aktiv-eiendomsmegling
Pen bolig med 4 soverom.

Lier/Ekebergåsen: Fin bolig m/bra uteomr. 2 bad. Carport. 2 parkeringspl. Nyboligfelt m/barnefamilier. Garanti mai 23.

 • 6 690 000
 • BRA 140 m²
 • 4 soverom
 • PRISANTYDNING6 690 000
 • OMKOSTNINGER179 392
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER6 869 392
 • EIENDOMSTYPERekkehus
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 018
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 131 m²
 • FELLESKOST./MND1 200
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 6 690 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  167 250,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 6 690 000,-))
  --------------------------------------------------------
  179 392,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  6 869 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Entré, trapperom, toalett, to bad, kjøkken, stue, stue/kontor bod og fire soverom.
Romslig soverom 4 i hovedetasje.

Øvre Ekeberglia 16, Viken

 • Boligen var ny i 2018 og holder følgelig en høy standard.

  HOVEDETASJE.

  Entré:
  Fin entré med stor skyvedørsgarderobe og flislagt gulv.

  Soverom 4:
  Et stort soverom i hovedetasjen, med plass til dobbeltseng.

  Innvendig bod/teknisk rom:
  Bod og teknisk rom. Med strømskap, ny varmtvannsbereder i 2019, målere og sentralstøvsuger. Godt med lagringsplass, og gulvet er flislagt og har eget sluk.

  Bad:
  Lyst bad med store fliser. Gulvvarme, dusjhjørne med tak - og hånddusj og innfellbare dører. Vegghengt toalett og opplegg for tørke- og vaskemaskin. Overskap med speilfronter og heldekkende servant med store underskuffer.

  Kjøkken:
  Moderne kjøkken fra Sigdal med lyse fronter. Godt med benke- og skapplass, stikk og ventilator over kjøkkenbenk. Integrert komfyr, microbølgeovn og oppvaskmaskin. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Stue:
  Pen romslig stue, med god plass til sittegruppe og spisestuebord. Peis for ekstra varme og kos, og med utgang til sydvendt terrasse og hage. Store fine vinduer for lys og utsikt, med lameller påmontert.

  Terrasse/ Hage:
  Sydvent terrasse og hage. Utebod på ca. 5 kvm.

  2. ETASJE.

  Stue/ Kontor:
  Ekstrastue med plass til sittegruppe, ekstra plass som kan brukes som for eksempel kontor eller lekerom.

  Hovedsoverom:
  Stort soverom med skyvedørsgarderobe.

  Soverom 2 og 3:
  Romslige soverom med plass til både seng og pult.

  Bad:
  Store hvite fliser på vegg, grå på gulv med varme i gulvet. Heldekkende servant med store skuffer og overskap med speilfronter. Dusjhjørne med innfellbare dører og vegghengt toalett.

  Bad/Toalett:
  Lyst bad med store fliser og gulvvarme. Heldekkende servant, underskuffer og overskap med speilfronter. Vegghengt toalett.

  Innvendig bod:
  Med adkomst fra stue/kontor er det innvendig bod med skyvedørsgarderobe.

  Gulv:
  3-stavs eikeparkett, Live, fra Boen, i matt lakk, hvit.
  33x33 cm. fliser på bad, FK Pro Shadow, Antrasitt/Black.

  Vegg:
  Sparklet og malte gipsplater i bomullshvit, NCS S 0502-Y. 30x60 cm. fliser på bad, FK Pro uni, hvit matt eller glossi. Kjøkkenflis Self Natura Bianco Blank.

  Innredning kjøkken:
  Sigdal.

  Innredning bad:
  Rowan.

  Eksternt og annet:
  Boligen er visningsvasket og vaskes lettere over til overtakelse. Det er støv og merker etter oppheng av bilder mm. i boligen. Frittstående hvitevarer kan medfølge etter nærmere avtale. Integrerte hvitevarer og skyvedørsgarderober medfølger.

  Utførende/leverandører/tjenesteytere:
  2019: Etter overtakelse.
  - Åsmund Pettersen & Sønn AS. Asfaltering av gårdsplass,
  rekkehus B3.
  - Systemair AS. Filtersett.
  - Verisure AS.
  2018 og før: I byggeperioden.
  - Utbygger/entreprenør/byggeleder: Norhus Norge AS/
  BoKvalitet AS/Solid Drift.
  - Studio Sigdal kjøkken Drammen/Borgan Kjøkken og
  bad AS.
  - Rowan.
  - Bosch.
  - Krøderen Elektro AS.
  - Bærum rørleggerbedrift AS.
  - Byggtorget - Ringbygg AS.
  - Flisekompaniet Billingstad.
  - Hagen/Stryntrappa.
  - Peisselskabet.
  - Villavent.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven.
  Nedenfor følger informasjon om tilstandsgradene. Se nærmere beskrivelse i tilstandsrapporten.
  TG0: 2 stk.
  TG1: Øvrige.
  TG2: Ingen.
  TG3: Ingen.
  TG Ikke undersøkt:
  Flatt tak. Taket er en gjenbygget konstruksjon, det er ikke mulig å kontrollere taket. Det er carport under terrasse og takoverbygg foran inngang.
 • Boligen ligger på Ekebergåsen på et nyere boligfelt hvor det er fokus på et godt bomiljø med lekeplasser, felles uterom og fint utformede boliger mm. Det er kort vei til barnehage, skole, Heiahallen, fotball- og skøytebane, samt grøntområder/marka.

  Dagligvarehandelen kan en gjøre unna på Kiwi Lierskogen som ligger en gangtur unna. Det er en stor og moderne matbutikk med en bensinstasjon ved siden av. I en hektisk hverdag kan det også være fint å benytte seg av La Trattoria som serverer italiensk mat. Liertoppen kjøpesenter ligger ca. seks minutter unna med bil. Senteret har ca. 85 forskjellige butikker og gratis parkering, samt lademulighet Tesla og andre elbiler. Her er bla. apotek, kles- og interiørbutikker, vinmonopol, McDonald's, NetOnNet, samt at Montér og Bauhaus som ligger like ved. Et annet alternativ er Asker og Trekanten kjøpesenter som ligger ca. tolv minutter unna med bil. Trekanten senter har ca. 70 varierte butikker å velge mellom, og i tillegg er det flere butikker i gågatene. Her er et bredt utvalg av restauranter og kafeer med mulighet for mange smakfulle og spennende matopplevelser.

  Ekebergåsen byr på grønne l(i)unger med mulighet for flotte opplevelser i en frodig natur. Mange liker å ta turen til Kjekstadmarka og Vestmarka med turløyper, turstier og bade- og fiskevann. Gjellbekk-parkering er et flott utgangspunkt for flere tur- og skiløyper i området. Det er også flere innendørsaktiviteter som beboerne liker godt, slik som trening og gruppetimer på Actic Norge Liertoppen og Sats Asker. Gruppetimene på Actic Norge inkluderer seniortrening, ungdomstrening, Bootcamp, sykkel og mye mer, og i tillegg så har de en rå sone for funksjonell trening. Andre fritidsaktiviteter er fotball, håndball, korps, dans, allidrett, innebandy, teater, turn, ridning, badminton, golf, fotballgolf.

  Flytte til Lierskogen?
  Lierskogen er et sted i Lier kommune i Viken. Noen anser Lier som "jordbærbygda", mens andre tenker på epler og grønnsaker. Det er svært gode turmuligheter både sommer og vinter, og Lier har derfor fått navnet "Den grønne lungen mellom Oslo og Drammen". Lier råder over ca. 1/3 av Finnemarka som er et svært kjent skogsområde med gode tur-, fiske- og bademuligheter. Lier byr på utallige muligheter for lange sykkelturer, f.eks. på lokale veier og skogsbilveier innover i Finnemarka. Eiksetra ligger ved Garsjø og er et flott utgangspunkt for turer innover i Finnemarka. Her er det skileikanlegg og lysløype med flotte løyper om vinteren, og hytta er et godt utgangspunkt for milevis med preparerte skiløyper og blåmerka stier. Hytta er enkelt tilgjengelig via helårs bilvei fra Egge. Ved Garsjø er det også villmarkscamp med lavvo, gapahuk og bålplass. Svangstrand på Sylling er også et yndet badested i området. Stranden ligger i kort gangavstand fra Sylling sentrum og har bla. flytende stupetårn og sandvolleyballbane. Plassen har utsikt mot øyene i Holsfjorden. Damtjern på Lierskogen er også nærliggende, og er perfekt for avkjøling på en varm sommerdag. På sommeren er det også flott å dra til Lierkroa som er kjent for sine enorme softis. Det er gode shoppingmuligheter i nærområdet. I 1987 ble Liertoppen kjøpesenter åpnet med to separate bygninger og en stor parkeringsplass. Noe senere ble de to bygningene koblet sammen med en bro, og dannet dermed Norges lengste innendørs kjøpesenter. Øst for Liertoppen ligger byggevarehuset Bauhaus. På Lierstranda er det også flere andre byggevarekjeder, slik som Maxbo og Byggmaker.

  Annethvert år arrangeres Lierdagene i regi av kommunen. Dette er en feiring av Lierbygdas folkelige og varierte kultur- og samfunnsliv, hvor mange forskjellige forretninger deltar med markedsboder, underholdning og diverse aktiviteter. Ellers arrangeres Eplefestivalen hvert år med Stiftelsen Lier Bygdetun som arrangør i tett samarbeid med Lier kommune, kultur og fritid, og med bistand fra fruktdyrkere og andre frivillige. Festivalen er en hyllest til markens grøde og alt som spirer og gror i Lier. Videre finnes det mange idrettslag og foreninger i Lier som driver med en rekke forskjellige aktiviteter. Håndballklubben Reistad IL holder til i Reistad Arena på Stoppen. Lier IL tilbyr allidrett, fotball, håndball, langrenn, skiskyting og e-sport.

  Mange som bor på Lierskogen pendler til Oslo, Drammen og Kongsberg. Fra Lierskogen sentrum går det flere busser inn til byene, som igjen har svært god togforbindelse med Vestfoldbyene, Oslo og Gardermoen. Lier har også en egen togstasjon, og herifra med tog tar det ca. 7 min til Drammen, 7 min til Asker, 19 min til Lysaker, 30 min til Oslo S, 66 min til Oslo Lufthavn og 84 min til Torp Lufthavn. Fra Lier er det også enkel adkomst til E18 som gjør det raskt og enkelt å komme seg til diverse byer. Beliggenheten med kort vei til to byer med mange arbeidsplasser, gode shoppingmuligheter i området, barnevennlighet, samt kort avstand til grøntområder, natur og marka gjør Lierskogen til en vinner.
 • Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger, rekkehus og leiligheter.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Utvendige beslag av lakkert stål.Yttervegger over grunnmur av bindingsverk. Utvendig stående kledning.Flatt tak. Det er carport under terrasse og takoverbygg foran inngang.Vinduer og terassedører med energiglass.Glass i vinduer er fra byggeår.Malt hovedytterdør. Terrassedører med isolerglass. Terrasseplatting oppført i trekonstruksjon med adkomst fra stue.Terrasse oppført i trekonstruksjon med adkomst fra soverom 2. Etg. Rekkverk med
  liggende rekkverksbord.
 • 1.et: 69 Bra, hvorav 65 -P-rom.
  2.et: 71 Bra, hvorav 66 P-rom.

  Følgende rom inngår i primærareal: Entré, soverom 1-4, kjøkken/stue, trapperom, bad 1-2, stue/kontor og toalett.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Det er gulvvarme på bad og vedovn i stue. Elektriske panelovner har ikke selger montert opp, men de følger med boligen. Det er en 200 liter Høiax varmtvannsbereder i bod i 1. etg.
 • Tomten er opparbeidet med gressplen på baksiden av boligen, asfaltert innkjørsel og gårsdsplass med carport foran boligen. Fellesarealer med lekeplass i umiddelbar nærhet.
 • Det er parkering i carport med elbil-lader ved inngangsparti, samt to biloppstillingsplasser. Utover dette er det gateparkering etter områdets bestemmelser.
 • Offentlig vei, private internveier. Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 323 065 per
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 4 763 035 per
 • Kr. 14 266 pr. år
  Fakturert vann og avløp i 2021. Prognose for 2022 var kr. 2 348,- pr. 21.04.2022. Avvik fra prognosen vil forekomme. Sml. med fakturert for 2021. Kommunale avgifter - Renovasjon for 2020: Kr. 3 500,- ifølge eier.
  Fakturerte beløp i 2021:
  Avløp: 9193,16 kr
  Vann: 5072,36 kr
 • Felleskostnader på 1200,- per måned.
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen/rekkehus med 5 boenheter, datert 07.09.2021.
 • Fra vedteker: Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leieut sin egen seksjon. Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle overdragelser og leieforhold.

  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Alt1: Selger har foretatt radonmåling og målinger viser en verdi på .... Bg/m3. Alt2: Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av kjøpers kreditorers evt. pant. Etter eierseksjonsloven § 31 har sameiet legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. 31. Pantet er begrenset oppad til 2G. G = folketrygdens grunnbeløp som per. 01.05.2021 var kr. 106 399,-. Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Det er tinglyst seksjonering på eiendommen som antas å ha betydning for kjøpers bruk/følger ved overskjøting til ny hjemmelshaver. Kontakt eiendomsmegler for grunnbok og innhentede heftelser.

  16.05.2018 - Dokumentnr: 771911 - Seksjonering. Opprettet seksjoner: Snr: 8. Formål: Bolig. Tilleggsdel: Bygning. Sameiebrøk: 1/16. Badet i 2. etg. er endret til toalett og bad, slik at boligen innvendig avviker fra seksjoneringstegningen.
 • Eiendommen BK-4 er regulert til boligbebyggelse, konsentrert småhusbebyggelse, med utnyttelsesgrad på 60%, etter plan 504-908-21Ekeberg, ikraft 17.06.2014.
  Saksnummer 2017/4437.
  Sameiet består av BK3-5. På eiendommen til sameiet er det regulert til uteoppholdsareal.
  - Kommundeplanen 2019-2028 for Lier kommune.
  - Eiendommen berøres ikke av bebyggelsesplan.
  - Bygget er ikke i Sefrak-registeret.
  I tilknytning nybyggfelt vil det kunne være eller bli byggesaker området. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser, kart og tegninger kan fås ved henvendelse til eiendomsmegler.
 • Gnr. 154 Bnr. 31 Snr. 8 i Lier kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragstaker i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragstaker en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,85% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 15 000 -, oppgjørshonorar kr. 4 375 ,- , visninger kr. 2 500, - og markedspakke kr. 13 000,-

  Dersom handel ikke kommer i stand: Oppdragsgiver betaler kun om det blir salg. Boligselgerforsikring, bygningsrapport, takst og annonsering utover avtalt markedspakke inngår ikke i garantien, men kan bestilles direkte fra leverandør.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Ghazi Ghulam Sarwar
  Nafisa Sarwar
Aleksander Myrvold

Megler

Aleksander Myrvold

99 00 75 42

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev