aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til en romslig leilighet i toppetasjen i Thor Heyerdahlsgate 6!
Velkommen til en romslig leilighet i toppetasjen i Thor Heyerdahlsgate 6!

LARVIK Thor Heyerdahls gate 6

Tagtvedt - Innholdrik og praktisk 3 (4) roms leilighet i toppetasjen med god standard. Innglasset balkong.

 • kr 2 150 000
 • BRA 101 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 150 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 453 887
 • EierformAndel
 • Byggeår1980
 • Soverom2
 • ArealP-rom 77 m²
 • Andel fellesgjeldkr 294 055
 • Felleskostnaderkr 4 642
 • Tomt10 745 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 150 000 (Prisantydning) 294 786 (Andel av fellesgjeld)   2 444 786 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 454 618 (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning
Leiligheten ligger i 4. etasje og har en god standard og praktisk planløsning. Leiligheten har en standard hvor man kan flytte rett inn, med tidsriktige fargevalg. Pen kjøkkeninnredning med godt med skap og benkplass. Pent flislagt bad. Leiligheten inneholder: Romslig gang med garderobe, stue/spisestue med utgang til innglasset balkong, kjøkken, bad/wc, eget vaskerom, 3 boder og 2 store soverom (det ene soverommet har vært delt i 2 soverom tidligere og kan enkelt omgjøres slik at leiligheten igjen får 3 soverom). Mulighet for leie av garasjeplass i garsjeanlegg. Leiligheten har en fin beliggenhet i et populært og velholdt borettslag. Det er kort vei til barnehage, skoler, idrettsanlegg, kjøpsenter, dagligvarebutikker, offentlig transport, fine turområder i Vestmarka og langs Lågen.
Kjøkkenet har hvite profilerte fronter i tidløs design

Thor Heyerdahls gate 6, Vestfold og telemark

 • Arealbeskrivelse
  TH 6
  Bruksareal
  4. etasje: 101 kvm
  Primærrom
  4. etasje: 77 kvm Medregnet i P-rom er Gang, 2 soverom, stue, kjøkken, bad/wc og vaskerom.
  Sekundærrom
  4. etasje: 24 kvm Regnet som sekundærrom er 3 boder samt innglasset balkong.  Tomt
  10745m²

  Beskrivelse av tomt
  Borettslagets tomt er fellesareal. Tomten er pent opparbeidet med plen og beplantning. Det er asfalterte adkomstveier. Det er felles uteplasser og lekeplass på tomten.

  Beliggenhet
  Fin leilighet beliggende i rolig og veletablert boligområde i stille og rolige omgivelser på Tagtvedt. Innglasset balkong gir mulighet for bruk av denne store deler av året. Det er kort vei til barnehage, skoler, idrettsanlegg, kjøpesenter, dagligvarebutikker, offentlig transport, fine turområder i Vestmarka og langs Lågen. Fra Tagtvedt til Larvik sentrum er det ca 2,5 km.

  Adkomst
  Adkomst til borettslagets eiendom er direkte fra Thor Heyerdahls gate.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av boligblokker, rekkehus og småhus.

  Byggemåte
  Leilighetsbygg i 4 etasjer. Bygget er fundamentert mot underlag av løsmasser med betongkonstruksjoner i fundamente, yttervegger, bærende veggelementer og etasjeskillere.

  Innhold
  Leiligheten ligger i 4. etasje og inneholder: Romslig gang med garderobe, stue/spisestue med utgang til innglasset balkong, kjøkken, bad/wc, eget vaskerom, 3 boder og 2 store soverom (det ene soverommet har vært delt i 2 soverom tidligere og kan enkelt omgjøres slik at leiligheten igjen får 3 soverom).

  Standard
  Leiligheten holder en gjennomgående god boligstandard. På gulvene er det hovedsaklig benyttet laminatgulv. Veggene er tapetserte og malte. Kjøkkeninnredning med hvite profilerte fronter (nytt 2013). Kjøkkenet har meget godt med skap og benkplass og fremstår som pent brukt. Badet har fliser på gulv og vegger og inneholder wc, servant i innredning, speil og dusjhjørne. Leiligheten har 3 boder i leilighten og meget godt med lagringsplass. Flott innglasset balkong med spotter i taket. Selger opplyser at følgende ikke medfølger i handelen: - String hylle på vegg i gangen - Skuffer i gangen - Hvitt skap på vaskerom - Taklamper i gang - Taklampe i stuen - Kjøleskap, fryser og micro Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK Utvendig - Dører Det er avvik: Generell elde og slitasje Tekniske installasjoner - Avløpsrør Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK Utvendig - Vinduer Det er avvik: Eldste vinduer har utgått forventet levetid. Våtrom - Overflater vegger og himling - Bad Det er påvist tegn til fuktskader i overflater. Våtrom - Overflater Gulv - Bad Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Våtrom - Sluk, membran og tettesjikt - Bad Det kan ikke konstateres synlig bruk av membran/tettesjikt på våtrommet. Våtrom - Tilliggende konstruksjoner våtrom -Vaskerom Hulltaking er ikke foretatt da det allerede er påvist andre avvik i våtsonen. Tekniske installasjoner - Vannledninger Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.   Forhold som har fått TG3: Våtrom - Vaskerom Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Kabel TV og internett er inkludert i felleskostnadene

  Parkering
  Parkering på borettslagets tomt. Mulighet for leie av garasjeplass. Venteliste kan forekomme.

  Diverse
  Det er porttelefon i bygget.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 150 000 (Prisantydning) 294 786 (Andel av fellesgjeld)   2 444 786 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 454 618 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming skjer ved hjelp av elektrisitet. Det er varmekabler i baderomsgulvet. Dersom rom i boligen ikke har montert panelovner ved visning følger dette heller ikke med i salget.

  Energiklasse
  F

 • Formuesverdi primær
  525512

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1891843

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  21

  Part.obl.nr.
  953132982

  Felleskostnader pr. mnd.
  4642

  Andel fellesgjeld
  294055

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-08-03T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  12991

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Borettslaget
  Tagtvedt 1 Borettslag

  Borettslagets org.nr
  953132982

  Gebyr forkjøpsrett
  7768

  Forkjøpsrett
  Andelseiere i borettslaget, dernest medlemmer i Larvik Boligbyggelag har forkjøpsrett. Denne vil bli avklart når selger har akseptert bud. Boligen blir annonsert av Larvik Boligbyggelag med den fastsatte prisen første mulige torsdag. Frist for å melde seg på forkjøpsretten er torsdag kl. 15.00 uken etter annonsering. Kjøper får tilbakemelding på avklaringen av forkjøpsretten fredag formiddag. Forkjøpsberettiget trer inn i akseptert bud på ellers like vilkår.

  Styregodkjennelse
  Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 152085518, Eika Boligkreditt AS Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 04.08.2023: 4.8% pa. Antall terminer til innfrielse: 249 Saldo per 04.08.2023: 25 190 256 Andel av saldo: 294 056 Første termin/første avdrag: 31.05.2014 ( siste termin 30.04.2044 ) Borettslaget har ikke avtale om IN (individuell nedbetaling av fellesgjeld

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er med i en sikringsordning mot tap av felleskostnader. Tilbyder er Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslag som har tegnet forsikring kan si opp avtalen innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler

  Borettslagets forsikringsselskap
  IF

  Polisenummer felles forsikring
  SP0000562025

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det tillates ikke å holde husdyr uten spesiell skriftlig tillatelse i hvert enkelt tilfelle. Skriftlig søknad med begrunnelse for dyreholdet må sendes styret. Dersom tillatelse til dyrehold gis, må borettshaveren forplikte seg til å overholde lagets regler for dyrehold.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger midlertidig brukstillatelse for bygget datert 12.09.1980. Det foreligger ferdigattest for bygging av innglassede balkonger datert 07.07.2013.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger under: Kommunedelplan for Larvik by 2021-2033 med sentrumsstrategi Status Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 06.10.2021 Delarealer Delareal 24 m Arealbruk Parkering,Nåværende Delareal 905 m Arealbruk Uteoppholdsareal,Nåværende Delareal 9 802 m Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende Delareal 13 m Arealbruk Kombinert bebyggelse og anleggsformål,Nåværende Reguleringsplaner Navn Tagtvedt, endringer Plantype Mindre reguleringsendring Status Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 16.06.1984 Delarealer Delareal 11 m Formål Gang-/sykkelvei Delareal 10 734 m Formål Boliger Feltnavn A1 Reguleringsplaner under arbeid Navn Tagtvedt, område S1 Status Planlegging igangsatt Plantype Detaljregulering Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (100 meter) Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon Navn Tagtvedt, område S1 Status Planlegging igangsatt Plantype Detaljregulering

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 150 000 (Prisantydning) 294 786 (Andel av fellesgjeld)   2 444 786 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 454 618 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris til vederlag kr 48.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke markedsføringspakke kr. 13.500,-, tilretteleggingsgebyr kr 5.000,- oppgjørshonorar kr 4.500 ,- og visninger kr 1900, -. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 19.507,-. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket utlegg og kr. 10.000,- for utført arbeide. Alle beløp er inkl. mva.

Ruth Iren Jacobsen

Megler

Ruth Iren Jacobsen

99 25 77 56

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev