aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Stue med utgang til solrik veranda med utsikt

LARVIK Frankendalsveien 27

Byskogen - Lekker 2 roms leilighet i 2.etasje med flott utsikt fra solrik veranda. Pent flislagt bad/wc/vaskerom.

 • kr 1 650 000
 • BRA 52 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 1 650 000
 • Omkostningerkr 8 932
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 909 287
 • EierformAndel
 • Byggeår1 952
 • Soverom1
 • ArealP-rom 52 m²
 • Andel fellesgjeldkr 250 355
 • Felleskostnaderkr 4 870
 • Tomt5 579 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 650 000 (Prisantydning) 250 355 (Andel av fellesgjeld)   1 900 355 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   8 932 (Omkostninger totalt)   1 909 287 (Totalpris inkl. omkostninger)
Lekker 2 roms leilighet med lyse og tidsriktige farger. Boligen har følgende innhold: Entre, bad/wc/vaskerom, kjøkken, soverom og stue med utgang til solrik veranda med flott utsikt over Larviksfjorden. Det er bod i kjeller og 1/6 dels loft. På gulvene er det benyttet laminat, mens det på veggene er malte overflater og panel. Himlinger med malte overflater og mdf panel. Bad/vaskerom ligger med adkomst fra entre. Baderommet er flislagt på gulv og vegger, og ble renovert i 2013 av borettslaget. Av installasjoner finnes vegghengt toalett, dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin, skap m/speil, rør i rør skap og innredning/vask. Kjøkken med innredning/fronter som er malt i nyere tid. Det er montert innebygde enheter som oppvaskmaskin, stekeovn, kjøl/fryseskap og induksjonstopp.

Frankendalsveien 27, Vestfold og telemark

 • Arealbeskrivelse
  Leiligheten
  Bruksareal
  1. etasje: 52 kvm Entré , Bad/vaskerom , Kjøkken , Soverom , Stue
  Primærrom
  1. etasje: 52 kvm Entré , Bad/vaskerom , Kjøkken , Soverom , Stue  Tomt
  5579m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er fellesareal for beboerne og er pent opparbeidet med plen, busker og parkering.

  Beliggenhet
  Andelsleilighet beliggende i 2 etg. i 6-manns bolig fra 1952. Den ligger i et rolig område i Byskogen, med kort avstand til offentlig transport, barnehage, skoler, idrettsanlegg, dagligvare og Larvik sentrum. Det er ca. 2-3 km til kjøpesenter, indre havn m/kulturhus, strender og fine naturområder i Bøkeskogen. Det er gode solforhold på balkong og uteområder. Noe utsikt mot sørvest fra leilighet/balkong.

  Adkomst
  Direkte fra Frankendalsveien. Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Kort vei til barne/ungdomsskole og videregående skole. Kort vei til Torstrand barnehage.

  Offentlig kommunikasjon
  Busstopp i Frankendalsveien og Håkonsgate.

  Byggemåte
  Det er støpt dekke i kjeller. Grunnmur av støpt betong som er pusset og malt på utvendige fasader. Veggkonstruksjoner av standard trekonstruksjoner/reisverk, det er kledning på fasader. Takkonstruksjon med saltak, det er takstein som tekking.

  Innhold
  Leiligheten ligger i 2.etasje og har følgende innhold: Entre, bad/wc/vaskerom, kjøkken, soverom og stue med utgang til solrik veranda med flott utsikt over Larviksfjorden.

  Standard
  Pen 2 roms leilighet i 2.etasje med utsikt og flott solrik beliggenhet. På gulvene er det benyttet laminat, mens det på veggene er malte overflater og panel. Himlinger med malte overflater og mdf panel. Bad/vaskerom ligger med adkomst fra entre. Badet er flislagt på gulv og vegger, og ble renovert i 2013 av borettslaget. Av installasjoner finnes vegghengt toalett, dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin, skap m/speil, rør i rør skap og innredning/vask. Kjøkken med innredning/fronter som er malt i nyere tid. Det er montert innebygde enheter som oppvaskmaskin, stekeovn, kjøl/fryseskap og induksjonstopp. Lys og delikat stue med utgang til veranda med utsikt over Larviksfjorden. Det er blitt utført noe oppussing/renovering de senere år. Det er bl.a: 2022 - Selger opplyser at gulv er skrudd ihht. knirk og at det er lagt nye gulv 2013 - Renovert bad/vaskerom 2013 - Nytt røropplegg 2012 - Nye vinduer * Pusset opp deler av kjøkken Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   TG3: STORE ELLER ALVORLIGE AVVIK Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Målt høydeforskjell på over 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 30 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Kostnadsestimat: 50 000 - 100 000 TG2: AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Det er påvist andre avvik: Noe slitasje og antydning til råte nederst på kledning på rekkverk Innvendig > Radon Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Det er påvist andre avvik: Innvendig > Pipe og ildsted Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på pipe. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom Det kan ikke konstateres synlig bruk av membran/tettesjikt på våtrommet. Tekniske installasjoner > Andre installasjoner Det er påvist andre avvik: Noe slitasje

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Tv og internett ligger i felleskostnadene.

  Parkering
  Asfalterte parkeringsplasser på borettslaget sin tomt.

  Radonmåling
  Det er ikke utført Radonmåling.

  Diverse
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at (beskriv rom) i (beskriv hvor rommet ligger) som er innredet og brukt som (beskriv hva rommet er innredet og brukt som) ikke tilfredsstiller kravene til ( beskriv hva som gjør at rommet ikke tilfredsstiller kravene til varig opphold). Rommet er forøvrig angitt som (beskriv hva rommet er angitt som på byggetegningene) på byggetegningene, og bruksendringen er ikke godkjent. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig bruk og eventuelle pålegg relatert til dette, herunder risikoen for om bruken ikke lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette.       

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 650 000 (Prisantydning) 250 355 (Andel av fellesgjeld)   1 900 355 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   8 932 (Omkostninger totalt)   1 909 287 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  * Elektriske varmekabler på bad/vaskerom * Panelovn

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  471767

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1698362

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andelsnummer
  26

  Part.obl.nr.
  952813420

  Felleskostnader pr. mnd.
  4870

  Andel fellesgjeld
  250355

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-03-02T23:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Borettslaget har ikke avtale om IN (individuell nedbetaling av fellesgjeld)

  Andel fellesformue
  15642

  Andel fellesformue per dato
  2023-03-02T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Byskogen 3 Borettslag

  Borettslagets org.nr
  952813420

  Om borettslaget
  Generelle opplysninger om Byskogen II Borettslag. Borettslaget ligger i Larvik kommune. Borettslagets formål og virksomhet er å gi andelseierne bruksrett til egen bolig i borettslagets eiendom. Borettslaget består av 32 andeler. Borettslaget er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer: 952819917.

  Gebyr forkjøpsrett
  7768

  Forkjøpsrett
  Andelseiere i borettslaget, dernest medlemmer i Larvik Boligbyggelag har forkjøpsrett. Denne vil bli avklart når selger har akseptert bud. Boligen blir annonsert av Larvik Boligbyggelag med den fastsatte prisen første mulige Torsdag. Frist for å melde seg på forkjøpsretten er Torsdag kl. 15.00 uken etter annonsering. Kjøper får tilbakemelding på avklaringen av forkjøpsretten Fredag formiddag. Forkjøpsberettiget trer inn i akseptert bud på ellers like vilkår.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper forplikter seg til gjennomføre handelen selv om styregodkjennelse ikke foreligger, men eiendommen kan ikke tas i bruk før godkjennelse foreligger. For det tilfelle det er endelig avklart at erververen ikke godkjennes, kan borettslaget kreve andelen tvangssolgt, jf. lov om Burettslag § 4-8

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 152089253, Eika Boligkreditt AS Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 03.03.2023: 3.8% pa. Antall terminer til innfrielse: 246 Saldo per 03.03.2023: 6 283 199 Andel av saldo: 168 936 Første termin: 30.09.2014Første avdrag: 30.09.2018 ( siste termin 31.08.2043 ) Lånenummer: 25107700350, Larvikbanken Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 03.03.2023: 3.8% pa. Antall terminer til innfrielse: 31 Saldo per 03.03.2023: 3 028 228 Andel av saldo: 81 420 Første termin/første avdrag: 27.06.2015 ( siste termin 27.06.2038 ) Borettslaget har ikke avtale om IN (individuell nedbetaling av fellesgjeld)

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er tilknyttet en sikringsordning som dekker tap av felleskostnader. Tilbyder av sikringsordningen er Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS.

  Borettslagets forsikringsselskap
  IF Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP0000562027

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er ikke tillatt iht. borettslagets vedtekter.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen. Dette var heller ikke vanlig i perioden bygget ble oppført.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vannforsyning via privat stikkledninger. Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse. Kommuneplaner Id: 201811 Navn:Kommunedelplan for Larvik by 2021-2033 med sentrumsstrategi Plantype: Kommunedelplan Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 06.10.2021 Delarealer: Delareal 25 m KPAngittHensyn: Hensyn grønnstruktur KPHensynsonenavn: H540_1 Delareal: 1 058 m Arealbruk: Boligbebyggelse,Nåværende Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (100 meter) Ingen reguleringsplaner under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 650 000 (Prisantydning) 250 355 (Andel av fellesgjeld)   1 900 355 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   8 932 (Omkostninger totalt)   1 909 287 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  8932

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Lars Erik Nordrum

Megler

Lars Erik Nordrum

47 89 26 66

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev