aktiv-eiendomsmegling
FP-96-3_VS

Lillestrøm Halvdans gate 9 B og C

1 IGJEN! Ferdigstillelse hus C ca. mars 2023. Ingen forskudd. 6200 kWh Solcelleanlegg inkludert!

 • 14 700 000
 • BRA 247 m²
 • 4 soverom
 • PRISANTYDNING14 700 000
 • OMKOSTNINGER-
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER14 700 000
 • EIENDOMSTYPEProsjekter
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 022
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 202 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT450 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 14 700 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger

  --------------------------------------------------------
  14 700 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding

Halvdans gate 9 B og C, Viken

 • Prosjekt Halvdans gate 9B er bestående av 2 eneboliger sentralt på Vigernes/Lillestrøm.
 • Erfaringsmessig vet vi at de fleste kjøpere ønsker å sette sitt personlige preg på boligen. Avhengig av hvor langt vi har kommet i byggeprosessen, kan det være mulighet for dette gjennom tilvalg og etter nærmere avtale med utbygger. Det kan blant annet velges mellom ulike typer parkett og farge på veggene. Estimert ferdigstillelse blir 1. kvartal i 2023 med forbehold om at byggeprosessen går uten uforutsette forsinkelser.
 • Eiendommen ligger i et attraktivt, barnevennlig og meget sentralt boligområde på Vigernes i Lillestrøm kommune. Det er kort gange til barneskolen og en rask sykkeltur til ungdomsskolen. Det er ikke mer enn ca. 500m til nærmeste barnehage, kort gange til nærmeste bussholdeplass og ca. 8-9 min gange til Lillestrøm torv.

  Rett ved boligen ligger St. Sunnivas plass, en liten perle av en skøyteplass, hvor kalde vinterdager kan tilbringes med skøyter, kakao, venner og familie. Dessuten er det kort vei til idylliske Sørumsparken, med lekeplass, benker, gazebo, trær og fine plenområder med mer.

  På kulturfronten står Lillestrøm for store nysatsinger og kan by på et rikt uteliv. I tillegg har Syklistenes Landsforeningen kåret Lillestrøm til landets beste sykkelby to år på rad. Det er kort gangavstand til Lillestrøm Idrettspark med blant annet Skedsmohallen, Romerike friidrettsstadion, LSK-hallen og Lillestrøm Tennishall.

  Det er ca. 15 min gange til Åråsen stadion hvor LSK spiller hjemmekampene sine. Legg gjerne turen til Sørum gård med rideskole og flere typer husdyr. Vigernes har også nærhet til idylliske tur- og rekreasjonsområder ved Øyeren og rundt Nitelva, og det er ca. 2,5 km til Nebbursvollen Friluftsbad - byens populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder og kiosk.

  Servicetilbud
  Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi, Rema 1000 og Meny som ligger i nærområdet. Coop Obs Hypermarked er også et populært handlested og ligger ca. 1,5 km fra boligen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Lillestrøm Torv og de øvrige handlegatene i sentrum et rikt og variert utvalg. Ellers er det ca. 3,6 km til Strømmen Storsenter som er landets mest innholdsrike kjøpesenter.

  Området byr på offentlig kommunikasjon via buss og tog, og nærmeste holdeplass er St. Olavs gate som ligger ca. 160 m fra boligen. Det er ca. 15 min gange til Lillestrøm stasjon, hvor toget har en reisetid på ca. 10 min til Oslo S og ca. 12 min til Oslo Lufthavn. Med bil tar det ca. 7 min til Strømmen, 10 min til Lørenskog, 21 min til Oslo S og 28 min til Oslo Lufthavn.

  Fra eiendommen er det ca. 11 min gange til Vigernes barneskole og ca. 7 min på sykkelen til Kjellervolla ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Lillestrøm og Skedsmo vgs., samt et godt utvalg av private og kommunale barnehager. OsloMet - storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller, ca. 3,7 km fra boligen.
 • Enkel adkomst på Vigernes i Lillestrøm. Sentrumsnært, men allikevel stille og rolig.
 • Gjennomgående høy standard i henhold til TEK17.

  Entreen/hallen vil gi et meget godt førsteinntrykk, og en aldri så liten smakebit på den høye standarden som preger boligen. Gulvfliser i entre/hall blir Glade Branco eller Cinza 60x60cm. Varmekabler i entre. Fotlister blir hvitmalte og det blir listefri overgang mellom vegg og himling.

  Teknisk rom/bod:
  Det blir døradkomst til vaskerom/teknisk rom, gjestetoalett og inn til hybelen. Innvendige dører blir hvite med dørhåndtak i krom. Det blir avsatt plass til garderobe, og varme i gulvet vil effektivt tørke opp etter våte klær og sko. I enden vil en trapp svinge seg oppover i etasjene.

  Trapp:
  Selve trappeløpet får dagslys fra en imponerende glassfasade som strekker seg fra deler av første etasje og helt opp til loftet. Trappen blir hvitmalt med trinn i ask og med runde sprosser. Pris blir på inntil kr 60.000,- per etasje.

  Kjøkkenet:
  Er boligens midtpunkt og blir ofte brukt til mer enn bare å lage mat. Familietiden er viktig for alle, og det skal føles både innbydende og inspirerende samtidig som man skal ha muligheten til å slappe av. Sonen blir på over 23 kvm og legger alt til rette for at du skal kunne skape ditt eget drømmekjøkken. Kjøkkeninnredningen leveres av KEO - et kjøkken av tysk kvalitet og nordisk design. Kjøkkenet har en verdi på inntil kr 170.000,- inkl. mva og montering, og kan leveres i 5 forskjellige farger. En bod på ca. 2,8 kvm tilknyttet kjøkkenet kan gi et hendig spiskammers. Kjøkkenet får parkettgulv, gulvvarme og slette vegger som males i ønsket farge.

  Stue, spisestue (og kjøkken)
  Ligger i åpen løsning, slik at det hele blir et storslått allrom på over 58 kvm. Det lages en naturlig inndeling av stue til sofasone og en spisesone med plass til langbord. Når det gjelder gulvtype og veggfarger er valget ditt, for her tilbys det parkett på inntil kr 350,- per kvm og de slette veggene kan males i inntil tre forskjellige farger. Varme i gulvet vil gi følelsen av litt luksus i hverdagen, mens en peisovn vil skape kos og varme på kjølige dager. Store vindusflater vil bidra til at dagslyset strømmer inn fra flere retninger, og både stuesonen og spisesonen får utgang til terrasse med glassrekkverk.

  Loftstuen:
  Blir liggende som et sosialt samlingspunkt for tre av soverommene, og kan gi ytterligere boltreplass for store og små. Vinduene vil gi rikelig med lysinnslipp og det blir to stk frittstående terrassedører til terrassen Terrassen får glassrekkverk. Stuen får parkettgulv og de glatte veggene males i ønsket farge. Det er verdt å merke seg at loftsetasjen også får mulighet for hjemmekontor.

  Bad/wc/vaskerom:
  Boligen får tre bad, fordelt med ett i hver etasje. I tillegg blir det gjestetoalett med servant, og et vaskerom i første etasje. Alle bad får store, delikate fliser på gulv og vegger av typen Glade Branco eller Glade Cinza i 60x60 cm. I dusjsonen legges det mosaikkfliser. Det blir varme i gulvet og avtrekk via ventilasjonsanlegget. Begge flistypene er svært populære på bad, hvor Glade Branco er en lys og lett flis med litt sjatteringer. Glade Cinza er en noe mørkere flis. Badet får innredning fra Mie, porselensvask fra VikingBad, vegghengt toalett og armaturer i krom, i høy kvalitet fra Hansgrohe.

  Vaskerom:
  Boligen får eget vaskerom med direkte adkomst fra entreen - en løsning som kan være ekstra kjærkommen for småbarnsfamilier og hundeeiere. Gulvet får fliser av typen Vintage Cemento i 20x20 cm, som er en mørkegrå, glassert flis med betong-look. De glatte veggene males i ønsket farge og det blir hvit innredning med underskap og vaskekum. Det klargjøres for tilkobling av vaskemaskin og tørketrommel.

  Soverom og omkledningsrom:
  Eneboligen får fire store soverom, fordelt med ett i andre etasje og tre i loftsetasjen. De største soverommene blir på over 13 kvm. Alle rommene får parkettgulv og de slette veggene males i ønsket farge. Hovedsoverommet i andre etasje får en flott suiteløsning med gjennomgående walk-in closet på over 7 kvm og adkomst til eget bad. Garderobeskap leveres ikke, da vår erfaring tilsier at mange har gode, personlige preferanser på nettopp dette.

  Hybel/ungdomsavdeling:
  Første etasje får en trivelig hybel med innvendig adkomst fra entreen/hallen og utvendig adkomst fra hagen/uteplass. Hybelen består av et stort allrom på ca. 19 kvm, og får et flislagt bad med dusj. Det hele er perfekt som egen ungdomsavdeling eller et mer privat krypinn for overnattingsgjester. Hybelen får parkettgulv og de glatte veggene males i ønsket farge.

  Fasade:
  Eneboligen får fasade med eksklusiv og vedlikeholdsfri SUPERWOOD-kledning og sort takstein på taket. Alle vinduskarmer, ytterdører og garasjeporter kommer ferdigmalt i fargen 7500. Ytterdører blir av typen Jorunn med glassfelt(kun inngangsdør) eller tilsvarende, og får dørhåndtak i børstet krom. Garasjeporter kommer fra Scanport eller tilsvarende.

  Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.
 • 1. etasje, hybel: Stue/allrom og bad. / dobbelgarasje.
  1.etasje, hoveddel: Entré/hall, trapperom, wc-rom og vaskerom.
  2. etasje, hoveddel: Trapperom, kjøkken, stue, spisestue, bad, soverom og walk-in closet.
  Loftetasje: Trapperom, stue, kontor, bad og 3 soverom.
 • Eiet tomt på ca. 450/488 kvm.

  Tomten har gode solforhold og leveres grovplanert med stedlige masser, slik at man selv kan opparbeide utearealet etter eget ønske. Det blir lagt grus på adkomst og oppstillingsplasser. Det kan etableres uteplass utenfor hybelen/ungdomsavdelingen, og stuen og spisestuen får hver sin utgang til terrasse med glassrekkverk. I tillegg har også loftsstuen tilkomst til romslig terrasse med glassrekkverk.

  Med slike utefasiliteter blir det god plass for sittegrupper, grilling og sosiale sammenkomster. Dessuten blir terrassen i andre etasje overbygget, slik at utvendig hygge også kan nytes på varme dager med yr i luften. Med kort vei fra kjøkken til terrasse kan alt fra morgenkaffen til større måltider enkelt tas med ut i det fri.
 • Det blir parkering i en integrert dobbelgarasje på ca. 35 kvm med to isolerte leddporter og sidedør. Leddportene blir motoriserte. Øvrig parkering vil skje på eiendommen og etter områdets gjeldende bestemmelser.
 • Boder:
  Kjøkkenet får en smart matbod på ca. 2,8 kvm og det blir en rommelig sportsbod i garasjen på ca. 6,8 kvm. Sistnevnte skulle gi god plass for sykler, ski, utstyr og bildekk.
 • Boligen får oppvarming med elektrisitet og vedfyring. Det blir gulvvarme i entreen, i stue, spisestue og kjøkken, samt på badene og vaskerommet.
  Det blir supplert med en peisovn i stuen av typen Jotun F232 eller tilsvarende, som er en frittstående peisovn.
 • Det er mulighet for tilknytning til Fibernett i området.
 • Luftbehandling vil skje via balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
  Det blir rør-i-rør system, varmtvannsbereder av type Oso Saga på ca. 300 liter og 1 stk. frostfri utekran. Elektriske installasjoner følger NEK400 og det blir montert utvendig belysning.
 • Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

  Kjøper kan endre spesifikasjoner for sin bolig gjennom prosjektets fastsatte tilvalgsrutiner. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.
  Kjøper forplikter seg til å benytte de leverandører som selger har inngått avtaler med.

  Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.
 • Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av boligen.

  Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av boligen, kan kjøper holde tilbake 3 % av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt.
  Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.
 • 14 700 000,- pr. enhet.
 • Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:

  Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte seksjon. P.t. er tomteverdien antatt å være ca. NOK 4 300 000,-. Dette gir en dokumentavgift på ca. kr. 107 000,-.(avrundet) Det tas forbehold om endring i gebyrer, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet.

  Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 525,-
  Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 525,-
  Gebyr for pantattest kr. 206,-

  Dokumentavgift beregnes av andel tomteverdi. Det gjøres oppmerksom på at det er tomtens verdi på tinglysingstidspunktet som legges til grunn for avgiftsberegningen. Opplyst dokumentavgift er beregnet ut fra dagens antatte tomteverdi. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter og gebyrer.
 • Kommunale avgifter faktureres direkte fra kommunen men er ikke fastsatt enda. Erfaringsmessig vil en stor enebolig i Lillestrøm kommune med en normalt antall familie kunne få årlige kostnader på kommunale avgifter og eiendomsskatt på ca. 20 000,- til 25 000,- kr. pr. år. OBS: Dette vil variere ut i fra forbruk / vannforbruk og antall personer i husholdningen.
 • Lillestrøm kommune har eiendomsskatt. Eiendomsskatten vil utgjøre en promillesats av eiendommens skattegrunnlag, hvor grunnlaget fastsettes ved enkel taksering. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.
 • Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

  Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

  Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til eiendommen være overført kjøper, jf. bustadoppføringslova §46.
 • Hybelen kan leies ut som del av egen bolig, eller den kan benyttes til eget bruk.
 • Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse. Forsikringen gjelder også materialer som er tilført boligen. jf. bustadoppføringslova § 13 siste ledd. Ved brann- eller annet skadetilfelle tilfaller erstatningssummen selger, som snarest mulig plikter å gjenopprette skaden.
  Kjøper er forpliktet til å tegne egen innbo- og løsøreforsikring fra overtakelse.
 • Halvdans gate 9 B/C.
 • Boligen vil være tilknyttet offentlig vei, vann og avløp via.
  Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen.
 • Eiendommen overtas med påhvilende servitutter mv. Kopi av grunnboken følger med som vedlegg. Utskrift av tinglyste servitutter kan fås ved henvendelse til megler. I tillegg aksepter kjøper at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

  Tinglyst på grunneiendom: Gnr: 81 Bnr: 2713:

  Rettigheter på 3030-81/539
  Rettigheter i eiendomsrett
  2021/1356788-1/200 Bestemmelse om veg
  29.10.2021 21:00
  Kan ikke slettes uten samtykke fra:LILLESTRØM KOMMUNE
  Org.nr: 820710592
  rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:2713

  Rettigheter på 3030-81/539
  Rettigheter i eiendomsrett
  2021/1356788-2/200 Bestemmelse om vann/kloakk
  29.10.2021 21:00
  rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:2713
  Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler

  Tinglyst på grunneiendom: Gnr: 81 Bnr: 539:

  2021/1356788-1/200 Bestemmelse om veg
  29.10.2021 21:00
  Kan ikke slettes uten samtykke fra:LILLESTRØM KOMMUNE
  Org.nr: 820710592
  rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:2713

  2021/1356788-2/200 Bestemmelse om vann/kloakk
  29.10.2021 21:00
  rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:2713
  Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler

  Rettigheter på 3030-81/972
  Rettigheter i eiendomsrett
  1962/102672-1/8 Best om garasje/parkering
  18.08.1962
  rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:539
 • Eiendommen er regulert til boligformål.
 • Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
 • Ingen.
 • Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova), heretter kalt buofl. Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.

  Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93 (avhendingsloven). Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen.

  Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.
 • Det tas forbehold om at igangsettingstillatelse (bygningsarbeider) fra kommunen blir gitt.
  Igangsettelse av prosjektet forutsetter 100 % forhåndssalg. Dersom dette ikke oppnås står utbygger fritt til å annullere inngåtte kontrakter innen avtalt frist.
  Det tas forbehold om offentlig saksbehandling og godkjenning. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper skriftlig når grunnlaget for forbeholdene er falt bort, samt dato for bortfallet. Dersom selger gjør forbeholdene, bortfaller kjøpekontrakten som er inngått mellom partene. Beløp som kjøper har innbetalt med tillegg av eventuelt opptjente renter utbetales til kjøper. Selger står fritt til på et hvilket som helst tidspunkt velge å frafalle forbeholdene selv om forutsetningene/ forbeholdene ikke er oppfylt.

  Ekstraordinært forbehold: På grunn av smittefare og smitteverntiltak iverksatt i forbindelse med corona-pandemien i mars 2020 er igangsetting/fremdrift/ferdigstilling av prosjektet usikker. Utbygger/selger tar derfor forbehold om endring av alle tidspunkter for igangsetting/fremdrift/ferdigstilling/overtakelse i salgsprospekt, kjøpekontrakt og annen salgsdokumentasjon inntil smittefaren, smitteverntiltakene og virkningene av disse er avklart for utbygger/selger.
 • Selger tar forbehold om endringer i forhold til opplysninger gitt i salgsoppgaven og teknisk beskrivelse med hensyn til konstruksjon og materialvalg, fargevalg og arkitektoniske løsninger, herunder bl.a. mindre endringer av planløsninger. Det tas spesielt forbehold om endringer og justeringer som er hensiktsmessige og nødvendige for plassering av sjakter og kanaler, herunder innkassinger av kanaler/føringer som ikke er vist på tegningene. Eventuelle endringer skal ikke forringe kvaliteten på boligen.

  Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for boligen som måtte følge av eventuelle krav satt av kommune eller annen offentlig myndighet.

  Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger og inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelbestilling, både fordi endringer vil kunne forekomme og fordi målestokkavvik vil kunne forekomme ved trykking/kopiering.

  Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

  Endringer i lov eller forskrift, nye offentligrettslige krav eller vedtak som regulerer forhold knyttet til selgers ytelse, er kjøpers ansvar med mindre selger ved avtaleinngåelse var kjent med, eller burde være kjent med endringene. Ev. økte kostnader dekkes av kjøper. Slike kostnader vil medføre en tilsvarende økning i det avtalte vederlaget for kjøper. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper om endringene og de konsekvenser dette innebærer.

  Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere. Videre tas forbehold om å leie ut usolgte enheter.
 • Kontraktsposisjonen kan videreselges under forutsetning av at selger får dokumentasjon på at ny kjøper trer inn i kontrakten med de samme rettigheter og forpliktelser som opprinnelige kjøper. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Videresalg før selgers forbehold er avklart vil ikke bli akseptert. Ved videresalg påløper et administrasjonsgebyr med kr 50 000,- inkl. mva.

  Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i ev. markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers samtykke.
 • Alle eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m2. Det er selger/utbyggers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for boligen, med en energiklassifisering på en skala fra A- G. Dersom utbygger/selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for boligen.
 • Det er avtalt fastpris vederlag på 72 000,- ekskl. mva for gjennomføring av salgsoppdraget, pr. enhet. Oppgjørshonorar kr. 5 200,- og visninger kr. 2.000, -pr. stk, pr. enhet. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg og minimumsprovisjon i henhold til oppdragsavtalen. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket minimumsprovisjon og alle utlegg.
  Alle beløp er ekskl. mva. da dette er salg for profesjonell part.
 • Aktiv Eiendomsmegling tilbyr gratis verdivurdering for kjøpere i prosjektet. Ta kontakt så kommer vi på en befaring. Sett inn kontaktinformasjon til megler.
 • Vegar Sandås
Kamilla Schau

Megler

Kamilla Schau

41 73 04 27

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev