aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Stadionveien 19A

LAKSEVÅG Stadionveien 19A

Laksevåg - Romslig og fin 3-roms leilighet med balkong. Korte avstander til skoler og butikk.

 • kr 2 690 000
 • BRA 82 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 690 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 824 000
 • EierformAndel
 • Byggeår1 991
 • Soverom2
 • ArealP-rom 73 m²
 • Andel fellesgjeldkr 134 000
 • Felleskostnaderkr 6 463
 • Tomt479 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 0 (Prisantydning) 0 (Andel av fellesgjeld)   0 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   8 932 (Omkostninger totalt)   8 932 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv Eiendomsmegling v/Stian Bussesund har gleden av å presentere Stadionveien 19A! En praktisk og innholdsrik 3-roms leilighet med god planløsning og stor altan med sjøutsikt. Leiligheten har gode kvaliteter som 2 romslige soverom, delvis åpen løsning mellom stue og kjøkken og en sentral beliggenhet på Laksevåg med kort avstand til alle hverdagsfasiliteter. Litt om kvaliteter: ?Praktisk planløsning ?2 store soverom ?2 innvendige boder og 1 utvendig bod ?Fast parkeringsplass ?Endeleilighet med godt lysinnslipp ?Heis i bygget ?Kort vei til skoler, barnehager og dagligvarebutikker ?Flere Høyskoler og Universitet i nærheten ?Kort vei til bussholdeplass ?Nærhet til flotte turterreng på Løvstakken, Damsgårdsfjellet og resten av Byfjellene Velkommen til en hyggelig visning - husk påmelding.

Stadionveien 19A, Vestland

 • Tomt
  479m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er opparbeidet med asfalterte veier og parkeringsplasser. Bygningsmassen opptar store deler av eiendommen.

  Beliggenhet
  Eiendommen har en attraktiv og sentrumsnær beliggenhet i et veletablert og barnevennlig boligområde på Laksevåg. Her bor du med alt du trenger i hverdagen innenfor kort rekkevidde. Fra boligen er det kort avstand til dagligvare, lekeplass, busstopp, skoler og barnehager. Her har du flott utsikt over blant annet Byfjorden med innseilingen, Bergen Sentrum, Sandviken, Fløyen og Askøy.Fra eiendommen er det kort vei til Laksevåg senter med blant annet Meny butikk, vinmonopol og apotek. Det er også kort vei til Oasen senter hvor du finner en rekke ulike spisesteder, dagligvare og vinmonopol. Det er flere barnehager og skoler i nærområdet: - Den Internasjonale barnehagen (0-6 år) ca. 3 min gange. - Akasia Laksevåg kirkes barnehage (0-6 år) ca. 8 min gange. - Damsgård skole (1-7 kl.) like utfor boligen. - Holen skole (1-10 kl.) ca. 18 min gange. - Laksevåg og Årstad videregående skole ca. 8 og 10 min i bil. For den spreke og aktive er det kort vei til flotte turstier i nærområdet, og ønsker man litt mer krevende løyper kan man gå opp blant annet Damsgårdsfjellet og Løvstakken. Den nylig anlagte og populære Løvstien ligger like ved. På varme sommerdager er det svært populært å ta turen til Krohnegården og bade i vannet. Her er det tilrettelagt med badestrand og flytebrygge. Sykkelavstand til sentrum hvor en finner et bredt utvalg servicetilbud og de større utdanningsinstitusjonene som blant annet BI og UiB. Med bil kommer du deg til sentrumskjernen på ca. 10 minutter. Nærmeste busstopp ligger 3 minutter unna og har hyppige avganger i retning Bergen sentrum og Fyllingsdalen, samt direktelinje til Haukeland Sykhus, Birkelundstoppen. (6 og 20 ).

  Adkomst
  Det vil bli satt opp AKTIV-visningsskilt under fellesvisning.

  Bebyggelse
  Området består av tilsvarende boligbebyggelse.

  Byggemåte
  Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskiller av betong. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i betongkonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med fasadeplater. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjoner av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og takstein. Taket er ikke besiktiget.

  Innhold
  Aktiv Eiendomsmegling v/Stian Bussesund har gleden av å presentere Stadionveien 19A! En praktisk og innholdsrik 3-roms leilighet med god planløsning og stor altan med sjøutsikt. Leiligheten har gode kvaliteter som 2 romslige soverom, delvis åpen løsning mellom stue og kjøkken og sentral belliggenhet på Laksevåg med kort avstand til skoler, barnehager og flotte turmuligheter. Romslig entrè med plass til å sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy i ønsket garderobeløsning. Stuen er lys og luftig med store vindusflater som sørger for rikelig med lysinnslipp og en god atmosfære. Det er god plass til møblering av sofa- og tvmøbler. Fra stuen er det direkte utgang til solrik balkong på hele 10,8 m². Kjøkkenet består av en innredning med hvite slette fronter og heltrè benkeplate. Her er rikelig med skap - og benkeplass for matlaging og oppbevaring. Integrerte hvitevarer er induksjonsplatetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, kjøl - og frys. Soverommene er på henholdsvis på 11,7 m² og 9,6 m² med plass til ønsket innredning - dobbelt seng, nattbord og garderobeskap. Hovedsoverommet ligger tilknyttet et praktisk kott som benyttes som et omkledningsrom. Badet er utført med gulvbelegg og baderomsplater/tapet på veggflater. Det er innredet med servant med skuffer under, toalett og dusjhjørne med dusjdører i klart glass. Badet har, opplegg for vaskemaskin, plass til tørketrommel og gulvvarme. Leilgheten en innvendig bod på ca.1,9 m², samt en utvendig bod.

  Standard
  Gulv: Badet har gulvbelegg, resterende rom har laminat og parkettgulv. Vegger: Badet har baderomsplater/tapet, resterende rom har malt strie og tapet. Tak: Malte flater. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2. Forhold som har fått TG2: Våtrom Overflate vegger og himling: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Våtrom Overflate gulv: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Våtrom Membran, tettesjiktet og sluk: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet sluk ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres. WC og innvendige vann- og avløpsrør: Både vannforsyningsrør og sluk er av eldre dato. Synlige kobberrør bør jevnlig kontrolleres for sprekker/lekkasjer. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Inkl i fellekostnader

  Parkering
  Egen fast p-plass.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Dagens planløsning samsvarer ikke med originale bygningstegninger mottatt fra Bergen kommune. Omkledningsrommet er godkjent som kott, og er ikke et rom for varig opphold.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  0 (Prisantydning) 0 (Andel av fellesgjeld)   0 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   8 932 (Omkostninger totalt)   8 932 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler i gulvene, ellers elektrisk oppvarming. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  724573

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  2608461

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Info formuesverdi
  Formuesverdi som primærbolig kr 724 573 per 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr 2 608 461 per 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

  Andelsnummer
  4

  Part.obl.nr.
  950550481

  Felleskostnader pr. mnd.
  6463

  Andel fellesgjeld
  134000

  Andel fellesgjeld år
  2021

  Andel fellesgjeld per dato
  2021-12-30T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  44141

  Andel fellesformue per dato
  2023-03-20T23:00:00Z

  Borettslaget
  Lunden Borettslag

  Borettslagets org.nr
  950550481

  Om borettslaget
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

  Forkjøpsrett
  Det er forkjøpsrett i borettslaget. Forkjøpsretten lyses ut etter salget.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenr: OBBK01-98207635081 Type: A Restsaldo: 2.440.551,- Restløpetid: 5 år 2 md. Term pr.år: 4 Type rente: Flyt Rente: 4,65%

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Tryg Forsikring

  Polisenummer felles forsikring
  6601047

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold må søkes styret.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for nybygg datert 11.03.1991.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Adkomst fra kommunal vei over i privat vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Reguleringsplaner på grunnen: Plannavn: Laksevåg. Store Damsgård. PlanID: 40010000 Dekningsgrad: 100% Kommuneplan: Plannavn: Kommuneplanens Arealdel 2018 PlanID: 6527000 Dekningsgrad: 100% Arealformål: Bebyggelse og anlegg 100%. Hensynssoner Angitt hensyn - kulturmiljø i kommuneplanen: Historiske senter Laksevåg 100% Bestemmelsesområder i kommuneplanen: Byggegrense, utb.volum, funksjonskrav 100% Kommunedelplan: Plannavn: Laksevåg. Strategisk planprogram for Laksevåg. PlanID: 65110000 Dekningsgrad: 100% Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: Eiendom 153/346 - bygningstype garasjehus anneks til bolig - Igangsettingstillatelse. Andre opplysninger Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg. Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak. Eiendommens betegnelse

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  0 (Prisantydning) 0 (Andel av fellesgjeld)   0 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   8 932 (Omkostninger totalt)   8 932 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  ,- oppgjørshonorar kr  ,- og visninger kr  , -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  ,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  ,-. Utleggene omfatter... Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket .  Alle beløp er inkl. mva. 

Megler

Stian Bussesund

97 02 12 77

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev