aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling v/ Tarek Bergfjord og Torbjørn Følgerø har gleden av å presentere Voldene 4.

LAKSEVÅG Voldene 4

Laksevåg | Flott 3-roms toppleilighet med gjennomgående god standard. Flott utsikt mot byfjorden. Nærhet til sentrum.

 • kr 2 690 000
 • BRA 52 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 690 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 997 000
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformAksje
 • Byggeår1 954
 • Soverom2
 • ArealP-rom 52 m²
 • Andel fellesgjeldkr 307 000
 • Felleskostnaderkr 4 420
 • Tomt1 510.3 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 690 000 (Prisantydning) 307 000 (Andel av fellesgjeld)   2 997 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 3 700 (Noteringsgebyr forretningsfører) 9 178 (Transportgebyr)   21 578 (Omkostninger totalt)   3 018 578 (Totalpris inkl. omkostninger)
Aktiv Eiendomsmegling v/ Tarek Bergfjord og Torbjørn Folgerø har gleden av å presentere Voldene 4. En flott 3-roms toppleilighet med sentral beliggenhet på Laksevåg. Boligen holder god standard og ble pusset opp i 2016. Da ble blant annet bad, kjøkken og overflater tatt. Verdt å nevne: - Rør-i-rør - Vinduer fra 2017. - Rørfornying i regi av aksjelaget 2022. - Gode bussforbindelser. - Kort vei til dagligvarebutikker, Laksevåg senter og Bergen sentrum. - Ingen forkjøpsrett. Følgende rom inngår i primærareal: 3. Etasje: Entré, bad, soverom, soverom, stue og kjøkken Tilhørende leiligheten er det en bod på loftet med gulvareal på 9,4m². Tilhørende leiligheten er det to boder i kjelleren på henholdsvis 4,2m² og 2,9m².

Voldene 4, Vestland

 • Tomt
  1510.3m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomtearealet er felles for boliglaget. Opparbeidet med asfalterte gangveier, plen, bed og diverse prydbusker.

  Beliggenhet
  Voldene ligger høyt og fritt til i et veletablert boligområde på Laksevåg. Umiddelbar nærhet til dagligvarebutikk. I nærområdet finner man flere skoler, barnehager, lekeplass og fotballbane. Med gangavstand til Laksevåg senter har man kort vei til en rekke andre servicetilbud som bl.a. post, vinmonopol, apotek m.m.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Etasjeskiller av trebjelkelag. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i murkonstruksjoner, utvendig er veggene overflatebehandlet med murpuss og maling. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som valmtakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med skiferstein.

  Innhold
  Aktiv Eiendomsmegling v/Tarek Bergfjord og Torbjørn Folgerø har gleden av å presentere Voldene 4. 3-roms toppleilighet som i følge tidligere eier ble pusset opp i 2016. Da ble bad, overflater, kjøkken, innerdører, vedovn og rør-i-rør oppgradert. Det første som møter deg er når du kommer inn i leiligheten er entré. Her er det montert skyvedørsgarderobe. Videre kommer man inn i en åpen stue-kjøkkenløsning som er målt til 27m². Her er det laminat på gulv og malte flater. Rentbrennende vedovn ble montert i 2016 og sikrer godt med varme. Kjøkkeninnredning med slette fronter og laminat benkeplate, Her er det integrert induksjonsplatetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Det er godt med skap- og benkeplass på kjøkkenet. Stuen lar seg enkelt møblere med spisebord og sofagruppe. Leilighetens to soverom er på 7,9m² og 11,2m². Her det laminat på gulv og malte flater. Badet er helfliset med varmekabler på gulv. Aksjelaget hadde rørfornying i 2022. Følgende rom inngår i primærareal: 3. Etasje: Entré, bad, soverom, soverom, stue og kjøkken Tilhørende leiligheten er det en bod på loftet med gulvareal på 9,4m². Tilhørende leiligheten er det to boder i kjelleren på henholdsvis 4,2m² og 2,9m².

  Standard
  Gulv: Badet har flislagt gulv, resterende rom har laminatgulv. Vegger: Badet har fliser, resterende rom har malte flater. Tak: Malte flater. Opplysninger fra hjemmelshaver, leiligheten ble pusset opp i 2016 med blant annet: - Pusset opp badet. - Montert nytt kjøkken. - Nytt rør-i-rørsystem. - Installert ny vedovn. - Nye overflater. - Nye innerdører. - Vinduene er fra 2017. - Eier opplyser at det er gjennomført rørfornying i aksjelaget i 2022. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.   Forhold som har fått TG2: Varmtvannsbereder: Det er i dag innført krav om at varmtvannsberedere av denne størrelsen ikke skal være tilkoblet med vanlig stikkontakt, men være såkalt fast tilkoblet. Da vil du unngå risiko for varmgang og brann. Varmtvannsberederen er ikke lekkasjesikkret, som et minimum bør det installeres lekkasjestopper. Resten av bygningsdelene har fått TG 1.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Tv og internett via Telenor. Inkludert i felleskostnadene.

  Parkering
  Vanlig gateparkering. 

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 690 000 (Prisantydning) 307 000 (Andel av fellesgjeld)   2 997 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 3 700 (Noteringsgebyr forretningsfører) 9 178 (Transportgebyr)   21 578 (Omkostninger totalt)   3 018 578 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler på badet, vedovn i stuen, balansert ventilasjonsanlegg.

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  603264

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  2171751

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Info formuesverdi
  Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Aksjenummer
  10

  Aksjens pålydende
  7200

  Felleskostnader pr. mnd.
  4420

  Andel fellesgjeld
  307000

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-03-22T23:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Aksjelaget har en total fellesgjeld på 4.300.000,- grunnet rørfornying. Dette skal være ferdig nedbetalt i 2048.

  Aksjeselskapet
  Voldene Boliglag 1 Og 2 AS

  Aksjeselskapets org.nr
  929835166

  Om aksjeselskapet
  Voldene Boliglag 1 Og 2 AS er et aksjeselskap med 14 enheter.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånets løpetid: Frem til 2048 Långiver: Handelsbanken.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Det er en forutsetning for at kjøper skal kunne overta eiendommen at kjøper er godkjent som ny aksjeeier av boligaksjeselskapet. Dersom kjøper ikke blir godkjent som ny aksjeeier må eiendommen videreselges for kjøpers regning. Et videresalg for kjøpers regning innebærer at kjøper ikke har noen økonomiske rettigheter knyttet til eiendommen og kjøper vil være ansvarlig for selgers eventuelle tap som følge av videresalget. Likeledes vil en eventuell gevinst ved et videresalg tilfalle selger.    Kjøper kan gå til søksmål mot boligaksjeselskapets styre dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Selger forplikter seg til å medvirke og igangsette videresalg så snart det endelig er avklart at kjøper ikke vil bli godkjent som ny aksjeeier.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Aksjelaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader.

  Aksjeselskapets forsikringsselskap
  Gjensidige

  Polisenummer felles forsikring
  76776490

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Hver 7. uke har eier av leilighet ordensuke. Frem til nyttår følger man listen som henger ved vaskekjelleren merket forrige eier. Kjelleren skal vaskes fra enden mot hovedvei og til kjellerdøren. Asfalt ryddes og kostes etter behov. Vinterstid måker man og evt. strør, om om sommeren skal gresset klippes. Man er også ansvarlig for å vaske trappen fra din etasje og ned til naboen under, en gang i uken.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. styreleder.

 • Ferdigattest/brukstillatelse
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/154/156: 28.05.1919 - Dokumentnr: 900145 - Bestemmelse om gjerde 28.05.1919 - Dokumentnr: 900145 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4601 Gnr:154 Bnr:2
  01.01.2020 - Dokumentnr: 984192 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1201 Gnr:154 Bnr:156
  28.05.1919 - Dokumentnr: 900145 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:154 Bnr:2
  Bestemmelse om vann/kloakkledning
  STEINTAK M.V.


  Ferdigattest/brukstillatelse datert
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 07.03.1979 vedrørende "vindusendring". Ingenting fra byggeår. Det ble ved lovendring 1.juli 2015 vedtatt at det ikke utstedes ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1.januar 1998. Kjøper oppfordres til å ta kontakt med kommunen for ytterligere informasjon om ev. konsekvenser av dette. Skriftlig henvendelse er sendt kommunen, men tilbakemelding er ikke mottatt. Selger og oppdragsansvarlig har heller ikke kjennskap til hvorvidt dette foreligger.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Reguleringsplaner på grunnen PlanID: 40010000 Plannavn: LAKSEVÅG. STORE DAMSGÅRD Dekningsgrad: 100% Kommuneplan: Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018 Pland ID: 65270000 Dekningsgrad: 100% Arealformål i kommuneplanen: Bebyggelse og anlegg Ytre fortettingssone 100% Henssynsoner kulturmiljø i kommuneplanen: Historiske senter Laksevåg 100,0 % Hensynssoner Faresone: Luftkvalitet - gul sone 100,0 % Bestemmelsesområder i kommuneplanen: Byggegrense, utb.volum, funksjonskrav 100,0 % Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Verneklasse/sefrak
  Det gjøres oppmerksom på at  er SEFRAK-registrert. SEFRAK-registeret er et landsdekkende register over eldre bygninger og andre kulturminner i Norge. Bygget kan ha vernestatus, men i mange tilfeller er de kun ført i registeret på grunn av alder. Kommunen har ikke opplyst om at bygget har noen vernestatus, men det kan likevel foreligge spesielle restriksjoner i forhold til om-/påbygging og generell utnyttelse av eiendommen.

  Legalpant
  Aksjelaget har legalpant for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp) for aksjeeiers forpliktelser overfor aksjelaget. Pantet dekker aksjelagets krav på felleskostnader samt andre krav aksjelaget måtte få mot aksjeeier.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri. Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 690 000 (Prisantydning) 307 000 (Andel av fellesgjeld)   2 997 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 3 700 (Noteringsgebyr forretningsfører) 9 178 (Transportgebyr)   21 578 (Omkostninger totalt)   3 018 578 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Tarek André Bergfjord

Megler

Tarek André Bergfjord

46 63 62 55

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev