:5055 Gnr:102 Bnr:491 Snr:2 Rettighetshaver: Knr:5055 Gnr:102 Bnr:773 Overført fra: Knr:5055 Gnr:102 Bnr:455 Snr:13 Gjelder denne registerenheten med flere 20.01.2015 - Dokumentnr: 53254 - Bestemmelse om fiskerett Rettighetshaver: Saga Eiendom AS Org.nr: 958 524 099 Gjelder denne registerenheten med flere 20.01.2015 - Dokumentnr: 53283 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Hemne Fjernvarme AS Org.nr: 987 509 651 Bestemmelse om å legge, ha liggende ,bruke og vedlikeholde Fjernvarmeanlegg og dens røranlegg Med flere bestemmelser Gjelder denne registerenheten med flere 04.12.2014 - Dokumentnr: 1066614 - Resek/deling av seksjon Seksjon som deles: Snr: 13 Formål: Næring Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 790/1511 Ny seksjon: Snr: 22 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 66/1511 01.09.2015 - Dokumentnr: 791272 - Bestemmelse om parkering Rettighet hefter i: Knr:5055 Gnr:102 Bnr:491 Snr:1 Rettighet hefter i: Knr:5055 Gnr:102 Bnr:491 Snr:14 Bestemmelse om adkomstrett Gjelder denne registerenheten med flere Kopi av erklæringer kan fås oversendt ved henvendelse til megler.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Eiendommen ble ombygd fra næringslokaler til leiligheter i 2015. Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 25.06.2015.

  Vei, vann og avløp
  Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett. Eiendommen har vannmåler. Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett. Vei: Eiendommen er tilknyttet privat vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til sentrumsformål. Eiendommen like ved elva Søa, innenfor 100m beltet langs sjø og vassdrag. Kopi av kommuneplanens arealdel 2015-2026 kan sees hos megler. Sameiet opplyser at de har mottatt nabovarsel i forbindelse med byggearbeider. Varsel er mottatt fra Søa Eiendom AS angående plan om boliger på Wesselekra. Konferer megler ved spørsmål knyttet til dette.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Utleie av boligseksjoner skal meldes til sameiets styre eller den styret anviser for registering og sameiet kan fastsette et gebyr for notering av eierskifte.

  Verneklasse/sefrak
  Ikke relevant for denne eiendommen.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Ikke relevant for denne eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Ikke relevant for denne eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 390 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 59 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 390 000,00))   72 792,- (Omkostninger totalt)   2 462 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  72792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning. Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris vederlag på kr 35 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 12 500,- og visninger kr 2 500, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 35 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  34 752,-. Utleggene omfatter takstmann, fotograf, kommunal info og oppgjørsgebyr. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket tilretteleggingsgebyr, gebyr for avholdte visninger og dokumenterte utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Nina Katrine Brandt

Megler

Nina Katrine Brandt

93 44 76 36

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev