aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling v/Stian Jakobsen har gleden av å presentere Monrad Mjeldes vei 5D!
Aktiv Eiendomsmegling v/Stian Jakobsen har gleden av å presentere Monrad Mjeldes vei 5D!

LAKSEVÅG Monrad Mjeldes vei 5D

Lys og fin 2-roms leilighet med vestvendt altan og gode solforhold | Sentral beliggenhet | Ingen dok.avgift

 • kr 1 890 000
 • BRA 46 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 1 890 000
 • Omkostningerkr 17 476
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 064 693
 • EierformAndel
 • Byggeår1956
 • Soverom1
 • ArealP-rom 46 m²
 • Andel fellesgjeldkr 157 217
 • Felleskostnaderkr 5 014
 • Tomt2 398 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 890 000 (Prisantydning) 157 217 (Andel av fellesgjeld)   2 047 217 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 644 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 476 (Omkostninger totalt)   2 064 693 (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning.
Aktiv Eiendomsmegling v/Stian Jakobsen har gleden av å presentere Monrad Mjeldes vei 5D, en flott 2-roms leilighet med god beliggenheten på Melkeplassen. - Vestvendt balkong med solrik plassering mot plen. - Leiligheten har store vinduer i begge ender. Dype karmer. - God planløsning. - Nye gulv og malte overflater i 2020. - Montert varmepumpe i 2018. - Flott fellesareal med lekeplass og grillplass. - 3 boder for oppbevaring - Tak oppgradert i 2017. Velkommen til hyggelig visning - Husk påmelding til megler!
Stuen har varmepumpe og peisovn.

Monrad Mjeldes vei 5D, Vestland

 • Tomt
  2398m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er felles for borettslaget, tomten er opparbeidet med diverse beplantning.

  Beliggenhet
  Eiendommen har en attraktiv, solrik og sentrumsnær beliggenhet i et veletablert boligområde på Laksevåg. Her bor du med alt du trenger i hverdagen innenfor kort rekkevidde. Fra boligen er det kort avstand til dagligvare, busstopp, treningssenter og turstier. Fra leiligheten er det kort vei til Laksevåg senter med blant annet Meny butikk, vinmonopol og apotek. Det er også kort vei til Oasen senter hvor du finner en rekke ulike spisesteder, dagligvare og vinmonopol. For å komme deg til Oasen kan du eksempelvis ta bybuss 46 fra Løvstakkskiftet til Fyllingsdalen terminal, Oasen. For den spreke og aktive er det kort vei til flotte turstier i nærområdet, og ønsker man litt mer krevende løyper kan man gå opp blant annet Damsgårdsfjellet og Løvstakken. Den nylig anlagte og populære Løvstien ligger like ved. På varme sommerdager er det svært populært å ta turen til Krohnegården ved Storavatnet og bade i vannet eller grille som det er anlagt til. Her er det tilrettelagt med badestrand og flytebrygge. Fritidsaktiviteter for alle aldre med blant annet kunstgress fotballbane og Frøya idrettshall ikke langt unna. Her ligger også en stor Rema 1000 butikk. Den nærmeste dagligvare butikken er Coop prix Melkeplassen, og det tar ca 4 minutter å gå ned hit. Herfra kan man også eksempelvis ta bybuss 19 som går til sentrum, og videre til Åsane. Rett her befinner også Fysak melkeplassen seg. Sykkelavstand til sentrum hvor en finner et bredt utvalg servicetilbud og de større utdanningsinstitusjonene som blant annet BI og UiB. Med bil kommer du deg til sentrumskjernen på ca. 9 minutter. Nærmeste busstopp ligger få minutter unna og har hyppige avganger i retning Bergen sentrum og Fyllingsdalen. Den runde plassen utenfor blokken, er det folk flest og Melkeplassen Hagelag som disponerer. Det er her åpent for alle beboere på Melkeplassen å være medlem i hagelaget. De som ønsker kan kontakte hagelaget for å disponere plante-kasser til å dyrke det en skulle ønske.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består av tilsvarende boligbebyggelse.

  Byggemåte
  Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskiller av betong. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i betong- og trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med fasadeplater. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som flatkonstruksjon, taket er tekket med sutak, lekter og takstein. Taket er ikke besiktiget.

  Innhold
  Aktiv Eiendomsmegling v/Stian Jakobsen har gleden av å presentere Monrad Mjeldes vei 5D, en flott 2-roms leilighet med god beliggenheten på Melkeplassen. Alle flater er malt i lyse farger, på gulvet er det moderne laminat i hele boligen foruten om baderom som har fliser. Dette gir leiligheten et helhetlig og gjennomført preg. Planløsningen er smart, og leiligheten er godt utnyttet. Fint bad og kjøkken. Leiligheten har store vindusflater som sørger for en luftig og god atmosfære. Entréen er lys og trivelig med god plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy. Porttelefon gjør det enkelt å slippe inn kjente og kjære. Stuen er av god størrelse og lar seg enkelt innrede med både sofagruppe og spisegruppe. Store vindusflater gir rikelig med lysinnslipp og en luftig atmosfære. Stuen har vedovn og varmepumpe i stuen. Kjøkkenet har innredning med profilerte fronter, laminat benkeplate med plater mellom benkeplate og overskap. Opplegg for hvitevarer. Her er rikelig med skap - og benkeplass. Leilighetens soverom er av god størrelse på 9,9 kvm med plass til ønsket innredning - seng, nattbord og garderobeskap. Store vindusflater sørger for rikelig med lysinnslipp. Fra soverommet er det utgang til vestvendt balkong på 6,6 kvm med utsikt mot fellesareal. Baderommet er helfliset og innredet vegghengt toalett, helstøpt servant, skap under servant med slette fronter, skap over med speilfront, dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin. Tilhørende leiligheten er det to boder i kjellere på henholdsvis 2,5m² og 5,3m². Tilhørende leiligheten er det en bod på loftet. Alt i alt er dette en meget flott leilighet som du vil trives i fra første stund!

  Standard
  Gulv: Badet har flislagt gulv, resterende rom har laminatgulv. Vegger: Badet har fliser, resterende rom har tapet. Tak: Malte flater. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.   Forhold som har fått TG2: Våtrom Overflate vegger og himling: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Våtrom Overflate gulv: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. WC og innvendige vann- og avløpsrør På vegghengttoalett var det ingen synlig drensåpning/spalteåpning hvor en eventuell lekkasje vil kunne oppdages. Dersom toalettet ikke har innebygget drensløsning, bør det etableres drensåpning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Laget har ikke faste plasser. "Føstemann-til-mølla"- prinsippet gjelder. Borettslaget har lademulighet.

  Radonmåling
  Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Borretslaget er i gang med utskifting av rør, rehabilitering av bad, drenering og borring av energibrønner. Dette skal finansieres med låneopptak som vil påvirke felleskostnadene. Borettslagets forretningsfører informerer om at låneopptak for rehabilitering vil inkludert gammelt lån, ende på ca 45.000.000 kr. Basert på en rente på 5,5 % og en nedbetalingstid på 40 år vil andel 20 få nye totale felleskostnader på ca 6700 per måned. El bil lading er ikke med i denne kostnaden. Ny gjeld vil utgjøre ca kr. 635.000,-. Det gjøres oppmerksom på at dette er estimater basert på de opplysningene som foreligger pt. og at tallene derfor kan endre seg. Det bør etableres ny stikkontakt til oppvaskmaskin. Selger har brukt skjøteledning.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 890 000 (Prisantydning) 157 217 (Andel av fellesgjeld)   2 047 217 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 644 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 476 (Omkostninger totalt)   2 064 693 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler på badet, vedovn og varmepumpe i stuen. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert.

  Energiklasse
  unknown

 • Formuesverdi primær
  551935

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1986966

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  20

  Part.obl.nr.
  951383783

  Felleskostnader pr. mnd.
  5014

  Andel fellesgjeld
  157217

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-05-31T22:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Borettslagets forretningsfører informerer om at låneopptak for rehabilitering vil inkludert gammelt lån, ende på ca 45.000.000 kr. Basert på en rente på 5,5 % og en nedbetalingstid på 40 år vil andel 20 få nye totale felleskostnader på ca 6700 per måned. El bil lading er ikke med i denne kostnaden. Ny gjeld vil utgjøre ca kr. 635.000,-. Det gjøres oppmerksom på at dette er estimater basert på de opplysningene som foreligger pt. og at tallene derfor kan endre seg.

  Borettslaget
  Melkeplassen Borettslag

  Borettslagets org.nr
  951383783

  Gebyr forkjøpsrett
  7644

  Styregodkjennelse
  Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenr: OBBK01-98207575852 Type: A Restsaldo: 11.112.642,- Restløpetid: 18 år 9 md. Term pr. år: 4 Type rente: Flyt Rente: 4,80%

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Tryg Forsikring

  Polisenummer felles forsikring
  6601877

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det er vedtatt forbud mot dyrehold. Styret kan likevel samtykke i at brukeren av boligen holder dyr dersom gode grunner taler for det og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for et tre-etasjes våningshus i teglstein, datert 10.07.1956. Det foreligger ferdigattest for boligblokker datert 03.01.1978. Det foreligger ikke ferdigattest for balkonger, men stemplede bygningstegninger datert 18. juni 1996.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Eiendommen er tilknyttet o?entlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Adkomst via kommunal vei over i privat vei. Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Reguleringsplaner på grunnen: Plannavn: Laksevåg. Nordre og Søndre Nyegården. PlanID: 40390000 Kommuneplan: Plannavn: Kommuneplanens Arealdel 2018. PlanID: 65270000 Arealformål: Bebyggelse og anlegg 100% Hensynssoner Angitt hensyn - kulturmiljø i kommuneplanen: Historiske senter Laksevåg 99,9% Bestemmelsesområder i kommuneplanen: Byggegrense, utb.volum, funksjonskrav 99,9% Planer i nærheten av eiendommen: Plannavn: Laksevåg. Gnr. 154 Bnr 408 M.fl., Øvre Fyllingsveien. PlanID: 70650000 Formålet med planarbeidet er å legge til rette for etablering av mellom 10-15 boenheter i eksisterende bygg, tidligere benyttet til sykehjem. Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: Eiendom 154/579 - Tilbygg. Eiendom 154/418 - Rammetillatelse - Garasjehus anneks til bolig. Eiendom 154/418 - Rammetillatelse - Underbygg. Eiendom 154/418 - Rammetillatelse - Barnehage.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 890 000 (Prisantydning) 157 217 (Andel av fellesgjeld)   2 047 217 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 644 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 476 (Omkostninger totalt)   2 064 693 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17476

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,4 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 990,- oppgjørshonorar kr 6 900,- og visninger kr 2 900,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 49 900,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 29 900,-. Utleggene omfatter kommunal info, markedspakke,info fra forretningsfører. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Stian Jakobsen

Megler

Stian Jakobsen

92 23 66 33

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev