aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Daglig leder / Eiendomsmegler Nils-Erling Bleikvassli v/ Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere Odalsgata 15!
Daglig leder / Eiendomsmegler Nils-Erling Bleikvassli v/ Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere Odalsgata 15!

LILLESTRØM Odalsgata 15

3-roms leilighet med balkong, 2 p-plasser, lav husleie. Perfekt utleieobjekt! Gangavstand til Lillestrøm sentrum.

 • kr 4 350 000
 • BRA 68 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 350 000
 • Omkostningerkr 121 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 471 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1952
 • Soverom3
 • ArealP-rom 68 m²
 • Felleskostnaderkr 2 250
 • Tomt1 008.4 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 350 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 108 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 350 000,00))   121 792,- (Omkostninger totalt)   4 471 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning
Dette er en lys og trivelig 3-roms selveier med god standard. Leiligheten ligger i byggets første etasje og har en overbygget veranda på ca. 7 kvm med trapp ned til gårdsplassen. Her er det blant annet felles utegrupper og en bålpanne. Det medfølger to biloppstillingsplasser og det er mulighet for elbillader. Beliggenheten er barnevennlig, med barnehage som nabo og ca. 10 min gange til sentrum. Stuen har peisovn og plass til spisebord ? en sosial samlingsplass for familie og venner. Kjøkkenet ligger i eget rom og har en velutstyrt innredning med integrerte hvitevarer. Videre er det flislagt baderom med gulvvarme og to soverom med garderobeskap. Det er ytterligere oppbevaringsplass i entreen som har plassbygd garderobe.
Stor stue med plass til både sofa- og spisegruppe.

Odalsgata 15, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  1. etasje: 68 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 68 kvm Entré, stue, kjøkken, bad og to soverom.  Tomt
  1008.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiendommen har gode solforhold, og det er pent opparbeidet med høyreist hekk som skjermer for innsyn. For øvrig er det gjerder, store plenareal, prydbusker, gruslagt gårdsplass og en sykkelparkering ved inngangspartiet. Felles sittegrupper og en bålpanne i hagen skaper trivsel for beboerne. Fellesområde kan fritt brukes av alle og nåværede eier har hatt trampoline, sandkasse og fotballmål. Det er også svært lite gjennomgangstrafikk i gaten.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et sentralt, barnevennlig og svært populært boligområde på Lillestrøm, ca. 10 min gange fra sentrumskjernen og ca. 10 min gange fra Åråsen stadion med idrettsanlegg. Bussholdeplassen ligger i nærområdet og det er kort vei til flere matbutikker. Måsan barnehage er nærmeste nabo og det er gangavstand til skoler i alle alderstrinn. Like bortenfor Åråsen ligger Sørum gård, Skedsmohallen og Lillestrøm golfklubb. Det er ca. 2 km til Nebbursvollen Friluftsbad som ligger ved Nitelva. Dette er byens populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder og kiosk m.m. I samme område finner du flotte tur- og rekreasjonsområder, samt opplyste stier som er perfekte for joggeturer. Lillestrøm står for store nysatsinger på kulturfronten og kan by på et fristende utvalg innenfor uteliv, shopping og små spesialbutikker. Lillestrøm Torv senter har over 60 butikker. Ellers er det koselige handlegater, et flott kulturhus og Odeon Kino som er Romerikes største kinosenter. På utescenen på torget arrangeres det ofte konserter og forestillinger med kjente artister. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Coop Prix Alexander Kiellands gate som ligger ca. 4 min gange fra boligen og det er ca. 4 min kjøring til Meny Åråsen. Coop Obs Hypermarked ligger heller ikke langt unna. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det gangavstand til Lillestrøm Torv og handlegatene i Lillestrøm sentrum. Det er også kort vei til Strømmen Storsenter.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Det er ca. 20-22 min gange til Vigernes barneskole og ca. 10 min gange til Kjellervolla ungdomsskole. Skedsmo vgs. ligger ved ungdomsskolen og det er ca. 7 min gange til Lillestrøm vgs. OsloMet ? storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller, drøye 2 km fra boligen. Kommunen har et godt utvalg av barnehager, hvorav Måsan barnehage er nærmeste nabo.

  Offentlig kommunikasjon
  Nærmeste bussholdeplass er St. Magnus plass som ligger ca. 5-6 min gange fra leiligheten, og det tar ca. 7 min å sykle til Lillestrøm stasjon. Her har toget en reisetid på ca. 10 min til Oslo S og ca. 12 min til Oslo Lufthavn. Med bil tar det ca. 8 min til Strømmen, 12 min til Lørenskog, 24 min til Oslo S og 24 min til Oslo Lufthavn Gardermoen.

  Byggemåte
  3-roms selveierleilighet oppført med støpt plate fundamentert på faste masser, yttervegger er oppført i bindingsverk, antatt isolert med 10 cm min-ull, plateslått på innvendig side og utvendig panel som er overflatebehandlet, saltak tekket med takstein. Leilighetn har en normal slitasje i forhold til alder. TG3 - STORE ELLER ALVORLIGE AVVIK - Innvendig > Overflater Det er stedvis påvist synlige skader på overflater. Kostnadsestimat: 10 000 - 50 000 TG2 - AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK - Innvendig > Radon Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. - Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (ved vask, dusj, badekar, osv.), løsningen eller byggematerialet er uegnet - Våtrom > Ventilasjon > Bad Rommet har kun naturlig ventilasjon.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Det har vært kjennskap til fukt i sameiets felles kjeller, og som er utbedret. Dette var før jeg flyttet inn.

  Innhold
  Kort fortalt - Trivelig 3-roms selveierleilighet. - En lys og romslig planløsning. - To parkeringsplasser på tomten. - Overbygget veranda på ca. 7 kvm. - Velstelt hage med gode solforhold. - Entré med plassbygd garderobe. - Kjøkken med integrerte hvitevarer. - Sosial stue med plass til spisebord. - En peisovn lager kos og hygge. - Flislagt baderom med gulvvarme. - To soverom med garderobeskap. - Sikringsskap med automatsikringer. - Tak, vinduer og dører var nye i 2020. - Måsan barnehage er nærmeste nabo. - Ca. 10 min gange til Åråsen stadion. - Kort vei til nærbutikker og holdeplass. - Ca. 10 min gange inn til sentrum. Planløsning 1. etasje: Entré/gang, bad, 2 soverom, kjøkken og stue.

  Standard
  Entré Fra gårdsplassen går det trinn opp til overbygget inngangsparti med belysning. Ytterdøren var ny i 2020 og fører inn i en felles gang med trappeløp ? og leiligheten ligger i byggets første etasje, så enklere blir det nesten ikke. Entreen har parkettgulv, lysmalte vegger, samt en åpen garderobeløsning med knaggrekker og hattehylle. I tillegg er det plassbygde garderobeskap som bidrar til at hele adkomsten lett kan holdes ryddig. Kjøkken Kjøkkenet ligger i eget rom og har en velutstyrt innredning med sporfreste fronter, vitrineskap, vinhyller, solide benkeplater i heltre og en nedfelt oppvaskkum. Integrerte hvitevarer består av stekeovn i fin arbeidshøyde, samt platetopp, kjøl/frys og en ventilator uten avtrekk. Det er også opplegg for oppvaskmaskin. Det er lagt fliser på vegger mellom over- og underskap, øvrige vegger er malte og det er parkettgulv. Stue Stuen har en romslig utforming og deles naturlig i to soner. Dette gir fleksibilitet med tanke på møblering, og det er god plass for sofa, tilhørende møblement og et spisebord. Sistnevnte en hyggelig samlingsplass for familie og venner. En moderne peisovn sørger for kos og varme på kjølige dager. Stuen har parkettgulv, malte vegger og vinduer som sender dagslyset inn fra flere retninger. Dette gjør rommet ekstra lyst og luftig. Dessuten er det utgang til en overbygget veranda med gode solforhold og trapp ned til gårdsplassen. Vinduene og balkongdøren var nye i 2020. Bad/wc Badet har flislagt gulv, flislagte vegger, varme i gulvet og naturlig avtrekk. Det er speilskap med overlys, servant på hvitt skapmøblement, vegghengt toalett og et dusjhjørne med innsvingbar glassdør. Soverom og garderobe Leiligheten har et stort hovedsoverom med to vinduer som gir godt dagslys. Det er plass til nattbord på begge sider av sengeplassen og det er satt inn en innholdsrik garderobeløsning med to doble og et enkelt garderobeskap. Soverommet har parkettgulv, og dels lysmalte, dels tapetserte vegger. Det andre soverommet har parkettgulv, lysmalte vegger og en nisje med garderobeskap. For øvrig er det ytterligere oppbevaringsplass i entreen som både har åpen garderobeløsning og plassbygde garderobeskap. Balkong Stuen har utgang til en overbygget veranda på ca. 7 kvm med trapp ned til gårdsplassen. Verandaen er i armert betong og har teppelagt gulv. Overbygget gjør at man også kan sitte ute på varme sommerdager med regn i luften, men belysning sørger for at hyggen kan vedvare til langt inn i sene kveldstimer.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det medfølger dobbel biloppstillingsplass, hvor du parkerer i lengden. Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 350 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 108 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 350 000,00))   121 792,- (Omkostninger totalt)   4 471 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen varmes opp med elektrisitet og vedfyring i form av varmekabler på badet og en peisovn i stuen.

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Inngår i felleskostnader.

  Formuesverdi primær
  955522

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3439877

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Felleskostnader pr. mnd
  2250

  Felleskostnader inkluderer
  Kommunale avgifter, husforsikring, fellesvaskeri, grunnpakke Kabel-Tv fra Telia, snømåking, strøm fellesareal m.m.

  Andel fellesformue
  66171

  Andel fellesformue per dato
  2023-08-06T22:00:00Z

  Om sameiet
  Boligsameiet Odalsgata 15 består av 1 bygning med 4 seksjoner og to godkjente hybler som eies av sameiet. Hyblene gir sameiet betydelige leieinntekter som er med på å holde fellesutgiftene på et lavt nivå. Sameiet er omgitt av et felles grøntområde med fellesansvar for vedlikehold og gressklipping. - Vinduer skiftet i 2003. Taket er skiftet i 2015. - Fasaden pusset og malt i 2019. - Ny drenering rundt huset må vurderes, ellers ingen store planer for utbedringer. Sameiet har fellesvaskeri som er utstyrt med to store vaskemaskiner og en tørketrommel, samt tørkerom.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Dyrehold
  Dyrehold er i utgangspunktet ikke tillatt, men eier kan søke styret om tillatelse. Se husordensregler.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 14.02.1997 - Dokumentnr: 2034 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Bolig Sameiebrøk: 1/4

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Rekvirert, ikke mottatt.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert for sentrumsformål. Eiendommen er berørt av: Plannavn: Lillestrøm Nord Plan-ID: L013 Planstatus: Planforslag Kunngjort dato: 17.02.2021

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 350 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 108 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 350 000,00))   121 792,- (Omkostninger totalt)   4 471 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  121792

  Betalingsbetingelser
  Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,1% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16 000,- oppgjørshonorar kr. 6 500,- og visninger kr. 3 000,- Alle beløp er inkl. mva. 

Nils-Erling Bleikvassli

Megler

Nils-Erling Bleikvassli

97 79 34 81

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev