aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Fasade
Fasade

LARVIK Skreppestadveien 8

Skreppestad - 3 roms leilighet i 2. etasje med nytt bad og toalettrom i 2023.

 • kr 1 530 000
 • BRA 70 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 1 530 000
 • Omkostningerkr 17 600
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 940 212
 • EierformAndel
 • Byggeår1 975
 • Soverom2
 • ArealP-rom 70 m²
 • Andel fellesgjeldkr 392 612
 • Felleskostnaderkr 5 782
 • Tomt5 848 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 530 000 (Prisantydning) 392 612 (Andel av fellesgjeld)   1 922 612 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 768 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 600 (Omkostninger totalt)   1 940 212 (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning
Fin leilighet i 2.etasje med nytt bad/vaskerom og toalettrom. Boligen har følgende innhold: Gang/hall, toalettrom, bad/vaskerom, 2 soverom, kjøkken og stue med utgang til solrik balkong. Bod i kjeller. Leiligheten har god planløsning og av materialvalg er det benyttet laminat og belegg, mens det på veggene er tapet og panel. Bad/vaskerom ligger med tilkomst fra entre. Badet er flislagt på gulv og vegger og av installasjoner finnes dusjnisje, opplegg for vaskemaskin, speilskap, rør i rør skap og innredning/vask. Innredningen og installasjoner er ubrukt. Mekanisk avtrekk i bygget. Romslig kjøkken som har tilkomst fra stue. Kjøkken er av ukjent alder. Fra stuen er det utgang til balkong på ca 16 kvm med fint utsyn. Parkeringsplass. Tomten er fellesareal og pent opparbeidet.
Bad/vaskerom

Skreppestadveien 8, Vestfold og telemark

 • Arealbeskrivelse
  Leiligheten
  Bruksareal
  2. etasje: 70 kvm Entré , Soverom , Soverom 2, Bad/vaskerom , Toalettrom , Stue , Kjøkken
  Primærrom
  2. etasje: 70 kvm Entré , Soverom , Soverom 2, Bad/vaskerom , Toalettrom , Stue , Kjøkken  Tomt
  5848m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er fellesareal for beboerne og er pent opparbeidet med plen, uteplasser og parkering.

  Beliggenhet
  Rolig boligområde med gangavstand til nærbutikk samt forretningene på Øya. Kort vei til skoler, barnehage, sjøen, småbåthavn, busstopp, og fine turområder. Fra leiligheten og leilighetens balkong er det hyggelig utsyn.

  Adkomst
  Adkomst til borettslagets eiendom er direkte fra Skreppestadveien som er en kommunal vei.

  Bebyggelse
  Området består hovedsaklig av villa og småhusbebyggelse med innslag av lavblokker som denne og noe næringsbygg.

  Barnehage/skole/fritid
  Kort vei til barnehage og skoler ( Mellomhagen og Halsen )

  Offentlig kommunikasjon
  Gode bussforbindelser. Busstopp rett utenfor.

  Byggemåte
  Det er oppført i betongkonstruksjoner og med plater på fasader. Takkonstruksjon og taktekking er ukjent.

  Innhold
  Leiligheten ligger i 2.etasje og har følgende innhold: Gang/hall, toalettrom, bad/vaskerom, 2 soverom, kjøkken og stue med utgang til solrik balkong. Bod i kjeller.

  Standard
  Fin leilighet i 2.etasje med nytt bad/vaskerom og toalettrom. Leiligheten har god planløsning og av materialvalg er det benyttet laminat og belegg, mens det på veggene er tapet og panel. Bad/vaskerom ligger med tilkomst fra entre. Badet er flislagt på gulv og vegger og av installasjoner finnes dusjnisje, opplegg for vaskemaskin, speilskap, rør i rør skap og innredning/vask. Innredningen og installasjoner er ubrukt. Mekanisk avtrekk i bygget. Romslig kjøkken som har tilkomst fra stue. Kjøkken er av ukjent alder. Fra stuen er det utgang til balkong på ca 16 kvm. Det er blitt utført noe oppussing/renovering de senere år. Det er bl.a: 2023 - Renovert bad/vaskerom 2023 - Renovert toalettrom 2023 - Nyere røropplegg 2018/2019 - Noen nye vinduer * Nyere sikringer i el-skap Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3. TG 3 - STORE ELLER ALVORLIGE AVVIK Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Målt høydeforskjell på over 30 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Kostnadsestimat: 50 000 - 100 000 Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold Brannslukningsutstyr: Ja, 6 kg (eldre enn 10 år) Røykvarslere: Ja Sprinkelanlegg: Nei Brannslange: Nei Utstyr og varslere er ikke funksjonstestet. Røykvarsler er ikke tilkoblet strømnettet. Kostnadsestimat: Under 10 000 TG 2 AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Det er påvist andre avvik: Teppe hindrer tilkomst til sluk. Det er sprekk på vegg v/rekkverk. Dagens krav er 100 cm på rekkverk. Innvendig > Radon Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Det er påvist andre avvik: Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom Det kan ikke konstateres synlig bruk av membran/tettesjikt på våtrommet. Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninnredning utover normal slitasjegrad.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Bad/vaskerom og toalettrom er renovert av borettslaget.

  TV/Internett/bredbånd
  Inkludert i felleskostnadene

  Parkering
  På borettslaget sin tomt.

  Radonmåling
  Det er ikke utført radonmåling.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 530 000 (Prisantydning) 392 612 (Andel av fellesgjeld)   1 922 612 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 768 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 600 (Omkostninger totalt)   1 940 212 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming skjer ved hjelp av: * Elektriske varmekabler på bad/vaskerom * Panelovn

  Energiklasse
  E

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  612353

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2204470

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  34

  Part.obl.nr.
  954633217

  Felleskostnader pr. mnd.
  5782

  Andel fellesgjeld
  392612

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-04-03T22:00:00Z

  Andel fellesformue per dato
  2023-04-03T22:00:00Z

  Borettslaget
  Skreppestad Øst Borettslag

  Borettslagets org.nr
  954633217

  Gebyr forkjøpsrett
  7768

  Forkjøpsrett
  Andelseiere i borettslaget, dernest medlemmer i Larvik Boligbyggelag har forkjøpsrett. Denne vil bli avklart når selger har akseptert bud. Boligen blir annonsert av Larvik Boligbyggelag med den fastsatte prisen første mulige Torsdag. Frist for å melde seg på forkjøpsretten er Torsdag kl. 15.00 uken etter annonsering. Kjøper får tilbakemelding på avklaringen av forkjøpsretten Fredag formiddag. Forkjøpsberettiget trer inn i akseptert bud på ellers like vilkår.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 25107704925, Larvikbanken Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 09.02.2023: 3.8% pa. Antall terminer til innfrielse: 10 Saldo per 09.02.2023: 90 524 Andel av saldo: 1 682 Første termin/første avdrag: 27.12.2007 ( siste termin 27.12.2027 ) Lånenummer: 25107704941, Larvikbanken Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 09.02.2023: 3.8% pa. Antall terminer til innfrielse: 35 Saldo per 09.02.2023: 1 726 994 Andel av saldo: 32 087 Første termin/første avdrag: 27.12.2014 ( siste termin 27.06.2040 ) Lånenummer: 152225113, Eika Boligkreditt AS Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 09.02.2023: 3.8% pa. Antall terminer til innfrielse: 335 Saldo per 09.02.2023: 10 717 191 Andel av saldo: 199 122 Første termin/første avdrag: 30.01.2021 ( siste termin 30.12.2050 ) Lånenummer: 25102320045, Larvikbanken Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 09.02.2023: 4.45% pa. Antall terminer til innfrielse: 4 Saldo per 09.02.2023: 8 596 581 Andel av saldo: 159 722 Første termin: 30.09.2022. Lånet innfris i sin helhet: 30.12.2023 Byggelån kr. 23 millioner Borettslaget vedtok på generalforsamling 25.01.22 en utskifting av avløpsrør, vannledninger og rehabilitering av alle bad. Totalkostnaden for prosjektet er på kr. 23 millioner. Borettslaget vil underveis i prosjektet ha et byggelån som vil bli konvertert til ordinært lån når rehabiliteringen er sluttført julen 2023. Løpetiden på det ordinære lånet vil bli på 33 år med de 3 første årene avdragsfrie. For å dekke økte lånekostnader vil felleskostnadene bli regulert over 3 år. Første regulering vil bli 01.01.23 og de neste reguleringene vil da bli 01.01.24 og 01.01.25. Generalforsamlingen ble avholdt på et tidspunkt hvor man tok utgangspunkt i en rente på 2,1 %. Rentemarkedet er nå i en helt annen situasjon slik at man må forvente en høyere regulering av felleskostnadene enn på generalforsamlingstidspunktet, da økningene ble antatt å bli kr. 268,- for 3-roms pr. år. Økt fellesgjeld ved låneopptak på kr. 23 millioner vil for 3-roms bli kr. 427 332,-.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er med i en sikringsordning mot tap av felleskostnader. Tilbyder er Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslag som har tegnet forsikring kan si opp avtalen innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.

  Borettslagets forsikringsselskap
  IF Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP0000562039

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er ikke tillatt iht. borettslagets ordensregler.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatels på leiligheten.

  Vei, vann og avløp
  Offetnlig tilknyttet vann og avløpsnett via private

  Regulerings- og arealplanner
  Kommuneplaner Id: 201810 Navn: Kommuneplanens arealdel 2021-2033 Plantype: Kommuneplanens arealdel Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 06.10.2021 Delarealer: Delareal 5 845 m Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende Delareal 3 m Arealbruk Naturområde - grønnstruktur,Nåværende Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (100 meter) Ingen reguleringsplaner under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 530 000 (Prisantydning) 392 612 (Andel av fellesgjeld)   1 922 612 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 768 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 600 (Omkostninger totalt)   1 940 212 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17600

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast vederlag med kr 47.000,- av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  ,- oppgjørshonorar kr  ,- og visninger kr  , -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  ,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  ,-. Utleggene omfatter... Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket .  Alle beløp er inkl. mva. 

Lars Erik Nordrum

Megler

Lars Erik Nordrum

47 89 26 66

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev