aktiv-eiendomsmegling

Enebolig med alt på en flate i etablet boligfelt. Pent opparbeidet tomt og dobbel garasje.

 • 3 750 000
 • BRA 99 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING3 750 000
 • OMKOSTNINGER109 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 859 892
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 990
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 94 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT720 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 3 750 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  93 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 750 000,-))
  --------------------------------------------------------
  109 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 859 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Enebolig med alt på en flate på Røyslimoen ca. 5 km sørøst for Lillehammer sentrum. Røyslimoen er et rolig og etablert boligfelt som passer både barnefamilier og de godt etablerte. Eiendommen har en lettstelt hage med pen beplantning. Dobbel garasje og steinlagte gangveier. Det er kort veg til barnehager, skoler, butikk og post. Eiendommen inneholder bl.a. vaskerom, 3 soverom, gang, bad og stue/kjøkken. Boligen fremstår som meget velholdt. Velkommen til visning.

Merk deg dette:

Alt på en flate
Praktisk planløsning
Dobbel garasje
Barnevennlig beliggenhet
Robotklipper
Skjermet uteplass
Utvendig bod og redskapsbod

Velkommen til visning!

Marmorvegen 5, Innlandet

 • Velkommen
  Velkommen til Marmorvegen 5. Innkjøringen er gruset og bilen kan parkeres i garasjen. Steinlagt gangsti til inngangspartiet. Inne i boligen blir du møtt av en stor entre med plass til å henge opp ytterjakka og skohylle. Praktisk adkomst til vaskerommet rett innenfor inngangsdøren.

  Stue
  Stuen er av god størrelse og det er godt med lysinnslipp fra vinduene. Rommet blir det naturlige oppholdsrommet med god plass for familien. Spiseplassen er praktisk plassert ved kjøkkenet. Ved den ene veggen mot sofagruppen er det en peisovn til kalde dager. Utgang til skjermet terrasse med plass til utemøbler.

  Kjøkken
  Kjøkkeninnredning med laminerte skrog og glatte fronter. Over-, og underskap, skuffeseksjon og laminerte benkeplater og flislagt benkerygg. Dobbel oppvaskkum og plass til frittstående hvitevarer. Integrert oppvaskmaskin. Praktisk åpen løsning mot spisestue.

  Bad/toalettrom
  Badet har fliser på veggene og flislagt gulv med varmekabler. Heldekkende servant med to skuffer, et høyskap og speilskap.
  Baderommet er utstyrt med dusjhjørne og gulvmontert wc. Ved ytterste gangen er det vaskerom med utslagsvask og med plass og opplegg for vaskemaskin.

  Soverom
  Det er tre soverom i boligen hvor det største har plass til dobbeltseng og har skyvedørsgarderobe. De to andre rommene er noe mindre og er fint til gjesterom og barnerom. Enkle garderobeskap på begge de minste rommene.

  For øvrig beskrivelse av standard, se bildebeskrivelser.
 • Marmorvegen 5 ligger ca. 5 km utenfor Lillehammer sentrum i retning Mesnalia.
  Til Steinrøysa barnehage er det 400 meter. Borgersen familiebarnehage ligger ca. 700 meter fra boligen. Røyslimoen barnehage ligger 700 meter unna boligen. Engesvea skole ligger ca. 3,9 km unna boligen. Til Åretta ungdomsskole er det 4 km. HTG-U Lillehammer ligger ca.6,5 km unna boligen. Til Lillehammer vgs.avd Sør er det kun 4,3 km. Rema 1000 Røyslimoen ligger ca. 6 minutters gåtur unna boligen med post i butikk.
 • Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Petter Jevnesveen i Takst Gruppen.

  Gulv støpt på grunn. Grunnmur i betong. Yttervegg i trekonstruksjon. Stående og liggende utvendig trekledning. Mønet skråtak i trekonstruksjon. Undertaksbord. Taktekking med asfaltshingel. Takrenner og utvendige beslag i metall. Vindski i tre. Trevinduer med 2 -lags isolerglass. Ytterdører i tre med 2-lags isolerglass. Pipe.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2
  (avvik som kan krevet tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Utvendig. Veggkonstruksjon. Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur.
  Utvendig takkonstruksjon loft. Undertaket er misfarget.
  Utvendige vinduer. Det er påvist tegn på innvendig kondensering av enkelte glass.
  innvendig radon. Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
  Innvendig pipe og ildsted. Det er påvist sotvann fra feieluke.
  Innvendig dører. Det er påvist andre avvik som tilsier det bør foretas tiltak på enkelte dører.
  Vannledninger. Det er irr på rør. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger.
  Avløpsrør. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger.
  Varmtvannstank. Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år.
  Drenering. Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.
  Tomteforhold. Utvendige vann - og avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige vannledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige avløpsledninger.

  Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.
  Bad. Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.

  Modernisering:
  -2020 Ny taktekking.

  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • 1.etasje: Bra/P-rom - 99m²/94m²

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entré, vaskerom, 3 soverom, gang, bad og stue/kjøkken.

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Elektrisitet:

  Varmepumpe
  Panelovner
  Gulvvarme i enkelte rom

  Vedfyring:

  Vedovn i stue
 • Eiertomt på ca. 720 m². Tomten er opparbeidet med plen og beplantning. Gruset og steinlagt gårdsplass.

  Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.
 • I garasje eller på biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.
 • Eiendommen har adkomst fra privat vei og er tilknyttet offentlig vann, via privat vannledning. Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp, via privat avløpsledning.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 945.064,- per 31.12.2020
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 3.402.229,- per 31.12.2020
 • Kommunale avgifter utgjør totalt ca. kr 17.904,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, renovasjon, feie- og tilsynsgebyr samt vann- og avløpsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

  Abonnementsgebyr vann og avløp: Kr 2.513,-.
  Forbruk vann: Kr 29,68,- per kubikk.
  Forbruk kloakk: Kr 27,87,- per kubikk.
  Renovasjon: Kr 2.768,-.
  Feiegebyr: Kr 410,-
  Eiendomsskatt: kr 5.335,-.

  Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunke(er). Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Utover det som er nevnt under punktet "Offentlige/kommunale avgifter" påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.
 • Det ble utstedt ferdigattest for garasje i 2005.
  Det ble utstedt ferdigattest for enebolig i 1990.

  Det er ikke mottatt byggetegninger. Man har derfor ikke kunnet kontrollere hvor vidt dagens bygninger og planløsning (herunder formål/bruk) er godkjent eller er i samsvar med eventuelle godkjente tegninger og tiltak. Dette betyr videre at det kan være rom som er inntatt som primærrom/-areal i tilstandsrapport, men som ikke er godkjent for varig opphold.

  Ovennevnte medfører at man ikke vet hvor vidt eiendommen har lovlighetsmangler eller ikke. Konsekvenser av lovlighetsmangler er at kommunen for eksempel kan gi pålegg om tilbakeføring. Kommunen kan også innkreve tvangsmulkt frem til manglene er brakt i orden. Kjøper overtar ansvar og risiko for nevnte forhold.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen står i matrikkelen registrert med bruksenhet(er).
 • Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Feiing ble utført siste gang i 2012. Tilsyn ble sist gang utført i 2019. Ved tilsyn, ble det anmerket mangler ved:
  1. Anbefaler seriekoplet røykvarslere i hele boligen.
  2. Mangler 10 års kontroll på håndslokker. Anbefaler nytt slokkeapparat.
  3. Vedovn i stue. Røykrør i fra ildsted er montert lavt på skorstein. Røykrør bør ligger minst 20 ca. høyere enn øvre kant på sotluke. Eier/leier må være påpasselig på å tømme sotluke jevnlig for å unngå blokkering i røykrør.
  Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn.

  Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2012, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2032.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  Følgende er tinglyst på eiendommen:
  Dagboknr. 7087-2/17, tinglyst den 13.09.1990. Gjelder forkjøpsrett ved salg av ubebygd tomt.
  Dagboknr. 7087-3/17, tinglyst den 13.09.1990. Gjelder erklæring avtale. Pliktig medlemskap i velforeningen.
  Dagboknr. 7087,-4/17 tinglyst den 13.09.1990. Gjelder bygge frist innen 2 år fra 31.08.1990.
  Dagboknr. 7087- 5/17, tinglyst den 13.09.1990. Gjelder bestemmelser om vann/kloakkledning.

  Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.
 • Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Røyslimoen fra 1985. Reguleringsformål for eiendommen er boliger, offentlige bygninger og friområder m.m.
 • Gnr. 85 Bnr. 147 i Lillehammer kommune
 • Kjøpesum pluss omkostninger innbetales til overtagelse.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning.
  Eiendommen er en del av et dødsbo og selges via arvinger (eventuelt fullmektig). Egenerklæringsskjema er også utfylt/besvart av arvingene (eventuelt fullmektig). Utfyller har ikke bebodd eiendommen og har således ikke spesifikk kunnskap om denne. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Interessenter oppfordres til å foreta nøye undersøkelser av eiendommen, helst med bistand av bygningskyndig, før bud gis.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragstaker i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragstaker en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst..

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand og det som er beskrevet i tilstandsrapporten. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.
  En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9 første ledd 2. pkt. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på 1,20 % av salgssummen ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 16.400,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 8.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Fred Odin Moe
  Haldis Irene Owren
  Odly Rønning
  Sebastian Solberg
Fredrik Lien

Megler

Fredrik Lien

47 25 48 89

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev