aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Stokkbergneset Hyttefelt 36!

Ingdalen/Stokkbergneset - Trivelig hytte med sjønær beliggenhet. Vei, vann og avløp. Naust.

 • BRA 59 m²
 • 2 soverom
 • OMKOSTNINGER68 642
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER1 868 642
 • EIENDOMSTYPEHytte
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 001
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 59 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT944 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 1 800 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  52 500,- (Dokumentavgift)
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  --------------------------------------------------------
  68 642,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  1 868 642,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Velkommen til Stokkbergneset hyttefelt 36!

Velholdt og trivelig hytte med flott beliggenhet på Stokkbergneset i Ingdalen i tidligere Agdenes kommune. Hytta er oppført i 2001 og fremstår i all hovedsak som fra byggeår. Her kan man trekke seg tilbake fra den hektiske hverdagen og slappe av med moderne fasiliteter som innlagt vann, felles avløpsanlegg for hyttefeltet og helårsvei helt frem til hytta.

Stokkbergneset hyttefelt ligger omtrent 30 minutters kjøring fra Orkanger og i overkant av én times kjøring fra Trondheim.

Hytta inneholder:

Stue, kjøkken, gang, 2 soverom, bad/vaskerom og hems.

I tillegg står det på eiendommen frittstående uthus/bod samt at det med eiendommen følger plass til én båt i felles naust.

Er du på utkikk etter en lettvint og trivelig hytte med moderne fasiliteter har du nå en flott mulighet.

Velkommen på visning!
Fasade

Stokkbergneset Hyttefelt 36, Trøndelag

 • 1. etasje

  Stue: Tregulv, panel på vegger og i himling. Vedovn.

  Kjøkken: Tregulv, panel på vegger og i himling. Innredning.

  Gang: Tregulv pnael på vegger og i himling. Sikringsskap.

  Soverom: Tregulv, panel på vegger og i himling. Skap.

  Soverom: Tregulv, panel på vegger og i himling. Skap.

  Bad/vaskerom: Belegg på gulv, panel på vegger og i himling. Wc, dusjkabinett, innredning m/servant, opplegg vaskemaskin. Varmtvannsbereder. Gulvvarme.

  Hems: Tregulv, panel i himling. 2 plassbygde senger. Kott.

  Forhold som har fått TG3:

  Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold
  Kostnadsestimat : Under 10 000

  Forhold som har fått TG2:

  Utvendig > Taktekking
  Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt
  på taktekkingen.

  I tillegg foreligger det forhold som har fått TG2, men som ikke krever umiddelbare tiltak. Se vedlagt tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • I Stokkbergneset hyttefelt like ved Ingdalen i tidligere Agdenes kommune.
 • Avkjørsel til Stokkbergneset ligger omtrent 750 meter fra Ingdal sentrum i retning Lensvik. Kjør gjennom bom. Det er fjerde hytte på høyre side.

  Det vil bli skiltet på annonsert visningsdato.
 • Hytta er anlagt på ringmur, hovedkonstruksjon av bindingsverk, utvendig kledd med liggende kledning. 2-lgs vinduer og pappshingel som taktekking.
 • P-rom: 59 kvm
  BRA: 59 kvm

  Følgende rom inngår i primærareal:

  1. etasje: Gang, 2 soverom, bad, kjøkken, stue.

  I tillegg står det på eiendommen frittstående bod på 3 kvm. Denne er ikke tatt med i arealmålingen.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Oppvarmingen er basert på elektrisitet og vedfyring.
 • På egen gårdsplass
 • Privat brønn som er felles for hytteområdet.
  Privat septik som er felles for hytteområdet.
  Privat, vinterbrøytet vei.
 • Formuesverdi kr 187 422 per
 • Kr. 664 pr. år
  Dette inkluderer feiing. Det betales per 2022 kr 1.663,- i renovasjonsavgift til ReMidt.
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.
 • Det betales årlig kr 3.000,- i velavgift.

  Hytta selges som den står på visning, og vil ikke bli nærmere ryddet eller rengjort.

  2 båter som står i naust følger handelen.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • 2009/932396-3/200 Bestemmelse om veg
  04.12.2009 Rettighetshaver:Knr:5059 Gnr:782 Bnr:86
  Bestemmelse om parkering
  Bestemmelse om naustplass
  Bestemmelse om vann og kloakkledning

  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen er regulert som område for fritidsbebyggelse.
 • Gnr. 782 Bnr. 86 i Orkland kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fastpris kr 40 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingshonorar kr 14 900,-, markedsføringspakke kr 13 900,-, visninger kr 1 990,-, samt dekning for alle dokumenterte utlegg. Dersom handel ikke kommer i stand, er det avtalt at oppdragsgiver skal betale alle dokumenterte utlegg. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Odd Endre Olsvik
Trond Aune

Megler

Trond Aune

90 82 55 20

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev