aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere Dampsagveien 15!
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere Dampsagveien 15!

LILLESTRØM Dampsagveien 15

Pen og praktisk 3-roms med heis og garasjeplass. Balkong med formiddagssol. Sentralt med gangavstand til alt.

 • kr 4 370 000
 • BRA 71 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 4 370 000
 • Omkostningerkr 17 601
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 710 131
 • EierformAndel
 • Byggeår2002
 • Soverom2
 • ArealP-rom 69 m²
 • Andel fellesgjeldkr 322 530
 • Felleskostnaderkr 6 304
 • Tomt6 028 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 600 000 (Prisantydning) 322 530 (Andel av fellesgjeld)   4 922 530 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   4 940 131 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Dampsagveien 15 er en pen og praktisk 3-roms andelsleilighet i andre etasje i bygg fra 2002. Beliggenheten er supersentral, kun 3 min gange fra Lillestrøm stasjon, i gangavstand fra Torvet og i umiddelbar nærhet til nydelige turområder langs Nitelva. Leiligheten har garasjeplass, heis til svalgang på etasjeplan og utgang til en overbygd balkong med formiddagssol. Leiligheten har lyse vegger, gode vindusflater, parkett i nesten alle rom og smart planløsning. Stuen ligger dels åpen mot kjøkkenet og har skyvedør inn til hovedsoverom. Soverommet ligger tilknyttet bad, en behagelig løsning. Det er garderobeskap på begge soverom, skyvedørsgarderobe i entreen og bod tilknyttet entreen. Ellers er det vannbåren varme til radiatorer, opplegg for vaskemaskin på bad og felles varmtvann. Velkommen!
Kjøkkenet ligger dels åpent mot stuen, men i en klart avgrenset sone.

Dampsagveien 15, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  2. etasje: 71 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 69 kvm Entré/gang, kjøkken, stue, 2 soverom, bad/vaskerom
  Sekundærrom
  2. etasje: 2 kvm



  Tomt
  6028m²

  Beskrivelse av tomt
  Leiligheten ligger i andre etasje i bygg fra 2002, sentralt på Lillestrøm i kort avstand til Nitelva og nydelige turområder. Fra stuen er det utgang til en deilig balkong på ca. 5,7 kvm med formiddagssol. Balkongen har overbygg, flislagt dekke, rekkverk i glass og god plass til utemøbler. Fra balkongen er det utsyn til grønne og pent opparbeidede fellesarealer med gressplen, trær, busker, lekeplass og asfalterte internveier.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et svært sentralt boligområde i Lillestrøm, rett syd for stasjonen, med umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon og byens fasiliteter. Få meter fra eiendommen lokker flotte tur- og rekreasjonsområder langs Nitelva, noe som legger til rette for mosjon og idylliske søndagsturer. På kulturfronten står Lillestrøm for store nysatsinger og kan by på et fristende utvalg innenfor uteliv, shopping og små spesialbutikker. I tillegg til eget kjøpesenter og koselige handlegater har Lillestrøm et flott kulturhus, moderne kino og et mangfold av restauranter, kafeer og uteplasser. På utescenen på torget arrangeres det ofte konserter og forestillinger med mer, og Byfesten er ett av årets høydepunkter. Da kryr det av mennesker i hele sentrum, og kjente musikere underholder på en av mange scener. Fra leiligheten er det kun en kort sykkeltur til Åråsen fotballstadion, og litt bortenfor finner du koselige Sørum gård, Skedsmohallen, fine turstier og Lillestrøm golfklubb. Nebbursvollen Friluftsbad ligger ved Nitelva og er byens populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk m.m. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000 som ligger rett ved og Kiwi som ligger ca. 300 meter unna. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Lillestrøm Torv kjøpesenter og handlegatene i sentrum, kun 9 minutters gange fra leiligheten. Det er også kort vei til Coop Obs Hypermarked og Strømmen Storsenter

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Barnehage/skole/fritid
  Barneskoleelever sokner til Vigernes barneskole og ungdomsskoleelever hører til Kjellervolla ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Lillestrøm og Skedsmo videregående. OsloMet ? storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller. Det er også et bredt utvalg av både private og kommunale barnehager i Lillestrøm.

  Offentlig kommunikasjon
  Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Lillestrøm stasjon som ligger ca. 3 min gange fra leiligheten. Hurtigtog/flytog fra Lillestrøm til Oslo S/Oslo Lufthavn har en reisetid på ca. 12 min. Med bil tar det ca. 5 min til Strømmen, 8 min til Lørenskog, 17 min til Oslo S og 28 min til Oslo lufthavn.

  Byggemåte
  Utvendig: Utvendige fasader med fiberpuss og betongvegger forblendet med teglstein. Utfyllende vegger i bindingsverkkonstruksjon med utvendig trekledning. Innvendig: Innvendig er det gulv av parkett, fliser og belegg. Veggene har malte flater. Innvendige tak har malte flater. Etasjeskille av betong/spennbetongelementer. TG2 - Avvik som kan kreve tiltak: Utvendig > Dører Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Innvendig > Overflater Innvendig > Radon Innvendig > Innvendige dører Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad / vaskerom Våtrom > Overflater Gulv > Bad / vaskerom Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad/vaskerom Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken Tekniske installasjoner > Avløpsrør

  Innhold
  - Pen 2-roms andelsleilighet. - Andre etasje i bygg fra 2002. - Meget sentralt, gangavstand til alt. - Kun 3 min til Lillestrøm stasjon. - Nydelige turområder rett ved. - Balkong med formiddagssol. - Garasjeplass i fellesanlegg. - Heis til svalgang/etasjene. - Entré med skyvedørsgarderobe. - Stue med utgang til balkong. - Kjøkken i dels åpen løsning. - Flislagt bad med gulvvarme. - Opplegg for vaskemaskin. - To soverom med garderobeskap. - Bod tilknyttet entreen. - Bad tilknyttet ett soverom. - Vannbåren varme til radiatorer. - Disponibel sportsbod i kjeller.

  Standard
  Entré Velkommen inn! Leiligheten ligger i andre etasje med adkomst via trapp og heis til svalgang. Entreen er lys med parkettgulv, lysegrå vegger, listefri overgang til tak og dørcalling med åpner. Langs den ene veggen er det bygd inn en romslig skyvedørsgarderobe med hvite fronter. Litt lengre inn er det også inngang til en praktisk bod som gjør det enkelt å holde orden. Kjøkken Kjøkkenet ligger dels åpent mot stuen, men i en klart avgrenset sone. Innerst i rommet er det plass til et lite frokostbord og ut mot stuen er det rom til en større spiseplass. Innredningen er plassert parallelt langs to sider, har hvite, profilerte fronter og benkeplate i hvit laminat med vaskekum i stål. Det er bra med belysning over vaskebenken, samt ventilator og komfyrvakt over komfyrplassen på motsatt side. Kjøkkenet har opplegg for oppvaskmaskin og avsatt plass til kjøleskap. Stue Stuen er lys og koselig med gode vindusflater og utgang til balkong. Det er dels åpen løsning til kjøkken, samt god plass til både sofagruppe, tv-løsning og spisebord. Rommet har gråmalte vegger, listefri overgang til tak og parkett på gulv. Bad/wc/vaskerom Badet har grå fliser på gulv med gulvvarme, hvite fliser på veggene og opplegg for vaskesøyle. Innredningen har god skapplass med servant på hvite servantskap, matchende veggskap og høyskap. Videre er det speil med overlys, et veggmontert toalett og et dusjhjørne med vegger og dør i frostet glass. Soverom og garderobe Leiligheten har to soverom av god størrelse. Hovedsoverommet har adkomst via skyvedør fra stuen og dør inn til badet ? en praktisk løsning. Rommet har parkettgulv og er innredet med firedørs garderobeskap. Det andre soverommet har gulvbelegg og er innredet med et dobbelt garderobeskap. Leiligheten har også en innvendig bod med adkomst fra entreen og en disponibel sportsbod i kjelleren.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Til leiligheten følger en biloppstillingsplass i felles garasjekjeller. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 600 000 (Prisantydning) 322 530 (Andel av fellesgjeld)   4 922 530 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   4 940 131 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten varmes opp med vannbåren varme i radiatorer og har gulvvarme på bad. Varmt tappevann kommer fra fellesanlegg. Ventilasjonen har mekanisk avtrekk. Sikringsskapet har automatsikringer og jordfeilbryter.

  Energiklasse
  D

 • Formuesverdi primær
  1226102

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4413968

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Fjernvarme og varmtvann: Det ble i 2018 installert automatiske avlesere av fjernvarme og varmtvann. BORI avleser forbruk etterskuddsvis og sender ut månedlige fakturaer til andelseierne. Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  3209

  Part.obl.nr.
  881925192

  Felleskostnader pr. mnd.
  6304

  Andel fellesgjeld
  322530

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-06-29T22:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Borettslaget har inngått avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning). Andelseiere kan innbetale hele eller deler (minimum kr 50.000,-) av sin fellesgjeld 4 ganger pr. år - pr. 30/3, 30/6, 30/9 og 30/12 med virkning på felleskostnadene fra påfølgende måned.

  Forkjøpsfrist
  2023-08-14T22:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Nitelva Borettslag

  Borettslagets org.nr
  881925192

  Om borettslaget
  Nitelva Borettslag ble stiftet 22.03.2000 og har organisasjonsnummer 881925192. Borettslaget består av 66 boligseksjoner, fordelt på tre bygninger med følgende adresser: Dampsagveien 13, Dampsagveien 15 og Dampsagveien 17. Borettslaget har eiet tomt på 6 028 m2. Borettslaget har garasjeplasser i kjelleren og gjeste- og biloppstillingsplasser utendørs på eiendommen. Eiendommen har gnr 81, bnr 2467 i Lillestrøm Kommune. Avregningsordning for strøm, fjernvarme og varmtvann: - Strøm: Borettslaget har avtale med Istad Kraft (Hjemkraft) om kjøp av strøm med fjernavlesing og direktefakturering til beboerne etterskuddsvis pr. kvartal. - AMS-målere er installert, og beboerne kan kjøpe strøm fra andre leverandører dersom ønskelig. - Fjernvarme og varmtvann: Det ble i 2018 installert automatiske avlesere av fjernvarme og varmtvann. BORI avleser forbruk etterskuddsvis og sender ut månedlige fakturaer til andelseierne.

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av boligbygglaget har forkjøpsrettt. Forkjøpsretten er utlyst på forhånd. For de som har meldt forkjøpsrett er fristen 5 hverdager for å benytte forkjøpsretten etter at boligbyggelaget har fått melding om salg. Dersom aksept av bud skjer mer enn 3 måneder etter at varsel om forhåndsutlysing ble sendt boligbyggelaget, må forkjøpsretten utlyses på nytt. Det vil da kunne gå noe lenger tid før forkjøpsretten er avklart. Kontakt megler dersom det er behov for ytterligere informasjon. 

  Styregodkjennelse
  Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Bank: Nordea Bank ABP Rente: 5% Type: Annuitetslån Info pr.: 30.06.2023 Restgjeld: 6 938 987 Terminer pr. år: 4 Løpetid: 09.08.17-30.09.42 Bank: Nordea Bank ABP Rente: 5% Type: Serielån (IN) Info pr.: 30.06.2023 Restgjeld: 10 762 070 Terminer pr. år: 4 Løpetid: 30.04.12-30.03.40

  Sikringsordning fellesgjeld
  Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader. For å sikre seg mot eventuelle tap har borettslaget tegnet avtale om sikringsordning som dekker tap av felleskostnader.

  Borettslagets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP2480732.1.6

  Dyrehold
  Det er tillatt å holde hund og/eller katt på betingelse av at det inngås egen skriftlig kontrakt med borettslaget som regulerer forholdet mellom partene.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 600 000 (Prisantydning) 322 530 (Andel av fellesgjeld)   4 922 530 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   4 940 131 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17601

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Christer Knudsen

Megler

Christer Knudsen

97 79 04 52

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev