aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Ødegårdsveien 6 B. En praktisk og flott familiebolig med høy trivselsfaktor.

Langhus Ødegårdsveien 6 B

Langhus.Nyere og flott 2-mannsbolig |Stor solrikt terrasse m/flott utsikt! | 2 garasjeplasser i felles anlegg | Sentralt

 • 7 980 000
 • BRA 156 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING7 980 000
 • OMKOSTNINGER183 642
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER8 163 642
 • EIENDOMSTYPETomannsbolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 016
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 143 m²
 • FELLESKOST./MND1 000
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 7 980 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  167 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 6 700 000,-))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  --------------------------------------------------------
  183 642,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  8 163 642,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
1.etasje: Entré, bod, bad, soverom, åpen stue - og kjøkkenløsning.

Underetasje: 2 soverom, bad, vaskerom/teknisk rom, bod, sportsbod og stue med hver sin utgang til terrasse på ca. 60 kvm.
Stuen og kjøkkenet er samlet i en gjennomgående sosial sone på nærmere 60 kvadratmeter

Ødegårdsveien 6 B, Viken

 • Boligene er bygget etter teknisk forskrift TEK 10 som innebærer at de nyere kravene til isolasjon, vinduer, luftbehandling og elektrisitet er ivaretatt. Med disse retningslinjene er der lagt til rette for boliger med god bo komfort og lavere energiforbruk enn eldre boliger.

  Rom for rom:
  Boligens entré/gang er tilrettelagt med for garderobeløsning. Gulvet med flislagt og med varmekabler.

  Stuen og kjøkkenet er samlet i en gjennomgående sosial sone på nærmere 60 kvadratmeter og tilrettelegger for både stor sofagruppe, ulike hylleløsninger, TV-seksjon og spiseplass. Åpen romløsning kombinert med god takhøyde og store vinduer i vestlig himmelretning gjør etasjen lys og luftig, samtidig som ingen innsyn gjør romfølelsen privat.

  Kjøkkenet utgjør en mer tilbaketrukket avdeling av den åpne løsningen. Moderne innredning fra Sigdal med bruksvennlig U-form og gode oppbevaringsmuligheter. Innredningen er i hvit utførelse med god skap- og benkeplass som tar unna for en aktiv familie. Hvitevarer i form av komfyr m/platetopp og oppvaskmaskin medfølger. Ventilator med luft ut.

  Det naturlige masterommet er på ca. 12 m² og har god plass til både dobbeltseng og garderobeløsninger.

  Baderommene er moderne med et stilrent fargevalg på fliser. Gulvvarme med termostat gir den lune varmen som vi alle liker. Badene er således godt å våkne til og gir deg en god start på dagen. Her blir det enkelt å trives! Varmtvannsbereder og opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel er praktisk plassert i en egen nisje med døradkomst fra badet i underetasjen.

  Boligens underetasje inneholder ytterligere en stue med adkomst til stor solrik terrasse via skyvedør, 2 soverom og treningsrom/hobbyrom/sportsbod med egen døradkomst.

  Kort oppsummert. En praktisk og flott familiebolig med høy trivselsfaktor.

  For ytterligere detaljer henvises til byggebeskrivelse og romskjema som er vedlagt i salgsoppgaven
 • Eiendommen har en flott beliggenhet i et sentralt, veletablert og meget barnevennlig bomiljø på Langhus. Tomten ligger solrikt, høyt og vestvendt til, med flott utsikt. Fra dørstokken har du direkte tilgang til et mylder av skogsstier for kortere eller lengre turer i skog og mark.

  Barnehager og barneskole ligger i kort gåavstand fra boligen. Haugjordet ungdomsskole på Langhus er en moderne baseskole. Hit er det gangavstand fra tomten. Langhus Senter ligger ca. 10-12 min gåtur unna, med diverse forretninger, MENY -butikk, café/restaurant, frisør, legesenter, tannlege, dyrlege m. m. Coop Marked og KIWI butikk er også lokalisert på Langhus.

  På Langhus er gang- og sykkelstinettet spesielt godt opparbeidet, slik at det sikrer trygge skoleveier. Langhus tilbyr et aktivt lokalmiljø med mange forskjellige fritidsaktiviteter for barn og ungdom. Eiendommen ligger i nærheten av lysløypa mellom Langhus og Ski, samt marka mot Siggerud. Med steder som Karlsrudtjern (bademulighet), "hyttene" Sterkerud, Skeidarkollen, Stallerud, Stuene, mm er det flotte muligheter til fots, ski eller sykkel. Et flott idrettsanlegg med fotballbaner, kunstgressbaner, 2 idrettshaller, svømmehall m. m er også lokalisert på Langhus. I tillegg er det kort kjøreavstand til flere golfbaner.

  Fra eiendommen er det ca. 10 min. gange til Vevelstad stasjon med god forbindelse til Oslo sentrum/Lysaker/Kolbotn/Langhus/Ski/ både med buss og tog. Offentlig transport til Oslo sentrum med tog tar kun 22 min med innsatstoget og 29 min med lokaltoget (4 avganger i timen i morgenrushet). På stasjonsområdet er det også en parkeringsplass for pendlerparkering. Langhus stasjon kan også nåes enkelt bl.a. via en hyggelig gangsti langs Fosstjernet mellom Langhus- og Vevelstad stasjon.

  Med bil tar det ca. 15 min. til Ryen. (4 felts motorvei helt fra Langhus), og ca. 6-7 min med bil til Ski sentrum, med storsenter og kinosenter m.m.

  Ca. 10 minutter unna med bil ligger fornøyelsesparken Tusenfryd, hvor det også er etablert gang- og sykkelvei nesten hele veien frem. I tillegg er det kort kjørevei til stor badeplass på Breivoll ved Bunnefjorden.

  Ski er regionsenteret i Follo. Totalt bor det ca. 135.000 mennesker i Follo. Dette gjør at tilbudene er mange og varierte. I Ski sentrum finner man flere offentlige kontorer, Ski storsenter og en rekke butikker og servicetilbud. Dette gjør Ski til et attraktivt handelsområde. Kinosenter og en rekke restauranter og kafeer er også med på å skape et flott bymiljø.
 • Veletablert boligområde bestående av eneboliger og tomannsboliger.
 • Lett adkomst fra offentlig vei.
 • Boligen er oppført på komprimerte masser med støpt plate. Radonsperre i sålen under hele boligen. Kjellermur er levert med sprøytemur. Øvrige yttervegger i treverkskonstruksjoner og forblendet med utvendig liggende trekledning. Etasjeskiller i trebjelkelag mellom underetasje og 1. etasje.. Vinduer og balkongdør er med 3 lags isolerglass. Takkonstruksjon i tre, tekket med takstein. For ytterligere detaljer henviser vi til leveransebeskrivelse.

  Boligene er levert fra Follo Hus AS. Selskapet er en anerkjent lokal husleverandør med 10 års garanti fra ferdigstillelse (mars 2017)

  Selger/utbygger er TT-Eiendomsutvikling AS.
 • 1. etasje: 67/65 Bra/P-rom.
  Underetasje: 80/77 Bra/P-rom.
  Sum: 147/142 Bra/P-rom.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Alle rom unntatt boder.
 • - Balansert ventilasjon.
  - Hvitevarer i form av komfyr, platetopp og oppvaskmaskin.
  - Sentralstøvsuger.
  - Utekontakt på terrasse.
  - Utbelysning.
  - Utekran
  - Elektrisk portåpner.
  - Mekansisk avtrekk i garasjeanlegg.
 • Elektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler på bad.
  peisovn fra Norpeis.
 • Tomten er skrånende ned mot vest og er opparbeidet med støttemurer, terrengtrapper. Maskinplanerte partier på siden av huset dekket med bark. Støpt terrassedekke på bakkeplan foran underetasjen. Terrasseplatting i tre på inngangssiden. Delvis naturtomt.

  Gårdsplass og gangveier er levert gruset.

  Det er en etablert praksis at hver enhet disponerer utomhusarealet rundt sin egen bolig.
 • 2 garasjeplasser i felles anlegg med god takhøyde. Eklektisk leddport.
  Tilrettelagt for el-bil lader.
 • Offentlig.
 • Formuesverdi som primærbolig kr per
  Formuesverdi som sekundærbolig kr per
 • Årlige kommunale avgifter for 2022 til Nordre Follo kommune utgjør: Renovasjon kr 3.409,- (240 l beholder). Feiing pr. pipeløp kr 398,-. Abonnementsgebyr vann/kloakk kr 4.878,-. Forbruk vann/kloakk kr 52,88 pr. kbm. Alle satser er inkl.mva. Kommunale avgifter faktureres pr kvartal. Dette gjelder normalavgifter for standard bolig med standard renovasjon.
 • Sameierne er solidarisk ansvarlig for drift- og vedlikehold av felles intern adkomstvei. Øvrige kostnader til kabel-tv/internett etc.dekkes av hver enkelt.

  Det betales kr. 750,- pr. år til Langhus Vel for brøyting av internveier i området.
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.
 • Follobanen vil gå ca. 40 meter under eiendommen. Tunnelløpet ble ferdigstilt høsten 2018.
  Det eneste kjente som kan komme i konflikt med tunnelen er en evt. brønn for jordvarme.

  Det er bygget terrengtrapper mot øst på tomten. Disse er ikke nødvendigvis bygget ihht. til gjeldende forskrifter. Det er sameiere sitt ansvar å utbedre eller velge en annen trappeløsning. Innredet rom i underetasjen tilfredstiller ikke kravet til varig opphold grunnet vindusforhold

  Det er ikke etablert et formelt eierseksjonssameiet. Dette innebærer at seksjonsbegjæring kun omhandler generelle lovpålagte vedtekter. Sameiet består av 4 boligseksjoner, og er således ikke regnskapspliktig. Hver bolig bærer helt og fult sine egne drift og vedlikeholdskostnader.

  Adkomst vei til nr. 6 a og b brøytes i fellesskap (annen hver uke ved behov). Ødegårdsveien 6 c og d har egen avtale på sin adkomstvei.
 • Boligen ligger i boligregulert område. Utsnitt av reguleringsplan er vedlagt salgsoppgaven.
 • Gnr. 119 Bnr. 51 Snr. 2 i Nordre Follo kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Etter nærmere avtale.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen.
 • Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1. februar 2012 legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Det følger av lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering at meglerforetaket er forpliktet til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen. For oppdragsgiver skjer dette i forbindelse med inngåelse av oppdraget, og for kjøper på tidspunkt for kontraktsinngåelse. Dersom slik kundekontroll ikke kan gjennomføres, er meglerforetaket pålagt å avstå fra gjennomføring av oppgjøret. Partene er selv ansvarlig for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre, uten at det kan anføres et kontraktsrettslig ansvar overfor meglerforetaket.
 • Dersom bud aksepteres i 2021, gjelder følgende:

  Eiendommen selges eiendommen "som den er", jf. avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig.

  Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
  1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl. § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
  2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen, jf. avhl. § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
  3) Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl. § 3-9.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
  Aktiv Eiendomsmegling/Estator Eiendomsmegling AS har avtale med Askim og Spydeberg Sparebank om formidling av finansielle tjenester. Ta kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud.
 • I forbindelse med salg av denne eiendommen er avtalen om vederlag mellom selger og megler: Provisjon med 1,29 % av kjøpesum, tilretteleggingshonorar kr 10.400,- grunnpakke markedsføring kr 14.700,- oppgjørshonorar kr 5.400,-. Megler har rett til å få dekket sine utlegg i forbindelse med salg av eiendommen.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Thor Ove Gjøstøl
  Tom Roger Olsen
Ole Andreas Huse

Megler

Ole Andreas Huse

98 40 40 52

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev