aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv eiendomsmegling v/ Fabian Haukedal har gleden av å presenter Monrad Mjeldes vei 20.

LAKSEVÅG Monrad Mjeldes vei 20

Laksevåg | Flott 3-roms leilighet med vestvendt altan og gode solforhold. Sentral beliggenhet med nærhet til alt!

 • kr 2 490 000
 • BRA 69 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 490 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 876 166
 • EierformAndel
 • Byggeår1 964
 • Soverom2
 • ArealP-rom 69 m²
 • Andel fellesgjeldkr 376 334
 • Felleskostnaderkr 4 809
 • Tomt7 487 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 490 000 (Prisantydning) 376 334 (Andel av fellesgjeld)   2 866 334 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 876 166 (Totalpris inkl. omkostninger)
Aktiv eiendomsmegling v/ Fabian Haukedal har gleden av å presentere Monrad Mjeldes vei 20. Romslig 3-roms leilighet i et sentralt og attraktivt område på Laksevåg. Her bor du bynært med gangavstand til alle hverdagsfasiliteter og flotte turmuligheter på Løvstakken og Damsgårdsfjellet like utenfor inngangsdøren.
 • Praktisk og arealeffektiv planløsning.
 • Lys og luftig stue.
 • Ekstern bod på 8,2 kvm.
 • Ingen dokumentavgift.
 • Solrik terrasse.
 • Kort avstand til dagligvare, busstopp og treningssenter!
 • Flotte turterreng til Løvstakken og Damsgårsfjellet like i nærheten! Leiligheten går over et plan og følgende rom er inkludert i P-rom: Gang, bad/vaskerom, soverom, soverom, stue, kjøkken. Hjertelig velkommen på visning!
 • Monrad Mjeldes vei 20, Vestland

  • Tomt
   7487m²

   Beskrivelse av tomt
   Tomten er felles for borettslaget, tomten er opparbeidet med diverse beplantning.

   Beliggenhet
   Eiendommen har en attraktiv, solrik og sentrumsnær beliggenhet i et veletablert boligområde på Laksevåg. Her bor du med alt du trenger i hverdagen innenfor kort rekkevidde. Fra boligen er det kort avstand til dagligvare, busstopp, treningssenter og turstier. Fra leiligheten er det kort vei til Laksevåg senter med blant annet Meny butikk, vinmonopol og apotek. Det er også kort vei til Oasen senter hvor du finner en rekke ulike spisesteder, dagligvare og vinmonopol. For å komme deg til Oasen kan du eksempelvis ta bybuss 46 fra Løvstakkskiftet til Fyllingsdalen terminal, Oasen. For den spreke og aktive er det kort vei til flotte turstier i nærområdet, og ønsker man litt mer krevende løyper kan man gå opp blant annet Damsgårdsfjellet og Løvstakken. Den nylig anlagte og populære Løvstien ligger like ved. På varme sommerdager er det svært populært å ta turen til Krohnegården ved Storavatnet og bade i vannet eller grille som det er anlagt til. Her er det tilrettelagt med badestrand og flytebrygge. Fritidsaktiviteter for alle aldre med blant annet kunstgress fotballbane og Frøya idrettshall ikke langt unna. Her ligger også en stor Rema 1000 butikk. Den nærmeste dagligvare butikken er Coop prix Melkeplassen, og det tar ca 4 minutter å gå ned hit. Herfra kan man også eksempelvis ta bybuss 19 som går til sentrum, og videre til Åsane. Rett her befinner også Fysak melkeplassen seg. Sykkelavstand til sentrum hvor en finner et bredt utvalg servicetilbud og de større utdanningsinstitusjonene som blant annet BI og UiB. Med bil kommer du deg til sentrumskjernen på ca. 9 minutter. Nærmeste busstopp ligger få minutter unna og har hyppige avganger i retning Bergen sentrum og Fyllingsdalen

   Adkomst
   Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

   Bebyggelse
   Området består hovedsakelig av villa, småhusbebyggelse og leilighetsbygg.

   Byggemåte
   Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Mats Hansen: Grunn og fundamenter: Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Yttervegger: Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i betong- og trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med fasadeplater. Takkonstruksjoner: Takkonstruksjonen er utført som flatkonstruksjon, taket er tekket med papp eller tilsvarende. Gulvsystemer: Av betong. Vinduer: Isolerglass i malte trekarmer Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav. Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer Tilstandsgrad 1: Svake symptomer Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt) Følgende er beskrevet av takstmann: Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 2: Våtrom Overflate vegger og himling Avvik: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Våtrom Overflate gulv Avvik: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Det ble ikke målt tilstrekkelig fall mot sluk i henhold til gjeldende forskrifter, badet vil fungere med dette avviket. Det ble registrert bom i enkelte fliser. Våtrom Membran, tettesjiktet og sluk Avvik: Sluket er plassert bak forhøyet kant i dusjsonen. Eventuelt lekkasjevann vil ikke ledes direkte i sluket. Det bør lages åpning inn til sonen hvor sluket befinner seg. WC og innvendige vann- og avløpsrør Avvik: Sluk og avløpsrør er av eldre dato. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres. Øvrige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

   Sammendrag selgers egenerklæring
   - Ny el anlegg/ nye kurser til kjøkken. Arbeidet ble utført av Star Elektro. - Fasader og terrasser oppgradert i 2021/22 i regi av borettslaget.

   Innhold
   Areal og fordeling pr etasje 1.etg: 69 kvm BRA / 69 kvm P-rom Leiligheten går over et plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 1.etg: Gang(8,4m²), bad/vaskerom(3m²), soverom(9,3m²), soverom(12,2m²), stue(25m²), kjøkken(7,8m²) I tillegg medfølger 1 stk bod i kjeller på ca. 8,2 kvm.

   Standard
   Innvendige overflater Gulv: Badet har flislagt gulv, resterende rom har laminat og parkettgulv. Vegger: Badet har fliser, resterende rom har tapet, malte flater og panel. Tak: Malte flater. Kjøkken: Kjøkkeninnredning fra Epoq med slette fronter, laminat benkeplate, over benkeplaten er det benyttet malte flater, oppvaskkum, ventilator. Det er integrert induksjonsplatetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, kjøl- og frys og oppvaskmaskin. Det er god skap- og benkeplass for matlaging og lagring på kjøkkenet. Bad: Inneholder toalett, helstøpt servant, skap under servant med slette fronter, dusjdører i klart glass, opplegg for vaskemaskin. Soverom: Boligen har 2 flotte soverom med god størrelse. På begge soverommene er det god plass til dobbeltseng,nattbord og annet passende møblement. Stue: Lys og luftig stue med utgang til solrik terrasse. De store vinduene i stuen sørger for at det kommer rikelig med naturlig lys inn. Stuens størrelse gir god mulighet til å innrede stuen med både tv- og spisestue. Det er en flott vedovn i stuen. Andre opplysninger: - Vinduene og altandørene er produsert i 2020 (montert senere). - Montert ny kjøkkeninnredning i 2020. - Lagt nytt gulv på kjøkkenet i 2020. - Lagt nytt gulv i gangen i 2022. - Malt veggflater i gangen samt montert garderobeskap i 2022. - Balkongene og fasadene ble oppgradert i 2022. - Malt enkelte vegg og himlingsflater i 2023. - Sikringsskapet er montert i fellesgang og inneholder automatsikringer. - Sluk og avløpsrør av plast. Det er benyttet rør-i-rør, plastrør til vannforsyningsrør

   Innbo og løsøre
   Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

   Hvitevarer
   Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

   TV/Internett/bredbånd
   TV og internett er inkludert i felleskostnadene. Leverandøren er Telia.

   Parkering
   Parkering langs offentlig vei etter gjeldende bestemmelser, her er det rikelig med parkeringsplasser. Borretslaget har videre 19 parkeringsplasser til disposisjon som benyttes av beboere og gjester. Det kan her søkes om fast plass, disse tildeles etter ansinitet. Det er også ladepunkter for El-bil utenfor blokkene som tilhører Nyegården Borettslag. Borretslaget har sykkelparkering i kjeller i annenhver inngang i blokkene. Det er sykkelparkering i felles kjeller for denne enheten.

   Radonmåling
   Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

   Diverse
   Følgende hvitevarer medfølger i handelen: Hvitevarer på kjøkken. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

   Prisantydning inkl. omkostninger
   2 490 000 (Prisantydning) 376 334 (Andel av fellesgjeld)   2 866 334 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 876 166 (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
   Varmefolie i stuen og på kjøkkenet, varmekabler på badet, vedovn i stuen.

   Energiklasse
   G

  • Formuesverdi primær
   652249

   Formuesverdi primær år
   2021

   Formuesverdi sekundær
   2348096

   Formuesverdi sekundær år
   2021

   Info formuesverdi
   Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

   Andre utgifter
   For aktuell leilighet vil dette blant annet være strøm etter forbruk, forsikringer etc.

   Tilbud på finansiering
   Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

   Andelsnummer
   33

   Part.obl.nr.
   851383042

   Felleskostnader pr. mnd.
   4809

   Andel fellesgjeld
   376334

   Andel fellesgjeld år
   2022

   Andel fellesgjeld per dato
   2022-12-30T23:00:00Z

   Andel fellesformue
   20934

   Andel fellesformue per dato
   2022-12-30T23:00:00Z

   Kommentar kommunale avgifter
   Inkludert i felleskostnadene.

   Borettslaget
   Nyegården Borettslag

   Borettslagets org.nr
   851383042

   Om borettslaget
   Borettslaget ble opprettet i 1964, samtidig som våre to blokker ble oppført. Borettslaget består av totalt 82 leiligheter. Den ene blokken har 32 leiligheter fordelt på 4 oppganger, mens den andre blokken har 50 leiligheter fordelt på 5 oppganger. Nettside: https://vibbo.no/borettslaget-nyegarden-i/om Borettslaget har felles vaskerom med maskiner tilknyttet alle oppganger for alle beboere. Anlegget er tilknyttet egen strømmåler med betalingsautomat. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling

   Gebyr forkjøpsrett
   7769

   Forkjøpsrett
   Dersom andel skifter eier, har andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget forkjøpsrett.

   Styregodkjennelse
   Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

   Lånebetingelser fellesgjeld
   Lånenr: HANBA1-95227236346 Restsaldo: 14.517.376,- Restløpetid: 27 år 5 md. Term pr. år: 12 Type rente: Flyt Rente: 4,24% Lånenr: HANBA2-95227236354 Restsaldo: 8.877.912,- Restløpetid: 28 år 1 md. Term pr. år: 12 Type rente: Flyt Rente: 4,24%

   Sikringsordning fellesgjeld
   Borettslaget er tilknyttet en sikringsordning som dekker manglende innbetaling av felleskostnader. Avtalen om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 måneder regnet fra oppsigelse dato,

   Borettslagets forsikringsselskap
   Tryg forsikring

   Polisenummer felles forsikring
   6600502

   Vedtekter/husordensregler
   Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

   Dyrehold
   Dyrehold er tillatt iht. borettslagets vedtekter. 

   Eierskiftegebyr
   6215

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
   På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

   Ferdigattest/brukstillatelse
   Det foreligger ferdigattest på eiendommen for en 4 etasjes boligblokk i betong og treverk, datert 19. mai 1964.

   Vei, vann og avløp
   Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

   Regulerings- og arealplanner
   Eiendommen er regulert til boligområde, 3-4 etasjers blokker ihht. reguleringsplan på grunn. Plannavn: LAKSEVÅG. NORDRE OG SØNDRE NYEGÅRDEN Planid: 40390000 Dekningsgrad: 78,1% Kommuneplan: Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018 Planid: 65270000 Dekningsgrad: 100% Hensynsoner i kommuneplan: Kulturmiljø - Historisk senter Laksevåg, 0,2% Bestemmelsesområder i kommuneplanen: Bestemmelseshjemmel: 5 - Byggegrense, utb.volum, funksjonskrav, 0,2%. Planer i nærheten av eiendommen: Plannavn: LAKSEVÅG. GNR 154 BNR 408, ØVRE FYLLINGSVEIEN 48 Planid: 70650000 Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: Eiendom: Gnr/bnr - 154/529 Beskrivelse: Rammetillatelse for enebolig m/hybel/sokkelleil. Kopi av basiskart og planinformasjon er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

   Adgang til utleie
   Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

   Legalpant
   Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

   Kommentar bo- og driveplikt
   Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

   Kommentar konsesjon
   Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

   Kommentar odelsrett
   Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

   Budgivning
   Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

   Omk. Kjøper beskrivelse
   2 490 000 (Prisantydning) 376 334 (Andel av fellesgjeld)   2 866 334 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 876 166 (Totalpris inkl. omkostninger)

   Omk. kjøper beløp
   9832

   Betalingsbetingelser
   Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen.  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

   Hvitvaskingsreglene
   Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

   Personopplysningsloven
   Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

   Boligselgerforsikring
   Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

   Boligkjøperforsikring
   Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Fabian Haukedal

  Megler

  Fabian Haukedal

  90 63 57 28

  Send e-post

  Få beskjed når lignende
  boliger kommer for salg

  Få en verdivurdering

  Siste boliger

  Meld deg på vårt nyhetsbrev