aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til en stilfull 3 roms leilighet i Nevelfaret 66!

Lillehammer Nevelfaret 66

3-roms oppgradert leilighet med nytt kjøkken og fin planløsning - Perfekt leilighet for den aktive familie

 • 1 090 000
 • BRA 49 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING1 090 000
 • OMKOSTNINGER43 392
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER1 133 392
 • EIENDOMSTYPEFritidseiendom
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 006
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 39 m²
 • FELLESKOST./MND3 425
 • TOMT11 660 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGD
 • 1 090 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  27 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 090 000,-))
  --------------------------------------------------------
  43 392,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  1 133 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
1. etasje: Entré, bad, stue/kjøkken og 2 soverom.
Annet: Kjellerbod.

Nevelfaret 66, Innlandet

 • Entré
  Leiligheten har adkomst fra et felles, overbygd inngangsparti. En ytterdør med vindu viser vei inn til en entré som er pent innredet. Rommet har parkett på gulvet, beige vegger og en fondvegg med grå, steinmønstret tapet. Det er knaggrekke på to vegger og nisje med plass til kommode. Om kjøper er interessert i å kjøpe møbler/senger osv, er selger åpen for å kunne diskutere dette.

  Stue og kjøkken
  I stuen slippes dagslyset inn gjennom store vinduer og det er tofløyet balkongdør mot sørvest. Stuen har parkett på gulvet og lysegrå vegger med listefrie overganger til tak. Utover et kjøkken i åpen løsning, er det plass til både sofamøbler og et spisebord.

  Kjøkkenet er nytt, kledelig og takoppbygd, med god oppbevaringsplass i benk- og overskap.
  Innredningen har sorte, glatte fronter, fliser med marmorpreg på veggene, samt heltre benkeplate med benkebelysning og underlimt vaskekum. Hvitevarer er integrert som stekeovn, koketopp, kjøleskap og ventilator. I tillegg er komfyrvakt montert.

  Bad/wc/vaskerom
  Badet har velholdte, lyse fliser på overflater, varme i gulv og dagslys fra et lite vindu. Rommet har speil, grønt skap med servant på, samt hylle og belysning. Det er flere knagger til håndklær, gulvfestet toalett og et badekar med dusjgarnityr.

  Soverom og garderobe
  Leiligheten har to innbydende soverom, det ene med inngang fra entreen og det andre med adkomst fra stuen. Soverommene har samme pene grønnfargen på veggene, og i ett av rommene er også taket blitt malt. Det er garderobeskap på det ene soverommet og lagringsplass i en disponibel kjellerbod.

  Uteområde
  Leiligheten har en fin balkong med utgang fra stuen. Balkongen vender mot fellesområdet i sørvest, og har overbygg som gjør den anvendelig også på dager med lett regn i luften.
  Fellestomten har sittebenker og er opparbeidet med gress, beplantning og asfalterte internveier.

  Eiendommen grenser til herlige friområder, slik at man kan spankulere rett ut i flott turterreng. Her finnes også milevis med skispor og sykkelløyper, noe som gir gode muligheter for å holde seg i form.

  Kort fortalt
  - Fin 3-roms leilighet i flott område.
  - Tur- og skiløyper utenfor døren.
  - Sørvestvendt, overbygd balkong.
  - Praktisk planløsning.
  - Moderne farge på overflatene.
  - Entré med knaggrekker.
  - Nytt kjøkken med hvitevarer.
  - Plass til spisebord i stue.
  - Bad med fliser og badekar.
  - To soverom, ett med klesskap.
  - Selges møblert.
  - Disponibel bod i felles kjeller.
  - Basseng i fellesområdet
  - Felles vaskeri i fellesområdet

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Leiligheten ligger i et populært og naturskjønt område ved Landetjernet, på Nordseter/Sjusjøen i Ringsaker kommune. Sjusjøen er et eldorado for frilufts- og skientusiaster, og et snøsikkert sted vinterstid. Området ble i 2012 kåret til Norges beste langrennssted - slett ikke uten grunn. Her finner du nemlig rundt 300 km med preparerte skiløyper, i variert terreng. Alle løypene har dobbeltspor og holder en meget god standard.

  Ønsker du alpine utfordringer er du kommet til riktig sted. Sjusjøen Skisenter ligger ca. 18 min fra leiligheten og kan tilby skiglede for store og små. Her finnes 3 heiser, 7 nedfarter, 6 seters ekspress-stolheis, gratis barnebakke og parkområde for snowboard- og twintipkjørere. I tillegg tar det kun 39 min å kjøre til fantastiske Hafjell hvor man kan boltre seg i utfordrende løyper.

  Innsjøen Sjusjøen ligger ca. 810 meter over havet og har flere tilløpselver med mulighet for kanopadling. Sjøen byr på flere fine fiskeplasser hvor man kan fange abbor og sik. Ikke minst er det mulig å ta store gjedder, noe som kan vekke entusiasmen både hos store og små. Ellers er det rike muligheter for vannsportaktiviteter og sykkelturer i området.

  Turområdene innover i fjellheimen er fantastiske med mulighet for flotte toppturer som belønnes med spektakulær utsikt. I området finnes også et eget sommerland, og det er kort vei til Tyrili hvor Norges mest moderne klatresenter holder hus. For golfentusiaster anbefales en tur til Hafjell Golf ved foten av Gudbrandsdalen, eller Mjøsen Golf i Moelv. For barna kan det friste med et besøk til eventyrlige Hunderfossen eller Lilleputthammer som byr på en rekke spennende familieaktiviteter.

  Servicetilbud
  Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi Sjusjøen. Sjusjøen har også sportsforretning og et svært så hyggelig spisested. Ønsker du ytterligere servicetilbud tar det ca. 20 min å kjøre til Lillehammer med alt av bymessige fasiliteter og servicetilbud. I Lillehammer finner du også Strandtorget kjøpesenter med 65 butikker, flere spisesteder og McDonalds.

  Hypermarked på Rudshøgda er også et svært populært handlested i kommunen. Ved å benytte bil tar det ca. 20 min til Lillehammer, 42 min til Hafjell Alpinsenter, 49 min til Rudshøgda, 66 min Hamar og 2,5 timer min til Oslo.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Konstruksjon:
  Trevinduer med 2-lags isolerglass. Alder på isolerglass er i hovedsak fra byggeår. Ytterdør i treverk med 2-lags isolerglass. Balkongdør i tre med 2 lags isolerglass.Terrasse mot sør/ vest, med adkomst fra stue. Konstruksjoner, overflater, rekkverk og håndlist i treverk. Rekkverkhøyde på ca. 90 cm.

  For fullstendig og utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport datert 06.09.2022 av Takstcon AS, Marcus Fremstad. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning, samt eventuelt å gjøre egne undersøkelser før eventuell budgivning. Nedenfor følger et utdrag av tilstandsrapporten og selgers egenerklæring.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak:

  Utvendig > Vinduer
  Trevinduer med 2-lags isolerglass. Alder på isolerglass er i hovedsak fra byggeår. Omramming rundt vinduet er montert uten glippe mot vannbrett. Det
  er ikke montert vannbrettbeslag.
  Vurdering av avvik: Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Omramming rundt vinduet er montert uten glippe mot vannbrett. Her anbefales det en glippe på min. 6 mm for å forhindre at trevirket sprekker. Det er ikke montert vannbrettbeslag.
  Tiltak: Det bør gjøres tiltak for å lukke avviket.

  Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
  Terrasse mot sør/ vest, med adkomst fra stue. Konstruksjoner, overflater, rekkverk og håndlist i treverk. Rekkverkhøyde på ca. 90 cm.
  Vurdering av avvik: Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler. Rekkverk og terrassegulv har noe værslitt/ oppsprukket trevirke.
  Tiltak: Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Overflatebehandle trevirke.

  Innvendig > Innvendige dører
  Lette/glatte innerdører.
  Vurdering av avvik: Det er påvist avvik som tilsier det bør foretas tiltak på enkelte dører. Den ene soveromsdøren tar i karm ved åpning/ lukking.
  Tiltak: Enkelte dører må justeres.

  Våtrom > Overflater Gulv > Bad
  Fliser på gulv. Elektriske varmekabler.
  Vurdering av avvik: Det er påvist sprekker i fliser. Det er ikke mulig å måle fall på hele våtrommet pga. innredning. Gulvet er tilnærmet flatt, med lokalt fall rundt sluk.
  Tiltak: Fliser må skiftes. Våtrommet fungerer med dette avviket.

  Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad
  Smøremembran med ukjent utførelse. Plastsluk.
  Vurdering av avvik: Vurdering basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for membran/tettesjikt er oppbrukt. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.
  Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er
  vanskelig å si noe om. Ved renovering, påse at alle forhold med tettesjiktet, våtsone, sluk, røranlegg mv. dokumenteres.

  Våtrom > Ventilasjon > Bad
  Mekanisk avtrekk.
  Vurdering av avvik: Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.
  Tiltak: Det bør etableres tilfredsstillende tilluft til våtrom f.eks. luftespalte ved dør e.l.

  KONSTRUKSJONER SOM IKKE ER UNDERSØKT
  Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga. tilliggende konstruksjoner.

  Info fra egenerklæring:
  - Det er sprekk i fliser på våtrom.
  - kan leie p-plass via sameiet.
  - Kjenner du til om det er /har vært skjeggkre i sameiet (fellesareal eller i andre boliger)? Ja, satt ut feller i felles areal.
  - Det vuderes å gjøre tiltak for å få ned strømutgifter, f.eks. stenge baseng for en periode.
 • 39 kvm bra.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entre, bad, 2 soverom og stue/kjøkken.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Leiligheten er oppvarmet med gulvvarme på bad og panelovner. Ventilasjonen er basert på naturlig og mekanisk avtrekk. Sikringsskapet har automatsikringer og er plassert i entré. Felles varmtvannstank finnes i kjeller.
 • Det er parkering etter områdets gjeldende bestemmelser. Mulighet for lading av el-bil.
 • Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikk- og fellesledninger.
  Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger.
 • Forretningsfører: Fram Forvaltning
 • Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • If. Skadeforsikring
  Polisenummer: SP1295048
 • Formuesverdi kr per

  Opplysninger om formuesverdi er basert på skatteetatens boligkalkulator og det tas forbehold om at den beregnede formuesverdien kan avvike fra eiendommens fastsatte formuesverdi.
 • 3 425 pr. mnd. Forr. førsel, revisjon, TV/data, , bygn.forsikring, drift- og vedlikeholdskostnader bygning og basseng. Sameiet har felles strøm og det betales pt. a konto for denne seksjonen pr mnd kr. 2.871,-.
  Ekstraordinært årsmøte 15.10.2022 vedtok sameiet å stenge svømmebassenget for en lengre periode f.o.m. 17 oktober av hensyn til de ekstraordinære strømkostnadene. Dette vil på lang sikt muligens føre til at kostnadene til strøm vil reduseres.
 • Andel fellesgjeld kr ,- pr. .
  Andel fellesformue kr 2 608,- pr. .
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kr. 7 817 pr. år
  Kommunale avgifter inkluderer Eiendomsskatt fritidsbolig, renovasjon, vann og avløp.
 • Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet strøm, forsikringer m.m.
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen, datert 20.12.2006.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • 1934/900283-2/17 Bestemmelse om gjerde
  25.09.1934
  Overført fra: 3405-65/17
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1936/1044-1/17 Erklæring/avtale
  18.06.1936
  Forpliktelser om minimumsattonement av elektrisk strøm
  Overført fra: 3405-65/17
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1963/3238-1/17 Erklæring/avtale
  07.09.1963
  Forpliktelser vedr. overtakelse av Nordseterleirens vannverk
  Overført fra: 3405-65/17
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2002/11029-1/17 Best. om adkomstrett
  17.12.2002
  rettighetshaver:Knr:3405 Gnr:65 Bnr:322
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: 3405-65/17
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2008/918446-1/200 Best. om adkomstrett
  12.11.2008
  rettighetshaver:Knr:3405 Gnr:65 Bnr:348
  rettighetshaver:Knr:3405 Gnr:65 Bnr:349
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere

  Grunndata
  2020/11244-1/200 Omnummerering ved kommuneendring
  01.01.2020 00:00

  2003/3064-1/17 Seksjonering
  15.04.2003
  opprettet seksjoner:
  snr: 36
  formål: Bolig
  sameiebrøk: 39/3405
 • Reguleringsplan: NORDSETER
  Arealformål: Herberge og bevertningssted
  Feltnavn: B3
  Kommuneplan: Kommuneplanensarealdel 2020-2023 (2030)
  Bevaring kulturmiljø: H570_01
  Krav om felles planlegging: H810_01
  Fritids- og turistformål -Nåværende
  Flomfare: H320_01
 • Gnr. 65 Bnr. 17 Snr. 36 i Lillehammer kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 5.000,-.. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 15.000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 9.585,-. Utleggene omfatter kommunale opplysninger, foto og panterett med urådighet. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for arbeid utført med kr 2.000,- pr time, oppad til kr 20.000,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Hilde Sofie Høilund
  Per Dave Holtung
Rolf Wegar Gundersen

Megler

Rolf Wegar Gundersen

98 25 93 03

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev