aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Herregårdsbakken 4.
Velkommen til Herregårdsbakken 4.

LARVIK Herregårdsbakken 4

Sentrum - Pen og moderne 3 roms leilighet 1. etasje med innglasset balkong. Egen garasje. Sentral beliggenhet.

 • kr 2 280 000
 • BRA 80 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 280 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 460 752
 • EierformAndel
 • Byggeår2 005
 • Soverom2
 • ArealP-rom 74 m²
 • Andel fellesgjeldkr 170 920
 • Felleskostnaderkr 5 795
 • Tomt3 137 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 280 000 (Prisantydning) 170 920 (Andel av fellesgjeld)   2 450 920 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 454 752 (Totalpris inkl. omkostninger)
Planløsning
Pen og moderne 3 roms leilighet i god stand. Leilighet ligger i 1. etasje i leilighetsbygg som er renovert i 2005 og med kort gangavstand til sentrum. Boligen har følgende innhold: Gang, 2 soverom, bad/wc/vaaskerom, kjøkken og stue i åpen løsning med utgang til innglasset vestvendt balkong. På gulvene er det benyttet parkett og belegg, mens det på veggene er malte flater, tapet og mdf plater. Badet er flislagt på gulv og vegger. Av installasjoner finnes toalett, dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin, rør i rør skap og innredning/vask. Lyst og pent kjøkken i åpen løsning mot stuen. Kjøkkeninnredningen har godt med skap- og benkeplass samt integrerte hvitevarer. Egen garasje samt bod. Tilgang til trimrom og møterom. Pent opparbeidet fellesarealer. Livsløpasstandard. Heis i bygget.
Innglassetbalkong med solskjerming

Herregårdsbakken 4, Vestfold og telemark

 • Arealbeskrivelse
  Leiligheten
  Bruksareal
  1. etasje: 80 kvm Gang , 2 soverom, stue, kjøkken, bad og innglasset balkong.
  Primærrom
  1. etasje: 74 kvm Gang , 2 soverom, stue, kjøkken, bad
  Sekundærrom
  1. etasje: 6 kvm Innglasset balkong  Tomt
  3137m²

  Beskrivelse av tomt
  Opparbeidet tomt og felles uteområde. Parkeringsplasser for gjester på borettslagets gårdsplass.

  Beliggenhet
  Leilighet som ligger i 1. etasje i leilighetsbygg som er renovert i 2005. Den ligger i et rolig område i nærheten av Larvik sentrum. Det er kort avstand til bl.a. offentlig transport, barnehage, skoler, idrettsanlegg, strender, indre havn, diverse butikker, dagligvare og fine naturområder i Bøkeskogen og Farris. Det er gode solforhold på ettermiddag på balkong mot vest og det er noe utsikt mot vest (Indre havn). Det er felles arealer i sokkel etg. (møterom, trimrom osv.) som kan benyttes av de som bor i bygget.

  Adkomst
  Eiendommen har innkjøring fra Herregårdsbakken. Det er gode parkeringsmuligheter på felles parkeringsplass/gjesteparkering.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Kort vei til barnehage, barn/ungdomsskole og videregående skole.

  Byggemåte
  Flemannsbolig oppført i betong/tegl og trekonstruksjoner. Takkonstruksjon og tekking er ukjent.

  Innhold
  Leiligheten ligger i høy 1. etasje og har følgende innhold: Gang, soverom, bad/wc/vaskerom, kjøkken og stue i åpen løsning med utgang til innglasset balkong. Egen garasje samt bod. Tilgang til trimrom, møterom og fine felles uteplasser i borettslaget.

  Standard
  Leiligheten fremstår lys og fin med gode vindusflater og moderne farge og materialvalg - overflater er pusset opp de senere år. Leiligheten overflater består av: hovedsakelig nyere parkett på gulv, himlinger er malt med spotter i stue/kjøkken, vegger er malt i tidsriktige farger. Innglasset balkong med sol skjerming, det er også montert solskjerming på alle vinduer i leiligheten. Badet er har flislagt gulv og vegger og er innredet med opplegg for vaskemaskin, toalett, servant i innredning (nytt i 2021), høyskap (nytt i 2021) og dusjkabinett (nytt i 2021). Leiligheten holder en gjennomgående god boligstandard og gir et svært godt helhetsinntrykk. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK Våtrom - Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm, avvik i fallforhold til sluk, det kan ikke konstateres synlig membran i sluk(betyr ikke at dette ikke er riktig utført), mer enn halvparten av forventet levetid for membran er brukt, bom i en flis ved sluk.

  Hvitevarer
  Integrerte hvitevarer medfølger.

  TV/Internett/bredbånd
  Leverandøren av Tv/internett er Telenor.

  Parkering
  Egen garasje.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 280 000 (Prisantydning) 170 920 (Andel av fellesgjeld)   2 450 920 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 454 752 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen oppvarmes med elektrisitet. Elektriske varmekabler på bad/wc/vaskerom.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  685697

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2468509

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  I tillegg til felleskostnadene kommer det utgifter til strøm/oppvarming og innboforsikring

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  5

  Part.obl.nr.
  984830491

  Felleskostnader pr. mnd.
  5795

  Andel fellesgjeld
  170920

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-04-02T22:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Borettslaget har avtale om IN (individuell nedbetaling av fellesgjeld). Ved fastrente vil det ikke være anledning til å nedbetale individuelt. Har borettslaget flere lån kan det være at ikke alle lånene er omfattet av IN-avtalen. Ta kontakt med LABO for nærmere informasjon.

  Andel fellesformue
  7428

  Andel fellesformue per dato
  2023-04-02T22:00:00Z

  Borettslaget
  Herregårdsbakken Borettslag;

  Borettslagets org.nr
  984830491

  Gebyr forkjøpsrett
  7768

  Forkjøpsrett
  Andelseiere i borettslaget, dernest medlemmer i Larvik Boligbyggelag har forkjøpsrett. Denne vil bli avklart når selger har akseptert bud. Boligen blir annonsert av Larvik Boligbyggelag med den fastsatte prisen første mulige torsdag. Frist for å melde seg på forkjøpsretten er torsdag kl. 15.00 uken etter annonsering. Kjøper får tilbakemelding på avklaringen av forkjøpsretten Fredag formiddag. Forkjøpsberettiget trer inn i akseptert bud på ellers like vilkår.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 11487272, Husbanken Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 03.04.2023: 2.09% pa. Antall terminer til innfrielse: 21 Saldo per 03.04.2023: 4 592 018 Andel av saldo: 170 921 Første termin: 31.12.2011Første avdrag: 30.06.2013 ( siste termin 30.06.2033 ) Opprinnelig innfrielse lån (IN): 698 450 Nedkvittert saldo innfrielse per d.d. (IN): 395 887 Fastrenteavtale, utløper 30.06.23 Borettslaget har avtale om IN (individuell nedbetaling av fellesgjeld). Ved fastrente vil det ikke være anledning til å nedbetale individuelt. Har borettslaget flere lån kan det være at ikke alle lånene er omfattet av IN-avtalen. Ta kontakt med LABO for nærmere informasjon.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er med i en sikringsordning mot tap av felleskostnader. Tilbyder er Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslag som har tegnet forsikring kan si opp avtalen innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.

  Borettslagets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP0000562154

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er ikke tillatt iht. borettslagets vedtekter

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3805/3020/767: 24.01.1902 - Dokumentnr: 900003 - Opprettelse av matrikkelenheten OPPRETTELSE - FRADELT FRA UKJENT HOVEDBRUK. 10.02.2003 - Dokumentnr: 950 - Sammenslåing Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:0709 Gnr:3020 Bnr:1246 21.02.2003 - Dokumentnr: 1252 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Bolig Sameiebrøk: 90/3580 Snr: 2 Formål: Bolig Sameiebrøk: 87/3580 Snr: 3 Formål: Bolig Sameiebrøk: 104/3580 Snr: 4 Formål: Bolig Sameiebrøk: 87/3580 Snr: 5 Formål: Bolig Sameiebrøk: 89/3580 Snr: 6 Formål: Bolig Sameiebrøk: 91/3580 Snr: 7 Formål: Bolig Sameiebrøk: 92/3580 Snr: 8 Formål: Bolig Sameiebrøk: 98/3580 Snr: 9 Formål: Bolig Sameiebrøk: 88/3580 Snr: 10 Formål: Bolig Sameiebrøk: 104/3580 Snr: 11 Formål: Bolig Sameiebrøk: 87/3580 Snr: 12 Formål: Bolig Sameiebrøk: 79/3580 Snr: 13 Formål: Bolig Sameiebrøk: 69/3580 Snr: 14 Formål: Bolig Sameiebrøk: 100/3580 Snr: 15 Formål: Bolig Sameiebrøk: 121/3580 Snr: 16 Formål: Bolig Sameiebrøk: 89/3580 Snr: 17 Formål: Bolig Sameiebrøk: 132/3580 Snr: 18 Formål: Bolig Sameiebrøk: 132/3580 Snr: 19 Formål: Bolig Sameiebrøk: 132/3580 Snr: 20 Formål: Bolig Sameiebrøk: 100/3580 Snr: 21 Formål: Bolig Sameiebrøk: 100/3580 Snr: 22 Formål: Næring Sameiebrøk: 334/3580 Snr: 23 Formål: Næring Sameiebrøk: 607/3580 Snr: 24 Formål: Næring Sameiebrøk: 568/3580 Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter. Gjelder seksjon nr. 1 til 21 og 24. Gjelder denne registerenheten med flere 20.09.2007 - Dokumentnr: 7469 - Opphevelse av seksjonering Oppheving av: Seksjon: Snr: 1 Formål: Bolig Sameiebrøk: 90/3580 Seksjon: Snr: 2 Formål: Bolig Sameiebrøk: 87/3580 Seksjon: Snr: 3 Formål: Bolig Sameiebrøk: 104/3580 Seksjon: Snr: 4 Formål: Bolig Sameiebrøk: 87/3580 Seksjon: Snr: 5 Formål: Bolig Sameiebrøk: 89/3580 Seksjon: Snr: 6 Formål: Bolig Sameiebrøk: 91/3580 Seksjon: Snr: 7 Formål: Bolig Sameiebrøk: 92/3580 Seksjon: Snr: 8 Formål: Bolig Sameiebrøk: 98/3580 Seksjon: Snr: 9 Formål: Bolig Sameiebrøk: 88/3580 Seksjon: Snr: 10 Formål: Bolig Sameiebrøk: 104/3580 Seksjon: Snr: 11 Formål: Bolig Sameiebrøk: 87/3580 Seksjon: Snr: 12 Formål: Bolig Sameiebrøk: 79/3580 Seksjon: Snr: 13 Formål: Bolig Sameiebrøk: 69/3580 Seksjon: Snr: 14 Formål: Bolig Sameiebrøk: 100/3580 Seksjon: Snr: 15 Formål: Bolig Sameiebrøk: 121/3580 Seksjon: Snr: 16 Formål: Bolig Sameiebrøk: 89/3580 Seksjon: Snr: 17 Formål: Bolig Sameiebrøk: 132/3580 Seksjon: Snr: 18 Formål: Bolig Sameiebrøk: 132/3580 Seksjon: Snr: 19 Formål: Bolig Sameiebrøk: 132/3580 Seksjon: Snr: 20 Formål: Bolig Sameiebrøk: 100/3580 Seksjon: Snr: 21 Formål: Bolig Sameiebrøk: 100/3580 Seksjon: Snr: 22 Formål: Næring Sameiebrøk: 334/3580 Seksjon: Snr: 23 Formål: Næring Sameiebrøk: 607/3580 Seksjon: Snr: 24 Formål: Næring Sameiebrøk: 568/3580 20.09.2007 - Dokumentnr: 7472 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 25 Formål: Samleseksjon bolig Sameiebrøk: 2634/4477 Snr: 26 Formål: Næring Sameiebrøk: 1079/4477 Snr: 27 Formål: Næring Sameiebrøk: 94/4477 Snr: 28 Formål: Næring Sameiebrøk: 450/4477 Snr: 29 Formål: Næring Sameiebrøk: 220/4477 Gjelder denne registerenheten med flere 01.01.2018 - Dokumentnr: 216684 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0709 Gnr:3020 Bnr:767 Gjelder denne registerenheten med flere 01.01.2020 - Dokumentnr: 918509 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0712 Gnr:3020 Bnr:767 Gjelder denne registerenheten med flere

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei frem til borettslaget sin tomt. Tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Kommuneplaner Id 201811 Navn: Kommunedelplan for Larvik by 2021-2033 med sentrumsstrategi Plantype: Kommunedelplan Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 06.10.2021 Delarealer: Delareal 135 m BestemmelseOmrådenavn: HAG_1 KPBestemmelseHjemmel fysisk utforming av anlegg Delareal: 1 080 m Arealbruk: Kombinert bebyggelse og anleggsformål,Nåværende Delareal: 831 m Arealbruk: Veg,Nåværende Delareal: 236 m Arealbruk: Boligbebyggelse,Nåværende Delareal: 879 m Arealbruk: Uteoppholdsareal,Nåværende Delareal: 111 m Arealbruk: Naturområde - grønnstruktur,Nåværende Delareal: 3 137 m BestemmelseOmrådenavn:Sentrumssone KPBestemmelseHjemmel byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav Reguleringsplaner Id 2000.03.02 Navn: Kr. Fredriksvei 23 og Damvn. 1 og 1A Plantype: Eldre reguleringsplan Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 19.04.2006 Delarealer: Delareal 13 m Formål: Frisiktsone Delareal: 6 m Formål: Boliger Feltnavn: B1 Delareal: 376 m Formål: Felles lekeareal Feltnavn: FL1 Delareal: 2 m Formål: Annet kombinert formål Utdyp: BL1 Delareal: 36 m Formål: Felles gangareal Delareal: 68 m Formål: Felles avkjørsel Feltnavn: FA2 Delareal: 2 m Formål: Høyspenningsanlegg Delareal: 89 m Formål: Gang-/sykkelvei Delareal: 7 m Formål: Annet kombinert formål Utdyp: Ukjent Delareal: 21 m Formål: Felles grøntareal Feltnavn: FG3 Delareal: 636 m Formål: Felles avkjørsel Feltnavn: FA1 Delareal: 481 m Formål: Felles lekeareal Feltnavn: FL2 Delareal: 1 073 m Formål: Annet kombinert formål Feltnavn: BL1 Utdyp: BL1 Delareal: 94 m Formål: Felles grøntareal Feltnavn: FG1 Delareal :17 m Formål: Felles grøntareal Feltnavn: FG2 Delareal: 230 m Formål: Boliger Feltnavn: B2 Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (100 meter) Id 201213 Navn: Mesterfjellet og Torstrand skoler, samt Herregården og omkringliggende arealer Status: Planlegging igangsatt Plantype: Detaljregulering Id 202201 Navn: Helsekvartalet og legevakt, gbnr 3020/614 m.fl. Status: Planlegging igangsatt Plantype: Detaljregulering

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 280 000 (Prisantydning) 170 920 (Andel av fellesgjeld)   2 450 920 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 454 752 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast provisjon på kr. 50 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  3 750,- markedspakke kr. 12 500,-, eiendomsregister kr. 350,- og visninger kr  1 800, -. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  15 387,-. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket .  Alle beløp er inkl. mva. 

Aleksander Berg

Megler

Aleksander Berg

97 59 22 50

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev