aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Fasade
Fasade

LARVIK Frankendalsveien 13C 11

Byskogen - Pen 3 roms leilighet i 2.etasje med god beliggenhet og usjenert solrik veranda.

 • kr 2 190 000
 • BRA 61 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 190 000
 • Omkostningerkr 16 700
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 283 011
 • EierformAndel
 • Byggeår1951
 • Soverom2
 • ArealP-rom 61 m²
 • Andel fellesgjeldkr 76 311
 • Felleskostnaderkr 4 300
 • Tomt8 264.2 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 190 000 (Prisantydning) 76 311 (Andel av fellesgjeld)   2 266 311 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 768 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   16 700 (Omkostninger totalt)   2 283 011 (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegninger
Pen leilighet med god beliggenhet. Leiligheten ligger i 2.etasje har følgende innhold: Entre, 2 soverom, bad/wc, kjøkken og stue med utgang til solrik og usjenert veranda. 2 boder i kjeller. 1/4 dels loft. På gulvene er det benyttet parkett, mens det på veggene er malte mdf plater. Badet er har fliser på gulv og våtromsplater på vegger. Av installasjoner finnes toalett, dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin, skap, speilskap og innredning/vask. Kjøkken ligger med tilkomst fra stue. Kjøkken er pusset opp i ca. 2015-2016. Det er montert innebygde enheter som oppvaskmaskin, stekeovn, kjøl/fryseskap, mikro ovn og platetopp. Stor og lys stue med utgang til usjenert, solrik veranda med noe sjøutsikt. Det er montert utvendige markiser på fasade v/veranda. Tomten er fellesareal og pent opparbeidet.
Stue med utgang til solrik og usjenert balkong

Frankendalsveien 13C 11, Vestfold og telemark

 • Arealbeskrivelse
  Areal
  Bruksareal
  1. etasje: 61 kvm Entré , Bad/vaskerom , Soverom , Soverom 2, Stue , Kjøkken
  Primærrom
  1. etasje: 61 kvm Entré , Bad/vaskerom , Soverom , Soverom 2, Stue , Kjøkken  Tomt
  8264.2m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er fellesareal for beboerne og pent opparbeidet med plen, bed, hekker, trær og parkering.

  Beliggenhet
  Andelsleilighet beliggende i 2 etg. i 4-manns bolig fra 1951. Den ligger i et rolig område i Byskogen, med kort avstand til offentlig transport, barnehage, skoler, idrettsanlegg, dagligvare og Larvik sentrum. Det er ca. 2-3 km til kjøpesenter, indre havn m/kulturhus, strender og fine naturområder i Bøkeskogen. Det er gode solforhold på balkong og uteområder.

  Adkomst
  Eiendommen har innkjøring fra Frankendalsveien. Det er gode parkeringsmuligheter på felles parkeringsområde.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Kort vei til barne / ungdoms skole, samt videregående skole. Barnehage 5 minutters gange unna.

  Offentlig kommunikasjon
  Busstopp i Frankendalsveien og Håkonsgate.

  Byggemåte
  Det er støpt dekke i kjeller. Grunnmur av støpt betong som er pusset og malt på utvendige fasader. Veggkonstruksjoner av standard trekonstruksjoner/reisverk, det er kledning på fasader. Takkonstruksjon med saltak, det er takstein som tekking.

  Innhold
  Leiligheten ligger i 2.etasje og har følgende innhold: Entre, 2 soverom, bad/wc, kjøkken og stue med utgang til solrik og usjenert veranda. 2 boder i kjeller. 1/4 dels loft.

  Standard
  Pen leilighet med god beliggenhet i 2.etasje. På gulvene er det benyttet parkett, mens det på veggene er malte mdf plater. Badet er har fliser på gulv og våtromsplater på vegger. Av installasjoner finnes toalett, dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin, skap, speilskap og innredning/vask. Kjøkken ligger med tilkomst fra stue. Kjøkken er pusset opp i ca. 2015-2016. Det er montert innebygde enheter som oppvaskmaskin, stekeovn, kjøl/fryseskap, mikro ovn og platetopp. Stor og lys stue med utgang til usjenert, solrik veranda med noe sjøutsikt. Det er montert utvendige markiser på fasade v/veranda. Det er blitt utført noe oppussing/renovering de senere år. Det er bl.a: 2023 - Ny skyvedørsgarderobe på soverom v/stue 2020 - Montert ett skap/skyvedørsgarderobe på soverom v/entre 2016 - Nye vinduer 2015/2016 - Pusset opp kjøkken 2003 - Ny balkongdør * Pusset opp bad/vaskerom Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3. TG2: AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK Utvendig > Dører Det er påvist andre avvik: Noe slitasje Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Det er påvist andre avvik: Noe slitasje og vridning av bord på rekkverk. Dagens krav er 100 cm på rekkverk. Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Innvendig > Radon Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Det er påvist andre avvik: Innvendig > Pipe og ildsted Det er påvist sprekker i ildfast stein inne i ovnen. Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Kjøkken > Komfyrvakt og vannføler > Kjøkken Det er ikke påvist tegn på at det er montert lekkasjedeteksjon ved oppvaskmaskin/oppvaskkum, dette er et krav på kjøkkenet ut ifra alder. Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken Kjøkkenet har ventilator med omluft (kullfilter). Tekniske installasjoner > Vannledninger Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Tekniske installasjoner > Avløpsrør Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Tekniske installasjoner > Ventilasjon Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  På borettslaget sin tomt.

  Radonmåling
  Det er ikke utført Radon måling i leiligheten.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 190 000 (Prisantydning) 76 311 (Andel av fellesgjeld)   2 266 311 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 768 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   16 700 (Omkostninger totalt)   2 283 011 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming skjer ved hjelp av: * Elektriske varmekabler på bad/vaskerom * Vedovn i stue * Panelovn

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  556572

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2003657

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  11

  Part.obl.nr.
  952819917

  Felleskostnader pr. mnd.
  4300

  Andel fellesgjeld
  76311

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-03-16T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  29537

  Andel fellesformue per dato
  2023-03-16T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Byskogen 2 Borettslag

  Borettslagets org.nr
  952819917

  Gebyr forkjøpsrett
  7768

  Forkjøpsrett
  Andelseiere i borettslaget, dernest medlemmer i Larvik Boligbyggelag har forkjøpsrett. Denne vil bli avklart når selger har akseptert bud. Boligen blir annonsert av Larvik Boligbyggelag med den fastsatte prisen første mulige Torsdag. Frist for å melde seg på forkjøpsretten er Torsdag kl. 15.00 uken etter annonsering. Kjøper får tilbakemelding på avklaringen av forkjøpsretten Fredag formiddag. Forkjøpsberettiget trer inn i akseptert bud på ellers like vilkår.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 25107700261, Larvikbanken Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 07.03.2023: 4.05% pa. Antall terminer til innfrielse: 10 Saldo per 07.03.2023: 464 087 Andel av saldo: 14 506 Første termin/første avdrag: 27.12.2009 ( siste termin 27.12.2027 ) Lånenummer: 25107700288, Larvikbanken Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 07.03.2023: 4.05% pa. Antall terminer til innfrielse: 37 Saldo per 07.03.2023: 1 977 411 Andel av saldo: 61 806 Første termin/første avdrag: 27.12.2016 ( siste termin 27.06.2041 ) Borettslaget har ikke avtale om IN (individuell nedbetaling av fellesgjeld)

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er med i en sikringsordning mot tap av felleskostnader. Tilbyder er Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslag som har tegnet forsikring kan si opp avtalen innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.

  Borettslagets forsikringsselskap
  IF Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP0000562026

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er ikke tillatt iht. borettslagets vedtekter.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  I følge opplysninger fra kommunen foreligger det ikke verken midlertidig bruktilllatelse eller ferdigattest på eiendommen, og plan- og bygningslovens formelle forutsetning for lovlig bruk av eiendommen kan derfor ikke dokumenteres.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vannforsyning via privat stikkledninger. Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Kommuneplaner Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon. Id 201811 Navn: Kommunedelplan for Larvik by 2021-2033 med sentrumsstrategi Plantype: Kommunedelplan Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 06.10.2021 Delarealer: Delareal 8 264 m Arealbruk: Boligbebyggelse,Nåværende Delareal: 319 m KPAngittHensyn Hensyn grønnstruktur KPHensynsonenavn H540_1 Delareal: 5 465 m KPHensynsonenavn H710_2 KPBåndlegging Båndlegging for regulering etter pbl. Reguleringsplaner Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon. Id 21.01B Navn: Frankendalsveien 11 og 13 Plantype: Eldre reguleringsplan Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 03.04.1974 Delarealer: Delareal 1 132 m Formål: Felles avkjørsel Delareal: 7 008 m Formål: Boliger Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (100 meter) Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon Ingen reguleringsplaner under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 190 000 (Prisantydning) 76 311 (Andel av fellesgjeld)   2 266 311 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 768 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   16 700 (Omkostninger totalt)   2 283 011 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  16700

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en fast pris på kr. 47.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilrettelegging kr. 5.000,- elektronisk grunnbok kr. 408,-, markedspakke kr. 12.500,-, og visninger kr. 1.800,- per stk, -. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket sine utlegg samt et rimelig vederlag på kr. 1.875,- per time for utført arbeid, begrenset oppad til kr. 10.000,-.

Lars Erik Nordrum

Megler

Lars Erik Nordrum

47 89 26 66

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev