aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Gravdalsveien 2 - presentert av Marius Hagen v/ Aktiv Eiendomsmegling
Velkommen til Gravdalsveien 2 - presentert av Marius Hagen v/ Aktiv Eiendomsmegling

LAKSEVÅG Gravdalsveien 2

Stor 4-roms hjørneleilighet i 10.etasje | Heis |Balkong med flott utsikt| Buss og butikk like ved inngangsdøren |

 • kr 2 350 000
 • BRA 73 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 2 350 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 557 304
 • EierformAndel
 • Byggeår1964
 • Soverom3
 • ArealP-rom 70 m²
 • Andel fellesgjeldkr 197 472
 • Felleskostnaderkr 5 763
 • Tomt2 126.4 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 350 000 (Prisantydning) 197 472 (Andel av fellesgjeld)   2 547 472 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 557 304 (Totalpris inkl. omkostninger)
Planløsning 10. etasje
Aktiv Eiendomsmegling v/ Marius Hagen presenterer Gravdalsveien 2 - en flott andelsleilighet på hjørnet i byggets 10.etasje. Leiligheten ligger i et sentralt og rolig område på Nygård. I umiddelbar nærhet finner du Rema 1000, frisør, bensinstasjon, Taxiholdeplass og blomsterbutikk. Rett ved leiligheten er det busstopp med hyppige avganger enten man skal til Bergen sentrum, Haukeland Sykehus eller vestover mot Loddefjord, Askøy og Sotra. Gode turmuligheter like utenfor døren med turstier til Damsgårdsfjellet som starter like ved borettslaget. Fra Gravdal er det fine turstier via Kvarven og opp til Lyderhorn. I Nipedalen finnes det fine turområdet på Lyreneset. Her får man fantastisk utsikt over Byfjorden og innseilingen mot Bergen. Velkommen til visning - husk påmelding!
Fin utsikt mot nærområdene.

Gravdalsveien 2, Vestland

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  10. etasje: 73 kvm Entré 2 m² Stue 22,1 m² "Gangdel" mellom entré og stue 5,5 m² Kjøkken 6,8 m² Bad 3,2 m² Soverommene er 8,1 m², 8,1 og 9,8 m² Bod.
  Primærrom
  10. etasje: 70 kvm Entré 2 m² Stue 22,1 m² "Gangdel" mellom entré og stue 5,5 m² Kjøkken 6,8 m² Bad 3,2 m² Soverommene er 8,1 m², 8,1 og 9,8 m²  Tomt
  2126.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er for det meste bebygget.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i et sentralt og rolig område på Nygård. I umiddelbar nærhet finner du Rema 1000, frisør, bensinstasjon, Taxiholdeplass og blomsterbutikk. Rett ved leiligheten er det busstopp med hyppige avganger enten man skal til Bergen sentrum, Haukeland Sykehus eller vestover mot Loddefjord, Askøy og Sotra. Gode turmuligheter like utenfor døren med turstier til Damsgårdsfjellet som starter like ved borettslaget. Fra Gravdal er det fine turstier via Kvarven og opp til Lyderhorn. I Nipedalen finnes det fine turområdet på Lyreneset. Her får man fantastisk utsikt over Byfjorden og innseilingen mot Bergen. Nr1 Fitness, Sats og Lyngbø SK sitt idrettsanlegg ligger innenfor gangavstand fra leiligheten. Kort vei til Laksevåg Senter med blant annet flere dagligvarebutikker, vinmonopol, frisør og kaféer. Ca. 5 min. kjøring til Bergen sentrum.

  Adkomst
  Enkel adkomst fra hovedvei. Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Eiendommen og området er i hovedsak bebygget med lignende bebyggelse.

  Byggemåte
  Høyblokk med bærende system i betong, skiller, dekker og fundamenter. Flat takkonstruksjon. Vegger med bindingsverk og fasadeplater utvendig. For en nærmere beskrivelse av eiendommens byggemåte og konstruksjon henvises det til rapport fra takstmann.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Boligen selges på fullmakt. Egenerklæring er dermed ikke utfylt. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med en bygningskyndig.

  Innhold
  Aktiv Eiendomsmegling v/ Marius Hagen presenterer Gravdalsveien 2 - en flott andelsleilighet på hjørnet i byggets 10. Etasje. Eiendommen holder normal standard på utstyr og overflater, og følgende trekkes fram: Leiligheten har en stor og trivelig stue som er enkel å innrede. Det er god plass til stor sofagruppe og salongbord. Store vinduer slipper inn godt med naturlig lys. Det er utgang til stor altan med plass til utemøbler. Nyere IKEA kjøkken fra 2016. Kjøkkenet er lyst og tidløst, med plass til et lite spisebord. God skap- og benkeplass med med laminert benkeplate. 3 romslige soverom med god plass til både garderobe og seng. Plassbygd garderobe på alle rommene. Eldre bad med varme i gulv. Badet er innredet med toalett, dusjkabinett, servant med skuffer og opplegg for vaskemaskin. Entré med plass til yttertøy og sko. Felles vaskeri i byggets 15. etasje. Leiligheten disponerer også en bod i kjeller.

  Standard
  Leiligheten har behov for oppussing og modernisering. For øvrig henvises det til rapportens enkeltpunkter. Leiligheten ligger fint til på hjørnet i byggets 10. etasje, og inneholder: Entré, kjøkken, 3 soverom, bad og altan. Leiligheten disponerer også en bod i kjeller Innvendige overflater: Laminat og belegg på gulver. Tapet, malt tapet og malt tynnpanel på vegger. Malte betongelementer i himling. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Tekniske installasjoner > Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Eldre kobberrør. Tiltak: I forbindelse med oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør. Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Det er ikke registrert lekkasjer. Vannrørene av kobber og er over 25 år. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt. Avvik som kan kreve tiltak: Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Opprinnelige avløpsrør. Tiltak: I forbindelse med oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør. Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Det er ikke registrert lekkasjer, eller opplyst om problemer relatert til avløpsrør. Avløpsrørene er over 25 år. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt.   Forhold som har fått TG3: Våtrom > Generell > Bad/vaskerom: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Eldre og utett bad. Skadet gulvbelegg. Sluken er ikke sett. Tiltak: Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres. Badet fungerer kun ved bruk av dusjkabinett. Rommet må pusses opp for å tilfredsstille dagens krav til våtrom. Forhold som har fått TGIU: Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: Sikringsskapet er ikke kontrollert. Det er låst, med brukket nøkkel i låsen. Tiltak:

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Tv/internett er inkl. i felleskostnader.

  Parkering
  Det er ikke egen parkering til leiligheten. Garasjeplass kan bli tildelt av styret etter liste når det er ledige plasser. Ventetid må påregnes.

  Diverse
  Fra årsmøtet i borettslaget: - Grunnet mye rot og smuss i gangen, ødeleggelser av pyntepotter utenfor samt mye boss (spesielt i helgene) har det vært fremmet forslag om å montere overvåkningskamera ved inngangdørene og ved heisen. Vedtaket ble godkjent på årsmøtet. Utvask: Boligen er utvasket av Citymaid i forbindelse med salgsprosessen. Boligen vil ikke bli ytterligere utvasket etter fellesvisning og overleveres i forevist stand. Det er bruken av rommet på befaringstidspunktet som avgjør om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for takstmannens valg. Enheten er ikke oppmålt av megler. Oppgitt areal er hentet fra rapport fra takstmann. For øvrige opplysninger om eiendommen se selgers egenerklæring samt rapport fra takstmann som er vedlegg til salgsoppgaven.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 350 000 (Prisantydning) 197 472 (Andel av fellesgjeld)   2 547 472 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 557 304 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varme i gulv i bad, og radiator (varmtvann) i stue. Ellers elektrisk.

  Energiklasse
  unknown

 • Formuesverdi primær
  712353

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2564470

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andelsnummer
  52

  Part.obl.nr.
  950314931

  Felleskostnader pr. mnd.
  5763

  Andel fellesgjeld
  197472

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-08-02T22:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Total fellesgjeld for Nygård Sentrum Borettslag pr. 03.08.2023: 11 403 217,00

  Andel fellesformue
  135890

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Borettslaget
  Nygård Sentrum Borettslag

  Borettslagets org.nr
  950314931

  Forkjøpsrett
  Det er intern forkjøpsrett i laget. Denne er lyst ut i forkant, og det er ingen som har meldt som har ønsket å benytte seg av forkjøpsretten.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes som ny andelshaver i borettslaget. Dersom kjøper ikke blir godkjent som ny andelseier blir andelen solgt videre for kjøpers regning og risiko.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Bank: Fana Sparebank Lånenr.: 34118350830 Lånebeskrivelse: Fana Spare bank, BM-lån Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 4,52% Andel av saldo 197 471,90 Innfrielsesdato: 30.06.2037

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er ikke med i sikringsfond.

  Borettslagets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring NUF

  Polisenummer felles forsikring
  SP0003235145

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold må søkes til styret.

  Eierskiftegebyr
  6250

 • Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for 14 etasjers forretnings- og våningshus datert 29.03.1966.

  Vei, vann og avløp
  Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Vei: Tilkomst via offentlig vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Reguleringsplaner på grunnen: Planid: 40270000 Plannavn: LAKSEVÅG. YTRE NYGÅRD, ENDRET REGULERINGS- OG BEBYGGELSESPLAN Ikrafttrådt: 04.09.1964 Dekningsgrad: 95,2 % Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom: Planid: 40270004 Plannavn: LAKSEVÅG. YTRE NYGÅRD, ELIASMARKEN, ENDRET PLASSERING AV TVERRBLOKKEN Ikrafttrådt: 23.05.1967 - Mindre reguleringsendring: endret plassering av tverrblokken (Eliasmarken). Planid: 5290003 Plannavn: LAKSEVÅG. GNR 149 BNR 1014, NYGÅRD Saksnr: 200402429 Ikrafttrådt: 14.06.2004 - Mindre vesentlig reguleringsendring; fra offentlig formål til bolig. Planid: 40260010 Plannavn: LAKSEVÅG. GNR 149 BNR 159, NYGÅRD Ikrafttrådt: 26.01.1973 - Mindre vesentlig reguleringsendring; delingstillatelse. Reguleringsplaner under arbeid: Planid: 71130000 Plannavn: LAKSEVÅG. GNR 149 BNR 4 MFL., SIMONSVIKEN NÆRINGSPARK Saksnr: 202224304 Dekningsgrad: 13,8 % Hensikten med planarbeidet er å tilrettelegge for: - Industri/næring/kontor/tjenesteyting/plasskrevende varehandel - Ivareta og videreutvikle dagens virksomheter innenfor eksisterende anlegg og bygninger og uten vesentlig endringer av bilbruk. - 3000 m2 nytt næringsareal/lagerbygg - Regulere godkjent dypvannskai - Omorganisering av logistikk-/trafikkmønster Kommuneplan: Planid: 65270000 Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018 Ikrafttrådt: 19.06.2019 Dekningsgrad: 100,0 % - Arealet er avsatt til bebyggelse og anlegg etter kommuneplanen. Hensynssoner i kommuneplan: Kulturmiljø: Historiske veifar. Dekningsgrad 0,9 %. Gul støy: Vei støy - gul sone. Dekningsgrad 64,5 %. Rød støy: Vei støy - rød sone. Dekningsgrad 35,5 %. Kommunedelplan: Planid: 65110000 Plannavn: LAKSEVÅG. STRATEGISK PLANPROGRAM FOR LAKSEVÅG Ikrafttrådt: 22.10.2019 Dekningsgrad: 100,0 % - Hovedstrategien for utviklingen er å ta i bruk Laksevåg sin sterke identitet og naturgitte kvaliteter på en måte som gjør dem synlige og tilgjengelige for alle. Etablering av et sammenhengende og attraktivt gangveinettverk som binder området sammen lokalt, fra sjø til fjell, utgjør grunnstrukturen i dette. I tillegg kreves omfattende utbygging av offentlig infrastruktur som forutsetning for en vesentlig økning i antall nye boliger og arbeidsplasser i bydelen. Kommunedelplan under arbeid: Planid: 64090000 Plannavn: KOMMUNEDELPLAN FOR KOLLEKTIVSYSTEMET FRA BERGEN SENTRUM TIL BERGEN VEST Saksnr: 202220469 Dekningagrad: 100,0 % - Forslag til kollektivplan omhandler kollektivsystem mellom Bergen sentrum og Bergen vest med hovedkorridorer for stamlinjer. Kollektivplanen inneholder anbefalinger om stamlinjene skal betjenes med høykvalitets buss eller bybane. Planforslaget er utarbeidet av COWI på oppdrag fra Bergen kommune i samarbeid med partene i Miljøløftet. Planer i nærheten av eiendommen: Planid: 40260000 Plannavn: LAKSEVÅG. GNR 149 OG GNR 150, NYGÅRD - NYGÅRDSVIK - GLEDESNES, REGULERINGS- OG BEBYGGELSESPLAN Bebyggelsen innenfor det regulerte areal er delt i: A. Boligbygg B. Industribygg Planid: 40270002 Plannavn: LAKSEVÅG. GNR 149, YTRE NYGÅRD, ELIASMARKEN, PARKERING OG LEKEAREAL - Mindre reguleringsendring: Endring av parkeringsareal og lekeareal for Eliasmarken. Planid: 40271201 Plannavn: LAKSEVÅG. GNR 149 BNR 1109, NYGÅRD, LYDERHORNSVEIEN 40 Saksnr: 200513317 - Mindre vesentlig reguleringsendring for bebyggelsesplan i Eliasmarken. Planid: 9840000 Plannavn: LAKSEVÅG. GNR 149 BNR 4, IDRETTSBANE Saksnr: 190140404 - Eldre reguleringsplan: Etablering av ny idrettsbane. Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: Eiendom: 149/669 Bygningsnr: 139730607 Bygningstype: Verkstedbygning Status: Bygning godkjent for riving/brenning Dato: 06.03.2020 Saksnr: 202002238 - Gjelder Lyderhornsveien 33/35. Eiendom: 149/339 Bygningsnr: 300578530 Bygningstype: Garasjeuthus anneks til bolig Status: Igangsettingstillatelse Dato: 14.09.2016 Saksnr: 201619233 - Gjelder Gravdalsveien 12. Andre opplysninger: Hele eller deler av eiendommen antas a° være berørt av støy fra veitrafikk over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert pa° overordnede støyberegninger. Dette vil kunne fa° betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 350 000 (Prisantydning) 197 472 (Andel av fellesgjeld)   2 547 472 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 557 304 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr  34 900,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke grunnpakke informasjon kr 3 000,-, markedspakke kr 15 900,-, prospekter kr 1 500,-, tilretteleggingsgebyr kr 7 900,- oppgjørshonorar kr 4 500,-, opplysninger forretningsfører kr 3 750,-, eierskiftegebyr kr 6 215,- og visninger kr 2 500,-.  Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Marius Hagen

Megler

Marius Hagen

99 54 05 96

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev