aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til en lys og romslig 4 roms leilighet i toppetasjen.
Velkommen til en lys og romslig 4 roms leilighet i toppetasjen.

LARVIK Hoffs gate 27C

Kilden - 4 roms leilighet i 4. etasje med fin beliggenhet - Balkong - Nyere flislagt bad

 • kr 1 750 000
 • BRA 82 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 1 750 000
 • Omkostningerkr 11 240
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 278 282
 • EierformAndel
 • Byggeår1968
 • Soverom3
 • ArealP-rom 74 m²
 • Andel fellesgjeldkr 517 042
 • Felleskostnaderkr 7 261
 • Tomt11 598 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 1 750 000 (Prisantydning) 517 042 (Andel av fellesgjeld)   2 267 042 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 7 768 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   11 240 (Omkostninger totalt)   2 278 282 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Kilden borettslag ligger fint til i et veletablert boligområde øst for Larvik sentrum. Borettslaget har flott opparbeidet felles tomt med lekeplass og felles uteplasser. Det er umiddelbar nærhet til skoler, barnehage, idrettsanlegg, matbutikker og fine turområder. Kort vei til sjøen med fine badestrender og friområder. Leiligheten ligger i 4. etasje og inneholder: Gang, 3 soverom, bad, separat wc, kjøkken med spiseplass og stue med utgang til innglasset balkong. Godt med lagringsplass i 3 boder i kjeller. Mulighet for leie av garasje eller p-plass. Leiligheten har en god standard med tidsriktige fargevalg. Flott flislagt bad som er pusset opp i regi av borettslaget i 2016.
Stuen er pent oppusset i tidsriktige farger

Hoffs gate 27C, Vestfold

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  4. etasje: 82 kvm Entré, toalettrom, bad, 3 soverom, kjøkken, stue og innebygd balkong.
  Primærrom
  4. etasje: 74 kvm Entré, toalettrom, bad, 3 soverom, kjøkken, stue
  Sekundærrom
  4. etasje: 8 kvm Innebygd balkong  Tomt
  11598m²

  Beskrivelse av tomt
  Pent opparbeidet fellearealer, opparbeidet med plen, busker, trær, lekeplass og benker for bebeoerne. Asfalterte adkomstvei til alle leilighetene.

  Beliggenhet
  Kilden borettslag ligger fint til i et veletablert boligområde øst for Larvik sentrum. Her i fra er det umiddelbar nærhet til skoler, barnehage, idrettsanlegg, matbutikker og fine turområder. Kort vei til sjøen med fine badestrender og friområder.

  Adkomst
  Direkte fra Hoffsgate.

  Bebyggelse
  Området består hovedsaklig av småhusbebyggelse, flermannsboliger og eneboliger. Rett over gaten ligger Thor Heyerdahl videregående skole og Fram stadion.

  Barnehage/skole/fritid
  Kort vei til skoler og barnehage.

  Byggemåte
  Flermannsbolig i 4. etasjer med kjelleretasje, oppført i mur konstruksjoner.

  Innhold
  Leiligheten ligger i 4. etasje og inneholder: Gang, 3 soverom, bad, separat wc, kjøkken med spiseplass og stue med utgang til innglasset balkong. Godt med lagringsplass i 3 boder i kjeller.

  Standard
  Leiligheten har en normal standard. På gulvene er det laminatgulv. På veggene er det malt tapet. Flott flislagt bad som ble pusset opp i regi av borettslaget. Pent kjøkken med godt med skap og benkplass. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK Våtrom - Sluk, membran og tettesjikt - Bad Det kan ikke konstateres synlig bruk av membran/tettesjikt på våtrommet. Spesialrom - Overflater og konstruksjon - Toalettrom Toalettrom mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør   Forhold som har fått TG3: Ingen

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  2020 - Nye vinduer og ytterdører 2016 - Renovert bad 2016 - Pusset opp WC ca. 2008 - Pusset opp kjøkken * En del nytt røropplegg

  TV/Internett/bredbånd
  Kabel TV og Internett er inkludert i felleskostnadene.

  Parkering
  Det er mulighet for leie av fast parkeringsplass eller garasje. Parkeringsplass ute koster p.t. kr. 200,- pr måned. Garasje koster p.t. kr. 300/500 pr. mnd (gammel/ny garasje). Venteliste forekommer.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Kilden borettslag har et stort nyoppusset rom, med tilhørende kjøkken og toalett i kjellerlokale til blokk 27A. Rommet lånes ut gratis til andelseierne. Der er det god plass til 30 personer. Det er også et fellesrom i kjellerlokale i 29C. Her kan borettslaget tenke seg å lage et leke/treningsrom-det er ikke helt ferdig ennå. Borettslaget har en egen Facebook-side, "Kilden borettslag".

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 750 000 (Prisantydning) 517 042 (Andel av fellesgjeld)   2 267 042 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 7 768 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   11 240 (Omkostninger totalt)   2 278 282 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming skjer ved hjelp av elektrisitet. Det er varmekabler på bad. Det er pipe i leiligheten og muligheter for vedfyring.

  Energiklasse
  G

 • Formuesverdi primær
  636499

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2291395

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  69

  Part.obl.nr.
  952954903

  Felleskostnader pr. mnd.
  7261

  Andel fellesgjeld
  517042

  Andel fellesgjeld år
  2024

  Andel fellesgjeld per dato
  2024-01-04T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  13681

  Andel fellesformue per dato
  2024-01-04T23:00:00Z

  Borettslaget
  Kilden Borettslag

  Borettslagets org.nr
  952954903

  Gebyr forkjøpsrett
  7768

  Forkjøpsrett
  Andelseiere i borettslaget, dernest medlemmer i Larvik Boligbyggelag har forkjøpsrett. Denne vil bli avklart når selger har akseptert bud. Boligen blir annonsert av Larvik Boligbyggelag med den fastsatte prisen første mulige torsdag. Frist for å melde seg på forkjøpsretten er torsdag kl. 15.00 uken etter annonsering. Kjøper får tilbakemelding på avklaringen av forkjøpsretten fredag formiddag. Forkjøpsberettiget trer inn i akseptert bud på ellers like vilkår.

  Styregodkjennelse
  Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenummer: 152249515, Eika Boligkreditt AS Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 25.08.2023: 4.8% pa. Antall terminer til innfrielse: 342 Saldo per 25.08.2023: 35 834 877 Andel av saldo: 519 778 Første termin: 28.02.2019Første avdrag: 28.02.2022 ( siste termin 31.01.2052 )

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er med i en sikringsordning mot tap av felleskostnader. Tilbyder er Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslag som har tegnet forsikring kan si opp avtalen innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.

  Borettslagets forsikringsselskap
  IF Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP0000562065

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det tillates ikke å holde husdyr uten spesiell skriftlig tillatelse i hvert enkelt tilfelle. Skriftlig søknad med begrunnelse for dyreholdet må sendes styret. Dersom tillatelse til dyrehold gis, må borettshaveren forplikte seg til å overholde lagets regler for dyrehold.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 1/2-1967.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp

  Regulerings- og arealplanner
  Regulert til bolig. Kommuneplaner Id: 201811 Navn: Kommunedelplan for Larvik by 2021-2033 med sentrumsstrategi Plantype: Kommunedelplan Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 06.10.2021 Delarealer: Delareal 14 m Arealbruk: Naturområde - grønnstruktur,Nåværende Delareal: 282 m KPAngittHensyn: Hensyn grønnstruktur KPHensynsonenavn: H540_1 Delareal: 11 286 m Arealbruk: Boligbebyggelse,Nåværende Delareal: 31 m Arealbruk: Veg,Nåværende Delareal: 266 m Arealbruk: Uteoppholdsareal,Nåværende Reguleringsplaner Id 61.01 Navn: Elveveien, del 1 Plantype: Eldre reguleringsplan Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 13.06.1984 Delarealer: Delareal 186 m Formål: Offentlig friområde Feltnavn: S Id 2006.09.01 Navn Thor Heyerdahl VGS og Framparken Plantype: Eldre reguleringsplan Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 13.09.2006 Delarealer: Delareal 30 m Formål: Annen veigrunn Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (100 meter) Ingen reguleringsplaner under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Det er p.t. ikke boplikt i denne delen av Larvik kommune.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 750 000 (Prisantydning) 517 042 (Andel av fellesgjeld)   2 267 042 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 7 768 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   11 240 (Omkostninger totalt)   2 278 282 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  11240

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en fast pris på kr. 47.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke elektronisk grunnbok kr. 350,-, markedspakke kr. 12.500,-, tilretteleggingsgebyr kr. 2.500,-, og visninger kr. 1.900,- pr stk, -. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket sine utlegg samt et rimelig vederlag på kr. 1.875,- per time for utført arbeid, begrenset oppad til kr. 10.000,-.

Ruth Iren Jacobsen

Megler

Ruth Iren Jacobsen

99 25 77 56

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev