aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Nustad skolevei 4
Velkommen til Nustad skolevei 4

LANGESUND Nustad skolevei 4

Velholdt og innholdsrik arkitekttegnet enebolig i barnevennlig og godt etablert boligområde. Garasje.

 • kr 3 350 000
 • BRA 271 m²
 • Prisantydningkr 3 350 000
 • Omkostningerkr 100 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 450 792
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 984
 • Soverom -
 • ArealP-rom 227 m²
 • Tomt628.1 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 350 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 83 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 350 000,00))   100 792,- (Omkostninger totalt)   3 450 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
Plantegning
Innholdsrik familiebolig over 3 plan med god planløsning. Innh.:1.Etasje: Vindfang, gang, kjøkken, stue, 2 soverom og bad. 2.Etasje: Loftstue og soverom. Kjeller: Vindfang, gang, kjellerstue, bad/vaskerom og 3 boder. Boligen har en fin solrik og sentral beliggenhet med kort vei til skoler og barnehage. Gangavstand til Langesund sentrum med de fleste fasiliteter, bussforbindelse i umiddelbar nærhet. Kort vei til flotte turområder i skog og natur med lysløype og fine badestrender. Opparbeidet tomt med fin uteplass og romslig veranda. Parkering i garasje og i gårdsplass. Velkommen til visning!
Romslig gårdsplass

Nustad skolevei 4, Vestfold og telemark

 • Tomt
  628.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er solrik og pent opparbeidet og beplantet hage med plen og diverse prydbusker. Belegningsstein i bakhage og hellelagt fin uteplass og fine solrike terrasser. Gruset gårdsplass.

  Beliggenhet
  Boligen har en fin solrik og sentral beliggenhet med kort vei til skoler og barnehage. Gangavstand til Langesund sentrum med de fleste fasiliteter, bussforbindelse i umiddelbar nærhet. Kort vei til flotte turområder i skog og natur med lysløype og fine badestrender.

  Adkomst
  Fra Stathelle: Følg "øvre vei" mot Langesund. Ta til høyre inn Nustad Skolevei, boligen ligger på venstre side. Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Beskrevne bolig er en frittliggende enebolig med areal over to etasjer oppført 1984. Boligen er etablert på oppfylte steinmasser/pukk på fjell. Grunnmur i murt lettklinkerblokker. Yttervegger i tradisjonelt isolert bindingsverk tekket utvendig med stående og liggende trepanel. Boligens vinduer består av to-lags isolerglass og kobla vinduer med rammer og karmer i trevirke. Etasjeskiller i tradisjonelt isolert tre bjelkelag. Sadlet plassbygget takverk tekket med betong takstein. Takrenner i lakkert stål. Bygningsdeler med rød TG3 (store eller alvorlige avvik): Våtrom > Generell > Bad/vaskerom: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Våtrom > Generell > Bad: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Bygningsdeler med mørk oransje TG2 (avvik som kan kreve tiltak): Utvendig > Taktekking: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen. Utvendig > Vinduer: Det er påvist noen glassruter som er punktert eller sprukne. Vindu i takoppløft mot vest med punktert glass. Utvendig > Dører: Karmene i dører er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket. Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn. Det er avvik: Gulv i 1.etasje med stedvis knirk. Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Tekniske installasjoner > Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: Sikringsskap med automatsikringer. Sikringsskap fra byggeår. Leningsnett og strømskap i all hovedsak fra byggeår. 3 x 63 amp. inntakssikring. Kapasitet på kurser bør vurderes av kjøpere, da man vil ha individuelle behov. Det er kun foretatt en visuell befaring av det elektriske anlegget, og dette kan derfor ikke betraktes som en godkjenning. Gjør oppmerksom på at samsvarserklæring skal følge boligen, dersom det er gjort noe på det elektriske etter 1999. Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. Bygningsdeler med lys oransje TG2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak): Utvendig > Nedløp og beslag: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på renner/nedløp/beslag. Tomteforhold > Drenering: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.

  Innhold
  Innholdsrik enebolig over 3 plan med god planløsning som inneholder: 1.Etasje: Vindfang, gang, kjøkken, stue, 2 soverom og bad. 2.Etasje: Loftstue og soverom. Kjeller: Vindfang, gang, kjellerstue, bad/vaskerom og 3 boder.

  Standard
  Innvendige overflater består av gulvbord, belegg og teppe på gulvflater. Panel og tapet på veggflater. Panel og malt plater i himlinger. Våtrom med belegg på gulvflater på gulvflater. Våtromstapet på veggflater. Pipe oppført i murt lettklinker elementer tilkoblet tre-ildsteder. Kjøkkeninnredning med lakkerte profilerte furu dør og skuffronter. Benkeplate i laminat med benkebeslag i stål med ett hånds armatur. Flis på vegg under overskap. Mekanisk avtrekkshette er forskriftsmessig montert til innredningen og etablert over komfyr. Avtrekk over tak. Eldre innredning som er i funksjonell stand. Bad har etablert belegg på gulvflater med oppkant på vegg. Våtromstapet på veggflater. Det er montert bede, gulvmontert toalett, innredning med servant med ett hånds armatur og dusjkabinett. Ventilasjon består av ventil i vegg og himling. Bad/vaskerom i underetasje har etablert belegg på gulv med oppkant på vegg. Tapet og malt murflater på veggflater. Det er etablert dusjkabinett, innredning med servant, skyllekar i stål og opplegg til vaskemaskin. Gulv er flatt. Sluk består av jernsluk fra byggeår.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Egen garasje i tilknytning til bolig. God plass til parkering på egen gårdsplass.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 350 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 83 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 350 000,00))   100 792,- (Omkostninger totalt)   3 450 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Vedovn i stue, loftsstue og kjellerstue, Varmepumpe i 1. etg. og i kjellerstue. Forøvrig elektrisk oppvarming.

  Energiklasse
  E

 • Kommunale avgifter
  24183

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter eiendomsskatt, vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  752524

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2709087

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3813/31/316: 23.06.1983 - Dokumentnr: 9669 - Forkjøpsrett RETTIGHETSHAVER: BAMBLE KOMMUNE
  Prioritet etter statsbankene
  23.06.1983 - Dokumentnr: 9669 - Rettigheter iflg. skjøte Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
  15.11.1982 - Dokumentnr: 15002 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3813 Gnr:31 Bnr:304
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1518223 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0814 Gnr:31 Bnr:316


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse for boligen datert 16.08.84.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen ligger i en kommune med 0-konsesjon. Det er derfor boplikt på eiendommen. Det må fylles ut egenerklæring om konsesjonsfrihet ved kjøp der kjøper bekrefter at eiendommen skal benyttes til helårsbolig.

 • Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 350 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 83 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 350 000,00))   100 792,- (Omkostninger totalt)   3 450 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  100792

  Betalingsbetingelser
  Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,7% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 13 900,- oppgjørshonorar kr 5 900,- og visninger kr 3 500, -. Alle beløp er inkl. mva. 

Per Arne Sandersen

Megler

Per Arne Sandersen

95 99 80 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev