aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Nordahl Bruns gate 3!
Velkommen til Nordahl Bruns gate 3!

LILLESTRØM Nordahl Bruns gate 3

Nyoppusset og påkostet enebolig med usjenert beliggenhet på Vigernes - Solrik tomt innerst i blindvei - Barnevennlig

 • kr 9 800 000
 • BRA 168 m²
 • 6 soverom
 • Prisantydningkr 9 800 000
 • Omkostningerkr 262 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 10 062 042
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1930
 • Soverom6
 • ArealP-rom 166 m²
 • Tomt593.3 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 9 800 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 245 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 800 000,00))   262 042,- (Omkostninger totalt)   10 062 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Vi starter med plantegningen, slik at du får orientert deg i huset.
Velkommen til Nordahl Bruns gate 3! Dette er et flott oppusset familiehus i et veldig barnevennlig område på Vigernes i Lillestrøm. Huset har tre etasjer med stue, spisestue, kjøkken, to bad, et ekstra toalett og hele seks soverom. Du vil også elske den store terrassen på 43 kvadratmeter som gir god plass for alle i familien. Hagen er planert ut slik at den skal blir fin, og enkel å vedlikeholde. Huset ligger i en rolig ende av en blindgate, og det er nær skoler, barnehager, offentlig transport, flotte parker og butikker. Det er også lett tilgjengelig til lekeplasser, skøytebane, skiløyper, golfbane og treningsstudioer. Det er også parkeringsplass på eiendommen. Dette huset er klart for deg å flytte rett inn i!
Du vil garantert sette pris på den herlige uteplassen i hverdagen.

Nordahl Bruns gate 3, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  -1. underetasje: 55 kvm Gang/trapperom, 3 soverom, bad.
  1. etasje: 65 kvm Entré, toalettrom, gang, kjøkken, stue, spisestue.
  2. etasje: 48 kvm Gang, bad, 3 soverom. Kott.
  Primærrom
  -1. underetasje: 54 kvm Gang/trapperom, 3 soverom, bad. Kott.
  1. etasje: 65 kvm Entré, toalettrom, gang, kjøkken, stue, spisestue.
  2. etasje: 47 kvm Gang, bad, 3 soverom.
  Sekundærrom
  -1. underetasje: 1 kvm Kott.
  2. etasje: 1 kvm Kott.  Tomt
  593.3m²

  Beskrivelse av tomt
  Pent opparbeidet tomt. Det er byggegrunn av leirholdige masser. Utvendig fuktsikring med grunnmursplast og klemt topplist.

  Beliggenhet
  Eneboligen ligger i et meget barnevennlig og populært område på Vigernes i Lillestrøm. I Lillestrøm finnes et rikt tilbud. Lillestrøm Torv har 80 butikker som inneholder noe for alle. Storgata i Lillestrøm er bilfri og har et rikt tilbud av serverings - og spisesteder, som Fratelli, Fuser, Casa Mia, CHI og Martin`s. Det er 8 dagligvarebutikker i Lillestrøm, samt flere mindre steder å kjøpe dagligvarer. Lillestrøm har et rikt tilbud på fritiden. Det er stor kino med THX standard (7 saler), som driftes av Odeon-kino, med filmtilbud for alle aldre. På kulturhuset er det flere konsert- og teater oppsetninger, der flere av de største artistene og showene de siste årene har vært innom. De aller fleste idrettstilbud finnes i Lillestrøm, med området rundt Skedsmohallen som sentrum. Her er det friidrettsbane, hestegård, stor innehall, bowling, fotballhall, gressbaner og kunstgressbaner. Noe for alle. Det er flere treningssentre, som tilbyr alt som er av tilbud, fra Zumba til KravMaga. Nebbursvollen ligger på Volla siden av byen, her er det bassenger for store og små, samt vannsklier og sandvolleyball baner. Langs flomvollen mot Nitelva er det gode rekreasjonsmuligheter. Toppfotball kan oppleves på med både herre og damelag på øverste nivå, samt topphåndball som også befinner seg i toppdivisjonen. For den skiinteresserte er det kort vei til Tæruddalen og innover i Romeriksåsene. Her finner man et veletablert turstinett som er merket etter DNT - standard, fiske- og badevann, skiløyper m.m.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Barnehage/skole/fritid
  På Vigernes er det to kommunale barnehager. Den ene er Lillehagen barnehage, Avdelingene har fått navn inspirert av fortellingene til Astrid Lindgren. Småbarnsavdelingen heter Småland. Storebarnsavdelingene heter Ronja, Birk og Junibakken. Det er ca. 100 barn i barnehagen. Den andre er Lillestrøm barnehage, som er en avdelingsløs barnehage bygd med kjerneområder med forskjellige tema- og aktivitetsrom. Barnehagen har nå ca. 80 barn med småbarn i 1. etg. og de større i 2. etg. Barneskolen (1-7) heter Vigernes skole, og har ca. 480 elever, 21 klasser og 2 baser i SFO. Vigernes ligger i et etablert område av Lillestrøm og har tradisjoner tilbake til 50-tallet. De senere år har det vært rehabilitering, og skolebygget fremstår tidsmessig og godt tilrettelagt for læring og trivsel både for elever og ansatte. Ungdomsskolen er Kjellervolla med elever mellom 8.-10. trinn. Skolen har ca. 345 elever fordelt på 12 klasser. Skolen ble tatt i bruk i 2001, men har historie helt tilbake fra 1964. Bygget har vunnet priser for sin utforming. Det er to videregående skoler i Lillestrøm, Lillestrøm V.G.S og Skedsmo V.G.S. Skolene har de aller fleste studieretningene, både yrkesfag og realfag. Høyskolen i Akershus ligger på Kjeller, i utkanten av Lillestrøm. Mer info på http://www.skedsmo.kommune.no/Hovedtema/Barnehageog-Skole/Barnehage/

  Offentlig kommunikasjon
  Fra Vigernes er det gangavstand til Lillestrøm stasjon, og det går buss i Sørumsgata (1 min gange) til stasjonen Stasjonen er et knutepunkt for Nedre Romerike, der det er hyppige avganger mot Oslo som tar mellom 11-22 min, avhengig av rute. Buss 401 går mot Oslo og bruker bla. 12 min til AHUS. Flytoget til Gardermoen bruker 12 min. Se https://www.ruter.no for mer info rundt reiserute/avganger. Tidsavstander m/bil: Skedsmokorset ca 7 min. Strømmen ca 5 min. Oslo S ca 20 min. Gardermoen ca 24 min.

  Byggemåte
  Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen. Det gjøres oppmerksom på følgende avvik i tilstandsrapporten: UTVENDIG Nedløp og beslag - TG 2 Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingspunktet. INNVENDIG Pipe og ildsted - TG 3 Pipevanger er ikke synlige. Alle 4 sider må være synlige på en teglpipe. VÅTROM Overflater Gulv - TG 2 Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). TEKNISKE INSTALLASJONER Avløpsrør - TG 2 Det er ikke påvist tilfredsstillende stakemulighet på avløpsanlegg.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Svar Ja, kun av faglært Beskrivelse Totalrenovering av bad 2. etasje, toalett 1. etasje og vaskerom i kjeller. Arbeid utført av B&B Flis - Torshov Elektro - Michal Kiwatowski (orgnr : 918 165 185) - Plan entreprenør AS. Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Ja Beskrivelse Totalrenovert - Skiftet ut sluk, og ble lagt nytt tettesjikt/membran. Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Svar Ja, kun av faglært Beskrivelse Utskiftning av både vannrør + avløpsrør på huset + nye vannskap. Arbeid utført av Plan Entreprenør as - Michal Kwiatkowski (Org nr 918 165 185). Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller? Ja Beskrivelse Huset manglet drenering når vi kjøpte huset i 2020 - det var saltutslag + fuktig vegger før ny drenering ble lagt. Ingen problem etter ny drenering ble ordnet av SYVDALSEN ENTREPENØR AS ca februar 2021. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar Ja, kun av faglært Beskrivelse Skiftet ut EL anlegget komplett inkl nye varmekabler i gulvet på kjeller + bad, gang, vaskerom. Arbeid utført av Torshov Elektro AS. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja Beskrivelse Usikker - Antar dette er gjort av Torshov Elektro AS da de har skiftet ut hele el-anlegget på huset i 2021. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Ja Beskrivelse Det er trekt og klargjort ladeanlegg for elbil med egen kurs - Men det er ikke montert ladeboks på vegg. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Svar Ja, kun av faglært Beskrivelse Takbehandling AS har utført vask og maling av tak. Ny terrasse etablert i 2023 av faglært/vennetjeneste. Arbeid utført av Takbehandling AS. Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut i kjeller eller loft eller andre deler av boligen? Ja Beskrivelse Kjelleren har blitt brukt i dag av tidligere leietager som oppholdsrom. Kommentar: Nytt kjøkken montert i 2021. Vinduer i kjeller er skiftet ut til rømnings godkjente vinduer i 2021 - Dette er ikke søkt om i kommunen.

  Innhold
  Enebolig over tre plan med stue, spisestue, kjøkken, 2 bad, WC, samt 6 soverom. Terrasse på 43 m² med utgang fra entré.

  Standard
  Eneboligen oppført i 1930 med støpt plate på mark, betong kjellervegger og trekonstruksjoner med skråhimling. Bygningen har en normal byggmessig standard. Boligen har en normal standard. Dagens eier har i 2021/2021 pigget opp og støpt nytt gulv i kjeller, kjøkken, vann- og elektriske anlegget, bad i kjeller og 2 Etasje, toalettrom, flere vegg- og himlingsflater, m.m. Flere fliser i baderom/2 Etasje med "bom" (hulrom under flis), ellers ingen bemerkninger utover normal slitasje. Ytterligere beskrivelse under bygningsdelene i tilstandsrapporten.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  2023: Overflatebehandlet utvendig tak. 2021/2020: Eier har fjernet alle overflater og bygd opp nye overflater samt isolasjon, pigget opp kjellergulv/ isolert/ny støp med varmekabler, kjellervegger er montert litt ifra grunnmur for lufting, 2 stk baderom, kjøkken, el- og vann system, vinduer i kjeller, skiftet flere utvendig kledningsbord, m.m. Alle arbeider er utført av fagfolk/vennetjenester. Eier har dokumentasjon av faktura og bilder.

  Parkering
  Biloppstillingsplass på tomt.

  Radonmåling
  Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  9 800 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 245 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 800 000,00))   262 042,- (Omkostninger totalt)   10 062 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler i kjeller og varmefolie i 1 Etasje. Downlights i flere himlinger, styrt med dimmer.

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  22170

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Vi kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Formuesverdi primær
  1652027

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  5947297

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under kommunale avgifter, påløper kostnader til for eksempel fyring, strøm, innboforsikring og innvendig vedlikehold.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3030/81/1923: 05.08.1966 - Dokumentnr: 103004 - Best om garasje/parkering Rettighetshaver: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:775 01.11.1963 - Dokumentnr: 104020 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3030 Gnr:81 Bnr:775 01.01.2020 - Dokumentnr: 273360 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0231 Gnr:81 Bnr:1923

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Megler har undersøkt med kommunen, og det har ikke latt seg oppdrive ferdigattest for eiendommen. Ferdigattest utstedes av bygningsmyndighetene på grunnlag av mottatt dokumentasjon fra kontrollansvarlige når et søknadspliktig tiltak er utført i samsvar med tillatelsen og øvrige krav etter plan- og bygningslovgivningen. At ferdigattest eksisterer, gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent. Det gjøres oppmerksom på at det ikke utstedes ferdigattest for ikke-avsluttede byggesaker/ byggemeldinger som er fra før 1998. Lovlighet: Boligens kjeller er innredet men ikke søkt kommunen om bruksendring. Kjeller Soverom under entre: Soverom tilfredsstiller ikke dagens krav til rom for varig opphold/ dagslysflate minst 10% av gulvarealet av rommet. (lysforhold jfr. plan- og bygningsloven). Soverom tilfredsstiller ikke dagens krav til rom for varig opphold, ligger i underkant av 15 m3 (byggeforskriftenes krav til volum). Kubikk er målt til ca 13 m³. Soverom rett frem fra trapp: Soverom tilfredsstiller ikke dagens krav til rom for varig opphold/ dagslysflate minst 10% av gulvarealet av rommet. Lamellgardinger hindrer full åpning av rømningssvinduer i kjeller. (lysforhold jfr. plan- og bygningsloven).

  Vei, vann og avløp
  Offentlig.

  Regulerings- og arealplanner
  Området er regulert til boligbebyggelse. Det er ingenting i reguleringsplanen som skal ha betydning for boligens beliggenhet. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Ikke aktuelt.

  Kommentar konsesjon
  Ikke aktuelt.

  Kommentar odelsrett
  Ikke aktuelt.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  9 800 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 245 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 800 000,00))   262 042,- (Omkostninger totalt)   10 062 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  262042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en provisjon på 0,75% på salgssummen inkludert andel fellesgjeld for gjennomføring av salgsoppdraget på denne eiendommen. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke: Tilrettelegging kr. 19.900,- Visninger/Overtakelser kr. 2.990,- pr. stk. Oppgjørshonorar kr. 4.990,- Markedsføringspakke kr. 18.890,- Meglerlisens kr. 393,- Grunnboksspørringer kr. 990,- Tinglysing av pantedokument kr. 585,- Sikkerhetsstillelse kr. 850,- + 25 promille av salgssum. Dersom handel ikke kommer i stand har oppdragstaker krav på dekning påløpte utlegg, samt vederlag for utført arbeid med kr. 3.490,- pr. time inkl. mva begrenset oppad til kr. 34.900,-.Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

Klaus Westersund

Megler

Klaus Westersund

92 61 05 85

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev