aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Guritunet

Larvik Guritunet

Guritunet - et flott prosjekt med varierte boligtyper-rekkehus og leiligheter. Byggingen er godt i gang.

 • 1 060 000
 • BRA 49 m²
 • 1 soverom
 • PRISANTYDNING1 060 000
 • OMKOSTNINGER-
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 650 000
 • EIENDOMSTYPEProsjekter
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR-
 • SOVEROM1
 • AREALP-rom 49 m²
 • ANDEL FELLESGJELD1 590 000
 • FELLESKOST./MND7 076
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 1 060 000,- (NB: prisen er fast)
  1 590 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  2 650 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger

  --------------------------------------------------------
  2 650 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Meld deg på visning!

Påmelding
Moderne arkitektur

Guritunet, Vestfold og telemark

 • Guritunet er et utbyggingsprosjekt som skal bygges ut i det nye boligfeltet på Guriskogen. Her er det planlagt 16 fine nye boliger - 4 rekkehus over to plan på 96,5 kvm. og 2 seksmannsboliger med tilsammen 8 leiligheter på 49 kvm. og 4 leiligheter på 66,5 kvm. Alle boligene vil få parkering i tilhørende carport samt sportsbod. Boligene vil bli solgt som andelsleiligheter tilknyttet Guritunet borettslag, som blir stiftet før innflytting. Borettslaget blir eier av eiendommen gnr. 1028, bnr. 113 i Larvik Borettslagets organisasjonsnummer, andelsnummer samt endelig adresse vil bli tildelt før innflytting.

  Rekkehusene vil inneholde:
  1. etasje: entré, bad, vaskerom, stue og kjøkken i åpen løsning med utgang til terrasse og hage.
  2. etasje: gang/mediekrok, bad og 3 soverom.
  Mulighet for 4 soverom i enderekkehusene for kjøpere tidlig i prosessen.

  Leilighetene på 49 kvm. vil inneholde:
  Gang, bod, bad, 2 soverom samt stue kjøkken i åpen løsning med utgang til terrasse/balkong.
  For kjøpere tidlig i byggeprosessen vil det være mulig å velge alternativ planløsning med ett stort soverom som tilvalg.

  Leilighetene på 66,5 kvm. vil inneholde:
  Gang, bod, bad, 2 soverom samt stue kjøkken i åpen løsning med utgang til terrasse/balkong.

  Carport med sportsbod til alle leiligheter.

  Arkitektur
  Boligene er tegnet av anerkjente Vårdal arkitekter - moderne og tidsriktig arkitektur med ekstemt arealeffektive og gode planløsninger.

  Varierte boligtyper
  Det er god variasjon i boligtypene i prosjektet så her vil mange kunne finne en bolig som passer sitt boligbehov. Alt fra barnefamilier til førstegangskjøpere eller voksne par/enslige kan finne sin nye bolig her.
  To meget arealeffektive leilighetstyper med 2 soverom.
  Fine innholdsrike rekkehus med 3-4 soverom
  Nytt, moderne og lettstelt
  God standard, bokomfort og godt isolert
  Organisert som borettslag med gunstig finansieringsmodell med lavt innskudd og rimelige felleskostnader
  Fin beliggenhet
 • Byggingen av rekkehusene er allerede i gang forventet innflytting er 2. kvartal 2023.
  Byggestart for leilighetene i seksmannsboligene vil byggestart være avhengig av salg.
  Ved tilfredsstillende salg er:
  Byggingen av rekkehusene, bygg A (A1-A4) er allerede godt igang og forventet innflytting er 2. kvartal 2023.
  Byggestart seksmannsbolig, bygg B (B1-B6) er planlagt 1. kvartal- 2023 med forventet innflytting 1 kvartal 2024.
  Byggestart seksmannsbolig, bygg C (C1-B6) er planlagt 4. kvartal- 2023 med forventet innflytting 4 kvartal 2024.
 • Boligene får en flott beliggenhet på det nye boligfeltet på Guriskogen. Feltet er tilrettelagt for bebyggelse med eneboliger og småhusbebyggelse og er godt tilrettelagt for barnefamilier med nærlekeplass og gangavstand til barnehager og barne- og ungdomsskole. Feltet ligger meget barnevennlig og rolig til i et attraktivt boligområde med umiddelbar nærhet til fine turområder. Kort vei til fine steder som Kaupang, Viksfjord og Gon. Ca. 12 minutter med bil til Larvik sentrum.
 • Adkomst til Guritunet borettslag vil være direkte fra Guriskogen (kommunal vei).
 • Boligene er arkitekttegnet og har svært gode og arealeffektive planløsninger. I tillegg har utbygger/selger benyttet interiørarkitekt for å sikre et helhetlig uttrykk og funksjonalitet når det gjelder interiørdetaljer og fargevalg.

  Boligene er moderne i uttrykket både inne og ute og vil få svært god kvalitet bygget etter dagens byggekrav. Det blir god bokomfort med godt isolerte og energieffektive boliger, balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning, gulvvarme i enkelte rom samt mulighet for å etablere vedfyring. På gulvene i alle våtrom samt entré er det fliser på gulv. Øvrige rom har en fin parkett på gulvene. Alle vegger i slett, malt gips i tidsriktige farger som gir helhetlig harmoni.

  Fra overbygget inngangsparti kommer man inn i boligenes entré/gang her er garderobeplass. Flislagt gulv med stor, moderne 60x60 flis i entré med overgang til parkett i gang. Våtrom vil få fine 60x60 fliser på gulvet samt på veggene i dusjnisjen (mindre fliser på gulvet i dusjnisjen). Utenfor dusjnisjen blir det malt i delikat farge dette vil gi et eksklusivt uttrykk. Baderom innredes med delikate innredninger samt tidsriktige sorte armaturer og detaljer. Åpne kjøkkenløsninger med kvalitetskjøkken fra Sigdal type Stil i farge ton-i-ton med veggfargen. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer.

  For kjøpere tidlig i prosessen blir det mulighet for å gjøre enkelte tilpasninger i standardvalg, overflater og farger gjennom tilvalgsprosessen.

  Interessenter oppfordres til å lese salgsoppgaven inkludert beskrivelse av leveranse/standard.
 • Bygningen utføres med bærekonstruksjon i tre og stål. Fasader utføres i beiset impregnert liggende kledning. Gulv på grunn bygges opp av bæreplate, ringmurselementer + støpt dekke. Yttertak leveres med sort takstein og/eller papptekket tak.
  Se forøvrig leveransebeskrivelse i salgsoppgaven.
 • Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling. Arealene som er oppgitt er BRA (bruks­areal) og P-rom (primære rom). BRA er som er boligens areal innvendig målt ved boligens omsluttede vegger, inklusive innvendige vegger, boder og sjakter, men ikke medregnet yttervegger. Summen av de oppgitte romstørrelser på plantegningene samsvarer ikke med boligens totale BRA som følge av at innvendige vegger og for eksempel innkassing av ventilasjon ikke er medtatt i denne sammenheng. I dette prosjektet er BRA likt P-rom siden alle rom i boligene klassifiseres som primære rom.
  Det tas forbehold om at mindre areal­avvik kan forekomme, da det oppgitte beregnede areal er basert på tegninger.
 • Borettslaget blir eier av eiendommen gnr. 1028, bnr. 113 - en selveiet tomt på 2.896 kvm. Tomten opparbeides leveransebeskrivelsen og situasjonsplanen i salgsoppgaven er veiledende, men det må forventes endringer i denne da detaljprosjektering ikke er fullført. Borettslagets eiendom er hovedsakelig fellesareal. Rekkehusene og leilighetene i 1. etasje får eksklusiv bruksrett til naturlig tilhørende uteoppholdsareal ved sine terrasser avgrenset med hekk.

  Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av leiligheten grunnet årstid eller øvrig fremdrift i byggeprosjektet. Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av boligen, kan kjøper holde tilbake 3 % av kjøpesummen på meglers klientkonto dersom annet beløp ikke er avtalt. Ev. gjenstående arbeid skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid og øvrig fremdrift i byggeprosjektet. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt. Når borettslaget er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for borettslagets fellesarealer. Straks ev. gjenstående arbeider er gjennomført skal ev. tilbakeholdt beløp utbetales selger.
 • Alle boligene vil få parkering i tilhørende carport samt sportsbod i bakkant av carport.
 • Det vil bli gitt mulighet for å gjøre individuelle ­tilpasninger i egen bolig for kjøpere som kjøper på et tidlig tidspunkt. Kjøper har under ingen omstendigheter rett til å kreve utført endring/tilleggsarbeid, herunder avbestillinger, som endrer selgers vederlag med mer enn 15%, arbeider som vil føre til ulemper for selger som ikke står i forhold til kjøpers interesse i å få utført ­arbeidene, arbeider som hindrer rasjonell fremdrift, ­eller arbeider som berører rammetillatelsen. Det vises til bustadoppføringslovas §9 og 42. Det er en ­forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.

  Tilvalgsprosessen håndteres av prosjektets ­entreprenør i samarbeid med dennes underleverandører.
  Ev. tilleggs bestillinger og endringer skal avtales skriftlig og faktureres direkte av entreprenøren med forfall til overtagelsesdatoen.
 • Boligens totalpris er innskuddet du betaler i tillegg til din andel av borettslagets fellesgjeld. Du må selv
  ordne finansiering av kjøpesummen ved å bruke egenkapital og/ eller ved å ta opp lån. Din del av fellesgjelden overtar du automatisk når du blir eier av boligen. Du står helt fritt til å nedbetale på fellesgjelden på boligen din dersom du ønsker dette. Renter og gjeld er fradragsberettiget på selvangivelsen. Mer om dette kan leses på https://www.labo.no/for-deg/beboerinfo/spoersmaal-og-svar/)

  For priser - se prisliste hvor innskudd, andel fellesgjeld, stipulerte lånekostnader, stipulerte felleskostnader, stipulerte avdrag etter endt avdragsfri periode, lånebetingelser, IN-ordning og finansieringseksempler er beskrevet.

  I tillegg betaler kjøper følgende omkostninger:
  Tinglysningsgebyr for overføring av hjemmel:
  kr. 480,- Evt. tinglysningsgebyr pr. pantedokument:
  kr. 480,- Grunnboksutskrift: kr. 172,- Kjøper innbetaler også andelskapital kr. 5 000,- før overtagelse.
  Samlet andelskapital vil utgjøre borettslagets formelle egenkapital når borettslaget tar over drift av eiendommen.

  Fellesgjelden er avdragsfri i 20 år fra innflytting.
  Det vil være mulig å helt eller delvis nedbetale sin andel fellesgjeld og med det også redusere de månedlige felleskostnadene.
 • Felleskostnadene vil avhenge av hvilke tjenester borettslaget ønsker utført i felles regi og fordeles iht. vedtektene. I prislisten er felleskostnadene stipulert. Felleskostnadene er tenkt å inkludere bla.: renter på andel fellesgjeld, kommunale avgifter, medlemskap i velforening, bygningsforsikring, TV/internett, løpende drift og vedlikehold av bygningene, fellesarealer og utearealer mm. Felleskostnadene er beregnet på gjeldende rente- og prisnivå i 2022. Således må det påregnes en justering av disse ved innflyttingstidspunktet.
 • Som forskudd innbetales kr. 250.000,- til meglers klientkonto ved signering av kjøpekontrakt etter at vedtak om byggestart er -gjort og selger/utbygger har frafalt sine forbehold knyttet til igangsetting og stilt nødvendige garantier. Forskuddet skal være fri egenkapital og det kan ikke tas pant i den kjøpte boligen for forskuddsbeløpet. Resterende innskudd, samt omkostninger og andelskapital innbetales meglers klientkonto innen overtagelse. Ved overtagelse overtas andelens fellesgjeld. Alle innbetalinger fra kjøper blir stående på meglers klientkonto inntil overtagelse, alternativt kan selger kreve beløpet utbetalt fra megler mot å stille garanti ihht. bustadoppføringslovas §47. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.
 • Boligene vil bli en del av Guritunet borettslag. Borettslaget blir tilknyttet Larvik Boligbyggelag (LABO) og LABO vil sørge for stiftelse av borettslaget, sørge for tinglysning av felles­obligasjon for innskudd og fellesgjeld, avholde generalforsamling slik at borettslaget kommer i ordinær drift og senere være borettslagets forretningsfører.
 • Det er tinglyst erklæring vedr. pliktig medlemskap i områdets velforening. Kostnadene ved forvaltningen av velforeningen vil bli fordelt på medlemmene/boligene i området.
 • Det er utarbeidet et utkast til vedtekter for borettslaget. Disse er bindende for kjøper men selger kan endre disse før overtagelse. Vedtektene er et vedlegg til salgsoppgaven og inneholder viktig informasjon om organiseringen/ eierformen. Det er viktig at en gjør seg kjent med disse før det inngås avtale om kjøp.
 • Det er pt. ikke fastsatt regler for dyrehold i borettslaget. Når borettslaget er etablert og i drift vil det være opp til borettslaget å etablere evt. regler for dyrehold.
 • Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i
  Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.
 • Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse. Forsikringen gjelder også materialer som er tilført boligene, jf. bustadoppføringslova § 13 siste ledd. I brann- eller annet skadetilfelle, tilfaller erstatningssummen selger som snarest mulig plikter å gjenopprette skaden. Etter overtakelse vil borettslaget tegne egen forsikring for bygningene som inngår i borettslaget. Selger skal se til at borettslaget har tegnet slik forsikring før selger avvikler sin forsikring. Kjøper tegner egen innbo- og løsøreforsikring fra overtakelse.

  Borettslaget vil være forsikret mot tap av felleskostnader gjennom Borettslagenes Sikringsordning AS.
  Dette betyr at du er sikret mot å betale for naboens felleskostnader dersom vedkommende ikke overholder sine økonomiske forpliktelser. Selger er ansvarlig for å dekke felleskostnadene for ev. leiligheter som ikke er solgt ved ferdigstillelse.
 • Leiligheten leveres fri for pengeheftelser med unntak av at borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
 • De prosjekterte boligene vil bli organisert i Guritunet borettslag. Andelsnummer vil bli tildelt når prosjektet nærmer seg ferdigstillelse/innflytting og borettslaget blir etablert. Borettslaget vil bli eier av eiendommen gnr. 1028, bnr. 113 i Larvik kommune.
 • Leiligheten vil være tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. Adkomst til borettslagets eiendom blir direkte fra kommunal vei.
 • Eiendommen er regulert til boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse ref. reguleringsplan med bestemmelser for Guriskogen vest, vedtatt 17.06.2015. Omfattes også av kommunedelplan for Larvik by 2021-2032 med formål boligbebyggelse - reguleringsplan skal fortsatt gjelde.
 • Konsesjonsfritt. Det er ikke boplikt i denne delen av Larvik kommune.
 • Leilighetene selges iht. bestemmelsene i bustadoppføringslova. Etter ferdigstillelse kan boligene selges etter bestemmelsene i Avhendingslova.
 • Selger tar forbehold om at det må selges tilstrekkelig antall enheter i seksmannsboligene før byggestart kan besluttes, samt at tilfredsstillende finansiering oppnås. Videre tar selger forbehold om at det oppnås nødvendige offentlige godkjenninger for prosjektet slik det er presentert og i tråd med selgers planer. Forbeholdene skal være slettet innen 01.07.2023 for bygg B (B1-B6) og innen 31.12.2023 for bygg C (C1-C6)

  Dersom overnevnte forbehold ikke er avklart innen ovennevnte frister kan selger velge å ikke realisere prosjektet. Ved eventuell senere avklaring endres ferdigstillelsestidspunkt/innflyttingstidspunkt tilsvarende. Kjøper kan innen en uke etter de ovennevte frister skriftlig trekke seg fra avtalen dersom ikke selger har avklart/ slettet sine forbehold.

  Dersom selger gjør forbehold gjeldende eller forbehold ikke er slettet innen fristen slik at kjøper velger å trekke seg, skal selger tilbakebetale forskuddsbeløpet inklusive opptjente renter. Utover dette har partene intet økonomisk ansvar overfor hverandre.
 • Særskilt forbehold vedr. Covid-19 ("koronavirus") pandemien og krigen mellom Russland og Ukraina. Sykdom og tiltak i forbindelse med koranaviruset forstyrrer fortsatt den globale logistikken og medfører vanskeligheter i leveringskjedene. Tilsvarende vil gjelde varslede leveringsutfordringer grunnet råstoff og materialer grunnet krigshandlingene i Ukraina. Selger vil kunne bli rammet direkte eller indirekte av begge forhold med den konsekvens at byggearbeidenes fremdrift kan bli påvirket. Om og i hvilken grad byggeprosjektets fremdrift vil kunne bli påvirket er ukjent og er utenfor byggherres kontroll. Forsinkelser eller andre oppfyllelsesvanskeligheter som skyldes konsekvenser av koronavirus og/eller krigshandlinger gir selger rett til forlenget byggetid og kan ikke gjøres gjeldende som forsinkelse av kjøper. For kontrakter der selgers forbehold ikke er slettet ved avtaleinngåelsen, tar selger forbehold om å kunne forlenge fristen for sletting av sine forbehold for det tilfelle at det oppstår forsinkelse knyttet til de prosesser forbeholdene er knyttet til som følge av Covid-19- pandemien og krigen mellom Russland og Ukraina.

  Selgeren skal levere arbeidet med normal håndverksmessig kvalitet.

  Selger er ikke ansvarlig for mangler som har sin årsak i normal krymping av betong, treverk eller plater og derav påfølgende sprekkdannelser og riss i tapet, maling, parkett eller lignende.

  Du ville ha inn en punkt om gulv, karmer, etc. kan utbedres med flikk…. har du en ferdig ordlyd for den?

  Selger tar forbehold om rett til endringer av form og utførelse i forhold til leveransebeskrivelsen forutsatt at den generelle standarden ikke forringes. Det tas forbehold om feil i beskrivelsen.

  I nye bygg vil det oppstå sprekker (svinnriss) ved skjøter og sammenføyninger. Selger er ikke ansvarlig for slike forhold så lenge ikke dette innebærer avvik fra normal god håndverksmessig standard. Det kan oppstå lyd i trapper og gulv over tid. Treverk er et "levende" materiale. Det forutsettes at gulv kan utvide og krympe med årstidene. Lyd og knirk er ingen reklamasjonssak om det ikke kan påvises montering eller produktfeil. Ved bygging av boligen kan det oppstå små merker i gulv, vinduer, dører og trapp og må aksepteres. Merker på dører, vinduer og trapp kan flekksparkles og males, nyanse forskjell på farge må aksepteres. Gulv kan repareres med parkett-reparasjonskit.

  Med dagens tette og miljøvennlige boliger kan det være fare for heksesot inne i leilighetene. Dette kan ikke selger holdes ansvarlig for. Alle leilighetene bør ventileres godt særlig høst og vinter de første årene man bør i tillegg være forsiktig med bruk av gass og levende lys.

  Selger tar forbehold om at insekter/smådyr som maur og skjeggkre kan forekomme i boligen, og tar ikke ansvar for dette.

  Generelle beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsføringsmateriell vil ikke passe for alle boliger.
  Kjøper oppfordres derfor særskilt til å vurdere solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold til terreng og omkringliggende eksisterende og fremtidig bygningsmasse m.m. før avtale om kjøp inngås.

  Alle illustrasjoner, skisser, "møblerte" plantegninger m.m. er kun av illustrativ art og ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen. Det kan dermed ikke anses som en nøyaktig fremstilling av endelig leveranse, innredning eller eksakt plassering i terreng.

  Inntegnet utstyr/inventar medfølger ikke, med unntak av hvitevarer på kjøkken, og det kan derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen.

  Alle opplysninger i denne salgsoppgaven er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at dette ikke i vesentlig grad forringe prosjektets eller boligens kvalitet i vesentlig grad. Det samme gjelder de endringer som må gjøres som følge av kommunens byggesaksbehandling og krav i ramme- og igangsettingstillatelser eller andre offentlige tillatelser. Slike endringer vil ikke være en mangel og kjøper aksepterer, uten krav på prisavslag eller erstatning, at utbygger har rett til å foreta endringer med hensyn til konstruksjon, materialvalg, innredningsvalg, fargevalg og arkitektoniske og tekniske løsninger herunder mindre endringer av
  planløsninger/areal eller lignende.

  Det tas spesielt forbehold om endringer og justeringer som er hensiktsmessige og nødvendige for plassering av sjakter og kanaler, herunder innkassinger av kanaler/føringer som ikke er vist på tegningene. Det kan dermed være avvik mellom de planskisser, planløsninger og tegninger som er presentert i prospektet, og den endelige leveransen. Slike avvik utgjør ingen mangel ved selgers leveranse som gir kjøper rett til prisavslag eller erstatning.

  Dersom det er avvik mellom tegninger i prospekt / internettside og byggebeskrivelsen i den endelige kontrakt med kjøper, vil byggebeskrivelsen ha forrett og omfanget av leveransen er begrenset til denne. Det vises for øvrig til salgstegninger og kjøpekontrakt med vedlegg.

  Tegningene i prospektet kan ikke benyttes som grunnlag for eksempelvis møbelbestilling, både fordi endringer vil kunne forekomme og fordi målestokkavvik vil kunne forekomme ved trykking/kopiering.

  Ved endring i lov eller forskrift, nye offentligrettslige krav eller vedtak som regulerer forhold knyttet til selgers ytelse og det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer på bakgrunn av dette, plikter selger å så langt det er praktisk mulig, informere kjøper om slike endringer.

  Det gjøres oppmerksom på at utomhusplanen i salgsprospektet ikke er ferdig detaljprosjektert.

  Forstøtningsmurer, fallsikringer, belysning, fordelerskap, lekeapparat, benker m.m., kummer og lignende vil bli plassert slik det finnes hensiktsmessig i forhold til terrenget.

  Det tas forbehold om nivåforskjell mellom terrasse og uteareal tilknyttet leiligheter i 1 etasje.

  Kjøper må akseptere at borettslagets styre skal representere alle andelseierne ved overtakelse av fellesarealene.

  Gjennomføring av et byggeprosjekt vil blant annet på grunn av løpende byggevirksomhet, kunne medføre enkelte ulemper for beboerne inntil ferdigstillelse av hele byggeprosjektet.

  Selger tar forbehold om å foreta endringer/omreguleringer av omkringliggende bebyggelse.

  Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud.

  Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere. Videre tas forbehold om å leie ut usolgte enheter.

  Selger tar forbehold om å overdra rettigheter og plikter etter denne kjøpekontrakt til et annet selskap
  (for eksempel et utbyggerselskap). Kjøper aksepterer en slik eventuell overdragelse.

  Prosjektet er planlagt dannet som ett borettslag, men selger kan også velge å etablere to borettslag. Borettslagene kan da evt. etter ferdigstillelse av alle byggene slås sammen til ett borettslag dersom lagene blir enige om dette.

  Ved kjøpers overtagelse av bolig tar selger forbehold om å kunne velge å gi kjøper borett uten å overføre andelen jf. Borettslagslovens § 2-13 andre ledd. Boretten skal registreres i grunnboka. Dersom borett overtas etter nevnte bestemmelse skal andelen overføres senest to år etter at første borett i borettslaget er overtatt. Borett gir kjøper full råderett over boligen men ikke stemmerett på generalforsamling før andelen er overført.

  Det tas forbehold om trykkfeil i prospektet.
 • Selger forbeholder seg retten til å nekte enhver overdragelse av rettsposisjoner iht. kjøpekontrakten før overtakelse har funnet sted. Ved selgers eventuelle godkjennelse av en slik transport, skal kjøper betale et administrasjonsgebyr på kr. 30.000,- inkl. mva. til selger. Påkrevde garantier ved et ev. videresalg/transport bekostes ikke av selger/utbygger.

  Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i ev. markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers samtykke.
 • Alle eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m2. Det er selger/utbyggers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for leiligheten, med en energiklassifisering på en skala fra A- G. Dersom utbygger/selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse utarbeides senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for leiligheten.
 • Det er avtalt en fast pris på kr. 38.000,- inkl. mva for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke visninger med kr. 1.800,- inkl. mva per stk. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg. Vederlag og utlegg betales av selger.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Aktiv Eiendomsmegling tilbyr gratis verdivurdering for kjøpere i prosjektet. Ta kontakt så kommer vi på en befaring. Sett inn kontaktinformasjon til megler.
 • Lars Ingvart Halvorsen
Aleksander Berg

Megler

Aleksander Berg

97 59 22 50

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev