aktiv-eiendomsmegling
Drone

LILLESTRØM Eidsvoldsgata 9A

Sjarmerende og sentrumsnær enebolig i kjede, i barnevennlig og etablert boligfelt på Vigernes i Lillestrøm

 • kr 6 990 000
 • BRA 117 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 6 990 000
 • Omkostningerkr 203 392
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 7 193 392
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 927
 • Soverom3
 • ArealP-rom 115 m²
 • Tomt780 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 7 490 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 187 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 490 000)) 203 392 (Omkostninger totalt) 7 693 392 (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Eidsvoldsgata 9A er en sentrumsnær halvpart av tomannsbolig med familievennlig planløsning over to plan. Beliggenheten er sentral og god, nært det meste og kun 10 minutters gange fra Lillestrøm stasjon. Boligen er opprinnelig fra 1927, men har blitt pusset opp i nyere tid. I 1.etasje har man entré hvor det er fliser på gulv og god plass til oppbevaringsmøbler, separat kjøkken med lyse/slette fronter, lysmalt stue med flere vindusflater samt et rom innredet sov tv-stue. I boligens 2.etasje finner man 3 soverom av god størrelse samt et flislagt bad innredet med dusj, vegghengt toalett og servant på underskap. 2 parkeringsplasser på egen tomt. Vel møtt til visning!

Eidsvoldsgata 9A, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 62 kvm Kjøkken , Bad , Stue , Stue 2, Gang, Entré
  2. etasje: 55 kvm Gang , Soverom/kontor , Soverom 2, Soverom 3, Alkove
  Primærrom
  1. etasje: 62 kvm
  2. etasje: 53 kvm
  Sekundærrom
  1. etasje: 3 kvm En uvendig bod og en bod i 2.etg.  Tomt
  780m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiendommen har ekslusiv bruksrett til deler av fellestomten - se vedlagt kart i salgsoppgaven.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et sentrumsnært og meget populært boligområde i Lillestrøm i Lillestrøm kommune, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Området har kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, idrettshall, ridesenter, treningssenter og kino m.m. Det er kort vei til Nebbursvollen Friluftsbad, som er byens populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder og kiosk m.m. Eiendommen har også nærhet til tur- og rekreasjonsområder ved Øyeren og rundt Nitelva.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Utvendig: Tomannsbolig med saltak tekket med takstein/takplater. Yttervegger er i trebindingsverk utvendig kledd med panel. Etasjeskiller i tre. Boligen er fundamentert på antatt påler og det er dekket med plater rundt boligen. Renner, nedløp og beslag i aluminium. Innvendig: Overflatebehandling gulv: Laminatgulv, fliser og malt tregulv. Overflatebehandling vegger: Malte panelplater og malt panel. Overflatebehandling himling: Malte glatte flater og malt panel. Trebjelkelag som etasjeskille. Se vedlagte tilstandsrapport t iht. NS3600 av "Takstpartner Stigen Boligtakst AS" for teknisk beskrivelse av eiendommen.

  Innhold
  Eldre del av tomannsbolig som er oppgradert i nyere tid. Første etasje inneholder en romslig entré med god plass til klesoppbevaring og det er lagt fliser på gulv. Videre har du et separat kjøkken med lyse/slette fronter, laminert benkeplate og opplegg for oppvaskmaskin og vaskemaskin. Boligen har to stuer av god størrelse. Stuene er i tilknytning til hverandre og byr på flere møblerinsmuligheter. Det flislagte badet har tilkomst fra entré og er innredet med servant på underskap, gulvmontert toalett og dusjsone med dusj direkte på vegg. Boligens 2.etasje er innredet med to romslige soverom hvor det er satt inn garderobeskap. Fra det ene soverommet har du tilkomst til alkove. Videre er det et mindre rom som er innredet som kontor. Boligen har en innvendig bod og en utvendig bod.

  Standard
  TG 3 - Store eller alvorlige avvik Innvendig - Etasjeskille/gulv mot grunn TG2 - Avvik som kan kreve tiltak Utvendig - Veggkonstruksjon Utvendig - Dører Innvendig - Radon Innvendig - Krypkjeller Innvendig - Innvendige trapper Innvendig - Innvendige dører Våtrom - Overflater vegger og himling - bad Våtrom - Overflater gulv - bad Våtrom - Sluk, membran, tettesjikt - bad Våtrom - Sanitærutstyr og innredning - bad Våtrom - Ventilasjon - bad Innvendig - Overflater og innredning - Kjøkken Tekniske installasjoner - Elektrisk anlegg TG2- Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak Innvendig - Pipe og illsted Tekniske installasjoner - Varmtvannstank Se vedlagte tilstandsrapport t iht. NS3600 av "Stigen Boligtakst AS" for teknisk beskrivelse av eiendommen.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  2 oppstillingsplasser på egen tomt.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  7 490 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 187 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 490 000)) 203 392 (Omkostninger totalt) 7 693 392 (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

 • Oppvarming
  Elektriske panelovner. Gulvvarme i entré og på bad. Vedovn.

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  20574

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Sum prognose beløp for 2023

  Info om eiendomsskatt
  Det er status på eiendommen pr. 01.01. hvert år som avgjør hva som skal betales for det året. Eiendom 81/672 ble seksjonert i februar 2023, og vil derfor ikke få fordelt eiendomsskatt på seksjonene før i 2024.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3030/81/672/2: 25.10.1973 - Dokumentnr: 105929 - Skjønn Bestemmelse om fortau
  Overført fra: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:672
  Gjelder denne registerenheten med flere
  21.02.2023 - Dokumentnr: 189398 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 2
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 1/2


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest for tilbygg, bad og wc, datert 5.oktober 1978. Det foreligger midlertidig brukstillatelse gjelder tilbygg til gammel bolig datert 23.07.2008

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  7 490 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 187 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 490 000)) 203 392 (Omkostninger totalt) 7 693 392 (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

  Omk. kjøper beløp
  203392

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,8% av salgssum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke: Tilretteleggingsgebyr kr 16000,- Markedsføringspakke: kr 20.000,- oppgjørshonorar: kr  6.500,- Inneståelsesgebyr: 6.500,- Elektronisk grunnbok: kr 300,- Visninger: kr  2.500, - Utlegg kommunale opplysninger: kr 4.500,- Panterett med urådighet - Statens kartverk: kr 540,-

Iris Therese Asak

Megler

Iris Therese Asak

97 59 80 15

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev