aktiv-eiendomsmegling
Fagerborgkvartalet -Leilighet SA 24 blir en arealeffektiv og flott 4-roms selveierleilighet sentralt i Lillestrøm.

4-roms selveierlielighet i 2.etasje i Fagerborgkvartalet - 2 bad - Garasjeplass - Balkong på 9kvm - Felles takterrasse

 • 7 190 000
 • BRA 89.6 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING7 190 000
 • OMKOSTNINGER85 192
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER7 275 192
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR-
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 87.9 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT3 223 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 7 190 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  27 850,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 114 000,-))
  6 000,- (Startkapital Sameiet)
  20 000,- (Administarsjonsgebyr opprinnelig megler)
  30 000,- (Administarsjonsgebyr utbygger)
  --------------------------------------------------------
  85 192,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  7 275 192,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
2. etg: Entre, stue, kjøkken, 2 bad og 3 soverom.
Annet: Sportsbod i kjeller.
Området har umiddelbar nærhet til byens fasiliteter, samt kort vei til flere videregående skoler. På kulturfronten står Lillestrøm for store nysatsinger og kan by på et fristende utvalg innenfor uteliv, shopping og små spesialbutikker.

Fagerborgkvartalet - 4-roms - leil. SA 24, Viken

 • Fagerborgkvartalet - Leilighet SA 24 blir en arealeffektiv og flott 4-roms selveierleilighet sentralt i Lillestrøm.
  Leiligheten har mange kvaliteter, som blant annet kvalitetskjøkken fra Drømmekjøkkenet, 2 bad, 3 soverom, flott balkong på 9kvm og felles takterrasse.

  Overflate gulv:
  Leiligheten leveres med 14 mm 1-stavs parkett lys eik eller tilsvarende.
  På bad leveres det flistype Marthe Beige Matt i 30X30 format. Nedsenket gulv i dusjnisje leveres med mosaikk 5X5 format av samme flismodell.
  Gulv i fellesområder leveres med fliser eller tilsvarende slitesterk overflate. Private boder får egnet belegg eller parkett som øvrig i leiligheten. Fellesboder og teknisk rom leveres med hvit støvbundet betong/gulvbelegg.

  Vegger:
  Vegger males i fargen S0500-N. På bad leveres fliser av typen Marte beige matt i 30X60 format liggende format uten fugefølge mot gulv.

  Himlinger:
  I boligrom leveres sparklet og malt gips/betong himling i farge S0500-N. Himlingsplater kan forekomme i bod. Synlig V-fuge i betong i stue, kjøkken og soverom må påregnes.

  Kjøkken:
  Kjøkkeninnredningen er moderne og tidsriktig fra kvalitetsleverandøren Drømmekjøkken, type Solid i varm gråtone.
  Overskap leveres med Push-to-close. Underskap leveres med runde knotter modell RK80. Overskap i åpen utførelse med Eik utsparinger/hylleplasser og benkeplate i Fenix solid core kompaktlaminat i sort matt utførelse

  Bad:
  Bad leveres som enten prefabrikkerte baderomsmoduler eller plassbygges på stedet. Servantskap med skuffer i bredde som vist på salgstegninger, samt speilskap med overlys og bredde lik underliggende servantskap. Ved heldekkende servantplate, leveres speilskap i bredde 120cm. Som standard innredning leveres Bano Home Gripedge eller tilsvarende i fargen hvit. Heldekkende hvit benkeplate fra HTH med underlimt vask forekommer som vist på salgstegninger og leveres med ettgreps servantbatteri av type Grohe. Videre leveres dusjbatteri med dusjgarnityr i type Grohe og dusjvegger i glass hvorav noen vil være svingbare. Vegghengt WC m/softclose type Grohe i hvitt porselen. LED downlights i himling med dimmer. Det leveres tilhørende håndkleknagger og toalettrullholder på alle bad, samt håndklestang på større bad.

  Felles takterrasse:
  Takterrassene blir helhetlig utformet med flere skjermede «private» sittesoner og utførlig beplantning. Videre blir takterrassene møblert med funksjonelle terrassemøbler og det vil i tillegg bli levert 2 stk. utekjøkken. Det vil være avsatt en skjermet plass for enkle lekeapparater

  Kort fortalt:
  - Kvalitetskjøkken fra Drømmekjøkkenet, type Solid i varm gråtone
  - Integrerte hvitevarer medfølger
  - Romslig balkong på 9 kvm
  - Felles takterrasse
  - 1-stavs parkett
  - Bad med flotte og moderne fliser
  - LED downlights på bad og i entre med dimmer
  - Takhøyde 2,6 meter i oppholdsrom
  - Vannbåren gulvvarme
  - Sportsbod i kjelleretasjen
  - Heis fra garsjekjeller og hovedinngangsdør.
  -Garasjeplass

  Hvorfor bygge nytt?
  - Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
  - Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
  - Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
  - Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Fagerborgkvartalet bygges på tomten til historiske Fagerborg Hotell sentralt i Lillestrøm. Fra leiligheten vil du ha gangavstand til bl.a. Lillestrøm togstasjon, Lillestrøm Torv og gågaten. Her finner du det meste du trenger i hverdagen, slik at du kan leve et aktivt liv uten behov for bil.

  Området har umiddelbar nærhet til byens fasiliteter, samt kort vei til flere videregående skoler. På kulturfronten står Lillestrøm for store nysatsinger og kan by på et fristende utvalg innenfor uteliv, shopping og små spesialbutikker.

  I tillegg til eget kjøpesenter og koselige handlegater har Lillestrøm et flott kulturhus, moderne kino og et mangfold av restauranter, kafeer og uteplasser. På utescenen på torget arrangeres det ofte konserter og forestillinger med mer, og Byfesten er et av årets høydepunkt. Da kryr det av mennesker i hele sentrum, og kjente musikere underholder på en av mange scener.

  Åråsen fotballstadion ligger i fin gangavstand, og litt bortenfor finner du koselige Sørum gård, Skedsmohallen og Lillestrøm golfklubb. Nebbursvollen Friluftsbad ligger ved Nitelva og er byens populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder og kiosk m.m. I samme område finner du flotte tur- og rekreasjonsområder, samt opplyste stier perfekt for turer.

  Servicetilbud
  Det er flere dagligvarebutikker i nærområdet. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Lillestrøm Torv kjøpesenter, samt de øvrige handlegatene i Lillestrøm sentrum, like ved boligen. Det er også kort vei til Coop Obs Hypermarked og Strømmen Storsenter, landets mest innholdsrike kjøpesenter.

  Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Stortorget som ligger ca. 200 m fra boligen. Togstasjonen ligger ca. 8 min unna til fots, og herfra tar toget deg til Oslo S på 10 minutter og til Oslo Lufthavn på ca. 12 min. Med bil tar det ca. 6 min til Strømmen, 9 min til Lørenskog, 25 min til Oslo S og 35 min til Oslo Lufthavn.

  Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Lillestrøm og Skedsmo Videregående og OsloMet - storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller.
 • Området består i hovedsak av leilighets-/gårdsbebyggelse, samt noe villabebyggelse.
 • Bygningen utføres med bærekonstruksjon i betong og stål. Fasadene for boligdelen bygges opp som isolerte stendervegger/bærende betongskiver og er utvendig kledd med puss-system og tre/plate-panel. Fasaden for næringsdelen i 1 etasje er planlagt med glass og perforert metallkledning med lys bak som vil skape et lunt gatebilde når mørket faller på.

  Innvendige vegger utføres i stål- eller trestendere, kledd med gipsplater. Våtromsvegger og soveromsvegger isoleres for bedre støyisolasjon. Leilighetsskillevegger er i hovedsak i betong, eller doble lydskillevegger i stål og gips. Enkelte vegger har overflate i betong, for eksempel mot trapperom.
 • 2. etg: 89,6 kvm bra.

  Arealer er hentet fra utbyggers plantegning.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entre, stue/kjøkken, bad og 3 soverom.
 • Se vedlagt leveransebeskrivelse i prospekt.
 • Parkeringsplass i garasjekjeller.
 • Eiendommen vil være tilknyttet offentlig vei, vann og avløp via private stikkledninger.
 • Selger/utbygger har, på vegne av sameiet, anledning til å stifte og inngå bindende forretningsføreravtale med inntil 36 måneders oppsigelse, ref. salsgbeskrivelsen i opprinnelig prospekt. USBL har utarbeidet utkast til driftsbudsjett for første driftsår
 • Sameiet er ikke stiftet p.t. Stifting av sameiet blir som regel gjennomført samtidig med innflyttingsmøtet.

  Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

  Iht. eiersl. § 22, 3. ledd kan ingen erverve mer enn to boligseksjoner, bortsett fra fritidsboliger, i sameiet. Dette gjelder likevel ikke ved ekspropriasjon, arv, forskudd på arv eller tilfelle hvor kreditor erverver seksjoner for å redde sin fordring som er sikret med pant i seksjonen. Borettslag, staten, fylkeskommuner, kommuner samt selskaper og organisasjoner som eies eller kontrolleres av stat, fylkeskommune eller kommune og som har til formål å skaffe boliger, kan erverve flere seksjoner. Det samme gjelder institusjoner eller sammenslutninger med samfunnsnyttig formål som har til formål å skaffe boliger samt arbeidsgiver som skal leie ut seksjonene til sine ansatte.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Det vil være felles bygningsforsikring i sameiet.
 • Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2017/18. Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadrat- metersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA).
 • Kjøper er forpliktet til å betale sin andel av eierseksjonssameiets felleskostnader. Pr overtakelsesdato betales i tillegg til kjøpesum kr 6.000,-
  som settes av til startkapital til sameiet. Felleskostnader ihht. budsjett skal dekke bl.a. avsetning til vedlikehold fellesarealer, forretningsførsel, forsikring bygg (ikke innbo) og fellesarealer og andre driftskostnader. Felleskostnadene er stipulert og basert på erfaringstall. Kommunale avgifter, fjernvarme, renovasjon og kabel-tv/ internett er inkludert i budsjettet og individuelt strømforbruk er ikke inkludert i budsjettet, og faktureres direkte til hver enhet. Evt fremtidig velforeningskontingent er heller ikke hensyntatt i budsjettet.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kommunale avgifter er inkl. i fellesutgiftene.

  Nye boliger fritas for eiendomsskatt i inntil to år, det vil si året boligen er tillatt tatt i bruk og påfølgende kalenderår. Lillestrøm kommune har pr 1. januar 2021 eiendomsskatt med en skattesats på 2 promille og 1.800.000 i bunnfradrag. Det tas forbehold om at kommunen endrer praksis.
 • Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet strøm, forsikringer m.m
 • Ferdigattest eller miderlertidig brukstillatelse vil foreligger før overtagelse.
 • Tilattt. Utleie av seksjon må meldes til styret og forretningsfører for registrering.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen er regulert til bolig- og næringsformål.
 • Gnr. 81 Bnr. 260 i Lillestrøm kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Ferdigstillelse 3.kvartal 2022.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragstaker i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragstaker en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fastpris kr 37.500,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr.17.500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 1.585,-. Utleggene omfatter foto og panterett med urådighet. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for arbeid utført med kr 2.000,- pr time, oppad til kr 20.000,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Rotofo As
Espen Skjermo Slorafoss

Megler

Espen Skjermo Slorafoss

92 63 71 36

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev