aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Ole Bulls gate 44!

LILLESTRØM Ole Bulls gate 44

Oppussingsobjekt! Romslig 3-roms i 7. etasje. Fantastisk utsikt! Innglasset balkong, p-plass m/ mulighet for lader.

 • kr 3 250 000
 • BRA 82 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 250 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 472 494
 • EierformAndel
 • Byggeår1 965
 • Soverom2
 • ArealP-rom 70 m²
 • Andel fellesgjeldkr 222 494
 • Felleskostnaderkr 5 798
 • Tomt11 032 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 250 000,- (Prisantydning) 222 494,- (Andel av fellesgjeld) 3 472 494,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte) 7 769,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 16 701,- (Omkostninger totalt) 3 489 195,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

Meld deg på visning!

Påmelding
Ole Bulls gate 44 er en romslig 3-roms andelsleilighet i syvende etasje med heisadkomst til etasjeplan. Leiligheten har utgang fra stuen til en innglasset balkong på ca. 10 kvm. Balkongen vender mot sørvest og byr på gode solforhold, samt langstrakt utsikt. Området er sentralt og rolig med gangavstand til både sentrum, skoler og fine friluftsområder. Bussen stopper 180 meter unna. Leiligheten må påregnes oppgradering for å møte dagens standard, men anses å være et kurant oppussingsobjekt med mye potensial. Kjøkkenet ligger i eget rom og har spiseplass i åpen løsning til stuen som har god plass til forskjellig møblement. Begge soverom har plassbygde garderobeskap, og det største har egen bod. Videre har leiligheten bad og wc-rom, entré med god størrelse og to disponible boder i kjelleren.

Ole Bulls gate 44, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  7. etasje: 82 kvm
  Primærrom
  7. etasje: 70 kvm Entré, stue, kjøkken, bad, WC og to soverom.  Tomt
  11032m²

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i et sentralt og rolig boligområde i Lillestrøm by. Fra boligen er det kort gangavstand til busstopp, og ca. 15 minutters spasertur til sentrums rike utvalg av servicetilbud og butikker. I tillegg til eget kjøpesenter og koselige handlegater, har Lillestrøm et flott kulturhus, moderne kino og et mangfold av restauranter, kafeer og uteplasser. På utescenen på torget arrangeres det ofte konserter og forestillinger med mer, og Byfesten er ett av årets høydepunkt. Da kryr det av mennesker i hele sentrum, og kjente musikere underholder på en av mange scener. Fra boligen er det bare 400 meter å gå til Åråsen fotballstadion. Litt bortenfor stadion ligger Sørum gård, Skedsmohallen, Lillestrøm golfklubb og fine turstier. Nebbursvollen Friluftsbad ligger ved Nitelva og er byens populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder og kiosk m.m. En tur på sykkelsetet fra boligen til friluftsbadet, tar omtrent 8 minutter. I samme område finner du flotte tur- og rekreasjonsområder, samt opplyste stier. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Coop Prix, Rema 1000, Kiwi og Meny Åråsen, hvor sistnevnte kun ligger 400 meter unna. Coop Obs Hypermarked er også et populært handlested i kommunen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Lillestrøm Torv kjøpesenter og de øvrige handlegatene i Lillestrøm sentrum et rikt og variert utvalg av butikker og forretninger. Det er også kort vei til Strømmen Storsenter, landets mest innholdsrike kjøpesenter. Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Åråsen som ligger ca. 180 meter fra boligen. Tog fra Lillestrøm til Oslo S/Oslo Lufthavn har en reisetid på ca. 12 min. Med bil tar det ca. 8 min til Strømmen, 12 min til Lørenskog, 25 min til Oslo S og 25 min til Oslo Lufthavn Gardermoen. Fra boligen er det gangavstand til Vigernes barneskole og Kjellervolla ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Lillestrøm og Skedsmo videregående. Området har også et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. OsloMet - storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og blokker.

  Barnehage/skole/fritid
  Fra boligen er det gangavstand til Vigernes barneskole og Kjellervolla ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Lillestrøm og Skedsmo videregående. Området har også et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. OsloMet - storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller.

  Offentlig kommunikasjon
  Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Åråsen som ligger ca. 180 meter fra boligen. Tog fra Lillestrøm til Oslo S/Oslo Lufthavn har en reisetid på ca. 12 min. Med bil tar det ca. 8 min til Strømmen, 12 min til Lørenskog, 25 min til Oslo S og 25 min til Oslo Lufthavn Gardermoen.

  Byggemåte
  Boligblokk med bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong/mur. Leilighetene har adkomst via felles oppgang og heis. Grunnforhold kan som regel ikke fastslås med sikkerhet ved visuell kontroll. Det er grunn til å tro at bygningen er fundamentert på faste masser med betong såler. Grunnmur av betong. Yttervegger over grunnmur i bindingsverk som utvendig er pusset og malt. TG3 - STORE ELLER ALVORLIG AVVIK - Innvendig > Overflater Det er stedvis påvist synlige skader på overflater. Kostnadsestimat: 100 000 - 300 000 - Våtrom > Generell > Bad Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. En må forvente generell oppgradering av våtrommets tettesjikt/membran for at våtrommet skal tåle en normal bruk etter dagens krav. Det er eldre og bruksslitte på alle flater. En samlet TG 3 for rommet er satt med bakgrunn i alder. Det er ikke behov for å gjennomføre en detaljert tilstandsanalyse, etter standardens krav. Byggeforskrifter fra før 1997 er lagt til grunn for vurderingen av badet. Det bemerkes at våtrom bygget ihht. forskifter fra før 1997 automatisk blir vurdert med TG3, uavhengig om rommet fortsatt kan fungere greit. Kostnadsestimat: 100 000 - 300 000 TG2 - AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK - Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Det er avvik: Det ble registrert bom i flere fliser. Det er observert en sprekk i plate på vegg. - Innvendig > Innvendige dører Det er avvik:Eldre innerdører med bruksslitasje - Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken Kjøkkeninnredningen er av eldre dato, og den mangler bruksfunksjoner/løsninger som er forventbart på et kjøkken. - Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken Det er ikke montert opp ventilator over kokesone. - Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Toalettrom Det er avvik: Eldre og bruksslitte overflater - Tekniske installasjoner > Vannledninger Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger. - Tekniske installasjoner > Avløpsrør Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger. TG2 - AVVIK SOM IKKE KREVERUMIDDELBARE TILTAKE - Utvendig > Vinduer Det er avvik: TG 2 er valgt på grunn av at elementer/materialer har en viss levetid og at halvparten av forventet brukstid er gått. Generelt vil eldre vinduer miste isolasjonsevne og det kan oppleves trekk. Normal tid før kontroll og justering av vinduer, hengslede er 2 - 8 år. Normal tid før utskifting av trevindu er 20 - 60 år. - Utvendig > Dører Det er avvik: TG 2 er valgt på grunn av at elementer/materialer har en viss levetid og at halvparten av forventet brukstid er gått. Generelt vil eldre vinduer miste isolasjonsevne og det kan oppleves trekk. Normal tid før utskifting av tredører og aluminiumsdører er 20 - 40 år. Normal tid før kontroll og justering av tredører er 2 - 8 år. Du finner mer detaljert informasjon i vedlagt tilstandsrapport.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Opplysninger gitt av kunde: Rekvirent/eier opplyser ang. følgende vedlikeholds historikk: - 1998 innglasset balkong - 2021 tilsynsrapport fra Elvia - Oppgradert sikringer i sikringsskap i 2021 av GK Elektor AS Vedlikeholds historikk utført i regi av borettslaget/sameiet: - 2021, nye radiatorer - 2023, rengjøring av ventilasjonsanlegg - LED- lys med sensor i trappeoppgang og hovedinngang

  Innhold
  Planløsning: 7. etasje: Entré/gang, bad, wc, 2 soverom, bod, kjøkken og stue. Annet: 2 disponible boder. Kort fortalt: - Romslig 3-roms m/potensial. - Andelsleilighet i 7. etasje. - Heisadkomst til etasjeplan. - Innglasset balkong m/mye sol. - Fin og langstrakt utsikt. - Entré med plass til garderobe. - Kjøkken med egen spiseplass. - Stor stue med god vindusflate. - To soverom med garderobe. - Ett soverom har egen bod. - To disponible boder i kjelleren. - Vannbåren oppvarming. - Radiatorer var nye i 2021. - Varmtvann fra felles anlegg. - Sikringsskap med automatsikringer. - Det er utført fornying av soilrør for noen år siden.

  Standard
  Entrè Leiligheten ligger i syvende etasje og har inngang fra felles trappegang med heis. Entreen har bra størrelse, parkettgulv og tapetserte vegger. I tillegg til hattehyllen er det god plass til garderobeskap, skohyller og annet møblement. Fra entreen er det dør inn til både bad og wc-rom. Kjøkken Leiligheten har et romslig kjøkken med plass til spisebord i åpen løsning til stuen. Ved spiseplassen er det et vindu som byr på fin utsikt. Kjøkkeninnredningen er montert langs to parallelle vegger og har takhøye overskap, samt flere høyskap. Frontene er profilerte og benkeplatene er i laminat. Oppvaskbenken har stålbeslag, og veggen over har fliser og belysning. Kjøkkenet har avsatt plass til komfyr og kjøleskap Stue Leiligheten har en stor stue med plass til både hjørnesofa, tv-løsning og godstoler. Langs den ene veggen er det vindu som gir godt lysinnslipp, og det er dør ut til balkongen som gir en fin forlengelse av rommet vår, sommer og høst. Gulvet har belegg og veggene tapet. Bad og WC-rom Leiligheten har et bad og wc-rom som må påregnes renovering. Toalettrommet har gulvstående toalett, gulvbelegg og tapetserte vegger. Badet har åpen dusjløsning, vegghengt servant, speil og overskap. Gulvet er likt som på toalettrommet og veggene har plater. Soverom Leiligheten har to soverom vegg-i-vegg. Begge soverommene har plassbygde garderobeskap og det største rommet har egen bod med god plass til innredning. Mulighet for etablering av "walk-in". Boder og lagring I tillegg til innvendig bod har leiligheten god lagringsplass i to disponible boder i kjelleren på henholdsvis 0,5 og 1 kvm. Uteområde Leiligheten ligger i syvende etasje og har utgang fra stuen til en innglasset balkong på ca. 10 kvm. Balkongen ligger vendt mot sørvest og har gode solforhold, samt langstrakt utsikt. Gulvet har fliser, rekkverket er i frostet glass og de øverste vindusfeltene kan skyves til side slik at både sol og frisk luft kan nytes fullt ut. Det er montert rullgardiner, noe som er deilig på de aller varmeste dagene.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det medfølger en biloppstillingsplass nr. 53. Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Det er tilrettelagt for el-bil lading på alle plasser. Dette går via Elaway (tidligere Ladeklar) som borettslaget har tegnet en avtale med. For oppsetting av ladeboks, kontaktes Elaway av den enkelte andelseier på telefon 915 90 500.

  Diverse
  Det er utført flyttevask og det vil ikke bli ytterligere rengjort/ryddet før overtakelse. Det er også en tape på stuegulvet som ikke blir fjernet før overtakelse. Kombiskap på kjøkken medfølger. Noen av bildene er digitalt stylet for å illustrere hvordan leiligheten kan bli. Det påpekes at leiligheten er et oppussingsobjekt og dette er kun for illustrasjon. Selger informerer følgende i egenerklæringsskjema: "Ang. spørsmål om JEG (fullmektigen) har bodd i boligen i de siste 12 måneder: JEG har IKKE bodd der, men min mor (EIER av leiligheten) har bodd i denne i løpet av nevnte periode."

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 250 000,- (Prisantydning) 222 494,- (Andel av fellesgjeld) 3 472 494,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte) 7 769,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 16 701,- (Omkostninger totalt) 3 489 195,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

 • Oppvarming
  Leiligheten har vannbåren oppvarming med radiatorer fra 2021. Vann til radiatorer og forbruksvann er fra felles anlegg. Leiligheten har balansert ventilasjon og ventilasjonsanlegget ble rengjort i 2023. Sikringsskapet fikk automatsikringer i 2007.

  Energiklasse
  F

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  955522

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3439877

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Strøm, felleskostnader, forsikringer.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Andelsnummer
  123

  Part.obl.nr.
  948482312

  Felleskostnader pr. mnd.
  5798

  Andel fellesgjeld
  222494

  Forkjøpsfrist
  2023-03-20T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Ole Bullsgate Borettslag

  Borettslagets org.nr
  948482312

  Om borettslaget
  Ole Bullsgate Borettslag org.nr. 948482312 ble stiftet 27.06.1961. Borettslaget består av 128 andelsleiligheter, fordelt på 4 bygninger med adresse Ole Bullsgate 38, 40, 42 og 44. Eiendommen har gnr 81, bnr 1717 i Lillestrøm kommune kommune. - Rehabilitering/oppussing: Styret har valgt å innskjerpe husordensreglene vedrørende oppussing av leiligheter. Det skal nå søkes styret om tillatelse til ombygging av leilighet. Ved ulovlig ombygging og endringer i leiligheten kan det medføre stor sjenanse for naboer over og under. Ombygging kan la seg gjøre, såfremt det sendes søknad til styret, og det legges ved plan i tråd med gjeldende byggeforskrifter for hvordan elektrisk arbeid og vann og avløp er tenkt gjennomført. - Planlagt vedlikehold utskifting av ventilasjonsanlegg, etablering av avfallsbrønner (Krever godkjenning av GF) - vedtatt, digitale oppslagstavler. - Kabel-TV og bredbånd leveres av Telia. - Vedtatt endring av bodløsning. Det vil bli omgjort til boder uten innsyn. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Det er utlyst parallell forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget. Meldefristen er 21.03.2023 kl. 14.00.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Bank: Handelsbanken Type: Annuitetslån Rente: 3,74% Restgjeld: 28 468 886 Termin/år: 4 Utløpstid: 2050

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht.borettslagets husordensregler. Dyrehold med inntil åtte poter, er tillatt forutsatt at det ikke er til sjenanse for beboerne. Kommunale båndtvangsregler gjelder.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 948482312/123: 07.03.2023 - Dokumentnr: 247427 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Romerike Eiendomsmegling AS
  Org.nr: 926 743 023


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er ikke utstedt ferdigattest på eiendommen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 10.05.1996. Kopi av midlertidig brukstillatelse følger som vedlegg til salgsoppgave. Det er utstedt ferdigattest på: - Heis 06.07.2012 - Garasjer 30.09.1998 - Ventilasjonsanlegg 16.12.1997 - Trappeheis 19.01.2016 - Ledesystem 13.08.2012 - Innkledning av balkonger 04.02.1998

  Vei, vann og avløp
  Offentlig. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 250 000,- (Prisantydning) 222 494,- (Andel av fellesgjeld) 3 472 494,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte) 7 769,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 16 701,- (Omkostninger totalt) 3 489 195,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Nils-Erling Bleikvassli

Megler

Nils-Erling Bleikvassli

97 79 34 81

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev