aktiv-eiendomsmegling
Stue med lyse og tidsriktige farger. Utgang til usjenert, sydvestvendt veranda

LARVIK Øvre Dr. Holms vei 19

Byskogen - Pen 3-roms leilighet i 2. etasje, nye gulv, moderne flislagt bad, solrik og usjenert veranda.

 • kr 2 050 000
 • BRA 63 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 050 000
 • Omkostningerkr 17 600
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 366 821
 • EierformAndel
 • Byggeår1 952
 • Soverom2
 • ArealP-rom 63 m²
 • Andel fellesgjeldkr 299 221
 • Felleskostnaderkr 6 018
 • Tomt5 579 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 050 000 (Prisantydning) 299 221 (Andel av fellesgjeld)   2 349 221 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 768 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 600 (Omkostninger totalt)   2 366 821 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Pen leilighet i 2. etasje med nye gulv, innedører, kjøkkenbenker, nymalte overflater m.m. Leiligheten har følgende innhold: Gang/hall, bad/wc, kjøkken, 2 soverom og stor stue med utgang til veranda. På gulvene er det benyttet lyspigmentert en-stavs eikelaminat, mens det på veggene er malt panel og malte overflater. Badet er renovert av borettslaget i 2013 og er flislagt på gulv og vegger. Av installasjoner finnes dusjkabinett, lys baderomsinnrening og vegghengt toalett. Stor og lys stue med utgang til solrik veranda. 2 gode soverom med plassbygde skap. 2 boder i kjeller, samt 1/4 dels loft. Felles vaskerom i kjeller. Tomten er pent opparbeidet og til fri bruk for beboerne. Tomten grenser mot offentlig friområde. Velkommen til visning.

Øvre Dr. Holms vei 19, Vestfold og telemark

 • Arealbeskrivelse
  Arealer
  Bruksareal
  2. etasje: 63 kvm Gang, bad/wc, 2 soverom, kjøkken og stue.
  Primærrom
  2. etasje: 63 kvm Gang, bad/wc, 2 soverom, kjøkken og stue.  Tomt
  5579m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er fellesareal for beboerne og pent opparbeidet med plen, bed, parkering m.m. Tomten er solrik og grenser til stor offentlige park/friområde. Eiendommen er etablert med analogt målebrev den 18.01.1952. Viser til historiske målebrev for areal og beskrivelse av eiendommen. Eiendommens plassering i kartet kan avvike fra eiendommens faktiske plassering i marka. Oppgitt areal i eiendomskartet er tilsvarende usikkert, og er kun beregnet ut fra grensene i matrikkelen.

  Beliggenhet
  Byskogen - veletablert, attraktivt boligområde med kort vei til skoler, barnhage, idrettsanlegg, fine turområder, kjøpesenter, sentrum m.m. Leiligheten ligger i et stille og rolig boligområde. Leiligheten har en fin intern beliggenhet i borettslaget og grenser til store friområder.

  Adkomst
  Direkte fra Øvre Dr. Holms vei. Det vil bli satt opp visningsskilt under visning. Se vedlagte veikart for kjørebeskrivelse til eiendommen.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og flermannsboliger.

  Barnehage/skole/fritid
  Kort vei til både barne/-ungdoms skole og videregående skole. Torstrand barnehage og Hakkebakke skogen barnehage ligger rett ved.

  Offentlig kommunikasjon
  Busstopp i Frankendalsveien og Håkonsgate.

  Byggemåte
  Det er støpt dekke i kjeller. Grunnmur av støpt betong som er pusset og malt på utvendige fasader. Veggkonstruksjoner av standard trekonstruksjoner/reisverk, det er kledning på fasader. Takkonstruksjon med saltak, det er takstein som tekking.

  Innhold
  Leiligheten ligger i 2.etasje og har følgende innhold: Gang/hall, bad/wc/vaskerom, kjøkken, 2 soverom og stor stue med utgang til veranda. 2 egne boder i kjeller, samt 1/4 dels loft.

  Standard
  Pen leiligheten i 2.etasje, som er frisket opp i 2023 med nye gulv, nye innedører, nymalte overflater, ny kjøkkenbenk m.m. På gulvene er det benyttet laminat, mens det på veggene er malt panel og malte overflater. Badet er renovert av borettslaget i 2013 og har fliser på gulv og vegger. Av installasjoner finnes dusjkabinett, lys baderomsinnrening, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. Trivelig eldre kjøkken som har fått nye farger, benkeplater og fliser over kjøkkenbenker. Leiligheten har gjennomgående tidsriktige og lyse farger. 2 flotte soverom med plassbygde skap. Stor stue med utgang til solrik og usjenert veranda. Det er blitt utført noe oppussing/renovering de senere år. Det er bl.a: 2023 - Malt overflater og lagt laminatgulv 2023 - Nye innerdører 2023 - Delvis pusset opp kjøkken 2021 - Ny balkongdør 2013 - Renovert bad 2013 - Ny vv-tank 2012-2013 - Nye vinduer Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2. TG2: AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Innvendig > Radon Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken Det er påvist andre avvik: Noe preg av elde  

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Badet ble totalrenovert av borettslaget i 2013. Leiligheten har fått nye gulv i 2023. Vegger og tak er malt i 2023. Ny kjøkken benk i 2023. Nye fliser over kjøkkenbenker i 2023.

  TV/Internett/bredbånd
  Inkludert i felleskostnadene.

  Parkering
  Alle leilighetene har hver sin biloppstillingsplass. Ellers er det gode parkeringsmuligheter på borettslaget sin tomt, og i gaten.

  Radonmåling
  Det er ikke utført Radon måling.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 050 000 (Prisantydning) 299 221 (Andel av fellesgjeld)   2 349 221 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 768 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 600 (Omkostninger totalt)   2 366 821 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming skjer ved hjelp av: * Elektriske varmekabler på bad * Panelovn

  Energiklasse
  G

 • Formuesverdi primær
  556572

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2003657

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig og vedlikehold.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  29

  Part.obl.nr.
  952813420

  Felleskostnader pr. mnd.
  6018

  Andel fellesgjeld
  299221

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-05-08T22:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Borettslaget har ikke avtale om IN (individuell nedbetaling av fellesgjeld)

  Andel fellesformue
  18763

  Andel fellesformue per dato
  2023-05-08T22:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Byskogen 3 Borettslag

  Borettslagets org.nr
  952813420

  Om borettslaget
  Borettslaget ligger i Larvik kommune. Borettslagets formål og virksomhet er å gi andelseierne bruksrett til egen bolig i borettslagets eiendom. Borettslaget består av 34 andeler. Borettslaget er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 952813420. Borettslaget har ikke vaktmester/renholder ansatt

  Gebyr forkjøpsrett
  7768

  Forkjøpsrett
  Andelseiere i borettslaget, dernest medlemmer i Larvik Boligbyggelag har forkjøpsrett. Denne vil bli avklart når selger har akseptert bud. Boligen blir annonsert av Larvik Boligbyggelag med den fastsatte prisen første mulige torsdag. Frist for å melde seg på forkjøpsretten er torsdag kl. 15.00 uken etter annonsering. Kjøper får tilbakemelding på avklaringen av forkjøpsretten fredag formiddag. Forkjøpsberettiget trer inn i akseptert bud på ellers like vilkår.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 152089253, Eika Boligkreditt AS Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 09.05.2023: 4.05% pa. Antall terminer til innfrielse: 244 Saldo per 09.05.2023: 6 249 325 Andel av saldo: 201 555 Første termin: 30.09.2014Første avdrag: 30.09.2018 ( siste termin 31.08.2043 ) Lånenummer: 25107700350, Larvikbanken Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 09.05.2023: 4.05% pa. Antall terminer til innfrielse: 31 Saldo per 09.05.2023: 3 028 228 Andel av saldo: 97 667 Første termin/første avdrag: 27.06.2015 ( siste termin 27.06.2038 ) Borettslaget har ikke avtale om IN (individuell nedbetaling av fellesgjeld)

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er med i en sikringsordning mot tap av felleskostnader. Tilbyder er Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslag som har tegnet forsikring kan si opp avtalen innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.

  Borettslagets forsikringsselskap
  IF Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP0000562027

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Beboerne utfører selv trappe vask. Trappe vask skal gjøres ifølge liste satt i gangen nede.

  Dyrehold
  Det tillates ikke å holde husdyr uten spesiell skriftlig tillatelse i hvert enkelt tilfelle. Skriftlig søknad med begrunnelse for dyreholdet må sendes styret. Dersom tillatelse til dyrehold gis, må borettshaveren forplikte seg til å overholde lagets regler for dyrehold.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  I følge opplysninger fra kommunen foreligger det ikke verken midlertidig bruktilllatelse eller ferdigattest på eiendommen, og plan- og bygningslovens formelle forutsetning for lovlig bruk av eiendommen kan derfor ikke dokumenteres.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig tilknyttet via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Regulert til bolig Kommuneplaner Id: 201811 Navn: Kommunedelplan for Larvik by 2021-2033 med sentrumsstrategi Plantype: Kommunedelplan Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 06.10.2021 Delarealer: Delareal 581 m KPAngittHensyn: Hensyn grønnstruktur KPHensynsonenavn: H540_1 Delareal: 2 m Arealbruk: Veg,Nåværende Delareal: 2 522 m Arealbruk: Boligbebyggelse,Nåværende Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (100 meter) Ingen reguleringsplaner under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 050 000 (Prisantydning) 299 221 (Andel av fellesgjeld)   2 349 221 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 768 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 600 (Omkostninger totalt)   2 366 821 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17600

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning. Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en fast pris på kr. 48.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke eiendomsregister og elektronisk signering kr. 408,-, markedspakke kr. 13.500,-, Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 19.348,-. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket sine utlegg samt et rimelig vederlag på kr. 1.875,- per time for utført arbeid, begrenset oppad til kr. 10.000,-.

Lars Erik Nordrum

Megler

Lars Erik Nordrum

47 89 26 66

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev