aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Nannestadgata 2 A! En lys og pen 2-roms selveierleilighet i byggets 4. etasje. Leiligheten passer perfekt som førstegangsbolig, evt. pendler leilighet! Kort gåavstand til togstasjonen som tar ca 10 min til Oslo S og til hovedflyplassen.
Velkommen til Nannestadgata 2 A! En lys og pen 2-roms selveierleilighet i byggets 4. etasje. Leiligheten passer perfekt som førstegangsbolig, evt. pendler leilighet! Kort gåavstand til togstasjonen som tar ca 10 min til Oslo S og til hovedflyplassen.

LILLESTRØM Nannestadgata 2 A 401

Lys og delikat 2-roms selveierleilighet fra 2017 * 4. etasje m/svært sentral beliggenhet og fin balkong m/utsikt * Heis

 • kr 3 390 000
 • BRA 36 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 3 390 000
 • Omkostningerkr 97 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 487 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2017
 • Soverom1
 • ArealP-rom 33 m²
 • Felleskostnaderkr 2 306
 • Tomt6 028.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 390 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 84 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 390 000,00))   97 792,- (Omkostninger totalt)   3 487 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning 4. etasje.
Velkommen til Nannestadgata 2 A! En lekker 2-roms selveierleilighet, oppført i 2017 med god standard. Leiligheten inneholder gang, kjøkken med integrerte hvitevarer, lys stue, soverom med garderobeskap, flislagt bad og bod. Utgang fra stuen til trivelig overbygget balkong på ca. 10 kvm. Leiligheten varmes opp med vannbåren gulvvarme, og er for øvrig en perfekt første bolig ! Meget sentral beliggenhet i Lillestrøm med kort vei til de fleste bymessige fasiliteter. Du har gangavstand til bla. dagligvarebutikker, serveringssteder og Lillestrøm Torg med flere servicetilbud. Ønsker du ytterligere tilbud er det kort vei til Strømmen storsenter med ca. 200 butikker. Det tar ca 10 min å gå til Lillestrøm stasjon, som er et knutepunkt med kollektivtilbud på kun 12 min til bla. Oslo og OSL
Velkommen inn til en lys og romslig entre. Leiligheten har bla. gulvvarme samt varmtvann inkl. i felleskostnadene.

Nannestadgata 2 A 401, Viken

 • Tomt
  6028.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt for sameiet, hovedsakelig bebygget. Felles bakgård.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger rett i smørøyet, sentralt i Lillestrøm, i et urbant og moderne boligområde med umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon og byens fasiliteter. Det er også kort vei til skoler i alle trinn, inkludert flere videregående skoler. På kulturfronten står Lillestrøm for store nysatsinger og kan by på et fristende utvalg innenfor uteliv, shopping og små spesialbutikker. Gangavstand til alle byens fasiliteter! I tillegg til eget kjøpesenter og koselige handlegater har Lillestrøm et flott kulturhus, moderne kino og et mangfold av restauranter, kafeer og uteplasser. På utescenen på torget arrangeres det ofte konserter og forestillinger med mer, og Byfesten er et av årets høydepunkt. Da kryr det av mennesker i hele sentrum, og kjente musikere underholder på en av mange scener. Fra leiligheten er det en kort spasertur til Åråsen fotballstadion, og litt bortenfor finner du koselige Sørum gård, Skedsmohallen, fine turstier og Lillestrøm golfklubb. Nebbursvollen Friluftsbad ligger ved Nitelva og er byens populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk m.m. I samme område finner du flotte tur- og rekreasjonsområder, samt opplyste stier perfekt for en joggetur. Lillestrøm satser stort på kunst og kultur, og det er utplassert flere statuer og andre kunstverk langs stiene. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Lillestrøm Torv kjøpesenter, samt de øvrige handlegatene i Lillestrøm sentrum like ved. Det er også kort vei til Strømmen Storsenter, landets mest innholdsrike kjøpesenter med over 190 butikker og serveringssteder. Med flytoget tar det kun 10 min til Oslo S og ca 12 min til OSL hovedflyplassen.

  Adkomst
  Se vedlagte veikart for kjørebeskrivelse til eiendommen. Det blir skiltet ved felles visning fra Aktiv.

  Bebyggelse
  Nærområdet består hovedsakelig av sentrumsbebyggelse med leiligheter og næring, samt Lillestrøm videregående skole like over veien.

  Barnehage/skole/fritid
  Eiendommen har kort gangavstand til Volla barneskole, og også gangavstand til Kjellervolla ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Lillestrøm og Skedsmo Videregående. OsloMet - storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller. Det er også et bredt utvalg av både private og kommunale barnehager.

  Skolekrets
  Volla skolekrets.

  Offentlig kommunikasjon
  Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, og både togstasjon og bussterminal ligger kun 900 meter unna. Hurtigtog/flytog fra Lillestrøm til Oslo S/Oslo Lufthavn har en reisetid på ca. 12 min.

  Byggemåte
  Boligblokk oppført med vegger i ur- og betongkonstruksjoner. Etasjeskiller utført i elementer. Trevinduer med isolerglass. Balkong utenfor stuen på ca. 10 kvm med støpt gulv og rekkverk i metall med glassfronter. Balkongen er overbygget. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere teknisk beskrivelse.

  Innhold
  4. etasje 33 kvm. p-rom: Entre, stue, kjøkken, soverom og bad. Sekundære rom: innvendig bod/kontor på ca. 3 kvm. Sportsbord i kjeller.

  Standard
  Lys og pen 2-roms selveierleilighet fra 2017 som holder en god standard. Leiligheten har en god planløsning og er lys og luftig, tillegg til god størrelse på balkongen så er det en felles takterrasse som kan benyttes. Varmtvann og gulvvarme er inkl i felles utgifter. Gang/entre: Lys og delikat entre lyse toner på vegg, parkett på gulv og plass til å henge fra seg yttertøyet. Kjøkken: Lyst og pent kjøkken - innredningen har laminerte skrog med glatte fronter og laminat benkeplate. Det er integrerte hvitevarer i kjøkken, herunder stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin som medfølger i handelen. Frittstående kjøleskap medfølger ikke. Stue: Lys og luftig stue med parkett på gulvoverflater og malte veggoverflater. I stuen er det plass til både spisebord og sofa. Utgang fra stuen til overbygget balkong via terrassedør. Soverom: Lyst og pent soverom innenfor stuen med plass til dobbeltseng. Det er også medfølgende garderobeskap i soverom. Bad: Pent flislagt bad med gulvvarme og belysning. Badet er innredet med vegghengt toalett, servant i baderomsinnredning med god skapplass og speil over og dujshjørne med innfellbare glassvegger. Det er også opplegg for vaskemaskin på bad. Kort fortalt: - Pen 2-roms selveierleilighet i 4. etasje fra 2017. - Gang/entre med plass til å henge fra seg yttertøyet. - Kontor/bod innenfor entre. - Kjøkken og stue i moderne åpen løsning med store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. - Kjøkkeninnredning med integrerte stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. - Plass til spisebord og sofa i stuen. - Soverom med garderobeskap. - Flislagt bad med gulvvarme. - Praktisk innvendig bod/kontor på ca. 3 kvm. - Vannbåren gulvvarme. - Balansert ventilasjon. - Utgang fra stuen til overbygget balkong med vinduer/rekkverk i glass. - Svært sentral beliggenhet på Lillestrøm med kort vei til alt av servicetilbud! For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport av Amund Forset, datert 22.06.2023. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten før visning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Gateparkering etter gjeldene bestemmelser.

  Radonmåling
  Leiligheten ligger i 3.etasje eller høyrere og det er derfor ikke behov for radonmålinger av denne.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 390 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 84 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 390 000,00))   97 792,- (Omkostninger totalt)   3 487 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten varmes opp med vannbåren gulvvarme.

  Energiklasse
  C

 • Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter faktureres fra kommunen til sameiet. Eiendomsskatt faktureres utenom.

  Info om eiendomsskatt
  Det er eiendomsskatt i Lillestrøm kommune.

  Formuesverdi primær
  763238

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  2900305

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifer, strømforbruk, innboforsikring, m.m.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  37/15334

  Felleskostnader pr. mnd
  2306

  Felleskostnader inkluderer
  Drift, noe vedlikehold, a-konto fjernvarme, felles bygningsforsikring, bredbånd, felles kommunale avgifter og honorarer/forretningsførsel.

  Andel fellesformue
  5355

  Andel fellesformue per dato
  2023-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Sameiet Engebrets Promenade består av 170 boligseksjoner og 9 næringsseksjoner på eiendommen Gnr. 81 Bnr. 294 i Lillestrøm kommune.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Sameiet har pt. ingen felles lån.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjenning av ny eier, men eierskiftet skal meldes inn.

  Sameiets forsikringsselskap
  IF Skadeforsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vedtekter og husordensregler kan ses hos megler på forespørsel.

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Boligselskapet har avtale med Techem om leveranse av energiservicetjenester. OBOS fakturerer den enkelte beboer a konto på vegne av Techem sammen med ordinær innkreving av felleskostnader Alle beboere plikter å delta på dugnader der dette er nødvendig.

  Dyrehold
  Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for de øvrige beboerne. For regler se husordensreglenes §11.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3030/81/294/27: 22.01.1954 - Dokumentnr: 100365 - Erklæring/avtale Bestemmelse om kloakkledning Overført fra: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:294 Gjelder denne registerenheten med flere 22.12.1961 - Dokumentnr: 104263 - Skjønn Overført fra: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:294 Gjelder denne registerenheten med flere 09.05.1984 - Dokumentnr: 102974 - Erklæring/avtale Bestemmelse om kloakkledning Overført fra: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:294 Gjelder denne registerenheten med flere 09.10.2014 - Dokumentnr: 867369 - Bestemmelse iflg. skjøte Bestemmelse om kloakkledning Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Overført fra: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:294 Gjelder denne registerenheten med flere 09.10.2014 - Dokumentnr: 867613 - Bestemmelse iflg. skjøte Bestemmelse om vann og kloakkledning Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Overført fra: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:294 Gjelder denne registerenheten med flere 26.03.2015 - Dokumentnr: 272968 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Lillestrøm Kommune Org.nr: 820 710 592 Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Overført fra: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:294 Gjelder denne registerenheten med flere 26.09.2016 - Dokumentnr: 871518 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Overenskomst om rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av nettstasjon i bygg, 1 etg. Nettstasjon nr. S0307 Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om bebyggelse Bestemmelse om beplantning Overført fra: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:294 Gjelder denne registerenheten med flere 16.06.2017 - Dokumentnr: 646373 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 27 Formål: Bolig Sameiebrøk: 37/15334 Heftelsene omhandler bla.: avtale om å bygge ut eiendommen innen 2 år etter salget, rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde vann, - avløp, og el-ledninger over eiendommen, legging av ledning i bakken med senere reparasjon av asfaltdekke over, ekspropriasjonsskjønn ifm. tidligere oppførelse av prestebolig på eiendommen, bestemmelser om oppføring av offentlig bebyggelse, rett for Hafslund til å drifte og ha nettstasjon/trafostasjon i ett av byggende og seksjoneringsbegjæringen.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for kvartalsutbygging (nybygg bolig og næring) for hele tiltaket, datert 15.06.2018, og midlertidig brukstillatelse for boligblokk c og d, datert 19.09.2017. Det foreligger også ferdigattest for innglassing av balkonger, datert 01.06.2020.

  Vei, vann og avløp
  Nannestadgata er en kommunal vei. Leiligheten er tilknyttet offentlig vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til boligbebyggelse og næring i reguleringsbestemmelser for Kvartal 36 - Folkes hus. Eiendommen er i kommuneplanen avsatt til nævrende sentrumsformål. Eiendommen er berørt av planforslag for Lillestrøm Nord. Mer informasjon kan ses på kommunens hjemmesider. Området ligger under marin grense og det er derfor stor mulighet for marin leire. Lillestrøm ligger også i kommuneplanen i aksomhetsområde for flom.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt, men styret skal underrettes om leieforholdet på forhånd.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 390 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 84 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 390 000,00))   97 792,- (Omkostninger totalt)   3 487 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  97792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast vederlag kr. 49.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16.450,- oppgjørshonorar kr 5.950,- og visninger kr 2.500,- per stk. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 12.688,-. Utleggene omfatter foto, kommunale opplysninger og forretningsføreropplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket kr. 1.875,- per times arbeid, begrenset oppad til kr. 16.450,-.  Alle beløp er inkl. mva. 

Lise Blomberg

Megler

Lise Blomberg

92 20 41 64

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev