aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere Henrik Sørensens gate 7A

Lillestrøm Henrik Sørensens gate 7A

Velholdt 4-roms med svært attraktiv beliggenhet - Solrik balkong med hyggelig utsyn - Mulighet for p-plass!

 • 4 990 000
 • BRA 81 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING4 990 000
 • OMKOSTNINGER16 701
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER5 245 443
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR-
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 81 m²
 • ANDEL FELLESGJELD238 742
 • FELLESKOST./MND4 967
 • TOMT7 147 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 4 990 000,- (Prisantydning)
  238 742,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  5 228 742,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
  7 769,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  --------------------------------------------------------
  16 701,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 245 443,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Entré
Bygget har felles, overbygd inngangsparti og trappegang. Leiligheten ligger i 3.etasje og har en trivelig og lysmalt entré med god plass til oppbevaringsmøblemet.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger delvis åpent til stuen, noe som gjør romfølelsen ekstra god. Kjøkkeninnredningen har vinkelform og består av skap og skuffer under benk. Innredningen er fra Ikea og har sorte slette fronter og folierte fronter med heltre benkeplate Det er utstyrt med ventilator over komfyrsplass og opplegg for oppvaskmaskin. Koketopp, komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin er integrert. Kjøkkenet ble oppgradert i 2012.

Stue
Stuen har godt med lysinnslipp og utgang til trivelig balkong. Balkongen er på ca. 7 kvm og har utsyn mot fellesareal. Leilighetens stue byr på flere møbleringsmuligheter og det er mulighet for peisovn.

Bad
Badet har velholdte overflater, hvor det er innredet med mørkegrå gulvfliser og hvite fliser på veggene, med varme i gulv. Badet er innredet med heldekkende servant på underskap, speil og belysning. Vegghengt klosett og åpen dusj. Opplegg til vaskemaskin.

Soverom:
Leiligheten har 3 romslige soverom. Rommene er malt i tidsriktige farger og fremstår som lune. Soverommene har god plass til seng og tilhørende møblement samt garderobe.

Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

Henrik Sørensens gate 7A, Viken

 • TG2 - Avvik som kan kreve tiltak
  Våtrom > Overflater Gulv > Bad
  Det er påvist avvik i fuger.
  Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad
  Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen
  Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken
  Det er kun kullfilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen.

  Se vedlagte tilstandsrapport t iht. NS3600 av "Takstportalen Aleksander Olsen AS" for teknisk beskrivelse av eiendommen.
 • Ønsker du å bo i fredelige, grønne omgivelser og samtidig sentralt nær alt et rikt byliv kan tilby? Da er denne boligen et godt valg. Boligen ligger i Alexander Kiellandsgate som også omtales som Lillestrøms paradegate. Gaten er blitt oppgradert til miljøgate de senere år hvor myke trafikanter og grønne omgivelser er satt i fokus og skaper en hyggelig adkomst frem til borettslaget.

  Det er flere matbutikker i nærområdet, og daglivarehandelen kan blant annet gjøres hos Meny for et godt utvalg eller Rema 1000 som også ligger i kort gangavstand. Hjertet av Lillestrøm med alt et rikt byliv kan tilby, ligger kun få minutters spasertur fra boligen. Lillestrøm har et stort utvalg av forretninger og servicetilbud med bl.a. Lillestrøm Torv med 80 butikker, gågate med spennende nisjeforretninger, vinmonopol, restauranter med smaker fra fjern og nær og kino. I tillegg er det kun 5 minutter med bil til Strømmen Storsenter som er et av Norges største kjøpesentere.

  Lillestrøm har svært god offentlig kommunikasjon med hyppige tog- og bussavganger. Nærmeste bussholdeplass ligger i umiddelbar nærhet i Alexander Kiellandsgate. Bussene tar deg bl.a. til Lillestrøm stasjon med tog og bussterminal med videre avganger, på kun få minutter. Lillestrøm stasjon har direktetog til Oslo S og flytog til Gardermoen med kun 12 minutters reisetid. Området fremstår som ideelt for barnefamilier med et rolig bomiljø og flotte grøntområder med lekeplass i borettslaget.

  Det er flere barnehager i nærområdet i Lillestrøm og boligen sokner til Vigernes barneskole og Kjellervolla ungdomsskole, som ligger i kort gangavstand. Lillestrøm har også to videregående skoler, Lillestrøm og Skedsmo vgs. Området innbyr til et rikt tur- og friluftsliv med flotte gang- og sykkelstier og herlige natur. Rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet. Nitelva friluftsområde med gang- og sykkelstier, fiskeplasser og Nebbursvollen friluftsbad ligger klart for deg når du måtte ønske. Her kan man snøre på seg skoene og løpe avgårde både korte og lange turer eller ta en frisk dukkert sammen med morgenbaderne på Nebbursvollen.

  Lillestrøm har to ganger blitt kåret til landets beste sykkelby av Syklistenes landsforbund, så det er ingen grunn til å la sykkelen stå heller. Det er i tillegg et mangfold av øvrige fritidsaktiviteter i nærmiljøet som bl.a. Åråsen stadion, Lillestrøm stadion med løpebane, fotballbaner, idrettshaller, drivingrange og golfbane, Sørum besøksgård med dyr og Oksefjellet turområde, nytt flott kultursenter med konserter og teaterforestillinger, Norges Varemesse og Kjeller småflyplass med flystevne. Det er også gang- og sykkelavstand til Høyskolen i Akershus og Kjeller forskningspark. Reisetid med bil er henholdsvis ca. 15 minutter til Oslo og ca. 25 minutter til Gardermoen.
 • Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger
 • Utvendig:
  Boligblokk med saltak tekket med takstein.
  Yttervegger i betong med utvendig fasade i pusset utførelse.
  Etasjeskillere i betong.
  Bygget er fundamentert til antatt faste masser.

  Innvendig:
  Vegger: Malte flater. Fliser på bad.
  Gulv: Eikeparkett og fliser i entré. Fliser på bad.
  Himlinger: Malte flater på innvendige takoverflater. Overflater med normal til liten bruksslitasje. Ingen skadeavvik ble registrert på befaringsdagen. Nymalte overflater i 2022.
  Etasjeskille i betong.
 • 3.et: 81 Bra

  Følgende rom inngår i primærareal:
  3.et: Entré, kjøkken, stue, bad, 3 soverom

  Tilhørende 2 kjellerbod på ca. 3 og 5 m².
  Tilhørende loftsbod på ca. 12 m² gulvareal.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Elektriske panelovner.
  Mulighet for vedovn/peis.
 • Borettslaget har et delvis inngjerdet fellesområde, pent opparbeidet med grøntarealer, sittegrupper, grillplass, diverse beplantning og asfalterte internveier.
 • Det er mulighet for leie av garasje og parkeringsplasser når dette er ledig.
  Fellesområdet har gjesteparkering. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
 • Offentlig tilknytning.
 • Forretningsfører: BORI
 • Henrik Sørensensgate Borettslag består av 64 andelsboliger, fordelit på 2 bygninger.
  Regnskapet for 2021 viser et positivt årsresultat som tillegges opptjent egenkapital.

  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.
 • Det er utlyst parallell avklaring av forkjøpsretten og avklaring skjer kort tid etter endt budrunde. Dersom aksept av bud skjer mer enn 3 måneder etter at varsel om salg er sendt borettslaget, må forkjøpsretten utlyses på nytt, jf. burettslagsloven § 4-15. Det vil da kunne gå noe lenger tid før forkjøpsretten er avklart. Kontakt megler dersom det er behov for ytterligere informasjon
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Det er tillatt å holde dyr i borettslaget. Dersom en ønsker å holde mer enn en hund/katt må dette godkjennes av styret.
 • Fremtind Forsikring AS
  Polisenummer: 20826887
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 101 432 per 31.12.21
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 3 965 154 per 31.12.21
 • 4 967 pr. mnd. Fellesutgifter: Stipulerte kapitalkostnader 1 087
  Felleskostnader 3 374
  Stipulerte kapitalkostnader 506

  Dersom man leier parkeringsplass av borettslaget vil det påløpe p.t. kr. 200,- pr. plass i måneden.
  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.
 • Andel fellesgjeld kr 238 742,- pr. 07.12.22.
  Andel fellesformue kr 63 559,- pr. 07.12.22.
 • Lånenummer: 6201812817, Nordea Bank ABP
  Annuitetslån
  2 terminer pr. år.
  Rentesats pr. 07.12.2002: 4,2% pr. år.
  Antall terminer til innfrielse: 29
  Saldo pr. 07.12.2022: 1 186 536
  Andel av saldo: 24 835
  Første termin/første avdrag: 30.06.2012 (siste termin 31.12.2036)

  Lånenummer: 62018137033, Nordea Bank ABP
  Serielån
  4 terminer pr. år.
  Rentesats pr. 07.12.2002: 4,2% pr. år.
  Antall terminer til innfrielse: 73
  Saldo pr. 07.12.2022: 10 220 000
  Andel av saldo: 213908
  Første termin/første avdrag: 30.09.2015/30.03.2016 (siste termin 31.12.2040)
 • Borettslaget er tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader.
 • Felleskostnader
  Strøm
  Innboforsikring
  Normalt vedlikehold
  Listen er ikke uttømmende.
 • Lillestrøm kommune opplyser at det ikke foreligger midlertidig brukstilatelse eller ferdigattest i deres byggesaksmappe.
  Det foreligger ferdigattest for montering av polyestertank datert 27.03.1996 og ferdigattest for rehablitering av 2 stk tegl skorsteiner datert 19.10.2006.
 • Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
 • Andelsnr. 51 Orgnr. 948370387 i Lillestrøm kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Provisjon
  Tilrettelegging 16 000,-
  Markedsføringspakke 17 000,-
  Oppgjør 6 500,-
  Inneståelsesgebyr 6 000 ,-
  Elektronisk grunnbok 300,-
  Utlegg kommunale opplysninger
  Panterett med urådighet - Statens Kartverk 430,-
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Bente Irene Høydal
Iris Therese Asak

Megler

Iris Therese Asak

97 59 80 15

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev