aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til en flott nyere 4 roms leilighet i Byskogen
Velkommen til en flott nyere 4 roms leilighet i Byskogen

LARVIK Håkons gate 72

Byskogen - Flott, nyere selveierleilighet med fin beliggenhet - Solrik balkong med utsikt - Garasje - 3 soverom

 • kr 3 990 000
 • BRA 85 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 990 000
 • Omkostningerkr 103 892
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 093 892
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 012
 • Soverom3
 • ArealP-rom 82 m²
 • Felleskostnaderkr 3 400
 • Tomt1 535.5 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,00))   112 792,- (Omkostninger totalt)   4 102 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning
Leiligheten er bygget i 2012 og har en god standard. Her kan man flytte rett inn. Stor solrik balkong med glassrekkverk og fin utsikt. Leiligheten ligger i 2. etg og bygget har heis. Leiligheten inneh: Gang, 3 soverom, bad/wc, separat wc, bod og stue/kjøkken. Åpen stue/kjøkken/spisestue som gir en god romfølelse. Moderne kjøkkeninnredning i en brunsort farge med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn, kjøl/frys og induksjonstopp. Romslig bad/vaskerom med lettstelt belegg på gulv og våtromsplater på vegg. Varme i gulvet. Leiligheten har eget gjestetoalett. Store vinduer i stuen, samt skyvedør fra kjøkkensiden og ut til den romslige verandaen. Garasje i rekke følger leilighten. Flott beliggenhet i populære Byskogen, med gangavstand til sentrum.
Stuen har mye veggplass og er enkel å møbelere

Håkons gate 72, Vestfold og telemark

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  2. etasje: 85 kvm Sekundærrom er bod.
  Primærrom
  1. etasje: 82 kvm Medregnet i P-rom er: Gang, bad/wc/vaskerom, separat wc, 3 soverom og stue/kjøkken.  Tomt
  1535.5m²

  Beskrivelse av tomt
  Opparbeidet tomt med plen, trær, bedd, busker, blomster, etc. Det er asfaltert innkjøring.

  Beliggenhet
  Leilighet i 4-manns bolig fra 2012, beliggende i 2 etg. Den ligger i et rolig område i Byskogen, med kort avstand til bl.a. offentlig transport, barnehage, skoler, idrettsanlegg, dagligvare og Larvik sentrum. Det er ca. 2-3 km til kjøpesenter, indre havn m/kulturhus, strender og fine naturområder i Bøkeskogen. Det er gode solforhold på balkong og uteområder. Fin utsikt fra balkong.

  Adkomst
  Direkte fra Håkonsgate

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, firemannsboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Kort vei til skoler og banehage.

  Byggemåte
  Det er støpt dekke i 1 etg. Veggkonstruksjoner av standard trekonstruksjoner/reisverk, det er kledning på fasader. Takkonstruksjon med saltak, det er takstein som tekking.

  Innhold
  Leiligheten ligger i 2. etg og har følgende innhold: Gang, bad/wc/vaskerom, separat wc, 3 soverom og stue/kjøkken og bad. Adkomst til leiligheten via felles trappeoppgang med heis, Garasje i rekke følger leiligheten.

  Standard
  Flott nyere leilighet som holder en god standard. På gulvet er det parkett og belegg, på vegger er det malte flater og taket malte flater. Downlights i tak i stue/kjøkken. Kjøkkeninnredning med godt med skap og benkeplass. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG3: INGEN Forhold som har fått TG2: AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK Utvendig - Dører Det er påvist dører som er vanskelig å åpne eller lukke. Det er påvist utetthet/åpning mellom dørblad og dørkarm. Dvs. at kald trekk kan oppstå. Dette gjelder hev/skyvedør Utvendig - Balkonger-Rekkverk Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Dagens krav er 100 cm på rekkverk. Innvendig - Radon Gå til side Det er påvist andre avvik: Ukjent om det er radonsperre og utført radonmåling på eiendommen. Våtrom - Overflater Gulv - Bad/vaskerom Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til kravi forskrift på byggetidspunktet. Kjøkken - Vannføler og komfyrvakt - Stue/kjøkken Det er ikke påvist tegn på at det er montert lekkasjedeteksjon ved oppvaskmaskin/oppvaskkum,dette er et krav på kjøkkenet ut ifra alder Det opplyses følgende av styreleder: På veranda i leiligheten viser det seg at fallet ikke går rett vei. Dette fører til lekkasje fra balkongen og ned til terrasse i etasjen under. Ny eier må påregne utbedring av dette.  

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  TV / Internettleverandøren er Telenor Norge.

  Parkering
  Garasjeplass i felles garasjerekke.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,00))   112 792,- (Omkostninger totalt)   4 102 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  * Elektriske varmekabler på bad/vaskerom * Balansert ventilasjon * Luft-luft varmepumpe i stue/kjøkken Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Energiklasse
  B

 • Kommunale avgifter
  11481

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Vi kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Denne rapporten sammenstiller dette for fjoråret, med summer fordelt per fagområde. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

  Info om eiendomsskatt
  Larvik kommune har vedtatt innført eiendomsskatt fra og med 20023. Eiendomsskatten er vedtatt med 1 promille i 2023. Det er lagt opp til at satsen økes til 2 promille i 2024, 3 promille i 2025 og 4 promille i 2026. Dette er det maksimale nivået som kan kreves inn. Eiendomsskatten faktureres sammen med de kommunale avgiftene (vann, avløp og renovasjon) fire ganger i året. I oppstartsåret 2023 vil skatten bli innkrevd i termin 3 og termin 4.

  Formuesverdi primær
  909567

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3274440

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Sameiebrøk
  1/4

  Felleskostnader pr. mnd
  3400

  Felleskostnader inkluderer
  Kabek TV, bredbånd, avsetning til vedlikehold, strøm i felles arealer, bygningsforsikring, snøbrøyting, plenklipping, trappevask samt honorar til regnskapsfører.

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt, men krever styrets godkjenning.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3805/3020/921/3: 28.08.1956 - Dokumentnr: 2502 - Bestemmelse iflg. skjøte Kommunale rettigheter/påbud i henhold til
  skjøte/festekontrakt
  Overført fra: Knr:3805 Gnr:3020 Bnr:921
  Gjelder denne registerenheten med flere
  26.02.1962 - Dokumentnr: 585 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:3805 Gnr:3020 Bnr:921
  Gjelder denne registerenheten med flere
  10.02.2012 - Dokumentnr: 121334 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 3
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 1/4


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 11.03.13

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger under kommunedelplan for Larvik by 2021-2033 med sentrumsstrategi Plantype Kommunedelplan Status Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 06.10.2021 Delarealer Delareal 1 231 m KPAngittHensyn Hensyn grønnstruktur KPHensynsonenavn H540_1 Delareal 3 m Arealbruk Veg,Nåværende Delareal 1 532 m Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende Ingen reguleringsplaner under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at boligen leies ut. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,00))   112 792,- (Omkostninger totalt)   4 102 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  103892

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig. Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en fast pris på kr. 49.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke elektronisk grunnbok kr. 350,-, markedspakke kr. 13.500,-, tilrettelegging kr. 2.500,- og visninger kr. 1.900,- per stk, -. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 18 950,- Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket sine utlegg samt et rimelig vederlag på kr. 1.875,- per time for utført arbeid, begrenset oppad til kr. 10.000,-.

Ruth Iren Jacobsen

Megler

Ruth Iren Jacobsen

99 25 77 56

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev