aktiv-eiendomsmegling
Aktiv eiendomsmegling v/ Tarek Andre Bergfjord har gleden av å presentere Kringsjåveien 90.
Aktiv eiendomsmegling v/ Tarek Andre Bergfjord har gleden av å presentere Kringsjåveien 90.

LAKSEVÅG Kringsjåveien 90

Laksevåg | Lys og moderne 4-roms leilighet med kort vei til "alt" av servicetilbud samt Bergen sentrum.

 • kr 2 840 000
 • BRA 60 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 2 840 000
 • Omkostningerkr 91 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 931 792
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1910
 • Soverom3
 • ArealP-rom 59 m²
 • Tomt207 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 840 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 71 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,00))   88 042,- (Omkostninger totalt)   2 928 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning | Kringsjåveien 90
Aktiv eiendomsmegling v/ Tarek Andre Bergfjord har gleden av å presentere Kringsjåveien 90. Her bor du sentralt med kort vei til matbutikker, idrettsanlegg, kollektivtransport og turområder. Fra leiligheten tar det ca. 30 minutter å gå inn til Bergen sentrum.
 • Tre soverom
 • Boligens flater er nylig oppusset
 • Flere vinduer samt balkondør byttet i 2023
 • Koselig felles uteområde
 • Utsikt mot byfjellene
 • Flere skoler og barnehager i nærområdet
 • Laksevåg senter rett utenfor døren
 • Gode bussforbindelser i ulike retninger
 • Flotte turmuligheter i området Leiligheten går over et plan og følgende rom er inkludert i P-rom: Gang, kjøkken, bad/wc, tre soverom og stue. Hjertelig velkommen på visning - husk å melde deg på!
 • Kringsjåveien 90, Vestland

  • Tomt
   207m²

   Beskrivelse av tomt
   Felles eid tomt med felles terrasse på bakside.

   Beliggenhet
   Boligen ligger svært sentralt til på Laksevåg og har en ideell beliggenhet. Rett over gaten finner du Laksevåg Senter, et flott handlesenter som tilbyr et rikholdig utvalg av butikker og servicetilbud. Blant annet har du to dagligvarebutikker, Rema1000 og Meny, i tillegg til frisør, tannlege, og vinmonopol. For de som ønsker å holde seg i form, er det kort vei til Elixia treningssenter og Nygårdsmyren med et godt utstyrt idrettsanlegg. Samtidig er det enkelt å komme seg til Bergen sentrum, enten ved å sykle som tar kort tid, eller ved å ta en hyggelig 30-minutters spasertur. Boligen nyter også godt av gode bussforbindelser i nærheten. Linje 6 og 20 har hyppige avganger til sentrum, linje 20 tar deg til Haukeland Sykehus og Vestkanten, hvor du finner et variert utvalg av butikker og til og med et badeland. Området rundt Laksevåg byr på mange flotte turområder. Blant annet kan du gå turstier til Løvstakken og Damsgårdsfjellet. Løvstien, en vakker turvei med lekeplasser underveis, starter ved Melkeplassen og går rundt Løvstakken helt til Kråkenes. Hvis du ønsker å nyte varme sommerdager, er Karihola, en badeplass ved Olderneset, kun en 10-minutters spasertur fra boligen. Her kan du også beundre den flotte utsikten over innseilingen til Bergen. Familier og studenter vil sette pris på tilgjengeligheten til flere barnehager, skoler, Laksevåg videregående skole og Sjøkrigsskolen i nærområdet, noe som gjør det til et attraktivt sted å bo. Alt i alt er boligen ideelt plassert med et rikt utvalg av butikker, fritidsaktiviteter og naturskjønne områder rundt Laksevåg, noe som gjør det til et flott sted å bo og trives.

   Adkomst
   Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

   Bebyggelse
   Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

   Byggemåte
   Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Jan Erik Bjordal. Grunn og fundamenter: komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Utvendig drenering er ikke kjent. Antatt selvdrenerende masser, kultet med steinmasser. Bygningen har grunnmur i natursteinsmur. Takkonstruksjoner: Taktekkingen er av betongtakstein. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Vinduer: Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass og malte trevinduer med 3-lags glass. Noen Vinduer er byttet i år 2023. Etasjeskiller: Etasjeskiller er av trebjelkelag. Gulv ble kontrollert med laser på befaringsdagen. Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav. Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer Tilstandsgrad 1: Svake symptomer Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt) Følgende er beskrevet av takstmann: Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 2: Taktekking Avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen Nedløp og beslag Avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på renner/nedløp/beslag Etasjeskille/gulv mot grunn Avvik: Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Radon Avvik: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Overflater og innredning Avvik: Noe hakk og riper på innredning. Vannledninger Avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Avløpsrør Avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Ventilasjon Avvik: Boligens ventilasjon tilfredsstiller ikke dagens forskrifter. Varmtvannstank Avvik: Det er ikke påvist tilfredsstillende avrenning eller annen kompenserende løsning fra varmtvannstank. Drenering Avvik: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Grunnmur og fundamenter Avvik: Bygningen har grunnmur i natursteinsmur. Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 3: Veggkonstruksjon: Avvik: Det er påvist betydelige råteskader i bordkledningen Kostnadsestimat: 10 000 - 50 000,-. Bad Avvik: Tilstandsgrad er satt hovedsakelig ut fra forhold som alder/forventet levetid (i tillegg til evt beskrevne avvik). Norsk Takst har bestemt i instruks for tilstandsrapportering at alle bad som er fra 1997 og eldre automatisk skal gis"TG:3" (grunnet alder/levetid) Kostnadestimat: 100 000 - 300 000,-. Øvrige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

   Sammendrag selgers egenerklæring
   - Det har vært fuktskade i vegg på påbygg som nå er fikset. Det er ny blykledning- og sløyse er lagt, og veggene er byttet ut. - Det har vært observert svertesopp på ene soverommet i påbygg og soverom i hovedbygg. Polygon var på befaring på grunn av dette, og det ble konkludert med at det var dårlig inneklimaet som resulterte i svertesopp dannelsen (som oppstår når inneklima er dårlig). Dette har blitt utbedret gjennom installasjon av ventiler på alle rom i leiligheten, samt utskiftning av vinduer.

   Innhold
   Areal og fordeling pr etasje 1.etg: 60 kvm BRA / 59 kvm P-rom Leiligheten går over et plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 1.etg: Gang (2kvm), kjøkken (6.7 kvm), bad/wc (3 kvm), soverom (7,7 kvm, 6,5 kvm og 5,1 kvm) og stue (24 kvm) I tillegg medfølger 1 stk innvendig bod på ca. 1 kvm.

   Standard
   Innvendige overflater Gulv: Laminat. Vegger: Malte plater. Tak: Malte plater. Entré: Lys og trivelig entré med god plass til å henge fra seg ytterklær og sette fra seg sko. Stue: Lys og luftig stue med store vindusflater som sørger for at det kommer rikelig med naturlig lys inn og utsikt over omgivelsene. Stuens størrelse gjør det mulig å innrede stuen med både tv- og spisestue. Kjøkken: Flott kjøkken i delikate farger. Kjøkkenet har innredning med profilerte fronter og benkeplate av laminat. Det er kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin og komfyr. Det er god skap- og benkplass til matlaging og lagring. Soverom: Boligen har tre soverom alle malt i tidsriktige farger. Fra hovedsoverommet er det utgang til felles uteområde. Soverommene har god plass til dobbeltseng og nattbord. Bad: Lyst bad som inneholder dusjkabinett, servant og speil. Veggene har baderomsplater og taket har himlingsplater. Badet har behov for oppgradering, se tilstandsrapport. Andre opplysninger: - Balkongdør fra 2023. - Noen vinduer bytter i 2023. - Sikringsskapet henger i felles gang. - Varmtvannstanken er på ca. 198 liter. - Avløpsrør av støpejern.

   Innbo og løsøre
   Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

   Hvitevarer
   Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

   TV/Internett/bredbånd
   Kjøper må selv tegne abonnement for TV og internett.

   Parkering
   Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

   Forsikringsselskap
   Gjensidige

   Polisenummer
   88741935

   Radonmåling
   Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

   Diverse
   Følgende hvitevarer medfølger i handelen: hvitevarer på kjøkken. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. I henhold til de originale byggetegningene, er to av soverommene opprinnelig oppført som brendsel og bryggerom. Det foreligger ingen dokumentasjon om at dette er omsøkt. Éntre og inngang er fellesareal. Derfor fremkommer ikke inngang i boligens originale byggetegninger. Kjøper overtar ansvar ovenfor bruk på éntre og inngang.

   Prisantydning inkl. omkostninger
   2 840 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 71 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,00))   88 042,- (Omkostninger totalt)   2 928 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  • Oppvarming
   - Elektrisk oppvarming - Naturlig ventilasjon

   Energiklasse
   G

   Info energiklasse
   Eier har ikke energimerket eiendommen og interessenter må derfor legge til grunn at eiendommen har energimerke G.

  • Kommunale avgifter
   9234

   Kommunale avgifter år
   2023

   Info kommunale avgifter
   De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

   Formuesverdi primær
   677658

   Formuesverdi primær år
   2021

   Formuesverdi sekundær
   2439570

   Formuesverdi sekundær år
   2021

   Info formuesverdi
   Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

   Andre utgifter
   For aktuell leilighet vil det være strøm etter forbruk, tv/internett, forsikring etc.

   Tilbud lånefinansiering
   Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
   På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/151/20/1: 07.08.1909 - Dokumentnr: 900148 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:4601 Gnr:151 Bnr:20
   Gjelder denne registerenheten med flere
   23.09.1924 - Dokumentnr: 901148 - Erklæring/avtale Avståelse av gategrunn til Bergen Kommune
   Overført fra: Knr:4601 Gnr:151 Bnr:20
   Gjelder denne registerenheten med flere
   08.08.2018 - Dokumentnr: 1112193 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
   Snr: 1
   Formål: Bolig
   Sameiebrøk: 57/100


   Ferdigattest/brukstillatelse
   Det foreligger ikke ferdigattest i henhold til Bergen kommune.

   Vei, vann og avløp
   Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger.

   Regulerings- og arealplanner
   Reguleringsplaner på grunnen PlanID: 40210000 Plannavn: LAKSEVÅG. HOLEN - VÅGEDALEN, VEIPLAN Dekningsgrad: 99% PlanID: 5680000 Plannavn: LAKSEVÅG. RV 555 KRINGSJÅVEIEN, BUSSPRIORITERING Dekningsgrad: 0,8% PlanID: 62300000 Plannavn: LAKSEVÅG. GNR 151 BNR 83 MFL., VÅGEDALEN BOLIGOMRÅDE Dekningsgrad: < 0,1% Reguleringsformål: PlanID: 62300000 Reguleringsformål: 2012 - Gate med fortau Reguleringsplaner under arbeid PlanID: 70140000 Plannavn: LAKSEVÅG. GNR 125 BNR 1 MFL., LAKSEVÅGNESET Dekningsgrad: 1% Kommuneplan: PlanID: 65270000 Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018 Dekningsgrad: 100% Arealformål: 1130 - sentrumsformål Beskrivelse: byfortettingssone Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen: Beskrivelse: vei støy - gul sone Dekningsgrad: 42% Hensynssoner rød støy i kommuneplanen: Beskrivelse: vei støy - rød sone Dekningsgrad: 58,1% Kommunedelplan: PlanID: 65110000 Plannavn: LAKSEVÅG. STRATEGISK PLANPROGRAM FOR LAKSEVÅG Dekningsgrad: 100% Kommunedelplaner under arbeid: PlanID: 64090000 Plannavn: KOMMUNEDELPLAN FOR KOLLEKTIVSYSTEMET FRA BERGEN SENTRUM TIL BERGEN VEST Dekningsgrad: 100% Planer i nærheten av eiendommen: PlanID: 40215000 Plannavn: LAKSEVÅG. GNR 150 BNR 144, HOLEN PlanID: 64410000 Plannavn: LAKSEVÅG. GNR 150 BNR 12 OG 102, NYE HOLEN SKOLE PlanID: 61910000 Plannavn: LAKSEVÅG. GNR 151 BNR 196 MFL., JOHAN BERENTSENS VEI, NÆRINGSBYGG PlanID: 70250000 Plannavn: LAKSEVÅG. GNR 150 BNR 6 MFL., JOHAN BERENTSENS VEI PlanID: 40050100 Plannavn: LAKSEVÅG. GNR 151 BNR 180 MFL., KRINGSJÅVEIEN 83, LAKSEVÅG SENTER OG LAKSEVÅG INDUSTRIHUS Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: Eiendom: 150/346 Saksnr: 202025241 Eiendom: 150/351 Saksnr: 201315846 Eiendom: 150/19 Saksnr: 202128541 Andre opplysninger: Eiendommen er berørt av Eviny Termo AS sitt konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg. Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanenes bestemmelser.

   Adgang til utleie
   Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

   Legalpant
   Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

   Kommentar bo- og driveplikt
   Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

   Kommentar konsesjon
   Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

   Kommentar odelsrett
   Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

   Budgivning
   Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

   Omk. Kjøper beskrivelse
   2 840 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 71 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,00))   88 042,- (Omkostninger totalt)   2 928 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

   Omk. kjøper beløp
   91792

   Betalingsbetingelser
   Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

   Hvitvaskingsreglene
   Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

   Personopplysningsloven
   Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

   Boligselgerforsikring
   Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

   Boligkjøperforsikring
   Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

   Meglers vederlag
   Vederlag: 42 500,- Markedspakke: 16 900,- Oppgjørshonorar: 6 900,- Grunnpakke: 15 000,-

  Tarek André Bergfjord

  Megler

  Tarek André Bergfjord

  46 63 62 55

  Send e-post

  Få beskjed når lignende
  boliger kommer for salg

  Få en verdivurdering

  Siste boliger

  Meld deg på vårt nyhetsbrev