aktiv-eiendomsmegling
Fasade

LARVIK Gonveien 3B

Gloppetunet - Meget pen 3 roms leilighet i 1.etasje med god planløsning. Garasjeplass + utebod. Tilgang til trimrom m.m.

 • kr 2 800 000
 • BRA 81 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 800 000
 • Omkostningerkr 17 600
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 497 600
 • EierformAndel
 • Byggeår2 017
 • Soverom2
 • ArealP-rom 78 m²
 • Andel fellesgjeldkr 1 680 000
 • Felleskostnaderkr 9 525
 • Tomt9 796 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 800 000 (Prisantydning) 1 680 000 (Andel av fellesgjeld)   4 480 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 768 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 600 (Omkostninger totalt)   4 497 600 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Meget pen leilighet 1.etasje med trappefri adkomst. Leiligheten har god planløsning. Det er benyttet gjennomgående lyse og tidsriktige farger. Boligen har følgende innhold: Gang/hall, 2 soverom, teknisk rom/bod, kjøkken, toalettrom, stue og bad/wc/vaskerom. Egen garasje og sportsbod. På gulvene er det benyttet parkett og fliser, mens det på veggene er malte overflater. Entre med flislagt gulv med varmekabler og flott skyvedørsgarderobe. Lyst og pent kjøkken med integrete hvitevarer som medfølger i handelen. 2 soverom med skyvedørsgarderobe. Stort flislagt bad/wc/vaskerom med dusjhjørne, pen baderomsinnredning, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. Fra stuen er det utgang til stor, delvis overbygd vestvendt terrasse. Borettslaget tilbyr trimrom, gjesteleilighet m.m

Gonveien 3B, Vestfold og telemark

 • Arealbeskrivelse
  Gonveien 3 B
  Bruksareal
  1. etasje: 81 kvm Entré , Soverom , Stue/kjøkken , Soverom 2, Toalettrom , Bad/vaskerom , Gang og bod
  Primærrom
  1. etasje: 78 kvm Entré , Soverom , Stue/kjøkken , Soverom 2, Toalettrom , Bad/vaskerom , Gang
  Sekundærrom
  1. etasje: 3 kvm Bod  Tomt
  9796m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er fellesareal for beboerne. Tomten er solrik og pent opparbeidet med plen, bed, trær, uteplasser, gangveier og parkering.

  Beliggenhet
  Gloppetunet ligger sentralt til på Gloppe (krysset mellom Kaupangveien og Gonveien). Det er kort vei til matbutikker, sjøen, badestrender, småbåthavn, idrettsanlegg og flotte turområder. Tunets historie: Gloppe har en lang og stolt historie. Gården ved Gonveien og Kaupangveien ble trolig ryddet allerede i yngre jernalder (550-1050 e. Kr). Den gang var navnet Gloppa som betyr fordypning eller kløft. Senere etablerte den berømte Ove Gjedde ærverdige Halsen hovedgård da han ble lensherre for Brunla len omkring 1630. Familien Hesselberg bodde på eiendommen, før familien Oppen overtok i 1872. Under skipsreder, konsul og politiker Magnus Gotthilf Oppens eierskap var Gloppe gjenstand for en betydelig opprustning og ble et stormannssete. I 1873 oppførte han en hovedbygning i sveitserstil på Gloppe og anla også en stor park rundt bygningen. I 1947 etablerte Vestfold Husflidskole i hovedbygningen og oppførte/utvidet eksisterende bygningsmasse slik det er i dag. De tre nye byggene ble oppført i 1964, 1978 og 2000, og det er byggene i 1964 og 1978 som nå skal beholdes og totalrenoveres. I 1994 ble dette en del av Thor Heyerdahl videregående skole, og i 2009 slo Larvik kommune sammen flere videregående skoler i én ny enhet.

  Adkomst
  Eiendommen har innkjøring fra Gonveien. Det er parkeringsmuligheter på felles parkeringsområde og leiligheten disponerer egen garasje i fellesanlegg på området. Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består hovedsaklig av villa og småhusbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Mellomhagen eller Halsen skole.

  Offentlig kommunikasjon
  Busstopp rett utenfor døren.

  Byggemåte
  Det er trolig oppført i tre- og betong konstruksjoner. Takkonstruksjon er ukjent, det er papp/belegg som taktekking.

  Innhold
  Leiligheten ligger i 1.etasje og har følgende innhold: Gang/hall, 2 soverom, tekniskrom/bod, kjøkken, toalettrom og bad/wc/vaskerom. Garasje og sportsbod. Borettslaget tilbyr også tilgang til trimrom,

  Standard
  Meget pen leilighet som ligger i 1.etasje. Leiligheten har god planløsning og det er benyttet gjennomgående lyse og tidsriktige farger. På gulven er det benyttet parkett og fliser, mens det på veggene er malte overflater. Entre med flislagt gulv med varmekabler og flott skyvedørsgarderobe. Lyst og pent kjøkken med integrete hvitevarer som medfølger i handelen ( oppvaskmaskin, stekeovn, kjøl/fryseskap og induksjonstopp ). Stort flislagt bad/wc/vaskerom med dusjhjørne, pen baderomsinnredning, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. Fra stuen er det utgang til stor delvis overbygd vestvendt terrasse med utsyn mot fellesarealer. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2   TG 2: AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK Innvendig > Radon Det er påvist andre avvik: Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Tekniske installasjoner > Vannledninger Rørkursene på rør-i-rør systemet på vannledninger er ikke merket.  

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Tv og internett fra Telenor.

  Parkering
  Garasje i garasjerekke med sportsbod i bakkant. Garasjen er merket med nr.19.

  Radonmåling
  Det er ikke utført radonmåling.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 800 000 (Prisantydning) 1 680 000 (Andel av fellesgjeld)   4 480 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 768 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 600 (Omkostninger totalt)   4 497 600 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming skjer ved hjelp av: - Varmekabler i baderomsgulv og i gang/hall - Luft til luft varmepumpe - Balansert ventilasjon med varmegjenvinner.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  1018782

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3667615

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, mobil og innvendig vedlikehold og eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  8

  Part.obl.nr.
  818660952

  Felleskostnader etter avdragsfri periode
  Avdragsfrihet frem til 30.06.2037. Separat beregning av månedlige felleskostnader etter ev. avdragsfri periode vil øke med ca kr 2.399,- pr.mnd. Ut ifra dagens lånebetingelser vil felleskostnadene utgjøre kr 11.924,-. Det tas forbehold om at øvrige elementer i felleskostnadene og lånebetingelser forblir uendret.

  Felleskostnader pr. mnd.
  9525

  Andel fellesgjeld
  1680000

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-03-27T22:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Borettslaget har avtale om IN ordning ( Individuell netabetaling av fellesgjeld ). Ved fsatrente vil det ikke være anledning til å nedbetale individuelt. Har borettslaget flere lån kan det være at ikke alle lånene er omfattet av IN-avtalen. Ta kontakt med LABO på telefon 33138500 for nærmere informasjon.

  Rentekostnad fellesgjeld
  5673

  Andel fellesformue
  8349

  Andel fellesformue per dato
  2023-03-27T22:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Gloppetunet Borettslag

  Borettslagets org.nr
  818660952

  Om borettslaget
  Borettslaget ligger i Larvik kommune. Borettslagets formål og virksomhet er å gi andelseierne bruksrett til egen bolig i borettslagets eiendom. Borettslaget er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 818660952.

  Gebyr forkjøpsrett
  7768

  Forkjøpsrett
  Andelseiere i borettslaget, dernest medlemmer i Larvik Boligbyggelag har forkjøpsrett. Denne vil bli avklart når selger har akseptert bud. Boligen blir annonsert av Larvik Boligbyggelag med den fastsatte prisen første mulige Torsdag. Frist for å melde seg på forkjøpsretten er Torsdag kl. 15.00 uken etter annonsering. Kjøper får tilbakemelding på avklaringen av forkjøpsretten Fredag formiddag. Forkjøpsberettiget trer inn i akseptert bud på ellers like vilkår.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Avdragsfrie år
  14

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 200201887, Eika Boligkreditt AS Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 05.04.2023: 3.8% pa. Antall terminer til innfrielse: 530 Saldo per 05.04.2023: 36 265 000 Andel av saldo: 1 680 000 Første termin: 30.03.2020Neste avdrag: 30.06.2037 ( siste termin 30.05.2067 ) Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.06.2037 utgjøre ca kr 2 508,00 per måned for denne boligen Lånenummer: 200259872, Eika Boligkreditt AS Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 05.04.2023: 3.8% pa. Antall terminer til innfrielse: 466 Saldo per 05.04.2023: 38 199 000 Andel av saldo: 0 Første termin: 30.12.2022Neste avdrag: 28.02.2042 ( siste termin 30.01.2062 ) Borettslaget har avtale om IN (individuell nedbetaling av fellesgjeld). Ved fastrente vil det ikke være anledning til å nedbetale individuelt. Har borettslaget flere lån kan det være at ikke alle lånene er omfattet av IN-avtalen. Ta kontakt med LABO for nærmere informasjon.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er med i en sikringsordning mot tap av felleskostnader. Tilbyder er Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslaget kan si opp avtalen innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.

  Borettslagets forsikringsselskap
  IF Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP0001452043

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det tillates ikke å holde husdyr uten spesiell skriftlig tillatelse i hvert enkelt tilfelle. Skriftlig søknad med begrunnelse for dyreholdet må sendes styret. Dersom tillatelse til dyrehold gis, må borettshaveren forplikte seg til å overholde lagets regler for dyrehold.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på leiligheten.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig tilknyttet.

  Regulerings- og arealplanner
  Regulert til bolig Kommuneplaner Id 201810 Navn Kommuneplanens arealdel 2021-2033 Plantype Kommuneplanens arealdel Status Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 06.10.2021 Delarealer Delareal 2 011 m Arealbruk Uteoppholdsareal,Nåværende Delareal 9 m Arealbruk Andre typer bebyggelse og anlegg,Nåværende Delareal 22 m Arealbruk Naturområde - grønnstruktur,Nåværende Delareal 1 378 m Arealbruk Parkering,Nåværende Delareal 443 m Arealbruk Veg,Nåværende Delareal 5 592 m KPHensynsonenavn H910_1 KPDetaljering Reguleringsplan skal fortsatt gjelde Delareal 1 745 m Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende Delareal 1 m Arealbruk LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag,Nåværende Reguleringsplaner Id 201207 Navn Kaupangveien 12, Gloppetunet Plantype Detaljregulering Status Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 04.12.2013 Delarealer Delareal 65 m RPHensynsonenavn H370_2 Faresone Høyspenningsanlegg (inkl høyspentkabler) Delareal 271 m Formål Uteoppholdsareal Feltnavn U5 Delareal 19 m Formål Annet uteoppholdsareal Feltnavn AU1 Delareal 482 m Formål Annet uteoppholdsareal Feltnavn AU2 Delareal 714 m Formål Parkering Feltnavn P2 Delareal 1 745 m Formål Boligbebyggelse-blokkbebyggelse Feltnavn BB2 Delareal 99 m Formål Uteoppholdsareal Feltnavn U2 Delareal 875 m Formål Lekeplass Feltnavn Lekeplass Delareal 132 m Formål Uteoppholdsareal Feltnavn U1 Delareal 183 m Formål Kjøreveg Feltnavn V1 Delareal 9 m Formål Energianlegg Feltnavn Trafo 2 Delareal 291 m Formål Gangveg/gangareal/gågate Feltnavn GV2 Delareal 664 m Formål Parkering Feltnavn P1 Delareal 30 m Formål Uteoppholdsareal Feltnavn U4 Delareal 14 m RPHensynsonenavn H140_3 RPSikring Frisikt Delareal 22 m Formål Annen veggrunn - grøntareal Feltnavn AV Delareal 73 m Formål Uteoppholdsareal Feltnavn U3 Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (100 meter) Ingen reguleringsplaner under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 800 000 (Prisantydning) 1 680 000 (Andel av fellesgjeld)   4 480 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 768 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 600 (Omkostninger totalt)   4 497 600 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17600

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast vederlag kr 50.000,- av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 7.500,-, Markedspakke kr 13.500,-, digital annonsering kr 1.500,-, grunnbok kr 350,- og visninger kr 1.950, -.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 30.507,-. Utleggene omfatter foto, tilstandsrapport, innhenting av opplysninger fra forretningsfører og Larvik kommune. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Lars Erik Nordrum

Megler

Lars Erik Nordrum

47 89 26 66

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev