aktiv-eiendomsmegling

Brumunddal Slåttsvelia

Lekre og innbydende boliger med god standard - Flott og solrik beliggenhet i Brumunddal - 3 soverom - Carport.

 • 2 890 000
 • BRA 84 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING2 890 000
 • OMKOSTNINGER-
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 890 000
 • EIENDOMSTYPEProsjekter
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR-
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 76 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT672 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 2 890 000,- (NB: prisen er fast)

  Omkostninger

  --------------------------------------------------------
  2 890 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Meld deg på visning!

Påmelding

Slåttsvelia, Innlandet

 • Er du på utkikk etter en moderne og stilren bolig i et rolig og barnevennlig område? Da burde du ta en titt på disse prosjekterte boligene i Slåttsvelia!

  Her vil du få en arealeffektiv bolig over to plan, som del av en vertikaldelt tomannsbolig. Funksjonelle og gode planløsninger. Boligene vil være lyse og innbydende med flott utsikt og gode solforhold. God standard på materialvalg og innredning, herunder en funksjonell designkjøkkeninnredning, delikat flislagt bad og balansert ventilasjonsanlegg. Boligene får godt med oppbevaringsplass i innvendig og utvendig bod.

  Boligene får en flott beliggenhet med nærhet til skoler, barnehage og turmuligheter.

  Om boligene
  Hver bolig vil gå over to etasjer og inneholde:
  1. etasje: Entré/hall/trappegang, bod, wc, stue og kjøkken med delvis åpen løsning mot stue. Utvendig sportsbod på ca. 5 m² med adkomst fra inngangsparti.
  2. etasje: Hall/trappegang, 2 soverom, bad og stue/soverom. Utgang fra stue/soverom til balkong.
 • Slåttsvelia er et nyere boligfelt (fortsatt) under utvikling og ligger i et barnevennlig og rolig område ca. 3 km nordøst for sentrumskjernen av Brumunddal.

  Fra Slåttsvelia er det kort og trygg skoleveg til Hempa barneskole og barnehage som kun ligger 1 km unna. 2 km til ungdomsskole og videregående skole. I Slåttsvelia bor du landlig, men likevel sentralt og med flotte turmuligheter rett utenfor døren. Både Elva Brummunda og Bjørgeberget ligger ikke langt unna eiendommen. Her er det flotte turmuligheter langs elva og ned mot sentrum, og fine turmuligheter i skogen opp mot Bjørgeberget. Fra boligene er det kort veg til bussholdeplass. Nærmeste dagligvare ligger ca. 2 km unna.

  Brumunddal har de siste årene hatt en flott byutvikling. Stedet oppleves i dag som en koselig liten by som tilbyr alt du trenger av fasiliteter i hverdagen, herunder de fleste type butikker, bibliotek, bankfilial og flere spisesteder. Sentrum har jernbane med tilknytning til Oslo, Trondheim og Østlandsområdet for øvrig.
 • Fra midtre rundkjøring i Brumunddal sentrum følger man Berger Langmoens veg og Narudvegen. Etter ca. 3 km tar man til høyre og inn i Slåttsvevegen. Følg vegen nedover, ca. 300 m og du får boligfeltet på venstre hånd.
 • Velkommen inn!
  Boligene vil få en romslig entré/hall med god plass for omkledning. Fra hallen vil man ha praktisk tilgang til bod og wc, samt adkomst til 2. etasje og resten av 1. etasje.

  Stue og kjøkken i åpen løsning
  Boligene vil få en åpen stue- og kjøkkenløsning som skaper et sosialt og åpent rom. Her vil man ha rikelig med plass til flere møbleringssoner-/alternativer, herunder plass for sittegruppe og spisegruppe. Fra stuen vil det bli utgang til solrik terrasseplatting med god plass til både sittegruppe og grill. Fra terrassen er det flott utsikt over Brumunddal og Mjøsa!

  Kjøkkenet vil bli funksjonelt og ha godt med skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning fra IKEA med integrerte hvitevarer i form av komfyr, koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap.

  Bad/wc
  Boligene vil få bad i 2. etasje, samt en praktisk wc i 1. etasje. Badet er praktisk plassert i forhold til boligens soverom.

  Badet vil bli lyst og delikat, og innby til velvære i hverdagen. Gulv og vegger flislegges med grå fliser, og med mosaikk i dusjhjørnet. Varmen i gulvet vil gi en behagelig start på dagen. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

  Soverom
  Boliene vil ha mulighet for å ha inntil tre soverom, men det tredje kan leveres som stue, hvis ønskelig. Soverommene vil alle få god plass til seng, nattbord og garderobe. Her vil alt ligge til rette for at hele familien skal få en god natts søvn.

  Generelt om materialvalg
  Innvendig tak leveres hovedsaklig med trepanel.
  Alle innvendige vegger, unntatt våtrom, leveres med malte trefiberplater.
  Bad og wc får flislagte gulv og vegger.
  1-stav Harmoni laminat på soverom, stue, kjøkken og entré.
  Hvitmalt glatt listverk og hvitmalt utforinger (med synlige spikerhull og sagskår).

  Byggemåte
  Bygget fundamenteres på forskriftsmessig og forsvarlig måte. Fundamentering skjer med grunn fundamentering der det støpes ringmur i ca. 60 cm høyde. Utvendig kledning blir grunnet og malt utvendig. Terrasse/svalgang bygges i impregnert treverk. Yttervegger bygges i bindingsverk av tre som bærekonstruksjon. Vindsperre og utlekting, stående kledning. Innervegger utføres i bindingsverk av tre, kledd med malte plater på begge sider. Lydvegger av bindingsverk av tre, og kles innvendig med 1-lags gipsplater og et lag malt trefiberplater. Limtredragere leveres i ubehandlet gran, malingskvalitet. Dragere med store spenn i boligrom leveres i stål og innkasses. Taktekking med Planja trend takplater.

  Oppvarming/ventilasjon
  Boligene leveres med vannbåren varme, med spredenett via vegg- eller gulvmonterte radiatorer. Flislagte gulv får elektriske varmekabler. I tillegg leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinning.

  Varmeleveranse skjer fra Enter Energi og kjøper betaler for løpende varmeleveranse. Pris for levering av fjernvarme består av et fastgebyr på kr 500,- per måned pluss forbruk per kilowatt time (kwh). Forbruk registreres med unike elektroniske målere for hver bolig/husstand og avleses elektronisk en gang per måned. Pris per kwh følger prisnivå for bedriftsspot fra Eidsiva. Priser reguleres i takt med markedsprisen på den nordiske kraftbørsen NordPool Spot. Kjøper er forpliktet til å inngå eller tre inn i avtale om levering av fjernvarme. Grunnavtalen er vedlagt i salgsoppgaven.

  > Generelt om byggemåte, leveranser og utstyr
  Leveranser i prosjektet utføres i henhold til teknisk forskrift - TEK17 (med gjeldende revisjoner på det tidspunktet byggetillatelsen blir gitt).

  Se leveransebeskrivelse som ligger vedlagt i salgsoppgaven for oppsummert oversikt og informasjon/detaljer om byggemåte, leveranse og utstyr.
 • Totalt: Bra/P-rom - 84/76m².
  1. etasje: Bra/P-rom - 47/39 m².
  2. etasje: Bra/P-rom - 37/37 m².

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1. etasje: Entré/hall/trappegang, wc, stue og kjøkken.
  2. etasje: Hall/trappegang, bad, 2 soverom og stue/soverom.

  Arealberegningene er angitt iht målereglene i Norsk Standard veileder til NS 3940. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsmateriell er oppgitt i Bruksareal (Bra) og Primærareal (P-rom). Bruksareal er arealet innenfor boligens omsluttende vegger og inklusive sjakter. Inkludert i bruksarealet er også utvendig sportsbod. Primærrom er arealet innenfor boligens omsluttende vegger og eksklusive eventuelle innvendig bod. Oppgitt areal er hentet/beregnet ut fra tegninger og kan avvike fra det som faktisk blir bygget. Kjøper har ikke anledning til å rette krav mot selger for et arealavvik inntil 5%.
 • Felles eiertomt på ca. 672 m² (også kalt prosjekttomten). Adkomstvei og parkeringsarealer planeres og gruses. Øvrig areal planeres med toppdekke av matjord. Selger har ingen ansvar for hvordan plenen vokser til.

  Tomten disponeres av seksjonseierne iht. seksjonsbegjæring/sameievedtekter og eventuelle fremtidige fastsatte ordensregler. Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

  Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt (og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt), etter overtakelse av boligene. Dette gjelder spesielt dersom overlevering finner sted på høst, vinter eller tidlig vår. I så tilfelle vil disse arealene bli ferdigstilt så snart som mulig etter overlevering og snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid.
 • Parkering på felles parkeringarealer/gårdsplass.
 • Det leveres opplegg (tomrørsanlegg) for internett og TV. Eidsiva Bredbånd har etablert infrastruktur for fiber i området (ukjent hvor langt det er til nærmeste tilkoblingspunkt). Kjøper må selv bestille tilknytning mot fiber og dekker også etablerings-/tilkoblingskostnader samt abonnement etter eget ønske/behov. Parabolantenner har ikke vært tillatt for øvrige delfelt i Slåttsvelia.
 • Balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinning.
 • Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og eventuell fristforlengelse som følge av endringene. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

  Det kan kreves justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslovas § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.
 • Prisene på boligene er fastsatt og utgjør kr 2.890.000,- + omkostninger per bolig.

  Boligene selges etter prinsippet "førstemann til mølla" og til den pris som er fastsatt. De som ønsker å kjøpe bolig i dette prosjektet, fyller ut og leverer vedlagt tegningsskjema/kjøpebekreftelse til meglerforetaket. Overnevnte betyr at det ikke benyttes "budrunde" og frister ved kjøp av bolig i dette prosjektet. Kjøper vil få utlevert budjournal, men det gjøres oppmerksom på at registrering av budfrist vil måtte gjøres som formalia. De som ønsker å kjøpe bolig i dette prosjektet må, før innlevering av tegningsskjema/kjøpebekreftelse, ha hatt kontakt med en finansieringsinstitusjon som kan bekrefte finansiering på innleveringstidspunktet.

  Bindende avtale om kjøp anses som inngått i det tegningsskjema/kjøpsbekreftelse pålydende prisforlangende er innlevert til meglerforetaket. Avtalen inngås på bakgrunn av opplysninger i salgsoppgave med vedlegg og eventuelle forbehold i bud. Salgsoppgave med vedlegg og eventuelt akseptbrev fungerer som midlertidig kontrakt inntil kjøpekontrakt er utarbeidet og signert.

  Selger forbeholder seg likevel retten til å godkjenne salg til selskap, til personer som kjøper flere enheter i prosjektet og til personer hvor finansiering ikke kan bekreftes på innleveringstidspunktet. Selger forbeholder seg også retten til å endre priser på usolgte boliger.
 • Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:
  Dokumentavgift utgjør 2,5% av andel tomteverdi som per salgsoppgavedato er beregnet til kr 800.000,-. Dette gir en dokumentavgift på kr 10.000,- per bolig.
  Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-
  Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr 585,-
  Gebyr for pantattest kr 172,-
  Totale omkostninger: Kr 11.342,-.

  Kjøpesum pluss omkostninger (totalsum) utgjør kr 2.901.342,- per bolig.

  Det gjøres oppmerksom på at det er prosjekttomtens verdi på tinglysingstidspunktet som legges til grunn for avgiftsberegningen. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som eventuelt er ansvarlig for mellomværende. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter og gebyrer.
 • Det er foreløpig ikke lagt opp til innbetaling av felleskostnader. Hver bolig/seksjon sørger selv for egen drift og vedlikehold. Dette er likevel ikke til hinder for at sameiet kan vedta å innbetale felleskostnader til for eksempel drift og vedlikehold av veg (strøing og brøyting) samt avsetninger til vedlikehold.

  I henhold til vedlagte vedtekter skal eventuelle felleskostnader i utgangspunktet fordeles likt mellom seksjonene, så langt dette er hensiktsmessig og naturlig.
 • Kommunale avgifter faktureres direkte til hver enkelt seksjoneeier. Satser for Ringsaker kommune i 2019 utgjør (alle beløp er inkl. mva.):
  Renovasjon: Kr 3.173,75,- (80 L)
  Abonnementsgebyr vann: Kr 756,01,-
  Vann per m3 forbruk: Kr 25,90,-
  Abonnementsgebyr avløp: 798,-
  Kloakk per m3 forbruk: Kr 44,80,-

  Det foreligger ingen beregning av eiendomsskatt på dette tidspunktet. Eiendomsskatten vil utgjøre 4,9 promille av boligenes skattegrunnlag, hvor grunnlaget fastsettes ved enkel taksering. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om leilighetens er primær eller sekundærbolig.
 • Så snart eventuelle forbehold er bortfalt og garanti i henhold til bustadoppføringslovens § 12 er stilt, innbetaler kjøper 10% av kjøpesummen. Resterende del av kjøpesum pluss omkostninger betales innen overtagelse. Samtlige beløp innbetales til meglerforetakets klientkonto.

  10%-beløpet som innbetales fra kjøper til meglerforetakets klientkonto er avtalt å være forskudd/depositum og selger må stille garanti for beløpet etter
  bufl. § 47 (3) for å kunne nyttiggjøre seg dette. Forskuddet/depositumet må være fri egenkapital. Når selger har stilt lovpålagt sikkerhet for beløpet vil
  selger få instruksjonsrett over beløpet på meglerforetakets klientkonto. Opptjente renter tilfaller etter dette selger. Dersom garanti etter bufl. § 47 (3) ikke blir stilt er det innbetalte beløp underlagt kjøpers rådighet og kjøper opptjener renter av beløpet frem til det eventuelt stilles garanti etter bufl. § 4 (3) eller hjemmelen til leiligheten/seksjonen overføres kjøper, jf. bufl. § 46 (1).

  Kjøper har som tidligere nevnt anledning til å gjøre tilvalg. Det er selgers ansvar å sende til meglerforetaket (i god tid før overtakelse) en bekreftet liste som inneholder eventuelle tilvalg og sum for dette. Tilvalg må være innbetalt til overtakelse. Dersom selger eller eventuelle underleverandører selv
  fakturerer for tilvalg og betalingsfrist settes før overtakelse, plikter fakturautsteder å stille garanti for fakturabeløpet etter bufl. § 47.
 • Boligene vil bli seksjonert og organisert som et eierseksjonssameie. Boligene vil hver få en ideell sameiebrøk lik 1/2-del. Det er utarbeidet utkast til
  standard vedtekter (vedlagt i salgsoppgaven). Vedtektene fastsettes av selger ved seksjonering. Forretningsfører er ikke engasjert, men det fremtidige sameiet vil kunne engasjere en slik (vedtas av sameiermøtet).
 • Innenfor planområdet Slåttsveen B15, er det avsatt en rekke fellesområder som skal være felles for alle boligene innenfor planområdet. Områdene er samlet under gnr. 35, bnr. 81 og utgjør totalt ca. 6 daa. Områdene skal benyttes til bla. natur-/grøntområder, lekeplass, fotball-løkke og plassering av renovasjonsanlegg. Nærmere skissering av oppdeling av områdene fremgår av vedlagte område-/reguleringskart.

  Ovennevnte områder skal driftes og vedlikeholdes av boligene innenfor planområdet. På prosjekttomten er det tinglyst bestemmelse om pliktig medlemsskap i velforening. Det vil mest sansynlig vil bli stiftet en velforening i Slåttsvelia og hvor denne da får ansvaret for drift og vedlikehold av fellesområdene.
 • Sameiermøtet vil kunne fastsette vanlige ordensregler for sameiet. Det foreligger per dags dato ingen bestemmelser om dyrehold. Det gjøres likevel oppmerksom på at slike type boformer ikke er egnet til utstrakt dyrehold.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig/fritidsbolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal.
 • Selger forplikter seg til å holde bygningen(e) forsikret frem til overtakelse. Forsikringen gjelder også materialer som er tilført eiendommen, jf. bustadoppføringslova § 13 siste ledd. I brann- eller annet skadetilfelle, tilfaller erstatningssummen selger, som snarest mulig plikter å gjenopprette skaden.

  Fra og med overtakelse må kjøper tegne egen bygg- og innboforsikring.
 • Gnr. 724, bnr. 36 i Ringsaker kommune. Boligene får tildelt eget seksjonsnummer etter at seksjonering er gjennomført.
 • Boligene vil bli tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesum.
 • Kommunen har legalpant for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner.

  Følgende dokumenter/heftelser er per salgsoppgavedato tinglyst på prosjekttomten:
  Erklæring/avtale med dagboknummer 9602, den 05/08-1992. Gjelder bestemmelser om blant annet restriksjoner i forbindelse med Narud Vannverk og bestemmelse om vann/kloakkledning.
  Bestemmelse om plikt medlemsskap i velforening/huseierforening, tinglyst med dagboknr. 1441687, den 22.12.2017.

  Kjøper aksepterer at det på prosjekttomten (herunder seksjonene) kan tinglyses erklæringer (heftelser) som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, omkringliggende eiendommer eller nødvendig for å sikre rettigheter knyttet til prosjektets enheter, herunder erklæringer som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, nærområder, veiretter og/eller drift og vedlikehold av energi/nettverk m.m. Kjøper kan ikke kreve prisavslag/erstatning for slike tinglysinger.

  Kjøpers bank sitt pantedokument vil få tinglyst prioritet etter tinglyste heftelser som er registrert på prosjekttomten per i dag og/eller heftelser som vil bli tinglyst i forbindelse med utbygging av prosjektet.
 • Prosjekttomten er omfattet av reguleringsplan for Slattsveen B15, opprinnelig fra 2008. Reguleringsbestemmelsene ble sist revidert 29.10.2018. Området er regulert til boligbebyggelse. Området er også omfattet av kommuneplanens arealdel 2014-2025 for Ringsaker kommune. Også her er området avsatt/regulert til boligbebyggelse.

  Det gjøres oppmerksom på at dette er et boligområde under utvikling og hvor man også fremover må påregne bygg- og anleggsvirksomhet.
 • Odel er ikke relevant for prosjektet. Erverv av boligene er konsesjonsfritt.
 • Boligene selges iht. bustadoppføringslova. Selger skal overlevere boligene i ryddig og byggerengjort stand, og uten noen form for leieforhold.

  For boliger som er ferdigstilt, og hvor det ikke skal utføres videre arbeider på verken boligen/seksjonen eller fellesområder, kan disse selges etter avhendingslova. Garanti etter bustadoppføringslova §12 skal likevel stilles dersom avtale om salg/kjøp skjer innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhendingslova § 2-11. Kontakt megler ved spørsmål knyttet til hvilke lovverk som skal gjelde ved kjøp.

  Det er ikke mulig å tegne boligselger- og boligkjøperforsikring ved salg/kjøp etter bustadoppføringslova.
 • Selger tar følgende forbehold for gjennomføring av inngåtte kontrakter:
  Det tas forbehold om offentlig godkjenning av prosjektet slik dette søkes, herunder også at igangsettingstillatelse blir gitt for den enkelte bolig.
  Det tas forbehold om godkjent byggelånsfinansiering, herunder åpning av byggelån.
  Det tas forbehold om at det blir solgt minimum halvparten av prosjektets enheter før beslutning om realisering/bygging.

  Samtlige av selgers forbehold må være avklart/bortfalt innen 01.12.2020. En eventuell forlengelse av denne fristen skal i alle tilfelle avtales skriftlig med kjøper. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper skriftlig når grunnlaget for forbeholdene er bortfalt.
 • Selger tar forbehold om endringer i forhold til opplysninger gitt i salgsoppgaven og teknisk beskrivelse med hensyn til konstruksjon og materialvalg, fargevalg og arkitektoniske løsninger, herunder bl.a. mindre endringer av planløsninger.

  Det tas spesielt forbehold om endringer og justeringer som er hensiktsmessige og nødvendige for plassering av sjakter og kanaler, herunder innkassinger av kanaler/føringer som ikke er vist på tegningene. Eventuelle endringer skal ikke forringe kvaliteten på boligene.

  Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for boligene som måtte følge av eventuelle krav satt av kommune eller annen offentlig myndighet.

  Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger og inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i salgsoppgaven bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig måbelbestilling, både fordi endringer vil kunne forekomme og fordi målestokkavvik vil kunne forekomme ved trykking/kopiering.

  Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

  Det kan forekomme avvik mellom prosjektbeskrivelse og plantegninger. I slike tilfeller gjelder alltid prosjektbeskrivelsen foran plantegningene. Omfanget av leveransen er begrenset til denne.

  Trebaserte materialer påvirkes av fuktighet og uttørking. Det kan oppstå sprekker pga bevegelser i materialene og som følge av kalde og varme årstider, samt tørr og fuktig luft. Selger påtar seg ikke reklamasjonsansvar for dette etter overtakelsen. Kjøper må videre påregne synlige svinn-/tørresprekker i overgang mellom ulike materialer, konstruksjoner, sammenføyninger og hjørner etter at leilighetene er tatt i bruk.

  Utvendig bod (sportsbod) egner seg ikke til å lagre klær og lignende.

  Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere. Videre tas forbehold om å leie ut eventuelle usolgte enheter.
 • Videresalg av kontraktsposisjon aksepteres ikke av selger. Kjøpsobjektet vil bli overskjøtet til den/de kjøper(e) som fremgår av tegningsskjema/kjøpsbekreftelse og kjøpekontrakt.
 • Alle boliger som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m2. Det er selgers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for leiligheten, med en energiklassifisering på en skala fra A-G. Dersom selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse foreligge senest i forbindelse med overtakelse.
 • Det er avtalt en fastprovisjon på kr 40.000,- per solgte enhet i prosjektet. I tillegg kommer tilrettelegging på kr 6.250,- per solgte enhet. I tillegg kommer engangsvederlag for prosjektet i form av tilretteleggingsgebyr på kr 25.000,-, kr 5.000,- for innhenting av opplysninger og kr 1.250,- for utarbeidelse og tinglysing av sikringsobligasjon.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester.
  Ta gjerne kontakt med meglerforetaket for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Aktiv Eiendomsmegling tilbyr gratis verdivurdering for kjøpere i prosjektet. Ta kontakt så kommer vi på en befaring. Sett inn kontaktinformasjon til megler.
 • Rando Reiman
Kjetil Gustavsen

Megler

Kjetil Gustavsen

90 99 63 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev