aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Branderudveien 27.
Velkommen til Branderudveien 27.

LEIRSUND Branderudveien 27

Flott familiebolig med god planløsning, dobbelgarasje og solrik terrasse. Meget barnevennlig! 20 min med tog til Oslo.

 • kr 6 300 000
 • BRA-i 128 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 6 300 000
 • Omkostningerkr 176 640
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 476 640
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1929
 • Soverom3
 • Tomt1 552.7 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 6 300 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 157 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 300 000,00))   176 640,- (Omkostninger totalt)   6 476 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 2. etasje / loftetasje
Branderudveien 27 er en velholdt og innbydende enebolig, med god planløsning over tre etasjer. Her bor man i et landlig og barnevennlig område, like ved buss, flotte turmuligheter og Asak skole for alle trinn. Tomten er på over 1,5 mål, med gode solforhold og mye boltreplass for hele familien. Livet utendørs nytes til fulle på en stor og sydvestvendt terrasse utenfor stuen. Det er parkering på en gårdsplass og i en dobbelgarasje med lagringsloft. Boligen har to tilstøtende stuer i 1. etasje; en hovedstue med peis og en stor spisestue med ny varmepumpe. På kjøkkenet er det barløsning, mye skapplass og dels integrerte hvitevarer. Videre er det et helfliset bad med badekar, et gjestetoalett, et eget vaskerom og tre soverom, hvor hovedsoverommet er innredet med et stort skap. Velkommen!
Plantegning 1. etasje.

Branderudveien 27, Akershus

 • Tomt
  1552.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Omgivelsene er solrike og landlige, tett på flotte turmuligheter i skog og mark. Her bor man skjermet fra byens kjas og mas, samtidig som det er kort vei til alle fasiliteter. Tomten er på over 1,5 mål, opparbeidet med gressplen, busker, frukttrær og diverse beplantning. Hagen byr på mye boltreplass for både store og små. Her er det god plass til trampoline, lekeapparater, ballspill og andre aktiviteter året rundt. Foran garasjen finner man en asfaltert gårdsplass med gode muligheter for parkering, og herfra er det trapp opp til inngangen. Fra spisestuen er det utgang til en sydvestvendt terrasse på ca. 35 kvm, med levegg og trapper ned til den store hagen. Det er montert belysning, og i 2013 ble det installert en ny elektrisk markise av typen Hercules. Terrassen innredes enkelt i ulike soner, og innbyr til både stille stunder og lange, sosiale kvelder. Gode solforhold gjør det mulig å virkelig nyte varme, late dager til fulle.

  Beliggenhet
  Eneboligen ligger i et landlig og svært barnevennlig boligområde på Leirsund i Lillestrøm kommune. På tross av den landlige beliggenheten er stedet svært sentralt, med kort og lite trafikkert vei til Skedsmokorset hvor du kommer raskt ut på E6. Det er også kort kjørevei til Lillestrøm sentrum, og kun 21 minutter med tog inn til Oslo. I nærområdet finner du blant annet skoler, barnehager og god offentlig kommunikasjon. Leirsund har et aktivt idrettslag med eget anlegg bestående av to gressbaner og to grusbaner med lys. Fotball og skiidrett utgjør de største gruppene, men det er også egen svømmegruppe og allidrett for de minste. Det finnes gode turmuligheter innover ved Asaktoppen, et område som byr på god rekreasjon sommer som vinter. Idylliske Stampetjern er en populær badeplass omkranset av skog, med fin strand som egner seg godt for barn. Kommunen har idrettshaller, skøytehall og friluftsbad i nærliggende områder, samt mulighet for fine sykkelturer mot Lillestrøm sentrum. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000 og Meny på Skedsmo ? eller Kiwi Frogner. Meny ligger på Skedsmosenteret som har det meste av det du måtte trenge. Her finnes det også kafé, vinmonopol, kjedebutikker og koselige nisjebutikker, i tillegg til helse- og velværetilbud. Lillestrøm ligger også like i nærheten med alt av bymessige fasiliteter. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Asak skole, som ligger ca. 8 min unna. Det er ca. 20 minutters gange til Leirsund stasjon med avganger i retning Drammen og Dal. Herfra bruker toget kun 21 min inn til Oslo. Ved å benytte bil tar det ca. 8 min til Lillestrøm, 7 min til Skedsmokorset, 6 min til Frogner, 19 min til Oslo lufthavn og 21 min til Oslo S. Fra boligen er det ca. 6 minutters gange til Asak barne- og ungdomsskole som er Skedsmos eldste skole. Skolen huser også barnehage. Det er flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. OsloMet ? storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller.

  Adkomst
  Se kartskisse.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Boligen er oppført med grunnmur av antatt betongstein. Yttervegger av bindingsverk/reisverk med datidens krav til isolasjon, malt trekledning. Etasjeskiller av trebjelkelag. Yttertak i tre med saltak utførelse. Taktekking av taksteinspregede stålplater, takrenner og nedløp i behandlet stål/aluminium. Malte trevinduer med isolerglass hovedsakelig fra 2013-2015. Terrasse på ca. 35 kvm. med adkomst fra spisestue. Terrassen er orientert mot sydvest. Ved inngangspartiet er det overbygget platting på ca. 2,1 kvm. I tillegg til boligen inkluderer eiendommen også en uisolert dobbelgarasje oppført i bindingsverk av tre. For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport med befaringsdato 15.03.2024 og rapport dato 20.03.2024 utarbeidet av takstingeniør Tommy Væring for teknisk beskrivelse av eiendommen. Lovlighet Enebolig: Tegninger mottatt av kommunen viser at planløsning og soverom i boligens andre etasje samsvarer. Planløsning i første etasje er endret ifbm. påbygg/tilbygg. Deler av kjøkkenet er opprinnelig bod i tegning.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Svar Ja, kun av faglært Beskrivelse Nytt bad med varmekabler i gulv i 2.etg i 2006. Arbeid utført av Comfort Lillestrøm 2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Svar Ja Beskrivelse Synlig membran i sluk. Lagt smøremembran og slukmansjett klemt til klemring i sluk i gulv. 2.2 Er arbeidet byggemeldt? Svar Nei 5 Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller? Svar Ja Beskrivelse Ny drenering i 2001, ingen problemer med fukt etter det 7 Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg, fyringsforbud eller lignende? Svar Ja Beskrivelse Pipe rehabilitert i 2003. Hatt tilsyn av brannvesen i 2023 uten noen anmerkning eller avvik 8 Kjenner du til om det er/har vært f.eks. sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Svar Ja Beskrivelse Gammelt hus 9 Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr på eiendommen som rotter, mus, maur eller lignende? Svar Ja Beskrivelse Har hatt noen få mus på øverste loft, men ingen store plager 11 Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar Ja, kun av faglært Beskrivelse Alt elektrisk anlegg nytt fortløpende gjennom oppussing tidligere eier har gjort fra 2001 - 2015 Arbeid utført av Sæther Elektro/Robust Elektro 11.1 Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)? Svar Ja 12 Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar Ja Beskrivelse Oktober 2008, Kontroll av elektrisk anlegg utført av infratek 13 Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Svar Ja Beskrivelse 16 amp kurs i garasje 14 Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeid som normalt bør utføres av faglærte, utover det som er nevnt tidligere (f.eks. drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc)? Svar Ja Beskrivelse 2006, garasje bygget ved egeninnsats og dugnad av tidligere eier. Tomt for garasje gravet ut av Ausen Maskinentrepenør 16 Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Svar Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad Beskrivelse Takkonstruksjon er bygget om og delvis gjort om i 2003. Halve hovedtak lagt av Romerike bygg og taksering i 2001. Resten er lagt i forbindelse med ark av Hanse bygg og rehabilitering i 2003. Tak på inngangsparti lagt i 2007 ved egeninnsats og dugnad av tidligere eier. Arbeid utført av Romerike bygg & taksering/Hanse- bygg og rehabilitering

  Innhold
  Planløsning 1. etasje: Hall, wc, kjøkken, stue og spisestue. Loft: Gang, bad/wc, 3 soverom, bod og 2 kott. Kjeller: Vaskerom og 4 boder. Annet: Kaldloft med adkomst via takluke og liten krypkjeller med tilgang via luke i trappen. Kort fortalt - Attraktiv enebolig over tre etasjer. - God og familievennlig planløsning. - Dobbelgarasje med lagringsloft. - Stor gårdsplass foran garasjen. - 1,5 måls tomt med stor gressplen. - Sydvestvendt terrasse på 35 kvm. - Gode solforhold på eiendommen. - Hallen er utstyrt med gulvvarme. - Stor skyvedørsgarderobe i hallen. - Flott kjøkkeninnredning fra 2015. - Barløsning og mye skapplass. - Det er dels integrerte hvitevarer. - To tilstøtende stuer i 1. etasje. - Begge stuene har ildsteder. - Ny varmepumpe i spisestuen - Helfliset bad med varmekabler. - Badekar og vegghengt toalett. - Gjestetoalett og eget vaskerom. - Tre soverom, ett med stort skap. - Lagring i to kott og fem boder inne. - Landlig, men sentral beliggenhet. - Ca. 4 min med bil til togstasjon. - Ca. 21 min med tog til oslo. Avgang hvert 30 min. - Ca. 8 min kjøring til lillestrøm. - Gangavstand til skole 1-10 klasse og barnehage i samme lokale. - Gangavstand til fotballbane og tuftepark. Hall Et overbygd inngangsparti ønsker velkommen, med ringeklokke og et lite bord i tilknytning til en sittebenk. Vel inne ønskes møtes man av en innbydende hall med hvitmalt smartpanel og gulvfliser i ulike grånyanser. Hallen er utstyrt med varmekabler, og det er dør inn til et praktisk gjestetoalett. Yttertøyet ryddes enkelt bort i en stor og plassbygget skyvedørsgarderobe med lyslist, speilfronter og sort innramming. Kjøkken Hjertet i huset er et flott kjøkken med 1-stavs laminatgulv, hvitmalt smartpanel og hvite fliser rundt vinduene. Kjøkkenet er stilrent og meget funksjonelt; her kan både store og små bli med på matlagingen. Ikea-innredningen fra 2015 har grå, profilerte fronter, lekre vitrineskap og benkeplate av kompositt med oppvaskkum i hvit porselen. Som samlingspunkt er det etablert en smart barløsning med rom for flere sitteplasser, perfekt til måltider og gode samtaler, men også for lekselesing mens middagen tilberedes. For et luftigere uttrykk er overskap droppet til fordel for åpne flater på den ene veggen, men det er likevel godt med både skap- og benkeplass på kjøkkenet. Over benken er det belysning og hvite metrofliser, og over kokesonen er det installert en ventilator. Downlights i deler av himlingen tilfører ekstra lys til arbeidsflatene. Av hvitevarer har kjøkkenet integrert platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin, i tillegg til en nisje for side by side kjøleskap. Stue og spisestue Eneboligen har to pene, tilstøtende stuer i direkte tilknytning, noe som gir ekstra fleksibilitet og svært god møbleringsfrihet. Hovedstuen er et fint oppholdsrom for hele familien, med godt lysinnslipp via vinduer i to himmelretninger. Dagslyset suppleres ypperlig av downlights rundt store deler av himlingen, og lune kvelder sikres av en stilren peis montert i 2013. På gulvet er det lagt parkett, mens veggene er kledd med lys tapet og hvitmalt smartpanel. Den andre stuen ligger utenfor kjøkkenet, og passer utmerket som spisestue. Her samles venner og familie for hyggelige måltider rundt et langbord. Stilen er klassisk, med takbjelker og brystningspanel holdt i hvitt. Veggene har ellers en rød og mønstret tapet, noe som gir ekstra liv til rommet. En tofløyet glassdør fører ut til den solfylte terrassen, og om sommeren er det deilig å trekke ut for middager i varmen. Stuen har en lun atmosfære med både ny varmepumpe og vakker støpejernsovn. I en egen nisje passer det fint å innrede med en liten kontorkrok. Bad/wc/vaskerom Planløsningen byr på et bad i loftsetasjen, et eget vaskerom i kjelleren og et ekstra wc-rom i første etasje. Badet ble pusset opp av fagfolk i 2006 og har et delikat uttrykk der sorte gulvfliser kombineres med hvite fliser på veggene. Det er downlights og varmekabler, og badet har vegghengt toalett og et innfliset badekar med dusjvegg. Den øvrige innredningen består av heldekkende servant med hvite underskap, to matchende høyskap på hver sin side og et speilskap med belysning. Skapene gir god plass til oppbevaring av håndklær og hygieneartikler. Wc-rommet har flislagt gulv og hvitmalt smartpanel på veggene. I rommet er det toalett, en enkel servant og et lite speilskap med tilhørende belysning. Vaskerommet er utstyrt med skyllekum og opplegg for vaskemaskin. Soverom og garderobe Boligen har tre koselige soverom sammen i loftsetasjen, meget praktisk hvis man har små barn. Hovedsoverommet er malt i en mørk og tidsriktig blåtone, noe som bidrar til en lun og avslappende atmosfære. Det er plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord, og rommet har et stort, plassbygget garderobeskap med hvite fronter. Et av de øvrige soverommene har et eget kott, og hallen er innredet med en stor skyvedørsgarderobe. Boligen har ellers godt med ekstra lagringsplass i garasjen og i tre kjellerboder, samt i et kott og i en bod i loftsetasjen. Den ene boden brukes i dag som kjellerstue.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Utvendig > Veggkonstruksjon Vurdering av avvik: ? Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Konsekvens/tiltak ? Det er ikke behov for utbedringstiltak. Kostnadsestimat: Ingen umiddelbar kostnad Utvendig > Takkonstruksjon/Loft Vurdering av avvik: ? Det er begrenset/dårlig ventilering av takkonstruksjonen. Konsekvens/tiltak ? Lokal utbedring bør utføres. Kostnadsestimat: Ingen umiddelbar kostnad Utvendig > Vinduer med koblet glass Vurdering av avvik: ? Det er påvist andre avvik: Boligen har 2 eldre vinduer med koblet glass. Takstmann har ikke registrert noen spesielle avvik på vinduer utifra at de er av eldre dato. Vinduene har normal elde og slitasje. TG 2 er satt på bakgrunn av alder og at vinduer med koblet glass har dårligere isolasjonsevne Konsekvens/tiltak ? Andre tiltak: Vinduer av eldre dato har ofte store varmetap og det bør vurderes å bytte til nye. (Sørg for å ha ventiler i rommet oppe til enhver tid) Kostnadsestimat: Ingen umiddelbar kostnad Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Vurdering av avvik: ? Det er påvist andre avvik: Det er påvist betydelig med knirk i etasjeskille mellom 1. etg og loft. Konsekvens/tiltak ? Andre tiltak: Lokal utbedring bør utføres. Kostnadsestimat: Ingen umiddelbar kostnad Innvendig > Radon Vurdering av avvik: ? Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Konsekvens/tiltak ? Andre tiltak: Radon målinger blir anbefalt de fleste plasser for å danne seg et bilde av situasjonen angående risiko knyttet til eventuelt radon eksponering. Det kan ikke utelukkes at det kan finnes forhøyede verdier. Merk at det er krav til radonmålinger på alle utleieboliger og at tiltak må iverksettes om resultatet er over 100 Bq/m3. Målinger er eneste reelle mulighet for påvisninger. Nærmere info kan hentes fra kommunes hjemmeside. Kostnadsestimat: Ingen umiddelbar kostnad Innvendig > Rom Under Terreng Vurdering av avvik: ? Det er påvist andre avvik: Overflatemåling med protimeter (fuktmåler) på gulv og kjellervegger indikerer gjennomslag av fukt. Fukt i eldre "kjellervegger" er normalt. Fukt kan komme som følge av nedsatt funksjon for drenering, kapillært oppsug fra grunnen og/eller kondens. Fuktnivået i kjelleren er normalt for alder. Tilstanden må hensyntas ved lagring. Vær oppmerksom på at utbedring av drenering ikke nødvendigvis løser fuktproblematikk helt. Gjøres oppmerksom på at det jmf. byggeåret antagelig ikke ligger et kapilærbrytende sjikt under betongsåle. Dette vil kunne forårsake kapillært oppsug fra grunnen. Konsekvens/tiltak ? Andre tiltak: Den påviste fuktindikasjonen gir grunn til å overvåke konstruksjonen jevnlig for å se utvikling over tid, men dette er hovedsakelig en råkjeller (uinnredet kjeller) med mindre risiko for skader. Kostnadsestimat: Ingen umiddelbar kostnad Innvendig > Krypkjeller Vurdering av avvik: ? Det er manglende fuktsperre på bakken. Konsekvens/tiltak ? Fuktsperre på bakken bør etableres. Kostnadsestimat: Ingen umiddelbar kostnad Innvendig > Innvendige trapper Boligen har malt tretrapp til loft. Vurdering av avvik: ? Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Konsekvens/tiltak ? Håndløper bør monteres, men det var ikke krav på byggetidspunktet. Kostnadsestimat: Ingen umiddelbar kostnad Våtrom > Loft > Bad > Overflater vegger og himling Vurdering av avvik: ? Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (ved vask, dusj, badekar, osv.), løsningen eller yggematerialet er uegnet Konsekvens/tiltak ? Andre tiltak: Uegnede materialer i våtsone bør fuktbeskyttes. Kostnadsestimat: Ingen umiddelbar kostnad Våtrom > Loft > Bad > Overflater Gulv Vurdering av avvik: ? Krav til fall er ikke oppfylt og gulvet er tilnærmet flatt (har ikke motfall). Konsekvens/tiltak ? Vær oppmerksom ved bruk. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må gulvet bygges om, for å få riktig fall til sluk. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak. Ved en eventuell renovering, påse at våtrommet bygges med riktig fall til sluk. Kostnadsestimat: Ingen umiddelbar kostnad Spesialrom > 1. Etasje > Toalettrom > Overflater og konstruksjon Vurdering av avvik: ? Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. Konsekvens/tiltak ? Det er ikke behov for utbedringstiltak. Kostnadsestimat: Ingen umiddelbar kostnad Tekniske installasjoner > Eldre rørsystem i kjeller Vurdering av avvik: ? Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Konsekvens/tiltak ? Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Kostnadsestimat: Ingen umiddelbar kostnad Tekniske installasjoner > Eldre avløp i kjeller Vurdering av avvik: ? Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Konsekvens/tiltak ? Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Kostnadsestimat: Ingen umiddelbar kostnad Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Vurdering av avvik: ? Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år Konsekvens/tiltak ? Det er ikke behov for utbedringstiltak siden tanken fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre tanker. Kostnadsestimat: Ingen umiddelbar kostnad   Forhold som har fått TG3: Innvendig > Trapp til kjeller Vurdering av avvik: ? Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. ? Det er ikke montert rekkverk. Konsekvens/tiltak ? Rekkverk må monteres for å lukke avviket. Kostnadsestimat: 10 000 - 50 000

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  1948 Tilbygg - Boligen ble tilbygget mot nordvest 2001 Modernisering - Ny ytterdør - Drenering utført i 2001 med fuktsikring. Lagt dreneringsrør av typen "MTR.Icopal. PEH. Drensrør. - Halve hoved-tak lagt av Romerike bygg og taksering 2003 Tilbygg - Takkonstruksjon er bygget om og delvis gjort om. Bordet undertak og Brettex i nyere takkonstruksjon - Innvendig mursteinspipe renovert med schadlermetoden i 2003. Hatt tilsyn av nedre Romerike brannvesen 2006 Modernisering - Bygget nytt bad på loft. etg - Nytt rør i rør system i forbindelse med bygging av nytt bad - Ny garasje - Ny terrassedør 2007 Tilbygg - Tilbygget inngangsparti ved egeninnsats og dugnad. 2008 Modernisering - Toalettrommet ble pusset opp 2009 Modernisering - Gårdsplass asfaltert og det ble lagt sprengstein i skråning foran huset og granittstein i trappen 2013 Modernisering - Ny peisovn i stuen av type Nordpeis. Effektiv i kw: 10. Kontrollert og funnet i orden 20.11.13 - Ny elektrisk markise av typen Herkules - Nye vinduer med 2-lags isolerglass fra 2013/2015. 2015 Modernisering - Nytt Ikea kjøkken - Alt elektrisk anlegg er nytt fortløpende gjennom oppussing fra 2001 til 2015. Sikringsskap med automatsikring og jordfeilbryter. Anlegget er byttet ut i sin helhet utenom 1 kurs i nyere tid. Arbeidet er utført over en periode etter renovering av huset 2023 Modernisering - Ny varmepumpe fra Mitsubishi Electric - Nedre Romerike brannvesen var på tilsyn og feiing av pipe

  Parkering
  Det er parkering i en dobbelgarasje pa° ca. 42 kvm, med lagringsloft som har utvendig adkomst og et gulvareal pa° ca. 23 kvm. Garasjen har sidedør, innlagt strøm og en elektrisk leddport med fjernkontroll. I tillegg er det gode muligheter for parkering på en asfaltert gårdsplass foran garasjen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Forsikringsselskap
  IF

  Polisenummer
  8367614

  Radonmåling
  Dokumentasjon av utført radonmåling foreligger ikke, og bygget er antatt ikke utført med radonsperre. Dette var ikke vanlig da bygningen ble oppført. (påbud med radonsperre i boliger etter 2011) Etter et søk på hjemmesiden til Norges Geologiske undersøkelse (NGU) har undertegnende registrert dette resultatet: ''Moderat til lav aktsomhet'' som er det laveste intervallet. Til info: Leier du ut bolig, er du pliktig til å måle radon og eventuelt gjøre tiltak dersom nivåene er for høye. Se tilstandsrapport for informasjon.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten. GUA (gulvareal) er ikke måleverdig gulvareal som skyldes skråtak og lav himlingshøyde. GUA oppgis som en sum av BRA og ALH (som er areal med lav himlingshøyde). Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Eiendommen ligger i: - Rød og gul støysone ihht. geodata Støykartlegging veg etter T-1442. - Rød og gul støysone ihht. geodata støysoner for skytebaner i Lillestrøm kommune - lokale data. - Område under marin grense og muligheten for marin leire er svært stor.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  6 300 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 157 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 300 000,00))   176 640,- (Omkostninger totalt)   6 476 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Eneboligen oppvarmes elektrisk med stedvis panelovner og en Mitsubishi Electric varmepumpe fra 2023 i spisestuen, supplert av gulvvarme i hallen og på badet. Videre har boligen en plassbygd peis i stuen og en støpejernsovn i spisestuen. Peisen i stuen er av typen Nordpeis og ble montert i 2013. I 2023 gjennomførte brannvesenet tilsyn og feiing uten anmerkninger. Det er mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad ? ellers naturlig tilluft. En ca. 200 liters varmtvannsbereder er plassert på vaskerommet, og på kjøkkenet er det installert en automatisk vannstopper. Sikringsskapet har automatsikringer og er montert på loftet. El-anlegget er kontinuerlig oppgradert fra 2001 og frem til 2015. Vinduene i huset er hovedsakelig fra perioden 2013 - 15.

  Energiklasse
  F

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  14594

  Kommunale avgifter år
  2024

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Info om eiendomsskatt
  Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi primær
  1588484

  Formuesverdi primær år
  2023

  Formuesverdi sekundær
  6353934

  Formuesverdi sekundær år
  2023

  Info formuesverdi
  Formuesverdien er 25 prosent av markedsverdi for primærbolig og 95 prosent for sekundærbolig for inntektsåret 2022 og 100 prosent for inntektsåret 2023. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og fyll inn eventuelle andre relevante punkt, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3205/7/10: 29.04.2005 - Dokumentnr: 6583 - Best. om vann/kloakkledn. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  Med flere bestemmelser
  11.10.1915 - Dokumentnr: 800073 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3205 Gnr:7 Bnr:1
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1129512 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0231 Gnr:7 Bnr:10
  01.01.2024 - Dokumentnr: 124636 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:3030 Gnr:7 Bnr:10


  Ferdigattest/brukstillatelse
  I følge opplysninger fra kommunen foreligger det verken midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på eiendommen, og plan- og bygningslovens formelle forutsetning for lovlig bruk av eiendommen kan derfor ikke dokumenteres. Byggeanmeldelse med godkjenning for tilbygg og hovedreperasjon av våningshus (enebolig) foreligger, datert 16.06.1948. Byggetillatelseskort for tilbygg og hovedreperasjon av våningshus (enebolig) foreligger, datert 04.07.1949. Innvilget dispensasjon og akseptert melding om tiltak for garasje foreligger, datert 07.06.2006.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  6 300 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 157 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 300 000,00))   176 640,- (Omkostninger totalt)   6 476 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  176640

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 17 500,- oppgjørshonorar kr 6 500,- og visninger kr 0, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 50 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 10 000,-. Utleggene omfatter fotograf (5 000,-) og kommunale opplysninger (5 000,-). Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr 20 000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Øyvind Sægrov

Megler

Øyvind Sægrov

41 41 55 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev