aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Daglig leder / Eiendomsmegler har gleden av å presentere Nittedalsgata 18A!

LILLESTRØM Nittedalsgata 18A

Lys, trivelig 3-roms selveierleilighet med balkong, garasjeplass i kjeller og heisadkomst. Gangavstand til "alt"

 • kr 5 700 000
 • BRA 85 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 5 700 000
 • Omkostningerkr 154 642
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 854 642
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 006
 • Soverom2
 • ArealP-rom 82 m²
 • Felleskostnaderkr 4 090
 • Tomt1 419.4 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 142 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 700 000)) 155 542 (Omkostninger totalt) 5 855 542 (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.
Ønsker du å bo flott til i Lillestrøm sentrum med gangavstand til "alt" av servicetilbud og kollektiv? Da er denne leiligheten midt i blinken for deg! Verdt å merke seg! - Stor 3-roms selveierleilighet på 85 kvm. - Leiligheten har overbygd balkong på 10 kvm. - Egen garasjeplass med mulighet for el-billader. - God planløsning med stor stue/kjøkkenavdeling. - Vegger og tak nymalt i februar 2023. - Varmtvann inkludert i felleskostnader. - Godt med lagringsplass i kjellerbod på 5 kvm og innvendig bod på 3 kvm. - Heis fra garasje til leilighetsplan. - Gangavstand til Lillestrøm sentrum med matbutikker, kjøpesenter og kafeer, restauranter og det du trenger av servicetilbud. - Gangavstand til Lillestrøm togstasjon med hyppige avganger til Oslo og Gardermoen. Velkommen til visning!

Nittedalsgata 18A, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  2. etasje: 85 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 82 kvm Entré, stue, kjøkken, bad og to soverom.  Tomt
  1419.4m²

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger midt i Lillestrøm sentrum, med byens rike utvalg av fasiliteter lett tilgjengelig. Det er også kort vei til skoler for alle alderstrinn og et utmerket kollektivtilbud. På kulturfronten står Lillestrøm for store nysatsinger med bl.a. Nitja kunstsenter for norsk og internasjonal samtidskunst. Byen har også et aktivt kulturhus, moderne kino og et mangfold av restauranter og kafeer. I sentrum finnes et fristende utvalg innenfor uteliv, shopping og mange små spesialbutikker. På utescenen på torget arrangeres det ofte konserter og forestillinger og Byfesten på sommeren er et av årets høydepunkter. Da kryr det av folk i sentrum, og kjente musikere spiller på ulike scener i hele byen. Åråsen fotballstadion ligger i fin gangavstand, og litt bortenfor finner du koselige Sørum gård, Skedsmohallen og Lillestrøm golfklubb. Nebbursvollen Friluftsbad ligger ved Nitelva og er byens populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder og kiosk m.m. I samme område finner du flotte tur- og rekreasjonsområder, samt opplyste stier perfekt for joggeturer. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres rett over gaten på Rema 1000, eller Kiwi som ligger like om hjørnet. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det ca. 100 meter til Lillestrøm Torv kjøpesenter og de øvrige handlegatene i sentrum. Det er også kort vei til Coop Obs Hypermarked og en kort kjøretur til Strømmen Storsenter. Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss og tog. Lillestrøm stasjon ligger ca. 500 meter unna, og herfra tar toget deg til Oslo S på 10 minutter og til Oslo Lufthavn på ca. 12 min. Nærmeste bussholdeplass er Stortorget som ligger ca. 300 meter unna. Med bil tar det ca. 6 min til Strømmen Storsenter, 8 min til Lørenskog, 21 min til Oslo S og 26 min til Oslo Lufthavn. Fra eiendommen er det gangavstand til Volla barneskole, Kjellervolla ungdomsskole og Lillestrøm videregående skole. OsloMet - storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller, ca. 2,5 km unna. Kommunen har et godt utvalg av barnehager, og flere ligger i kort gangavstand.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Barnehage/skole/fritid
  Fra eiendommen er det gangavstand til Volla barneskole, Kjellervolla ungdomsskole og Lillestrøm videregående skole. OsloMet - storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller, ca. 2,5 km unna. Kommunen har et godt utvalg av barnehager, og flere ligger i kort gangavstand.

  Offentlig kommunikasjon
  Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss og tog. Lillestrøm stasjon ligger ca. 500 meter unna, og herfra tar toget deg til Oslo S på 10 minutter og til Oslo Lufthavn på ca. 12 min. Nærmeste bussholdeplass er Stortorget som ligger ca. 300 meter unna. Med bil tar det ca. 6 min til Strømmen Storsenter, 8 min til Lørenskog, 21 min til Oslo S og 26 min til Oslo Lufthavn.

  Byggemåte
  Boligblokk med bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong/ mur. Det er bindingsverk i mellomliggende fasadefelter. Leilighetene har adkomst via felles oppgang og heis. Grunnforhold kan som regel ikke fastslås med sikkerhet ved visuell kontroll. Det er grunn til å tro at bygningen er fundamentert på faste masser med betong såler. Grunnmur av betong. Yttervegger som utvendig er forblendet med tegl samt kledd med panel. TG2 - AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK - Utvendig - dører Det er avvik: Ytterdør og terrassedør tar i karm/terskel. - Innvendig - Etasjeskille/gulv mot grunn Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det er registrert noen skjevheter og stedvis knirk. Det er nivilert i rom: Stue: Det er registrert avvik på 1cm. Soverom: Det er registrert avvik på 1,5cm igjennom hele rommet. - Våtrom - Overflater gulv - bad Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. - Våtrom - sluk, membran og tettsjikt - bad Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. - Våtrom - Sanitærutstyt og innredning - bad Det er påvist riss/sprekker i utstyr på våtrommet. - Tekniske installasjoner - vannledninger Det er avvik: Samlestokk til rør i rør systemet ligger i himlingen over badet uten lekkasje sikring. For mer detaljert beskrivelse se tilstandsrapport datert 09.03.2023 utarbeidet av takstmann Jo Henrik Stigen.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Rekvirent/eier opplyser ang. følgende vedlikeholds historikk: - Byttet kjøkkenkran 19/1-2022, Comfort Akershus Rør AS. - Montert nye benkearmatur + 3 nye stikkontakter på kjøkken 7/8-2017, Sæther Elektriske. - Montert stikk ved biloppstillingsplass + bod i kjeller, Mai 2021, Sæther Elektriske. - Malt tak, vegger Febr. 2023. Vedlikeholds historikk utført i regi av borettslaget/sameiet: - Beiset/malt panel 2018 utvendig. - Restaurert gavlvegg 2022 - I 2018 ble Salmakergården behandlet for skjeggkre og veggdyr av Anticimex. Det har ikke vært observert veggdyr i denne leiligheten. - Ved kontroll av Anticimex i 2018 ble det oppdaget 2 skjeggkre på bad i leiligheten, dette ble det behandlet for.

  Innhold
  Planløsning 2. etasje: Entré, gang, bod, bad/wc/vaskerom, 2 soverom og stue/kjøkken. Annet: Disponibel kjellerbod. Noen høydepunkter: - Lys, trivelig 3-roms selveier. - Balkong på ca. 10 kvm. - Markise, utelys og utestrøm. - Biloppstillingsplass i kjeller. - Entré med plass til skap. - Innvendig bod med hyller. - Stue og kjøkken i åpen løsning. - Vegger og tak er nylig malt. - Trestavs parkettgulv. - Flislagt bad med gulvvarme. - To soverom med klesskap. - Disponibel kjellerbod på 5 kvm.

  Standard
  Entré Leilighetene har adkomst via felles oppgang og heis. Entreen er romslig og har plass til garderobeskap langs den ene veggen. Det er dør inn til badet og åpen løsning til en gang. Vegger og tak er nylig malt i hele leiligheten, og gulvet har parkett. Fra gangen er det adkomst til en bod med hyllesystem. Kjøkken Kjøkkenet ligger i åpen løsning med stuen, men har også en godt skjermet arbeidssone. Kjøkkeninnredningen er montert i U-form og har laminatbenkeplater og hvite, profilerte fronter. Mellom benk og overskap har veggene mosaikkfliser i blåtoner. Videre har kjøkkenet benkebelysning, ventilator med avtrekk, oppvaskkum i stål med avrenningsfelt og opplegg for oppvaskmaskin. Det er plass til både kjøleskap og fryseskap. Stue Stuen er rektangulær og er nylig malt i lys beigetone på veggene. Det er flere vinduer i en ende av rommet og utgang til balkong. Gulvet har parkett og den åpne løsningen til kjøkkenet gir plass til både spisebord og sofamøblement. Bad/wc/vaskerom Badet har adkomst fra entreen og er klassisk i stilen med grå gulvfliser og hvite veggfliser. Det er varmekabler i gulvet, downlights i himling og mekanisk avtrekk. Av utstyr har badet gulvstående toalett, hvitt benkeskap med heldekkende servant, speil med belysning og en romslig dusjnisje med doble glassdører. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i søyleløsning. Soverom og garderobe Leiligheten har to soverom som ligger side om side og med adkomst fra gang. Soverommene er malt i en dyp beigefarge og har hvite klesskap med henholdsvis tre og fire dører. I innvendig bod er det montert hyllesystem. Ellers er det lagringsplass i en disponibel kjellerbod på ca. 5 kvm. Balkong Leiligheten har en sørvestvendt balkong på ca. 10 kvm med adkomst fra stuen. Balkongen er overbygd, har markise i takutstikk og rekkverk med stålspiler. Det er montert både utelys og strømstikk, og det er plass til utegruppe og grill.

  Hvitevarer
  Hvitevarer på kjøkken medfølger ikke.

  TV/Internett/bredbånd
  Sameiet har samleavtale med Telia

  Parkering
  Det medfølger egen parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Det er mulig å montere el-billader som bekostes av seksjonseier. Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

  Diverse
  Lampe over spisebord og sofa medfølger ikke. Det er utført flyttevask og leiligheten vil ikke blir ytterligere rengjort, foruten mopping av gulv.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 142 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 700 000)) 155 542 (Omkostninger totalt) 5 855 542 (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

 • Oppvarming
  Leiligheten har elektrisk oppvarming med enkelte panelovner og med varmekabler på bad. Sameiet har felles varmtvannstank.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Formuesverdi primær
  1259972

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4535897

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Strøm, forsikring, m.m.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Sameiebrøk
  85/2574

  Felleskostnader pr. mnd
  4090

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnader inkluderer: felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, varmt vann, grunnpakke Telia, forretningsførsel, garasje, drift- og vedlikehold.

  Om sameiet
  Eierseksjonssameiet Salmakergården Boligsameie (heretter kalt sameiet) har til formål å ivareta sameiets fellesinteresser på eiendommen, gnr. 81, bnr. 144 i Lillestrøm kommune, med fellesanlegg av enhver art. Sameiet består av 37 boligseksjoner, samt 2 næringsseksjoner i plan 1 foruten fellesareal og areal til boder til hver seksjon. - Det ble på årsmøte i mars 2022 vedtatt at det er tilltatt til innglassing av egen balkong. Dette påkoster den enkelte seksjonseier. Dette forutsetter godkjenning fra styret og kommunen. - Sameiet har egen hjemmeside: www.salmakergarden.no - Sameiet har avtale med Telia - Toma Eiendomsdrift AS står for vaktmestertjenester. Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Sameiets forsikringsselskap
  Fremtind Forsikring AS

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3030/81/144/31: 08.05.1958 - Dokumentnr: 102094 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:164 Overført fra: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:144 Gjelder denne registerenheten med flere 26.02.1972 - Dokumentnr: 101031 - Erklæring/avtale Bestemmelse om vann/kloakkledning Overført fra: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:144 Gjelder denne registerenheten med flere 10.01.1977 - Dokumentnr: 100126 - Skjønn Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:144 Gjelder denne registerenheten med flere 06.06.2006 - Dokumentnr: 264114 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 31 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 85/2574 08.02.2021 - Dokumentnr: 158648 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:1 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:2 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:3 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:4 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:5 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:6 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:7 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:8 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:9 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:10 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:11 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:12 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:13 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:14 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:15 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:16 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:17 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:18 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:19 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:20 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:21 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:22 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:23 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:24 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:25 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:26 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:27 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:28 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:29 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:30 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:31 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:32 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:33 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:34 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:35 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:36 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:37 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:38 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:39 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:40 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:41 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:42 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:43 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:44 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:45 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:46 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:47 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:48 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:49 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:50 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:51 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:52 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:53 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:54 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:55 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:56 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:57 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:58 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:59 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:60 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:61 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:62 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:63 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:64 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:65 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:66 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:67 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:68 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:69 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:70 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:71 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:72 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:73 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:74 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:75 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:76 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:77 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:78 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:79 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:80 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:81 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:82 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:83 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:84 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:85 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:86 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:87 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:88 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:89 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:90 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:91 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:92 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:93 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:94 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:95 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:96 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:97 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:98 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:99 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:100 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:101 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:102 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:103 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:104 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:105 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:106 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:107 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:108 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:109 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:110 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:111 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:112 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:113 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:114 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:115 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:116 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:117 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:118 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:119 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:120 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:121 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:122 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:123 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:124 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:125 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:126 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:127 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:128 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:129 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:130 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:131 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:132 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:133 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:134 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:135 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:136 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:137 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:138 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:139 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:140 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:141 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:142 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:143 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:144 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:145 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:146 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:147 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:148 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:149 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:150 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:151 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:152 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:153 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:154 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:155 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:156 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:157 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:158 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:159 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:160 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:161 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:162 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:163 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:164 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:165 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:166 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:167 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:168 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:169 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:170 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:171 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:172 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:173 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:174 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:175 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:176 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:177 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:178 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:179 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:180 Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:42 Snr:181 Gjelder denne registerenheten med flere

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er ikke utstedt ferdigattest på eiendommen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 03.05.2006. Kopi av midlertidig brukstillatelse følger som vedlegg til salgsoppgave.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig. Kopi av tinglyste avtaler vil bli utlevert ved henvendelse til megler.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål og næringsformål. Eiendommen ligger under plan "Reguleringsbestemmelse, detaljregulering for kvartal 10, plan-id 560, datert 05.04.2017. Kommmunen opplyser: Det er for tiden ingen reguleringssaker under behandling som berører denne eiendommen.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 142 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 700 000)) 155 542 (Omkostninger totalt) 5 855 542 (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

  Omk. kjøper beløp
  154642

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Avtalt provisjon 1% Markedsføring kr. 22 000,- Tilrettelegging kr. 16 000,- Oppgjør kr. 6 500,- Visning pr. stk kr. 2 500,- + Direkte utlegg Alle summene er inkludert mva. Dersom handelen ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket tilrettelegging, markedsføring, utførte visninger og alle direkte utlegg. Megler har også krav på et rimelig vederlag for brukte arbeidstimer. Kostnad pr. time kr. 2 500,- dog ikke høyere sum enn kr 30 000,-

Nils-Erling Bleikvassli

Megler

Nils-Erling Bleikvassli

97 79 34 81

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev