aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Fasade
Fasade

LARVIK Glassverktunet 20

Havnegården - Lekker leilighet med unik beliggenhet i 5. etasje i sjøfront mot Karistranda - Heis - 2 garasjeplasser.

 • kr 7 500 000
 • BRA 110 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 7 500 000
 • Omkostningerkr 17 600
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 7 517 600
 • EierformAndel
 • Byggeår2 016
 • Soverom2
 • ArealP-rom 84 m²
 • Andel fellesgjeldkr -
 • Felleskostnaderkr 3 573
 • Tomt800 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 7 500 000 (Prisantydning) 0 (Andel av fellesgjeld)   7 500 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 768 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 600 (Omkostninger totalt)   7 517 600 (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning
Havnegården har en unik beliggenhet på bryggekanten med fantastisk utsikt. Her er det umiddelbar nærhet til sjøen og Karistranda med sandstrand og koselig strandpromenade rett nedenfor. Leiligheten ligger i 5. etg. i midten av bygget, og har fantastiske sol og utsiktsforhold. Leiligheten holder god standard og har lyse tidsriktige farger. Her er det bare å flytte rett inn. Boligen har følgende innhold: Gang/hall, bod, 2 soverom, 2 bad/wc, kjøkken og stue med utgang til innglasset veranda med fantastisk utsikt. Det er sportsbod i kjeller på 5 kvm, samt 2 parkeringsplasser hvorav en med el-billader. Det er heis fra alle etasjer og opp til leilighetsplanet.
Gang/hall

Glassverktunet 20, Vestfold og telemark

 • Arealbeskrivelse
  Glassverktunet 20
  Bruksareal
  5. etasje: 110 kvm Entré , soverom , soverom 2, bad , bad/vaskerom , stue, kjøkken, innebygd balkong , bod/teknisk rom
  Primærrom
  5. etasje: 84 kvm Entré , Soverom , Soverom 2, Bad , Bad/vaskerom , Stue/kjøkken
  Sekundærrom
  5. etasje: 26 kvm Innebygd balkong , Bod/teknisk rom  Tomt
  800m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er felles for bebeoerne og pent opparbeidet.

  Beliggenhet
  Havnegården har en unik beliggenhet på bryggekanten med fantistisk utsikt. Flott beliggenhet med umiddelbar nærhet til sjøen og badestrand i et attraktivt borettslag på Karistranda med sandstrand og koselig strandpromenade rett nedenfor. Kort avstand til forretninger, skoler, idrettsanlegg og småbåthavn. Kort gangavstand til Indre havn, Kulturhuset Bølgen, Farris bad, Fritzøe Brygge og sentrum. Borettslaget er en del av velforeningen i Petter Wessels kvarter og disponerer med dette et stort pent opparbeidet område med parkering, veier og gangveier samt en pent opparbeidet hage med uteplasser, lekeplass og grill. Det er også selskapslokale med overnattingsmuligheter i Smiehuset som kan benyttes av beboerne tilknyttet velforeningen for en rimelig leiepris.

  Adkomst
  Direkte fra Strandgata. Se vedlagt kart. Ved fellesvisninger vil det være skiltet fra Strandgata

  Bebyggelse
  Moderne leilighetsblokk i seks etasjer med parkeringsanlegg og boder i kjelleretasjen.

  Barnehage/skole/fritid
  Kort vei til Torstrand barnehage, barne/- ungdomsskole og videregående skole

  Byggemåte
  Oppført i betong, tegl og trekonstruksjoner. Takkonstruksjon og taktekking er ukjent.

  Innhold
  Leiligheten ligger i 5. etasje og inneholder: Gang/hall, 2 bad/wc, 2 soverom, bod, kjøkken og stue med utgang til stor innglasset veranda. 1 sportsbod i kjeller, samt 2 parkeringsplasser.

  Standard
  Lekker leilighet med gjennomført god standard med lyse og tidsriktige farger. På gulvene er det parkett og fliser, mens det på veggene er det malte flater. 2 flislagte bad med flotte fliser. Pen klassisk kjøkkeninnredning med godt med skap og benkplass. Integrerte hvitevarer medfølger i handelen (oppvaskmaskin, komfyr, micro, platetopp, kjøl/frys skap). Fra stuen er det super utsikt mot sjøen, samt fra innglasset veranda. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2   TG 2 AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK Våtrom > Overflater Gulv > Bad Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk. Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Tv og bredbånd ligger i felleskostnader.

  Parkering
  2 parkeringsplasser i garasjekjeller. Den ene med el-bil lader.

  Radonmåling
  Det er ikke utført radonmåling.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  7 500 000 (Prisantydning) 0 (Andel av fellesgjeld)   7 500 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 768 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 600 (Omkostninger totalt)   7 517 600 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming skjer ved hjelp av: * Elektriske varmekabler på bad og bad/vaskerom * Balansert ventilasjon

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  969170

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3489010

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  22

  Part.obl.nr.
  917365539

  Felleskostnader pr. mnd.
  3573

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-04-12T22:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Fellesgjelden er innfridd.

  Andel fellesformue
  25746

  Andel fellesformue per dato
  2023-04-19T22:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Havnegården Borettslag

  Borettslagets org.nr
  917365539

  Gebyr forkjøpsrett
  7768

  Forkjøpsrett
  Andelseiere i borettslaget, dernest medlemmer i Larvik Boligbyggelag har forkjøpsrett. Denne vil bli avklart når selger har akseptert bud. Boligen blir annonsert av Larvik Boligbyggelag med den fastsatte prisen første mulige Torsdag. Frist for å melde seg på forkjøpsretten er Torsdag kl. 15.00 uken etter annonsering. Kjøper får tilbakemelding på avklaringen av forkjøpsretten Fredag formiddag. Forkjøpsberettiget trer inn i akseptert bud på ellers like vilkår.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Fellesgjelden er innfridd.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er med i en sikringsordning mot tap av felleskostnader. Tilbyder er Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslaget kan si opp avtalen innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.

  Borettslagets forsikringsselskap
  IF Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP0001449620

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det tillates ikke å holde husdyr uten spesiell skriftlig tillatelse i hvert enkelt tilfelle. Skriftlig søknad med begrunnelse for dyreholdet må sendes styret. Dersom tillatelse til dyrehold gis, må borettshaveren forplikte seg til å overholde lagets regler for dyrehold.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig tilknyttet

  Regulerings- og arealplanner
  Regulert til bolig. Eiendommen ligger under kommunedelplan for Larvik by 2021-2033 med sentrumsstrategi Plantype Kommunedelplan Status Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 06.10.2021 Delarealer Delareal 800 m KPHensynsonenavn H910_1 KPDetaljering Reguleringsplan skal fortsatt gjelde Delareal 19 m Arealbruk Uteoppholdsareal,Nåværende Delareal 781 m Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende Eiendommen ligger under Reguleringsplan for Strandgata 30B og Fiskerveien 1, 3 og 5 Plantype Detaljregulering Status Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 18.04.2012 Delarealer Delareal 19 m Formål Uteoppholdsareal Feltnavn a_U5 Delareal 781 m Formål Boligbebyggelse-blokkbebyggelse Feltnavn BB1

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri, men er regulert til bolig og skal derfor benyttes til bolig. Det er varslet en endring i boplikten i Larvik kommune ila 2023.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  7 500 000 (Prisantydning) 0 (Andel av fellesgjeld)   7 500 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 768 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 600 (Omkostninger totalt)   7 517 600 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17600

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  ,- oppgjørshonorar kr  ,- og visninger kr  , -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  ,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  ,-. Utleggene omfatter... Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket .  Alle beløp er inkl. mva. 

Lars Erik Nordrum

Megler

Lars Erik Nordrum

47 89 26 66

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev