aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Trondheimsveien 43!

KYRKSÆTERØRA Trondheimsveien 43

Oppussingsobjekt med svært sentral beliggenhet på Kyrksæterøra | Gangavstand til skole, barnehage og idrettsanlegg

 • kr 1 990 000
 • BRA 151 m²
 • 5 soverom
 • Prisantydningkr 1 990 000
 • Omkostningerkr 65 892
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 055 892
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 959
 • Soverom5
 • ArealP-rom 147 m²
 • Tomt575.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 990 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  49 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 990 000))

  65 892 (Omkostninger totalt)

  2 055 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Trondheimsv. 43! Eiendommen er svært sentralt beliggende i Støllia på Kyrksæterøra og har gangavstand til både skole, barnehage og idrettsanlegg. Det er også kort vei til sentrum hvor det er flere dagligvarebutikker, restauranter, bakeri, treningssenter, butikksenter, småbåthavn mm. Eneboligen selges som et oppussingsobjekt hvor følgende innhold er planlagt iht. planskisse datert 05.10.22: 1.etg: Vindfang, trapperom, 3 soverom, bad, teknisk rom, gang, gang. 2.etg: Trapperom, 2 soverom, bad, stue og kjøkken. Nåværende eier har utført flere oppgraderinger, men ferdigstillelse av prosjektet gjenstår. For mer informasjon vedr. dette se salgsoppgave. Interessenter oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

Trondheimsveien 43, Trøndelag

 • Arealbeskrivelse
  Enebolig
  Bruksareal
  1. etasje: 72 kvm Vindfang, trapperom, gang, soverom, gang, soverom, soverom, bad og teknisk rom.
  2. etasje: 79 kvm Trapperom, soverom, soverom, bad, stue og kjøkken.
  Primærrom
  1. etasje: 68 kvm Vindfang, trapperom, gang, soverom, gang, soverom, soverom og bad.
  2. etasje: 79 kvm Trapperom, soverom, soverom, bad, stue og kjøkken.  Tomt
  575.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiertomt.   Ifølge matrikkelutskrift er eiendommen registrert med et beregnet areal på 576 kvm. Beregnet areal er basert på en oppmåling i digitalt kart. Det gjøres oppmerksom på at slike type arealangivelser (med eventuelle tilhørende kart) kan være upresise og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt kan derfor ikke påberopes.

  Beliggenhet
  Boligen ligger i et svært attraktivt boligområde på Kyrksæterøra med gangavstand til både skole og barnehage, samt sentrum med et stort utvalg servicefunksjoner. I sentrum av Kyrksæterøra finner du flere dagligvarebutikker, frisører, spisesteder, treningssenter, kles- og sportsbutikker, tannlege, verksted, trelast, småbåthavn, bank m.m. I nærområdet er det fine friluftsområder med både skog, vann, fjord og fjell. Det er godt tilrettelagt for friluftsliv både sommer og vinter med enkel tilgang til både turstier, skiløyper, seterveier og brattere fjellsider i nærområdet. Det er også kort vei til idrettsanlegget i Ånesøyan og badeplassene ved Rovatnet. Vinters tid er det populært å benytte seg av områdets mange skiløyper. Det er også mange som tar turen opp til Høgkjølen og bestiger Ruten på 1040 moh. Ruten er Heim Kommunes høyeste topp og byr på flott utsikt over Trollheimen og Tustna. Diverse avstander: Labbetuss barnehage: Ca. 4 min. gange Sodin skole: Ca. 5 min. gange Kiwi: Ca. 10 min. gange Falksenteret: Ca. 10 min. gange Apotek: Ca. 10 min. gange Orkanger: Ca. 50 min. med bil Trondheim: Ca. 1,5 time med bil

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader? Svar: Ja. Beskrivelse: Skeivheter i gulv + lekkasje fra vannrør under utslagsvask pga frost. Kjenner du til om det er/har vært f.eks. sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Svar: Ja. Beskrivelse: Sprekke i grunnmur under vindu, soverom sør/vest. Konstruksjonen er stabilisert med støping av heldekkende kjellergulv. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar: Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad. Beskrivelse: Nytt inntak. Arbeid utført av Halland Elektro. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Svar: Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Skifte av vinduer, tak og utvendig fasade. Arbeid utført av Nidaros bygg. Tilleggskommentarer fra selger: - Boligen selges som et oppussingsobjekt - Alle vinduer + ytterdør/balkongdør er skiftet (Nidaros bygg) - Yttervegg er lektet ut og det er lagt ny kledning (Nidaros bygg) - Montert nytt tak med pipehatt, beslag og nye takrenner (Nidaros bygg) - Ny veranda - Oppretting av skeivheter i grunnmur (Nidaros bygg) - Støpt nytt kjellergulv da det opprinnelig var jordgulv på halve huset (Nidaros bygg) - Lektet ut og isolert vegger i soverom, kjeller - Lektet ut og isolert vegger i stue/kjøkken - Lektet ned og isolert tak i soverom 1.etg. - Flyttet og montert nytt strøminntak (Halland elektro) - Lagt nytt skjultanlegg på rom som er oppgradert - Planert uteområde

  Innhold
  Planlagt innhold fra planskisse datert 05.10.2022: 1.etg: Vindfang, trapperom, 3 soverom, bad, teknisk rom, gang, gang. 2.etg: Trapperom, 2 soverom, bad, stue og kjøkken. Rom som inngår i primærareal: 1.etg: Vindfang, trapperom, 3 soverom, bad, gang, gang. 2.etg: Trapperom, 2 soverom, bad, stue og kjøkken.

  Standard
  Da eiendommen er et oppussingsobjekt er eiendommen ikke gjennomgått av en bygningskyndig og det er ikke utarbeidet tilstandsrapport. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  På egen gårdsplass.

  Diverse
  Eiendommen selges som fremvist på visning. Det vil ikke bli ytterligere ryddet/rengjort. Det gis ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på evt. interiør, materialer o.l. som medfølger. Areal og rombenevnelser i salgsoppgaven er hentet i fra planskisse datert 05.10.2022. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene som er skissert i tegningene. Rommenes bruk kan være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Arealene er ikke kontrollmålt. Kjøper overtar alt ansvar, risiko og evt. kostnader ved eventuelt avvik knyttet til ovennevnte forhold. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 990 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  49 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 990 000))

  65 892 (Omkostninger totalt)

  2 055 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Det er montert varmepumpe i stue i 2.etasje. Det var tidligere ildsted i stue, men det er nå frakoblet.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  25132

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr og renovasjonsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Formuesverdi primær
  753559

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2712812

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» påløper kostnader til for eksempel strøm, forsikring, brøyting, strøing, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5055/102/212: 30.06.1959 - Dokumentnr: 1326 - Erklæring/avtale Vegvesenets betingelser vedtatt VEDR. PRIVAT AVKJØRSEL Gjelder denne registerenheten med flere 07.10.1958 - Dokumentnr: 401405 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:5055 Gnr:102 Bnr:23 17.01.1995 - Dokumentnr: 301 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:5055 Gnr:102 Bnr:619

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse fra byggeår i kommunens arkiver. Det finnes heller ikke byggetegninger fra byggeår, megler har derfor ikke kunnet kontrollere hvorvidt planlagt planløsning (herunder formål/bruk) er godkjent eller er i samsvar med eventuelle godkjente tegninger og tiltak. Dette betyr videre at det kan være rom som er inntatt som primærrom/-areal i salgsoppgaven, men som ikke er godkjent for varig opphold. Boligen er ikke kontrollert med tanke på godkjente rømningsveier/lysinnslipp. Ovennevnte medfører at man ikke vet hvor vidt eiendommen har lovlighetsmangler eller ikke. Konsekvenser av lovlighetsmangler er at kommunen for eksempel kan gi pålegg om tilbakeføring. Kommunen kan også innkreve tvangsmulkt frem til manglene er brakt i orden. Nåværende eier har søkt kommunen om endring av fasade, samt riving av tilbygd garasje og en mindre veranda og oppføring av nye tilbygg, veranda og et mindre overbygg ved inngangspartiet. Søknad om endring av fasade ble godkjent av Heim Kommune 24.10.22. Vedtaket følger som vedlegg til salgsoppgaven. Kommunen opplyser følgende vedr. byggesøknad og videre saksgang: Det er mottatt byggetegninger som lå ved byggesøknaden og som er grunnlag for fattet vedtak. Søker/eier er ansvarlig for at disse tilfredsstiller TEK17. Det er per dags dato ikke er opprettet tilsyn i saken for å sjekke krav i forhold til TEK17. Nåværende eier har søkt som selvbygger og må levere «Egenerklæring for selvbygger» de deler av tiltaket nåværende eier har utført. Ny eier kan for resterende arbeider sende inn skjema 5186 «Melding om endring av ansvarsrett» sammen med enten skjema 5164 «Søknad om personlig ansvarsrett som selvbygger» eller eventuelt sammen med «Erklæring om ansvarsrett» fra firma som skal utføre resterende arbeider. Når disse arbeidene er ferdig må ny eier som eventuell selvbygger sende inn «Egenerklæring for selvbygger» eller hvis firma har erklært ansvarsrett, hente inn «Samsvarserklæring fra aktuelle firma». Egenerklæringen/-e og eventuell samsvarserklæring sendes kommunen sammen med skjema 5167 «Søknad om ferdigattest». Kjøper påtar seg alt ansvar og risiko for ovennevnte forhold, både for fremtidig bruk og eventuelle pålegg relatert til dette, herunder risikoen for om bruken ikke lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Interessenter oppfordres til å kontakte kommunen ved spørsmål knyttet til ovennevnte.   

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Eiendommen ligger i nærheten av sikringssone nedslagsfelt drikkevann. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser følger som vedlegg til salgsoppgave. Kommuneplan for Heim Kommune 2015-2026 kan fås oversendt ved henvendelse til megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 990 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  49 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 990 000))

  65 892 (Omkostninger totalt)

  2 055 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  65892

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg, han har derfor ikke den kjennskap til boligen som daglig bruk vil kunne gi. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Huset er et rehabiliteringsobjekt og kjøper oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Nina Katrine Brandt

Megler

Nina Katrine Brandt

93 44 76 36

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev