aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Nils-Erling Bleikvassli og Albertine Schaug v/ Aktiv Lillestrøm har gleden av å presentere Gjerdrumsgata 27!

Lillestrøm Gjerdrumsgata 27

Gjennomgående 3-roms fra 2017. 2 balkonger, felles takterrasse. Garasjeplass m/lader (mulighet for ekstra garasjeplass).

 • BRA 85 m²
 • 2 soverom
 • OMKOSTNINGER155 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER6 305 892
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 017
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 81 m²
 • FELLESKOST./MND4 402
 • TOMT6 028 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGC
 • 6 150 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  143 750,- (Dokumentavgift)
  --------------------------------------------------------
  155 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  6 305 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
3. etasje: Entré, gang, 2 soverom, bod, bad/wc/vaskerom og stue/kjøkken.

Kort fortalt
- Pen, romslig 3-roms.
- Selveier i 3. etasje.
- Heis og trappeadkomst.
- Garasjeplass m/lader.
- Mulighet for kjøp av ekstra garasje.
- Èn plass har elbillader.
- To balkonger, 13 og 3 kvm.
- Flott, felles takterrasse.
- Entré m/skyvedørsgarderobe.
- Gang med garderobeskap.
- Åpen stue- kjøkkenløsning.
- Kjøkkenet har barløsning.
- Integrert koketopp/stekeovn.
- Bad med vannbåren gulvvarme.
- Opplegg til vaskemaskin på bad.
- To soverom m/garderobe.
- Parkett og slette, malte vegger.
- Bod i tilknytning til entreen.
- Vannbårne radiatorer.
- Varmtvann fra fellesanlegg.
Leiligheten har god planløsning og alle rom fremstår som romslige.

Gjerdrumsgata 27, Viken

 • Entré
  Leiligheten har inngangsdør fra felles gang med heis. Entreen har parkettgulv og lysmalte, slette vegger. Langs den ene veggen er det skyvedørsgarderobe med speilfronter, og på den andre er det dør til en bod. I gangen innenfor er det montert garderobeskap, og herfra er det utgang til en liten balkong.

  Stue/kjøkken
  Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning, og er et sosialt rom som har plass til sofa og et lite spisebord. Gulvet har parkett og veggene er lysmalte med listefri overgang til tak. Vinduene i rommet vender mot sørvest, og det er utgang til balkong.

  Kjøkkeninnredningen er montert lengst bak i rommet, med en praktisk halvøy som skille mot stuen. Langs øya er det barløsning med tre sitteplasser. Kjøkkeninnredningen har hvite, slette fronter, takoppforede overskap og benkeplater i mørk laminat. Innredningen er utstyrt med integrert koketopp, stekeovn og ventilator, samt opplegg til oppvaskmaskin og nisje til kjøleskap.

  Bad/wc/vaskerom
  Leiligheten har et pent, klassisk bad med grå gulvfliser og hvite veggfliser. Badet har opplegg til vaskemaskin og er utstyrt med vegghengt toalett, baderomsinnredning og dusjhjørne med innfellbare glassdører. Innredningen består av vegghengt møblement med heldekkende servant og to gulvstående høyskap. Rommet har vannbåren gulvvarme, downlights, speilbelysning og mekanisk avtrekk.

  Soverom og garderobe
  Leiligheten har to fine soverom som ligger hendig adskilt på hver side av gangen. Hovedsoverommet er malt i en dyp lillatone og har sort skyvedørsgarderobe med speilfronter. Det andre soverommet er malt i lys lilla og har garderobeskap med hvite dører. Det er montert skap i gangen utenfor soverommene, og skyvedørsgarderobe i entreen. I tilknytning til entreen er det en praktisk bod.

  Uteområde
  Leiligheten ligger i tredje etasje i et leilighetsbygg med flotte fellesområder. Utenfor bygget er det velstelt med fin beplantning og steinlagte områder, og på taket er det en stor takterrasse til glede for beboerne. Takterrassen har gode solforhold, flere sittebenker og bord, samt fin beplantning. I indre gårdsrom er det opparbeidet terrasseplattinger, lekeareal, sittegrupper og blomsterbed.

  Leiligheten har gjennomgående planløsning og balkong på to sider. Fra stuen er det utgang til en sørvestvendt balkong på ca. 13 kvm, med rekkverk i stål/aluminium og frostet glass. Balkongen er overbygd og har treheller på gulvet. Den har avlang form og frostet glassvegg i hver ende. Leilighetens andre balkong har adkomst fra gangen. Balkongen er ca. 3 kvm, akkurat stor nok til et kafésett. Også denne har rekkverk i stål/aluminium og frostet glass.
 • Eiendommen ligger i et urbant og moderne boligområde nær Lillestrøm sentrum. Byens rike utvalg av servicetilbud og fasiliteter ligger i kort gangavstand, samt skoler og godt kollektivtilbud. Rett over veien ligger Lillestrøm videregående skole.

  På kulturfronten står Lillestrøm for store nysatsinger og kan by på et fristende utvalg innenfor uteliv, shopping og små spesialbutikker. I tillegg til kjøpesenter og koselige handlegater har Lillestrøm et flott kulturhus, moderne kino og et mangfold av restauranter og kafeer.

  På utescenen på torget arrangeres det ofte konserter og forestillinger med mer, og Byfesten er et av årets høydepunkt. Da kryr det av mennesker i hele sentrum, og kjente musikere underholder på en av mange scener.

  Åråsen fotballstadion ligger i fin gangavstand, og litt bortenfor finner du koselige Sørum gård, Skedsmohallen og Lillestrøm golfklubb. Nebbursvollen Friluftsbad ligger ved Nitelva og er byens populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder og kiosk m.m. I samme område finner du flotte tur- og rekreasjonsområder, samt opplyste stier perfekt for joggeturer.

  Servicetilbud
  Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Bunnpris, Rema 1000 og Kiwi, alle i kort gangavstand. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det ca. 550 meter til Lillestrøm Torv kjøpesenter og de øvrige handlegatene i Lillestrøm sentrum. Det er også kort vei til Coop Obs Hypermarked og en kort kjøretur til Strømmen Storsenter.

  Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Stortorvet som ligger ca. 300 meter unna. Fra Lillestrøm stasjon tar toget deg til Oslo S på 10 minutter og til Oslo Lufthavn på ca. 12 min. Med bil tar det ca. 6 min til Strømmen, 8 min til Lørenskog, 21 min til Oslo S og 26 min til Oslo Lufthavn.

  Fra eiendommen er det gangavstand til Volla barneskole og Kjellervolla ungdomsskole. Lillestrøm videregående skole ligger rett over veien, og det er flere barnehager i nærområdet. OsloMet - storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller.
 • Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Boligblokk med bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong/mur, flat takkonstruksjon antatt tekket med papp.Yttertak er ikke besiktiget.Det er bindingsverk i mellomliggende fasadefelter.Leilighetene har adkomst via felles oppgang og heis.
  Grunnforhold kan som regel ikke fastslås med sikkerhet ved visuell kontroll. Det er grunn til å tro at bygningen er antatt fundamentert på faste og komprimerte masser med betong såler samt grunnmur av betong og eventuell fungerende drenering antas fra angjeldende byggeår.Yttervegger over grunnmur som utvendig er forblendet med tegl og panel.
  For mer detaljert beskrivelse se tilstandsrapport datert 05.07.2022 utarbeidet av takstmann Jo Henrik Stigen.
 • 3. etasje: BRA 85 kvm, P-ROM 81 kvm.
  Bod i kjeller på ca. 5 kvm.
  Areal hentet fra tilstandsrapport datert 05.07.2022 utarbeidet av takstmann Jo Henrik Stigen.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entré, stue, kjøkken, bad og to soverom.
 • Leiligheten har balansert ventilasjonsanlegg, med avtrekk fra bad og kjøkkenventilator. Oppholdsrom har tilluft. Sikringsskapet har jordfeilautomater.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Leiligheten blir oppvarmet med vannbårne radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegg. Badet har gulvvarme.
 • Det medfølger en stk. garasjeplass med lader for el-bil.
  Kjøper har også mulighet for å kjøpe ekstra garasjeplass for kr. 500 000,-
  Garasjeplassen er tinglyst som ideell andel 1/105 i realsameie gnr. 81, bnr. 294. snr. 179.

  Felleskostnader pr. garasjeplass er på kr. 219,- pr. mnd. Forbruk på lader kommer i tillegg.
 • Offentlig. Kopi av tinglyste avtaler vil bli utlevert ved henvendelse til megler.
 • Forretningsfører: OBOS Eiendomsforvaltning (22 86 59 99)
 • Sameiet består av 179 seksjoner. Sameiet Engebrets Promenade er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 919698314, og ligger i LILLESTRØM kommune med følgende
  adresse:
  Storgata 42-44
  Nannestadgata 2A og 2C
  Gjerdrumsgata 25-29
  Gårds- og bruksnummer:
  81 / 294

  Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS i henhold til kontrakt. Autorisert regnskapsfører (oppdragsansvarlig) er Egil Havre, regnskapssjef i OBOS. Sameiets revisor er BDO AS.
  Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.
 • Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.
 • If Skadeforsikring
  Polisenummer: 1570170
 • Formuesverdi som primærbolig kr per
  Formuesverdi som sekundærbolig kr per
 • 4 402 pr. mnd. Fjernvarme akonto 1.670,-
  Felleskostnader brøk 2.236,-
  Felleskostnader 297,-
  Bredbånd 199,-
  Fellekostnader inkluderer forretningsførsel, felles bygningsforsikring, drift og vedlikehold m.m.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Eiendomsskatt kr. 4 555,-
 • Strøm, forsikring, felleskostnader, felleskostnader garasje(r), fyring a konto, eiendomsskatt, TV, m.m.
 • Det er utstedt ferdigattest for eiendommen datert 15.06.2018.
  Det er utstedt ferdigattest for innglassering av balkonger datert 01.06.2020.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Hvitevarer på kjøkken medfølger. Oppvaskmaskin, kombiskap, platetopp og stekeovn.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen er regulert til bolig, næringsformål og fremtidig sentrumsformål.
  Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Eiendommen er berørt av plan for - Lillestrøm Nord.
  Eiendommen ligger under reguleringsbestemmelser for Kvartal 36 - Folkets hus og Nannestadgata.
 • Gnr. 81 Bnr. 294 Snr. 137 og Gnr. 81 Bnr. 294 Snr. 179 i Lillestrøm kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Avtalt provisjon 1,25%
  Markedsføring kr. 19 000,-
  Tilrettelegging kr. 16 000,-
  Oppgjør kr. 6 500,-
  Visning pr. stk kr. 2 500,-
  + Direkte utlegg
  Alle summene er inkludert mva.

  Dersom handelen ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket tilrettelegging, markedsføring, utførte visninger og alle direkte utlegg. Megler har også krav på et rimelig vederlag for brukte arbeidstimer. Kostnad pr. time kr. 2 500,- dog ikke høyere sum enn kr 30 000,-
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Ingeborg Villanger Sund
  Terje Stormoen
Nils-Erling Bleikvassli

Megler

Nils-Erling Bleikvassli

97 79 34 81

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev