aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til en flott nyere leilighet ved sjøen på Rekkevik Brygge!

LARVIK Rekkevik Brygge 39

Rekkevik brygge - Flott nyere 3 roms leilighet med god planløsning og fin beliggenhet ved sjøen - Båtplass -Garasjeplass

 • kr 4 650 000
 • BRA 80 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 4 650 000
 • Omkostningerkr 129 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 779 292
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 014
 • Soverom2
 • ArealP-rom 75 m²
 • Felleskostnaderkr 2 582
 • Tomt2 044 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 116 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 650 000,00))   129 292,- (Omkostninger totalt)   4 779 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Leilighet med fin beliggenhet ved sjøen på Rekkevik brygge. Fra leiligheten er det fin sjøutsikt og det er fin ettermiddags- og kveldssol. Meget populært boligområde med flotte turområder og strender i umiddelbar nærhet. Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder: Entrè/gang, 2 soverom, bad/vaskerom, toalett, stue med åpen kjøkkelnløsning og bod. Leiligheten har en gjennomført god standard med tidsriktige farger. På gulvene i leiligheten er det parkett. På veggene er det malt tapet. Garasjeplass og bod i felles garasjeanlegg følger leiligheten. Båtplass på bryggen rett foran leiligheten medfølger i handelen.

Rekkevik Brygge 39, Vestfold og telemark

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 80 kvm Medregnet i p-rom er: gang, 2 soverom, bad/wc/vaskerom, separat wc , stue/kjøkken og bod.
  Primærrom
  1. etasje: 75 kvm Medregnet i p-rom er: gang, 2 soverom, bad/wc/vaskerom, separat wc og stue/kjøkken.
  Sekundærrom
  1. etasje: 5 kvm Bod  Tomt
  2044m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt på 2.044 kvm som er felles for sameiet. Foran leiligheten ligger en liten hageflekk som er opparbeidet med plen og har hekk som skjerming ut mot gate.

  Beliggenhet
  Leiligheten har en flott beliggenhet rett ved sjøen på Rekkevik brygge. I umiddelbar nærhet ligger flotte turområder og strender. Leiligheten ligger i et meget rolig boligområde uten gjennomgangstrafikk. Det er kort avstand til barnehage, skole, dagligvare, offentlig transport, idrettsanlegg, strender og fine naturområder. Det er ca. 3-5 km til Larvik sentrum, butikker, kjøpesenter og indre havn m/kulturhus. Det er god ettermiddags og kveldssol på på uteområder og terrasse.

  Adkomst
  Direkte fra Rekkevik Brygge.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og leilighetsbygg.

  Byggemåte
  Oppført i betong og trekonstruksjoner/reisverk. Takkonstruksjon med saltak og kaldt loft. Ukjent taktekking.

  Innhold
  Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder: Entrè/gang, 2 soverom, bad/vaskerom, toalett, stue med åpen kjøkkelnløsning og bod. Båtplass på brygge rett ut for leiligheten medfølger i handelen.

  Standard
  Leiligheten har en gjennomført god standard med parkett på gulv og malte flater på vegger. Pen hvit kjøkkeninnredning med integrert komfyr og platetopp. Oppvaskmaskin medfølger i handelen. Kjøleskap på kjøkken medfølger ikke i handelen. Badet har en god planløsning med flislagt gulv og vegger. Badet inneholder vegghengt wc, servant i innredning, badekar, dusjhjørne med innfellbare dusjvegger og skyvedørsgarderobe med opplegg til vaskemaskin. Terrasse har terrassevarmer montert i tak. De 2 taklampene i stuen medfølger ikke i handelen. Taklampe og plissegardin på hovedsoverom medfølger ikke i handelen. Løse hyller i bod medfølger ikke i handelen. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK Innvendig - Radon Det er påvist andre avvik: Ukjent om det er radonsperre og utført radonmåling på eiendommen. Våtrom - Overflater vegger og himling Bad/vaskerom Det er påvist sprekker i fliser. Våtrom - Overflater Gulv - Bad/vaskerom Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Kjøkken - Vannføler og komfyrvakt - Stue/kjøkken Det er ikke påvist tegn på at det er montert lekkasjedeteksjon ved oppvaskmaskin/oppvaskkum, dette er et krav på kjøkkenet ut ifra alder. Spesialrom - Overflater og konstruksjon - Toalettrom Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Tekniske installasjoner - Ventilasjon Det er påvist avvik i ventilasjonsløsning i forhold til gjeldende krav på oppføringstidspunktet. Ihht. byggeår skal det være balansert ventilasjon Tekniske installasjoner - Varmtvannstank Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift.  

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Det er blitt utført noe oppussing/renovering de senere år. Det er bl.a: 2021 - Lagt gulvfliser i entre 2021 - Ny skyvedørsgarderobe i entre 2021 - Nytt armatur i dusjnisje og nytt badekar på bad/vaskerom 2021 - Malt noen innvendige overflater 2021 - Skiftet 2 stk. termostater til varmekabler 2015 - Montert luft-luft varmepumpe

  Parkering
  Det følger med parkeringsplass i parkeringskjeller.

  Diverse
  Båtplass på bryggen foran leiligheten medfølger i handelen. Vedlagt i prospektet er vedtekter for bryggesameiet. Om ønskelig kan båtplassen leies ut eller selges med de begrensninger som ligger ihht. vedtektene til bryggesameiet. Det betales kr. 2.351,- pr. år (2023) kostnader for drift av båtanlegg. Det gjøres oppmerksom på at vamepumpen som er montert i leiligheten kan benyttes så lenge denne fungerer. Det vil av styret i sameiet ikke tillates montering av ny varmepumpe.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 116 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 650 000,00))   129 292,- (Omkostninger totalt)   4 779 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  * Elektriske varmekabler i entre/gang, bad/vaskerom, stue/kjøkken og toalettrom * Luft-luft varmepumpe

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  9187

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Vi kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Denne rapporten sammenstiller dette for fjoråret, med summer fordelt per fagområde. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

  Info om eiendomsskatt
  Det er vedtatt innført eiendomsskatt i Larvik kommune fra og med 2023. Eiendomsskatten er vedtatt med 1 promille i 2023. I strategidokumentet er det lagt opp til at skatten økes til 2 promille i 2024, 3 promille i 2025 og 4 promille i 2026. Dette er det maksimale nivået som kan kreves inn. I Larvik kommune er målet at eiendomsskatten skal innkreves sammen med de kommunale avgiftene (vann, avløp og renovasjon) 4 ganger i året. I 2023 vil dette ikke være mulig og skatten vil derfor dette året bli innkrevd i termin 3 og termin 4.

  Formuesverdi primær
  943982

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3398335

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert) og kommunale avgifter

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  890/23615

  Felleskostnader pr. mnd
  2582

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnader inkluderer snørydding, kabel-tv, forsikring eiendom, revisjon, forretningsførsel, bredbånd, felles strøm, utvendig vedlikehold etc.

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Sameiets forsikringsselskap
  IF Skadeforsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold må ikke være til sjenanse for øvrige sameiere.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3805/1002/622/5: 26.09.2014 - Dokumentnr: 820752 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 5
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 890/23615
  ----------
  Reseksjonering
  Bytte av parkeringsplasser
  Gjelder denne registerenheten med flere
  26.09.2014 - Dokumentnr: 820752 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 5
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 890/23615
  ----------
  Reseksjonering
  Bytte av parkeringsplasser
  Gjelder denne registerenheten med flere
  26.09.2014 - Dokumentnr: 820752 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 5
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 890/23615
  ----------
  Reseksjonering
  Bytte av parkeringsplasser
  Gjelder denne registerenheten med flere
  26.09.2014 - Dokumentnr: 820752 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 5
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 890/23615
  ----------
  Reseksjonering
  Bytte av parkeringsplasser
  Gjelder denne registerenheten med flere
  3805/1002/588: 26.09.2014 - Dokumentnr: 820752 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 5
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 890/23615
  ----------
  Reseksjonering
  Bytte av parkeringsplasser
  Gjelder denne registerenheten med flere
  26.09.2014 - Dokumentnr: 820752 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 5
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 890/23615
  ----------
  Reseksjonering
  Bytte av parkeringsplasser
  Gjelder denne registerenheten med flere
  26.09.2014 - Dokumentnr: 820752 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 5
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 890/23615
  ----------
  Reseksjonering
  Bytte av parkeringsplasser
  Gjelder denne registerenheten med flere
  26.09.2014 - Dokumentnr: 820752 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 5
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 890/23615
  ----------
  Reseksjonering
  Bytte av parkeringsplasser
  Gjelder denne registerenheten med flere
  3805/1002/628: 26.09.2014 - Dokumentnr: 820752 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 5
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 890/23615
  ----------
  Reseksjonering
  Bytte av parkeringsplasser
  Gjelder denne registerenheten med flere
  26.09.2014 - Dokumentnr: 820752 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 5
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 890/23615
  ----------
  Reseksjonering
  Bytte av parkeringsplasser
  Gjelder denne registerenheten med flere
  26.09.2014 - Dokumentnr: 820752 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 5
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 890/23615
  ----------
  Reseksjonering
  Bytte av parkeringsplasser
  Gjelder denne registerenheten med flere
  26.09.2014 - Dokumentnr: 820752 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 5
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 890/23615
  ----------
  Reseksjonering
  Bytte av parkeringsplasser
  Gjelder denne registerenheten med flere


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 05.12.2014

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Kommuneplaner Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon. Id 201810 Navn Kommuneplanens arealdel 2021-2033 Plantype Kommuneplanens arealdel Status Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 06.10.2021 Bestemmelser - Delarealer Delareal 1 506 m Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende Delareal 512 m Arealbruk Parkering,Nåværende Delareal 6 m Arealbruk Naturområde - grønnstruktur,Nåværende Delareal 17 m Arealbruk Veg,Nåværende Reguleringsplaner Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon. Id 233.05 Navn Rekkevik Brygge, Syd Plantype Eldre reguleringsplan Status Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 12.02.2003 Bestemmelser - Delarealer Delareal 518 m Formål Garasjeanlegg Feltnavn PH1 Delareal 7 m Formål Felles lekeareal Feltnavn FL1 Delareal 1 m Formål Felles avkjørsel Feltnavn FA1 Delareal 1 369 m Formål Blokkbebyggelse Feltnavn B3 Delareal 119 m Formål Annet kombinert formål Feltnavn KBI2 Utdyp. Kontor/Bolig/Industri Delareal 29 m Formål Frittliggende småhusbebyggelse Feltnavn B1 Ingen reguleringsplaner under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 116 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 650 000,00))   129 292,- (Omkostninger totalt)   4 779 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  129292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en fast pris på kr. 48.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke elektronisk grunnbok kr. 350,-, markedspakke kr. 12.500,-, tilrettelegging kr. 2.500,- og visninger kr. 1.800,- per stk, -. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 27.535,-. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket sine utlegg samt et rimelig vederlag på kr. 1.875,- per time for utført arbeid, begrenset oppad til kr. 10.000,-.

Ruth Iren Jacobsen

Megler

Ruth Iren Jacobsen

99 25 77 56

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev