aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Guritunet - Her en av seksmannsboligene med leiligheter på 49 og 66,5 kvm. Det er tegnet dobbeltboligforsikring på usolgte boliger.
Velkommen til Guritunet - Her en av seksmannsboligene med leiligheter på 49 og 66,5 kvm. Det er tegnet dobbeltboligforsikring på usolgte boliger.

LARVIK Guriskogen 102

Guritunet - flotte boliger - ferdigstilte rekkehus og leiligheter under oppføring. 12 solgte.

 • kr 1 060 000 - 1 760 000
 • Priser fra og tilkr 1 060 000 - 1 760 000
 • Andel Fellesgjeld fra og tilkr 1 590 000 - 2 640 000
 • Andel Innskudd inkl. fellesgjeld fra og tilkr 2 650 000 - 4 400 000
 • Omkostninger fra og tilkr 6 132 - 6 132
 • Total inkl omkostninger fra og tilkr 2 441 132 - 4 406 132
 • Felleskostnader per måned fra tilkr 7 738 - 15 774
 • Areal primærareal - fra og til0 - 96 m²
 • Areal bruksareal - fra og til0 - 96 m²
 • Tomt2 896 m²
 • EierformAndel
 • MatrikkelGNR. 1028 BNR. 113
 • Informasjon om meglerforetaketLarvikmeglern AS Prinsegata 2C 3256 Larvik
 • OppdragsansvarligAleksander Berg
 • Oppdragsnummer1303235001
 • tillegg betaler kjøper følgende omkostninger: Tinglysningsgebyr for overføring av hjemmel: kr. 480,- Evt. tinglysningsgebyr pr. pantedokument: kr. 480,- Grunnboksutskrift: kr. 172,- Kjøper innbetaler også andelskapital kr. 5 000,- før overtagelse. Samlet andelskapital vil utgjøre borettslagets formelle egenkapital når borettslaget tar over drift av eiendommen.

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning leiligheter i seksmannsbolig. Det er tegnet dobbeltboligforsikring på usolgte boliger.
Romslig overbygget balkong/terrasse. Digitalt stylet bilde fra leilighetstypen på 49 kvm. Det er tegnet dobbeltboligforsikring på usolgte boliger.

Guriskogen 102, Vestfold

 • Om prosjektet
  Boligene selges med dobbeltboligforsikring. Boliger som selges med dobbeltboligforsikring gir en ekstra økonomisk trygghet for kjøper. Forsikringen kjøpes og betales av selger, men det er kjøper som vil få utbetaling fra forsikringen. Boligene med dobbeltboligforsikring blir derfor mer attraktive i eiendomsmarkedet, og det vil bli tryggere for interessentene å legge inn bud. Forsikringen dekker faktiske ekstra boligkostnader med inntil kr 15 000 per måned i inntil 9 måneder, dersom kjøper ikke får solgt sin gamle bolig før overtakelse av den nye. Dette omfatter netto rentekostnader og faktiske ekstra boligkostnader ved usolgt bolig (felleskostnader, boligforsikring, oppvarming/strøm og kommunale avgifter). Guritunet er et utbyggingsprosjekt som bygges ut i det nye boligfeltet på Guriskogen. Her er det planlagt, under bygging og ferdigstilt totalt 16 fine nye boliger - 4 rekkehus over to plan på 96,5 kvm. som er ferdigstilt og 2 seksmannsboliger med tilsammen 8 leiligheter på 49 kvm. og 4 leiligheter på 66,5 kvm. Den ene seksmannsboligen er ferdigstilt - den andre under oppføring. Alle boligene vil få parkering i tilhørende carport samt sportsbod. Boligene selges som andelsleiligheter tilknyttet Guritunet borettslag. Borettslaget blir eier av eiendommen gnr. 1028, bnr. 113, snr. 1-16 i Larvik kommune. Rekkehusene inneholder: 1. etasje: entré, bad, vaskerom, stue og kjøkken i åpen løsning med utgang til terrasse og hage. 2. etasje: gang/mediekrok, bad og 3 soverom. Leilighetene på 49 kvm. inneholder: Gang, bod, bad, 2 soverom samt stue kjøkken i åpen løsning med utgang til terrasse/balkong. For kjøpere tidlig i byggeprosessen vil det være mulig å velge alternativ planløsning med ett stort soverom som tilvalg. Leilighetene på 66,5 kvm. inneholder: Gang, vaskerom/tekninsk, bad, 2 soverom samt stue kjøkken i åpen løsning med utgang til terrasse/balkong. Carport med sportsbod til alle leiligheter. Arkitektur Boligene er tegnet av anerkjente Vårdal arkitekter - moderne og tidsriktig arkitektur med ekstemt arealeffektive og gode planløsninger. Varierte boligtyper Det er god variasjon i boligtypene i prosjektet så her vil mange kunne finne en bolig som passer sitt boligbehov. Alt fra barnefamilier til førstegangskjøpere eller voksne par/enslige kan finne sin nye bolig her. - To meget arealeffektive leilighetstyper med 2 soverom. - Fine innholdsrike rekkehus med 3-4 soverom - Nytt, moderne og lettstelt - God standard, bokomfort og godt isolert - Organisert som borettslag med gunstig finansieringsmodell med lavt innskudd og rimelige felleskostnader. - Fin beliggenhet

  Priser fra og til
  kr 1060000 - 1760000

  Omkostninger fra og til
  kr 6132 - 6132

  Generell orientering
  Boligene er arkitekttegnet og har svært gode og arealeffektive planløsninger. I tillegg har utbygger/selger benyttet interiørarkitekt for å sikre et helhetlig uttrykk og funksjonalitet når det gjelder interiørdetaljer og fargevalg. Boligene er moderne i uttrykket både inne og ute og har svært god kvalitet bygget etter dagens byggekrav. Det blir god bokomfort med godt isolerte og energieffektive boliger, balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning, gulvvarme i enkelte rom samt mulighet for å etablere vedfyring. På gulvene i alle våtrom samt entré er det fliser på gulv. Øvrige rom har en fin parkett på gulvene. Alle vegger i slett, malt gips i tidsriktige farger som gir helhetlig harmoni. Fra overbygget inngangsparti kommer man inn i boligenes entré/gang her er garderobeplass. Flislagt gulv med stor, moderne 60x60 flis i entré med overgang til parkett i gang. Våtrom vil få fine 60x60 fliser på gulvet samt på veggene i dusjnisjen (mindre fliser på gulvet i dusjnisjen). Utenfor dusjnisjen blir det malt i delikat farge - dette vil gi et eksklusivt uttrykk. Baderom innredes med delikate innredninger samt tidsriktige sorte armaturer og detaljer. Åpne kjøkkenløsninger med kvalitetskjøkken i farge ton-i-ton med veggfargen. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer. For kjøpere tidlig i prosessen blir det mulighet for å gjøre enkelte tilpasninger i standardvalg, overflater og farger gjennom tilvalgsprosessen. Interessenter oppfordres til å lese salgsoppgaven inkludert beskrivelse av leveranse/standard.

  Garasje/parkering
  Parkering i tilhørende carport samt sportsbod i bakkant av carport.

  Boder
  Sportsbod i bakkant av carport.

  Fremdriftsplan og ferdigstillelse
  Rekkehusene er ferdigstilt og innflyttingsklare. Byggingen av seksmannsbolig, bygg B (B1-B6) er ferdigstilt og overtatt av nye eiere. Byggestart seksmannsbolig, bygg C (C1-C6) er godt i gang med forventet innflytting 3. kvartal 2024. De forventede tidspunktet for ferdigstillelse gjelder ikke som en bindende frist for endelig overtagelse. Når byggebeslutning er tatt vil selger fastsette en overtagelsesperiode på inntil 3 måneder. Senest 10 uker før ferdigstillelse skal selger varsle om overtagelsesdato. Selger forbeholder seg retten til å kunne overlevere tidligere enn anslaget over dersom fremdriften tillater det og dette synes hensiktsmessig. Selger skal i et slikt tilfelle varsel kjøper om dette minst to måneder før det nye overtagelsestidspunktet og eksakt overtagelsesdato skal gis med minst 14 dagers skriftlig varsel. Ved overtagelse må det påregnes at det gjenstår mindre utvendige eller innvendige arbeider på eiendommens fellesarealer. Borettslagets styre representerer alle eierne ved overtagelse av fellesarealene.

  Forsikringsselskap
  Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtagelse. Etter overtagelse vil borettslaget tegne egen forsikring.

  Tomteareal
  2896m²

  Fellesareal/utomhus/infrastruktur
  Borettslaget blir eier av eiendommen gnr. 1028, bnr. 113, snr. 1-16 - samlet en selveiet tomt på 2.896 kvm. Tomten opparbeides leveransebeskrivelsen og situasjonsplanen i salgsoppgaven er veiledende, men det må forventes endringer i denne da detaljprosjektering ikke er fullført. Borettslagets eiendom er hovedsakelig fellesareal. Rekkehusene og leilighetene i 1. etasje får eksklusiv bruksrett til naturlig tilhørende uteoppholdsareal ved sine terrasser avgrenset med hekk. Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av leiligheten grunnet årstid eller øvrig fremdrift i byggeprosjektet. Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av boligen, kan kjøper holde tilbake 3 % av kjøpesummen på meglers klientkonto dersom annet beløp ikke er avtalt. Ev. gjenstående arbeid skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid og øvrig fremdrift i byggeprosjektet. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt. Straks ev. gjenstående arbeider er gjennomført skal ev. tilbakeholdt beløp utbetales selger. Selger tar forbehold om opparbeidelse og overlevering av utearealene i flere trinn.

 • Diverse
  Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Konstruksjon
  Bygningen utføres med bærekonstruksjon i tre og stål. Fasader utføres i beiset impregnert liggende kledning. Gulv på grunn bygges opp av bæreplate, ringmurselementer + støpt dekke. Yttertak leveres med sort takstein og/eller papptekket tak. Se forøvrig leveransebeskrivelse i salgsoppgaven.

  Kabel-tv/bredbånd
  Det leveres klargjort for bredbånd i teknisk rom og utvendig skap. Det vil bli lagt opp tv/internettuttak i stue samt mediekrok (rekkehus).

  El-anlegg
  Det vil levert elektrisk anlegg i henhold til Nek 400. Et utvendig tks skap pr.bygning. Det vil bli levert tomt rør og koblingsboks klargjort til elbillader til hver leilighet. Koblingsboks plasseres på ved bod. Det leveres taklamper med bryter på bad, bod og soverom. Ellers blir det levert tak/veggpunkter med bryter. Downlights kan leveres som tilvalg, begrensede muligheter i brannhimling. Utvendig belysning: Det leveres en lampe ved ytterdør og en lampe ved balkongdør.

 • Info om eiendomsskatt
  Det gjøres oppmerksom på at det pt. er eiendomsskatt i Larvik kommune. Eiendomsskatten vil beregnes av eiendommens skattegrunnlag, hvor grunnlaget fastsettes ved enkel taksering. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.  I borettslag, boligsameier og boligaksjeselskap vil eiendomsskatten skrives ut til borettslaget, boligsameiet eller boligaksjeselskapet og deretter bli fordelt på de enkelte eiere. Dette kan medføre endring i felleskostnadene.

  Info om formuesverdi
  Formuesverdi fastsettes av skatteetaten etter ferdigstillelse. Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig". Når boligen er overtatt, kan man gå inn på skatteetatens boligkalkulator å få beregnet formuesverdien. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål vedrørende dette.

  Velforening
  Det er tinglyst erklæring vedr. pliktig medlemskap i områdets velforening. Kostnadene ved forvaltningen av velforeningen vil bli fordelt på medlemmene/boligene i området.

  Tilbud på lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Organisasjonsform
  Boligene er en del av Guritunet borettslag. Borettslaget blir tilknyttet Larvik Boligbyggelag (LABO) og LABO vil sørge for stiftelse av borettslaget, sørge for tinglysning av felles­obligasjon for innskudd og fellesgjeld, avholde generalforsamling slik at borettslaget kommer i ordinær drift og senere være borettslagets forretningsfører.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Se egen prisliste.

  Avdragsfri periode
  Fellesgjelden er avdragsfri i 20 år fra innflytting. Det vil være mulig å helt eller delvis nedbetale sin andel fellesgjeld og med det også redusere de månedlige felleskostnadene.

  Felleskostnader etter avdragsfri periode
  Se egen prisliste.

  Vedtekter/husordensregler
  Det er utarbeidet et utkast til vedtekter for borettslaget. Disse er bindende for kjøper men selger kan endre disse før overtagelse. Vedtektene er et vedlegg til salgsoppgaven og inneholder viktig informasjon om organiseringen/ eierformen. Det er viktig at en gjør seg kjent med disse før det inngås avtale om kjøp. Det er pt. ikke fastsatt regler for dyrehold i borettslaget. Når borettslaget er etablert og i drift vil det være opp til borettslaget å etablere evt. regler for dyrehold.

 • Tinglyste heftelser/rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3805/1028/113/1: 06.10.1971 - Dokumentnr: 4766 - Bestemmelse iflg. skjøte Ang skog Overført fra: Knr:3805 Gnr:1028 Bnr:113 Gjelder denne registerenheten med flere 30.05.2018 - Dokumentnr: 818850 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3805 Gnr:1028 Bnr:90 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Larvik Kommune Org.nr: 918 082 956 Overført fra: Knr:3805 Gnr:1028 Bnr:113 Gjelder denne registerenheten med flere 30.05.2018 - Dokumentnr: 818850 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighetshaver: Knr:3805 Gnr:1028 Bnr:90 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Larvik Kommune Org.nr: 918 082 956 Overført fra: Knr:3805 Gnr:1028 Bnr:113 Gjelder denne registerenheten med flere 25.01.2019 - Dokumentnr: 110584 - Bestemmelse om veg Kan ikke slettes uten samtykke fra: Larvik Kommune Org.nr: 918 082 956 Gjelder fremtidige utskilte parseller Overført fra: Knr:3805 Gnr:1028 Bnr:113 Gjelder denne registerenheten med flere 25.01.2019 - Dokumentnr: 110584 - Bestemmelse om vann/kloakk Kan ikke slettes uten samtykke fra: Larvik Kommune Org.nr: 918 082 956 Grunneiendommer som skilles ut fra d.e. skal ha rett til å anlegge og vedlikeholde ledninger for vann og avløp Overført fra: Knr:3805 Gnr:1028 Bnr:113 Gjelder denne registerenheten med flere 25.01.2019 - Dokumentnr: 110584 - Erklæring/avtale Kan ikke slettes uten samtykke fra: Larvik Kommune Org.nr: 918 082 956 Bestemmelse om midlertidig dispensasjon fra krav om opparbeidelse av vei, vann og avløp iht. PBL § 18-1 for eiendommer som fradeles dette bruk Overført fra: Knr:3805 Gnr:1028 Bnr:113 Gjelder denne registerenheten med flere 20.10.2021 - Dokumentnr: 1310406 - Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening Rettighetshaver: Guriskogen Vest Løpenr: 14744592 Overført fra: Knr:3805 Gnr:1028 Bnr:113 Gjelder denne registerenheten med flere 09.02.2023 - Dokumentnr: 146576 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 96/1040 Pengeheftelser Leiligheten leveres fri for pengeheftelser med unntak av at borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

  Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest
  Det er ulovlig å ta boligen i bruk uten ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, og selger plikter å fremlegge minimum midlertidig brukstillatelse til kjøper og megler før overtakelse. Selger skal sørge for ferdigattest. Dersom kommunen utsteder midlertidig brukstillatelse kan kjøper overta og bebo boligen. Gjenstående arbeider skal ferdigstilles av selger innen den frist som er satt av kommunen. Dersom gjenstående arbeider ikke blir utført innen fristen, kan kommunen gi selger pålegg om å ferdigstille, ev. gi tvangsmulkt og/eller forelegg. Dersom overtakelse skjer ved midlertidig brukstillatelse, oppfordres kjøper til å sette seg inn i hva som gjenstår for at ferdigattest skal bli stilt. Kjøper har rett til å holde tilbake et beløp av oppgjøret på meglerforetakets klientkonto, som sikkerhet for utstedelse av ferdigattest. Beløpet kan frigis på bakgrunn av garanti etter bustadoppføringslova § 47, eller ved utstedelse av ferdigattest.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Vann, vei og avløp
  Leilighetene er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. Adkomst til borettslagets eiendom er direkte fra kommunal vei.

  Reguleringsplan og rammetillatelse
  Regulert til boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse ref. reguleringsplan med bestemmelser for Guriskogen vest, vedtatt 17.06.2015. Omfattes også av kommunedelplan for Larvik by 2021-2032 med formål boligbebyggelse - reguleringsplan skal fortsatt gjelde.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringsloven). Bustadoppføringsloven bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene. Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen. Når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger og arbeidene er ferdigstilt, vil handelen reguleres av avhendingsloven. Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.

  Salgsbetingelser og kjøpetilbud
  Leilighetene selges iht. bestemmelsene i bustadoppføringslova. Etter ferdigstillelse kan boligene selges etter bestemmelsene i Avhendingslova.

  Betalingsbetingelser
  Som forskudd innbetales kr. 250.000,- til meglers klientkonto ved signering av kjøpekontrakt etter at vedtak om byggestart er -gjort og selger/utbygger har frafalt sine forbehold knyttet til igangsetting og stilt nødvendige garanti(er). Forskuddet skal være fri egenkapital og det kan ikke tas pant i den kjøpte boligen for forskuddsbeløpet. Resterende innskudd, samt omkostninger og andelskapital innbetales meglers klientkonto innen overtagelse. Ved overtagelse overtas andelens fellesgjeld. Alle innbetalinger fra kjøper blir stående på meglers klientkonto inntil overtagelse, alternativt kan selger kreve beløpet utbetalt fra megler mot å stille garanti ihht. bustadoppføringslovas §47. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

  Salg av kontraktsposisjoner
  Selger forbeholder seg retten til å nekte enhver overdragelse av rettsposisjoner iht. kjøpekontrakten før overtakelse har funnet sted. Ved selgers eventuelle godkjennelse av en slik transport, skal kjøper betale et administrasjonsgebyr på kr. 30.000,- inkl. mva. til selger. Påkrevde garantier ved et ev. videresalg/transport bekostes ikke av selger/utbygger. Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i ev. markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers samtykke.

  Avbestilling
  Iht. bustadoppføringslovas §52-54 bestemmelser kan kjøper avbestille ytelsen eller deler av ytelsen. Avbestillingsgebyr vil bli fastsatt etter bestemmelsene i bustadoppføringslova.

  Viktig informasjon
  Selger utsteder overføring av hjemmel til andelene ( skjøtet ). Dette tinglyses i forbindelse med overtagelse. Garantier: Straks etter avtaleinngåelse skal selger stille garanti for oppfyllelse av sine forpliktelser etter avtalen, jf. bustadoppføringslova. § 12. Dersom selger har tatt forbehold om igangsettelse skal garanti stilles straks etter at forbeholdene er bortfalt. Garantien er pålydende 3 % av kjøpesum i byggeperioden frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5 % av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtakelse. Garantien gjelder som sikkerhet både for selve leiligheten, og for ideell andel i fellesareal, utvendige arealer, ev. parkeringskjeller, herunder ferdigstillelsen av disse. Dersom garanti ikke stilles straks etter avtaleinngåelse kan kjøper holde tilbake alt vederlag inntil det er dokumentert at garanti er stilt. Dersom det er tatt forbehold og garanti ikke stilles straks etter at forbeholdene er bortfalt, eller byggearbeidene igangsettes, gis kjøper en særskilt hevingsadgang. Kjøper kan da varsle selger skriftlig om at de ønsker å benytte seg av hevingsadgangen. Selger må gis en frist på minimum ti virkedager for å bringe forholdet i orden. Kjøpers betalingsplikt inntrer ikke før det er stilt garanti etter bustadoppføringslova § 12. Dersom selger har tatt forbehold inntrer betalingsplikten for ev. forskudd selv om garanti ikke er stilt. Selger vil ikke få instruksjonsrett over midlene før garanti etter bustadoppføringslova § 47 er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt.

  Hvitvaskingsloven
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Kjøpekontrakt
  Utkast til kjøpekontrakt er et vedlegg til salgsoppgaven.

Dokumenter

Aleksander Berg

Megler

Aleksander Berg

97 59 22 50

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev