aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Gvelven Feriegrend - Stilfulle 4 roms selveierleiligheter - Her kan du tilbringe vinterferien og påsken i 2024!
Velkommen til Gvelven Feriegrend - Stilfulle 4 roms selveierleiligheter - Her kan du tilbringe vinterferien og påsken i 2024!

LAMPELAND Stormyrberga 8

Gvelven Feriegrend - Vil du ha ny flott leilighet til vinterferien? Det kan vi ordne, ta kontakt for visning!

 • kr 3 390 000
 • BRA 78 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 390 000
 • Omkostningerkr 20 768
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 410 768
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2023
 • Soverom3
 • ArealP-rom 73 m²
 • Tomt7 916 m²
 • Eierform tomtEiet
 • Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomteverdi kr 8.000.000,- som utgjør kr 250.000,- pr snr. Dette gir en dokumentavgift på kr .6250,- pr snr. Det tas forbehold om endring i gebyrer, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet. Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,- Tilknytning strøm m.m kr 3000,- Etablering av sameie kr 2000,- Engangsinnbetaling til sameiets fellesøkonomi kr 8000,- Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 727,- Gebyr for pantattest kr. 206,- Tilsammen kr 20.768,-

Meld deg på visning!

Påmelding
Kart over området.jpg
Nå har vi stilfulle leiligheter i både 1. og 2. etg for salg. Prosjektet er planlagt til å skulle bestå av 32 flotte 4 roms selveierleiligheter. For mer informasjon om prosjektet, gå inn på prosjektets hjemmeside: WWW.GVELVEN.NO for mer informasjon, prospekt osv. Nå er byggetrinn 5 ferdigstilt (byggetrinn 1, 2, 3 og 4 der er nå 15 av 16 enheter solgt). PRISER: Leiligheter i 1. etg: 1.01 / 1.02 kr 3.390.000,- pr snr + lave omk Leiligheter i 2. etg; 2.01 / 2.02 kr 3.590.000,- pr snr + lave omk. Leilighet i G bygget 1.01 kr 3.390.000,- + lave omk Alle leiligheter kan overleveres hurtig.
Bygg B er nå ferdigstilt - ledige leiligheter i både 1. og 2. etasje

Stormyrberga 8, Buskerud

 • Tomt
  7916m²

  Beskrivelse av tomt
  Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av leiligheten. Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

  Beliggenhet
  På Blefjell har du minst like gode tilbud gjennom sommerhalvåret som på vinteren. Stor-området er et eldorado for deg som liker å ferdes i fjellet. Turstiene er mange og varierte, og de blir så opplevelsesrike som du gjør de til selv. Rett utenfor døra starter turstien over til Fagerfjell (topp med både sykkel og på bena). Skiløypene går kun ett par hundre meter fra leilighetene og alpinbakken er heller ikke langt unna. Her kan du også vandre fritt i skog og på snaufjell, finne et vann du kan bade og fiske i, eller bare en fin plass du kan slå leir for natten. Alt dette er rett utenfor døra om du kjøper leilighet på Blefjell/Gvelven, kun 1,5 time med bil fra Oslo, Drøbak, Larvik osv.

  Adkomst
  Kjør fra Kongsberg retning Geilo, 16 km til Svene. Følg skilt til Blefjell syd. Videre 12 km til oppkjøring Blefjell syd..Kjør til veikryss "Blefjellheisen", ta til høyre retning Gvelven/Blefjellheisen (ta ikke opp til heisen), kjør rett frem og så ned til Gvelven hyttegrend. Etter ca 100 meter får du leilighetene på høyre hånd. Fra avkjøringen fra hoveveien mot Blefjell syd er det 11 km på meget bra vei hvorav de første 8 km er på asfalt. Avstand fra Kongsberg er 40 km.

  Bebyggelse
  Gvelven Feriegrend på Blefjell skal utvikles over flere byggetrinn. Nå lansere vi byggetrinn 5 (byggetrinn 1, 2, 3 og 4 der er nå 15 av 16 enheter solgt). Prosjektet vil tilslutt bestå av 32 flotte 4 roms selveierleiligheter. For mer informasjon om prosjektet, gå inn på prosjektets hjemmeside: WWW.GVELVEN.NO for mer informasjon, prospekt osv. Bygg B er det som nå er ferdigstilt.

  Byggemåte
  Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

  Innhold
  Leilighetene har følgende inndeling: Entre, bod, bad/wc/vaskerom, 3 soverom, stue/kjøkken med utgang til terrasse. Bod i felles gang og skibod på yttervegg i 1. etg.

  Standard
  Leilighetene holder en gjennomført god standard med fin parkett, stilfulle store fliser i gang og på bad, kjøkken med integrerte hvitevarerer og peisovn i stue. Så her kan man raskt ta i bruk leiligheten å nyte turmulighetene hele året på Blefjell. Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Det leveres integrerte hvitevarer av god kvalitet på kjøkkenet. (Oppvaskmaskin, komfyr, platetopp, kjøleskap og fryser). På ene bildet vises en kaffemaskin, det er tilvalg.

  TV/Internett/bredbånd
  Det er mulighet for å få innlagt fiber i leiligheten. Men det må ordnes/bestilles av ny kjøper.

  Parkering
  Det medfølger 2 p-plasser til hver seksjon. En p-plass utenfor/nedenfor leiligheten samt en p-plass langs Væråsesetervegen.

  Diverse
  Aealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling. Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomteverdi kr 8.000.000,- som utgjør kr 250.000,- pr snr. Dette gir en dokumentavgift på kr .6250,- pr snr. Det tas forbehold om endring i gebyrer, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet. Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,- Tilknytning strøm m.m kr 3000,- Etablering av sameie kr 2000,- Engangsinnbetaling til sameiets fellesøkonomi kr 8000,- Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 727,- Gebyr for pantattest kr. 206,- Tilsammen kr 20.768,-

 • Oppvarming
  Elektriske varmekabler i gulv i entre og på badet. Peisovn i stue. Ellers elektrisk oppvarming. Varmegjenvinner som i 1. etg er plassert i bod men s leiligheter i 2. etg har aggregatet plassert på loftet.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 kvm. Det er selgers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for eiendommen, med energiklassifisering på en skala fra A til G. Dersom selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse fremlegges senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for eiendommen.

 • Kommunale avgifter
  3500

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Renovasjon og eiendomsskatt

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3050/12/129/8: 15.01.2002 - Dokumentnr: 261 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3050 Gnr:12 Bnr:2 Fnr:2
  Festekontrakt
  Opprinnelig tinglyst på gnr. 12 bnr. 2, gnr. 13 bnr. 1 og 3
  29.09.1961 - dagboknr. 1759
  Overført fra: Knr:3050 Gnr:12 Bnr:129
  Gjelder denne registerenheten med flere
  ----------
  Delvis sletting for alle fremtidig utskilte matrikkelenheter
  Gjelder matrikkelenhet: Knr:3050 Gnr:12 Bnr:1
  01.07.2019 - Dokumentnr: 751715 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 8
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 1/32


  Vei, vann og avløp
  Privat.

  Regulerings- og arealplanner
  Regulert til fritidsbebyggelse.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk, jf. avhendingsloven § 1-2 (2).   Boligen ble ifølge selger ferdigstilt 15.09.23. Garanti etter bustadoppføringsloven § 12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhendingsloven § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse.   Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16, jf. bustadoppføringsloven § 37. Forutsetningen for å gå direkte på selgers avtaleparter er at kjøper har et mangelskrav mot selger. Kjøper må gjøres spesielt oppmerksom på reglene som ligger til grunn for dette, herunder reklamasjonsfristene.   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.   Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.   En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, (1), 2. punktum. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomteverdi kr 8.000.000,- som utgjør kr 250.000,- pr snr. Dette gir en dokumentavgift på kr .6250,- pr snr. Det tas forbehold om endring i gebyrer, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet. Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,- Tilknytning strøm m.m kr 3000,- Etablering av sameie kr 2000,- Engangsinnbetaling til sameiets fellesøkonomi kr 8000,- Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 727,- Gebyr for pantattest kr. 206,- Tilsammen kr 20.768,-

  Omk. kjøper beløp
  20768

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

Dokumenter

Rolf Wegar Gundersen

Megler

Rolf Wegar Gundersen

98 25 93 03

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev