aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Baneåsen 38!

Langesund Baneåsen 38

Velholdt og innholdsrik enebolig med attraktiv og barnevennlig beliggenhet. Opparbeidet tomt, solrikt og sjøutsikt!

 • 3 980 000
 • BRA 197 m²
 • PRISANTYDNING3 980 000
 • OMKOSTNINGER115 642
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 095 642
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 981
 • AREALP-rom 179 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT687 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGF
 • 3 980 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  99 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 980 000,-))
  --------------------------------------------------------
  115 642,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 095 642,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Innholdsrik planløsning over to etasjer som inneholder:
Første etasje:
Stor entré/hall med god plass til garderobe og klesoppbevaring, kjellerstue, soverom, bad med badstue, vaskerom og to boder.
Andre etasje:
Stue og kjøkken i åpen løsning, stue i nedsenket nivå, spisestue, tre soverom, bad og gangareal.

Garasje i tilknytning til underetasje.

Baneåsen 38, Vestfold og telemark

 • Velkommen til Baneåsen 38!
  Dette er en velholdt og innholdsrik enebolig med planløsning over to plan. Pent opparbeidet hage med stor terrasse som er både solrik og usjenert. Barnevennlig beliggenhet i et etablert område, i enden av blindgate.

  Her blir man møtt med et etablert adkomst med belegningsstein fra garasje og gårdsplass til inngangsparti. Her det opparbeidet med gressplen og laget trappeadkomst til terrasse mot sørvest med sjøutsikt.
  Inn kommer man til en meget romslig hall med god plass til garderobe og klesoppbevaring. Hele underetasjen har flislagt gulv med varmekabler, unntatt badstue.
  Underetasjen forøvrig består av kjellerstue med vedfyring og tilhørende bod, soverom, bad med badstue og vaskerom. Etasjen er et flott areal for f.eks. ungdommen. Overflatene er malt i lyse farger og fremstår som meget delikat.
  Badet er pusset opp med flislagte flater, dusjkabinett, servant og toalett. Tilhørende badstue er også av nyere dato.

  Opp i 2. etg. møter man åpen løsning mellom stue og kjøkken med tilhørende spisestue. Et stort og sosialt allrom! Store vindusflater slipper inn godt med lys og fin sjøutsikt.
  Stuen er meget romslig med god plass til å etablere flere miljøer. I del mot kjøkken er det varmepumpe. Mot sør er det et nedsenket nivå, perfekt som koselig tv-stue!

  Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot både stue og spisestue, med kjøkkenøy. Moderne vedovn med glassfront som skaper en lun atmosfære.
  Kjøkkenet har innredning fra 2009 med slette fronter og heltre benkeplate. Av hvitevarer medfølger integrert komfyr, nedfelt platetopp og oppvaskmaskin. Frittstående dobbel kjøl- og frys med isbitmaskin medfølger også.
  Egen spisestue med skyvedør til terrasse mot sørvest. Terrassen er stor, meget usjenert og solrik med utsikt mot sjø.

  Badet ble renovert i 2009, med flislagte flater, boblebarekar, servant i stor innredning og toalett.

  Det er tre soverom i etasjen, alle av praktisk størrelse. Et soverom har utgang til veranda mot øst med fin utsikt mot sjøen! To soverom har skyvedørsgarderobe med god plass til klesoppbevaring.

  Boligen fremstår som velholdt og påkostet. Her kan du flytte rett inn!
 • Boligen har en meget attraktiv beliggenhet i et populært boligområde. Her får du gode solforhold på terrasser mot øst, sør og vest, opparbeidet hage , utsikt mot sjøen og nærhet til de fleste fasiliteter.
  Området er veletablert, attraktivt og er bebodd av personer i alle aldre. Meget barnevennlig med kort og trygg vei til skole, barnehage, dagligvare, Skjærgårdshallen, badeparken, lekeplasser mm. Flotte turmuligheter i umiddelbar nærhet, sommer som vinter med bl.a. lysløype i skogsterreng , skibakke med heis, skøytedam og bademuligheter.
 • Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.
 • Fra Stathelle:
  Kjør "nedre vei" mot Langesund og ta til høyre i rundkjøring ved Skjærgårdshallen/badeparken og ta første til høyre inn i Granliveien.
  Følg veien og følge veien mot venstre. Ta første vei til høyre og hold til venstre. Dette er en blindvei hvor denne boligen ligger i enden av veien. Den er merket med vår "Aktiv til-salgs" plakat og det vil bli satt opp visningsskilt under fellesvisning.
 • Bygningen er oppført med grunnmurer i betong og lettklinkerblokker, vegger med pussede murer og teglstein i underetasje og bindingsverk kledd med malte kledninger i 1.etasje, trebjelkelag i etasjeskillet og valmet tak av prefabrikerte takstoler tekket med betongtakstein. Gruset innkjørsel og gårdsplass, opparbeidet med plen, prydbusker, hekkplanter og naturtomt, betongheller i gangveier og på uteplasser, 1 uteplass med skifer og terrasse over garasje med gulv i betong. Delvis overbygd veranda fra 2014 fundamentert på pilarer med spaltegulver, malte rekkverk og trapper i tre og balkong fra soverom med tett gulv av papp, spaltegulv, malte rekkverk og valmet skjørt tekket med takstein. Boligen har en god planløsning og standard med gode materialvalg og er modernisert i senere år.

  Bygningsdeler med mørk oransje TG2 (avvik som kan kreve tiltak):

  Utvendig > Taktekking: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på taktekkingen. Taktekkingen har noe mose og værslitasje på grunn av alder.
  Utvendig > Veggkonstruksjon: Det er påvist andre avvik: Det er ingen krysslufting bak kledninger og murene har noen mindre sprekker.
  Innvendig > Overflater: Det er påvist andre avvik: Parkettgulver har noe bruksslitasje og knirk, men øvrige overflater har normal slitasje. Varmekabler er kke kontrollert av takstmann.
  Innvendig > Innvendige trapper: Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav.
  Våtrom > Overflater Gulv > Bad/wc: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk. Det er flatt gulv i rom, men det er oppkant til dørterskel med antatt membran bak.
  Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/wc: Det kan ikke konstateres synlig bruk av membran/tettesjikt på våtrommet. Det er ingen dokumentasjon over utførte arbeider.
  Våtrom > Overflater Gulv > Vaskerom: Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er flatt gulv i rom og ingen oppkant til dørterskel.
  Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Vaskerom: Det er påvist andre avvik: Det mangler kantlister på benkeplater.

  Bygningsdeler med lys oransje TG2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak):

  Utvendig > Nedløp og beslag: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på renner/nedløp/beslag. Takrenner har punktvise lekkasjer.
  Utvendig > Vinduer: Det er påvist andre avvik: Vinduene har normal bruks/værslitasje, TG2 for vinduer fra byggeår på grunn av alder, TG1 for nyere
  vinduer fra 2013.
  Utvendig > Dører: Det er påvist andre avvik: Heve/skyvedøren har noe bruks/værslitasje, TG2-3 for eldre dører på grunn av alder og TG1 for nyere
  dør til balkong.
  Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Det er påvist andre avvik: Verandaen har normal værslitasje og er godt vedlikeholdt, men balkongen har noe værslitasje.
  Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det ble målt skjevheter i stuer.
  Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
  Innvendig > Rom Under Terreng: Det er påvist andre avvik: Det ble målt mindre fuktighet langs yttervegg i bod.
  Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad/wc: Det er påvist andre avvik: Overflatene har normal slitasje og det ble ikke målt unormal fuktighet ved befaringen, TG2 på grunn av alder og manglende dokumentasjon over utførte arbeider.
  Våtrom > Overflater Gulv > Bad/wc: Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk. Det er påvist sprekker i fliser. Krav til fall er ikke oppfylt og gulvet er tilnærmet flatt (har ikke motfall). Gulvet har noe bruksslitasje med sprekker og hakk i flis med dårlig fall til sluk.
  Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/wc: Det kan ikke konstateres synlig bruk av membran/tettesjikt på våtrommet. Det er ingen dokumentasjon over utførte arbeider og det er ikke slukmansjett.
  Våtrom > Ventilasjon > Bad/wc: Rommet har kun naturlig avtrekk via ventil i vegg eller tak. Rommet har kun naturlig ventilasjon.
  Våtrom > Overflater vegger og himling > Vaskerom: Det er påvist andre avvik: Det er ingen dokumentasjon over utførte arbeider.
  Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom: Tettesjiktet rundt sluket (klemring) er ikke utført fagmessig.
  Våtrom > Ventilasjon > Vaskerom: Rommet har kun naturlig ventilasjon.
  Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken: Det er påvist andre avvik: Benkeplater har noe bruksslitasje og ismaskin fungerer dårlig, ifølge eier.
  Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Badstue: Det er påvist andre avvik: Tilfredsstiller ikke dagens krav til badstue, men blir brukt som bod.
  Tekniske installasjoner > Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger. TG2 for eldre røropplegg.
  Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger. TG2 for eldre avløspsrør på grunn av alder.
  Tomteforhold > Drenering: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.
  Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige vannledninger.

  Eiendommens tilstand er vurdert av takstmann Ole Erik Vegheim og rapporten datert 01.09.2022 ligger som vedlegg til salgsoppgaven. Standardkrav vil være subjektivt fra interessent til interessent og tilstandsrapporten gir tilstandsgrad (TG) fra 0-3, hvor TG0 sjeldent vil forekommen og i den andre enden av skalaen er TG3 som indikerer kraftige symptomer/funksjonssvikt (eller f.eks utgått levetid). TG2 nyanseres også med lys og mørk oransje, hvor lys oransje er merknader uten behov for umiddelbare tiltak og mørk oransje som kan kreve tiltak. Forøvrig vil megler ta for gitt at tilstandsrapport er lest og forstått innen evnt. budgivning.
 • P-ROM: 179
  BRA: 197

  Følgende rom inngår i primærareal: Alle unntatt 2 boder og garderobe.

  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Det er vedfyring med peis i kjellerstue og vedovn i stue. I stue er det også varmepumpe. Forøvrig elektrisk oppvarming, med varmekabler på alle gulv i 1. etg. unntatt badstue og bad i 2. etg.
 • Eiet tomt på ca. 687 kvm. Pent opparbeidet tomt med gruset gårdsplass, gressplen og stor terrasse mot sørvest. Fra garasje er det belegningsstein til inngangsparti med gressplen og trapp til terrasse. Terrasse har utg. fra stue og er både solrik og usjenert. Her er det god plass til å etablere flere miljøer og nyte sene sommerkvelder! Liten lekestue mot sør for de minste og naturtomt forøvrig.
 • Garasje i tilknytning til boligens underetasje og gruset gårdsplass, samt garasje i fellesanlegg.
 • Offentlig. Private stikkledninger frem til kommunal tilknytning. Det betales ca. kr 600,- for brøyting av privat vei til boligen.
 • Ligningsverdi som primærbolig: 884 947,-
  Ligningsverdi som sekundærbolig: 3 041 810,-
  Ligningsverdier er gyldige pr. inntektsåret 2020.
 • Kr. 21 384,96 pr. år
 • Ny eier på påregne seg faste/variable utgifter som f.eks tv/internett, forsikring og strøm.
  Nevnte faste utgifter vil i stor grad variere etter eget forbruk, ønsker og avtaler.
 • Det foreligger ikke ferdigattest, men det er utstedt midlertidig brukstillatelse på eiendommen.
  Det ble ved lovendring 1.juli 2015 vedtatt at det ikke utstedes ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1.januar 1998. Kjøper oppfordres til å ta kontakt med kommunen for ytterligere informasjon om ev. konsekvenser av dette.

  Det er innredet kjellerstue og soverom i underetasjen. Jf. tegninger fra Bamble Kommune vedlagt i salgsoppgave, er disse tegnet inn som bodrom og ikke godkjent til varig opphold. Deler av lekestuen står på utsiden av tomtegrense.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Eiendommen har boplikt. Kjøper trenger ikke søke konsesjon, men må via egenerklæring om konsesjonsfrihet bekrefte at eiendommen skal benyttes til helårsbolig. Dvs. at minimum en person skal benytte eiendommen til sin primære bolig.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Følgende heftelse er tinglyst på eiendommen:
  Bestemmelse om adkomstrett, tinglyst 22.06.2009 med dokumentnr. 448632
  Rettighetshaver: Gnr: 31 Bnr: 298 i Bamble Kommune.
  Snurett på eiendommen foran garasjedel.

  Følgende rettighet er tinglyst på eiendommen:
  Erklæring/avtale, tinglyst 05.06.2009 med dokumentnr. 399449.
  Rettighetshaver: Gnr. 31 bnr. 297 i Bamble Kommune.
  Snurett på eiendommen foran garasjen.

  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål, jf. reguleringsplan "Sjeseveistykket-Barfodskogen" med planID 3813 39.
  Reguleringskart ligger som vedlegg i salgsoppgaven.
 • Gnr. 31 Bnr. 297 i Bamble kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Etter avtale med selger. Vennligst spesifiser ønsket tidspunkt i budgivningen.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,7% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 13 900-, oppgjørshonorar kr. 5900,- og visningshonorar kr. 3500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Utleggene omfatter annonsering, internett, innhenting av lovpålagt informasjon, fotograf, tinglysing av sikringsobligasjon mv. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Tommy Emil Larsen
Per Arne Sandersen

Megler

Per Arne Sandersen

95 99 80 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev