aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Sloraveien 13 c! Flytt rett inn!
Velkommen til Sloraveien 13 c! Flytt rett inn!

LANGHUS Sloraveien 13C

Flytt rett inn i nyere enebolig - 4 sov- 2 bad - 2 stuer - Alt på et plan - Sentralvarme - Stor terrasse - Dobbelgarasje

 • kr 7 350 000
 • BRA 165 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 7 350 000
 • Omkostningerkr 200 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 7 550 792
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2012
 • Soverom4
 • ArealP-rom 165 m²
 • Tomt1 736.5 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 7 350 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 183 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 350 000,00))   200 792,- (Omkostninger totalt)   7 550 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
Planskisse - begynn planleggingen av ditt nye hjem!
Velkommen til Sloraveien 13 C - Nyere, solrik og stilfull enebolig i et veletablert boligområde på Langhus. Boligen ligger privat til i egen blindvei med lite innsyn, og har nyere dobbelgarasje med el-bil lading og en flott usjenert hage. Gangavstand til offentlig kommunikasjon, barnehager og skoler for alle trinn, idrettsanlegg, turområder, i tillegg til dagligvarebutikk, apotek, tannlege etc. på Langhus senter. Det er 4-5 km til Ski sentrum og Ski storsenter. Boligen er av nyere dato (2012) og inneholder: - 4 soverom, 2 bad og nyere garasje - Sentralvarme og kombinert varmepumpe/kjøling. Energieffektivt (12775 kwt i 2022) - Flere uteområder med terrasser, sittegrupper og grillhjørne - Sol fra 08.00 - 22.30 - Selger har tegnet DOBBELBOLIGFORSIKRING som sikkerhet for kjøper. Konf. megle
Fra stue mot entrè og kjøkken. Godt med vinduer som gir dagslys.

Sloraveien 13C, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Enebolig
  Bruksareal
  1. etasje: 165 kvm Entrè, bad, stue, kjøkken, vaskerom, omkledningsrom, 4 soverom, stue 2, bad 2.
  Primærrom
  1. etasje: 165 kvm Entrè, bad, stue, kjøkken, vaskerom, omkledningsrom, 4 soverom, stue 2, bad 2.  Tomt
  1736.5m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt. Eiendommen har en fantastisk hage som grenser til en bekk og et jorde. Pent opparbeidet tomt med grøntarealer, trær, frukttrær (kirsebær og plomme), busker og beplantning. Rundt hagen er det ingen direkte naboer og derfor meget usjenert. Det er belegningsstein foran inngangsparti og garasje. Ny asfalt i 2017.

  Beliggenhet
  Nyere og praktisk enebolig beliggende i et veletablert boligområde på Langhus i Nordre Follo. Boligen ligger landlig til med lite innsyn og har en nyere dobbelgarasje med høy standard. Kort avstand til barnehager, skoler i alle trinn, servicetilbud, forretninger og offentlig kommunikasjon samt idrettsanlegg og marka. Eiendommen ligger tett på naturen og i kort avstand til sentrum på Langhus. Langhus nærsenter har en stor Meny-butikk, legesenter mm. 4-5 km til Ski sentrum med et stort utvalg av blant annet restauranter, caféer, kino, butikker m.m. Offentlig kommunikasjon med buss og tog til bl.a Ski og Oslo. Ca 20 min med bil til Oslo. Med Follobanen ferdig tar reisetiden fra Ski til Oslo 11 minutter. Gode rekreasjonsmuligheter i Sørmarka med gode turmuligheter hele året. Eiendommen har flere uteplasser og sol fra kl 08:00 om morgenen til kl 22:30 kveld!

  Innhold
  Boligen har en god planløsning med alt på et plan hvor begge stuene har utgang til stor, solrik terrasse. Huset var nytt i 2012 og er i senere tid påkostet med bl.a.: - Malt innvendig, 2021 - Malt utvendig 2023 - Platting/terrasse i hage med Møre-Royal terrassebord og Granitt kantstein - Byttet diverse gulv til herdet heltre (stuer, spiseplass og soverom) - Lagt opp ladepunkt til el-bil i garasje. - Boligen har fire soverom, to stuer og to bad, noe som gjør det mulig å dele av boligen og sette inn et ekstra kjøkken for å lage en hybel. Dette må søkes om til kommunen og kjøper bærer risikoen for om dette blir godkjent. Det kan også settes opp en vegg i den ene stuen for å få et ekstra soverom. - Varmepumpe er en kombipumpe som varmer opp varmtvann, radiatorer og har integrert ventilasjonssystem. Hovedstue: Stuen er romslig og har god plass til stor sofa og tllhørende møblement. Utgang til privat, usjenert terrasse. I stua er det montert en lekker, rentbrennende vedovn og det er åpen løsning inn mot kjøkken. Kjøkken: Takhøy og stor kjøkkeninnredning med glatte, folierte fronter. Heldekkende kjøkkenbeslag i laminat benkeplate, ventilator med avtrekk ut, opplegg for oppvaskmaskin. Ubrukt og originalt innpakket komfyr, platetopp, micro og oppvaskmaskin for innbygging kan følge etter avtale, i tillegg til hvitevarer som er avbildet. Vaskerom: I forbindelse med kjøkkenet ligger vaskerommet. Herfra er det egen utgang til hagen. På vaskeromet er det montert NIBE F750 avtrekksvarmepumpe som dekker energibehov til oppvarming, varmtvann og ventilasjon for boligen. Vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. innredning, skyllekum og sluk i gulvet. Varmepumpe (elektrisk) til varmtvann og varme i radiatorer. Bad 1: Bad med heldekkende servant, underskap og høyskap med høyglans fronter. Speilskap, klosett og badekar med dusjforheng. Sluk utenfor badekarkant. Avtrekk fra rommet. Bad 2: Bad med heldekkende servant, underskap og høyskap med høyglans fronter. Speil med lysarmatur, klosett og dusjhjørne med to svingdører. Sluk i dusjsone. Avtrekk fra rommet. Soverom: Boligen har fire soverom med god størrelse. Det er garderobeskap på alle soverom. Overflatene i boligen består av: Gulv: Herdet tregulv natural Polar White Oak og belegg. Vegger: Malte flater, fliser og baderomsplater. Himling: Malte/folierte plater.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.   Forhold som har fått TG2 som kan kreve tiltak: Innvendig > Overflater Det er skade på skjøt på soveromsgulv. Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken Det er noe slitasje på kjøkkeninnredning Tekniske installasjoner > Varmesentral Det er noe synlig rustdannelse i bunnen av varmepumpe. Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Utvendig> Vinduer Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke. Innvendig > Etasjeskille / gulv mot grunn Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. TG 2 gis med bakgrunn i standarens krav til godkjente måleavvik. Det er stedvise skjevheter i boligen. Innvendig > Innvendige dører Det er noe slitasje på dører.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering i dobbel garasje, samt på egen gårdsplass. Garasjen er isolert og har flislagt gulv samt bod i bakkant. Industrikontakt med egen sikring for lading av elbil, både i garasje og ved inngangspartiet, (16 amp).

  Radonmåling
  Eier opplyser om radonmålinger fra 2021 med verdier under tiltaksgrense. Malinger er utført av eier.

  Diverse
  - Det er krypkjeller under boligen. Adkomst via luke i gulvet i omkledningsrom.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  7 350 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 183 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 350 000,00))   200 792,- (Omkostninger totalt)   7 550 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Varmepumpe med radiatorer. Peis i stue.

  Energiklasse
  C

 • Kommunale avgifter
  24866

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info formuesverdi
  Man har per salgsoppgavedato ikke klart å finne en registrert formuesverdi på eiendommen. Det må påregnes at formuesverdi vil bli satt/innført i forbindelse med eierskifte. Formuesverdien settes da etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Skatteetaten beregner en boligverdi (beregnet markedsverdi for bolig) basert på SSBs statistiske opplysninger om omsatte boliger. I beregningen tas det hensyn til boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Formuesverdien er 25 prosent av markedsverdi for primærbolig og 95 prosent for sekundærbolig for inntektsåret 2022 og 100 prosent for inntektsåret 2023. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og fyll inn eventuelle andre relevante punkt, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Velforening
  Langhus vel står for bl.a. måking av privat vei. Nåværende eier har pt ikke fått noe faktura fra vellet, men ny eier må påregne at det kan komme velavgift.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3020/107/1061: 24.08.2007 - Dokumentnr: 674246 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3020 Gnr:107 Bnr:66 24.08.2007 - Dokumentnr: 674373 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:3020 Gnr:107 Bnr:66 24.08.2007 - Dokumentnr: 674184 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3020 Gnr:107 Bnr:66 01.01.2020 - Dokumentnr: 493008 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0213 Gnr:107 Bnr:1061

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 09.10.2012

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Kommeplan Nordre Follo 2023-2034. Reguleringsplan Slora, del av q1

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. - Boligen har fire soverom, to stuer og to bad noe som gjør det mulig å dele av boligen og sette inn et ekstra kjøkken for å lage en hybel. Dette må søkes om til kommunen og kjøper bærer risikoen for om dette blir godkjent. Det kan også settes opp en vegg i stue to for å få et ekstra soverom.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  7 350 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 183 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 350 000,00))   200 792,- (Omkostninger totalt)   7 550 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  200792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,8 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 19 900 ,- oppgjørshonorar kr 7.500 ,- og visninger kr 2.950 , -, markedspakke kr. 19.900.-, kommunale opplysninger kr. 4.750.-. Alle beløp er inkl. mva. 

Johan Orlin

Megler

Johan Orlin

92 09 78 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev