aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Clarksgate 6 A
Velkommen til Clarksgate 6 A

LANGESUND Clarks gate 6A

Lettstelt selveierleilighet m/ to soverom, rolig men sentralt i Langesund! Garasjeplass p-hus. Balkong m/ utsikt mot sjø

 • kr 2 700 000
 • BRA 66 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 700 000
 • Omkostningerkr 80 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 780 542
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 003
 • Soverom2
 • ArealP-rom 63 m²
 • Felleskostnaderkr 2 910
 • Tomt896 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 67 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 700 000)) 80 542 (Omkostninger totalt) 2 780 542 (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning
Dette er en lettstelt selveierleilighet med sentral beliggenhet i Langesund, med kort vei til alle fasiliteten byen kan by på! Dog bor man tilbaketrukket fra sentrumslivet, med utsikt mot sundet i Langesund. Leiligheten fremstår som meget velholdt og lettstelt, klart for en enkel hverdag uten gressklipping og snømåking. Her kan du flytte rett inn! Leiligheten ligger i 2. etg. og inneholder: Stor entré/gang, stue og kjøkken i åpen løsning med utg. til balkong, bad/vaskerom, to soverom og bod. Garasjeplass i felles garasjekjeller med tilhørende bod - Heis opp til leiligheten! I tillegg til en meget sentral beliggenhet har man flotte tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet. Velkommen til visning!
Entré/hall

Clarks gate 6A, Vestfold og telemark

 • Tomt
  896m²

  Beskrivelse av tomt
  Felleseiet tomt tilhørende sameiet.

  Beliggenhet
  Sentrumsleilighet midt i hjertet av en av Norges vakreste sommerbyer. I tillegg til en meget sentral beliggenhet har man flotte tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet. Dette er leiligheten for deg som ønsker de fleste sentrumsfunksjoner rett utenfor døren, kombinert med rolige omgivelser. Leiligheten har en meget arealeffektiv planløsning med åpen stue- kjøkken løsning og alt på et plan. Heis i fellesarealene opp til leiligheten i 2 etg. Det er også heis fra garasje i kjellerdel.

  Adkomst
  Se kartskisse.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Beskrevne bolig er en leilighet beliggende i leilighetsbygg. Leiligheten er beliggende i 2.etg. Adkomst fra felles gangareal med heis og felles trapperom. Boligblokken er oppført i 2003 og inneholder næringsseksjon i 1.etasje og boligseksjoner i resterende areal. Den bærende konstruksjonen med brann og lydskiller består av betongcellekonstruksjon. Utvendig tekket med betong flater, trepanel og fiberpuss. Leilighetens vinduer består av to-lags isolerglassvinduer. Innvendige overflater består av parkett og fliser på gulvflater. Malt gipsplater på veggflater og malt slette flater i himling. Utgang fra stue til romslig terrasse på ca. 6 m2. Boligen for øvrig gir et meget godt inntrykk i forhold til alder. Bygningsdeler med rød TG3 (store eller alvorlige avvik): Ingen. Bygningsdeler med mørk oransje TG2 (avvik som kan kreve tiltak): Ingen. Bygningsdeler med lys oransje TG2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak): Bad/vaskerom - Sluk, membran og tettesjikt: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Bad/vaskerom - Ventilasjon: Rommet har kun naturlig ventilasjon. Tekniske installasjoner - Varmtvannstank: Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år Eiendommens tilstand er vurdert av takstmann Jan Tore Eriksrød og rapporten datert 24.04.2023 ligger som vedlegg til salgsoppgaven. Standardkrav vil være subjektivt fra interessent til interessent og tilstandsrapporten gir tilstandsgrad (TG) fra 0-3, hvor TG0 sjeldent vil forekommen og i den andre enden av skalaen er TG3 som indikerer kraftige symptomer/funksjonssvikt (eller f.eks. utgått levetid). TG2 nyanseres også med lys og mørk oransje, hvor lys oransje er merknader uten behov for umiddelbare tiltak og mørk oransje som kan kreve tiltak. Forøvrig vil megler ta for gitt at tilstandsrapport er lest og forstått innen evnt. budgivning.

  Innhold
  Leiligheten ligger i 2. etg. og inneholder: Stor entré/gang, stue og kjøkken i åpen løsning med utg. til balkong, bad/vaskerom, to soverom og bod. Garasjeplass i felles garasjekjeller med tilhørende bod - Heis opp til leiligheten! Stort, uinnredet loftsrom til lagring med god takhøyde og vindu.

  Standard
  Gjennomgående lys og velholdt leilighet med trappefri adkomst og garasje i felles garasjeanlegg. Heis fra garasje eller gateplan "rett opp" i leiligheten. Inn kommer man til en lysmalt og romslig entré/hall med calling anlegg. Her er det god plass til sko, yttertøy og garderobeskap. Fra entré er det dør til et soverom, bad, bod samt åpen stue-/ og kjøkkenløsning. Stue er av praktisk størrelse med vindusflater som slipper inn godt med lys. Utgang til koselig balkong med utsikt mot sundet i vakre Langesund. Ute på balkongen er det enkelt å nyte sommerdagene med både reker og noe godt i glasset, i kjent Langesundsstil. Kjøkkenet har enkel innredning med over- og underskap. Frittstående hvitevarer som medfølger er oppvaskmaskin og kombiskap (kjøl/frys). Flislagt bad av god størrelse. Innredet med servant i innredning, wc, dusjhjørne og opplegg til vaskemaskin. Badet har skyvedør med direkte adkomst til hovedsoverom med dør fra stue. Begge soverom har garderobeskap. Leiligheten har lagringsloft loft med god lagringsplass, takhøyde og vindu. Loftsluke fra hall.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  TV-pakke og internett 500 Mb med dekoder og ruter fra Telenor. TV/internett er inkludert i felleskostnader.

  Parkering
  1 parkeringsplass og bod i garasjeanlegg i kjeller med heis opp til leiligheten.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 67 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 700 000)) 80 542 (Omkostninger totalt) 2 780 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk.

  Energiklasse
  E

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  17952

  Kommunale avgifter år
  2023

  Formuesverdi primær
  604787

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2177231

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  80/1280

  Felleskostnader pr. mnd
  2910

  Felleskostnader inkluderer
  Bygningsforsikring, TV og internett, vask av fellesareal (trappevask), forretningsførsel, vaktmestertjenester, vedlikehold heis

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3813/106/261/2: 22.03.2005 - Dokumentnr: 3978 - Erklæring/avtale Denne seksjon har tilleggsdel - bygning. Gjelder denne registerenheten med flere 17.08.2007 - Dokumentnr: 653653 - Bestemmelse iflg. skjøte Rettighetshaver: Bamble Kommune Org.nr: 940 244 145 Rett for kommunen til vedlikehold av kommunaltekniske anlegg 14.08.2019 - Dokumentnr: 935776 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3813 Gnr:106 Bnr:289 Rettighetshaver: Knr:3813 Gnr:106 Bnr:295 Bestemmelse om snøbrøyting/strøing Bestemmelse om vedlikehold Gjelder denne registerenheten med flere 22.03.2005 - Dokumentnr: 3978 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 2 Formål: Bolig Sameiebrøk: 80/1280 Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter. Gjelder seksjon nr. 1, 2, 3 og 4 14.08.2019 - Dokumentnr: 935776 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3813 Gnr:106 Bnr:289 Rettighet hefter i: Knr:3813 Gnr:106 Bnr:295 Bestemmelse om oppføring og vedlikehold av port samt gjerde eller hekk Gjelder denne registerenheten med flere

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 06.04.2009.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Boligen ligger under planID 3813 218 - Langesund sentrum i et område avsatt til bolig/forretning.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Eiendommen har boplikt. Kjøper trenger ikke søke konsesjon, men må via egenerklæring om konsesjonsfrihet bekrefte at eiendommen skal benyttes til helårsbolig. Dvs. at minimum en person skal benytte eiendommen til sin primære bolig.

 • Lovanvendelse
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 67 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 700 000)) 80 542 (Omkostninger totalt) 2 780 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  80542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast vederlag på 45 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 13 900,- oppgjørshonorar kr 5900,- og visningshonoar kr  3500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva. 

Jørn Amlie

Megler

Jørn Amlie

96 50 05 50

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev