aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere Sophie Radichs vei 6!
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere Sophie Radichs vei 6!

LILLESTRØM Sophie Radichs vei 6

Flott 3-roms med moderne stil, solrik balkong. Stor hage - Disponibelt loft på 67 kvm. gulvareal - Garasje m/el-billader

 • kr 4 390 000
 • BRA 66 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 4 390 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 510 597
 • EierformAndel
 • Byggeår1957
 • Soverom2
 • ArealP-rom 66 m²
 • Andel fellesgjeldkr 110 765
 • Felleskostnaderkr 5 133
 • Tomt5 359.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 390 000 (Prisantydning) 110 765 (Andel av fellesgjeld)   4 500 765 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   4 510 597 (Totalpris inkl. omkostninger)
Planløsning
Dette er en velholdt 3-roms med solrik balkong Kjøkkenet ble oppgradert i 2015, badet ble pusset opp i 2018, det er malt i lyse farger og oppholdsrommene har innfelte LED-spotter i himlingen. Leiligheten ligger i bygget andre etasje og varmes opp med vannbåren radiatorvarme. Det bys på solfylt balkong og parkering i rekkegarasje med elbillader. Beliggenheten er meget attraktiv, rett ved skoler, barnehager og ca. 20 min gange fra sentrum. Stuen har godt lysinnslipp og det er plass til spisebord. En hyggelig samlingsplass for familie og venner. Kjøkkenet ligger i eget rom og alt av hvitevarer er integrert. Det er flislagt bad med gulvvarme, samt to soverom, garderobeskap og en skyvedørsgarderobe. I tillegg disponeres ca. halve loftet som har et gulvareal på ca. 67 kvm og flere nettingboden
Badet har store fliser på gulv og vegg, samt gulvvarme.

Sophie Radichs vei 6, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  2. etasje: 66 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 66 kvm Entré, kjøkken, stue, 2 soverom, bad.  Tomt
  5359.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiendommen har gode solforhold, og det er pent opparbeidet med skjermende hekk, åpent plenareal, prydbusker og beplantninger. Adkomst, gårdsplass og arealene ved garasjeanlegget er asfaltert. Stuen har utgang til en balkong på ca. 15 kvm med fint utsyn over nærområdet. Det er god plass for sittegruppe, grilling og avslappende dager i solen. Utvendig belysning bidrar til at hyggen kan vedvare til langt inn i sene kveldstimer.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger på Lillestrøm/Volla i et meget barnevennlig og populært boligområde. Ungdomsskolen, lekeområder og idrettsanlegg ligger tvers over veien. Dessuten er det ikke mer enn ca. 5 min gange til nærmeste barnehage og ca. 12 min gange til barneskolen. Det er ca. 2-3 min på sykkelen til Nebbursvollen Friluftsbad og ca. 20 min gange inn til sentrum. Nebbursvollen er byens mest populære badested med basseng, grøntområder og kiosk. I samme område er det tur- og rekreasjonsområder, samt opplyste stier som er perfekte for joggeturer. Det er ca. 5 min på sykkelen til Åråsen hvor LSK spiller hjemmekampene sine, og litt bortenfor finner du koselige Sørum gård, Skedsmohallen og Lillestrøm golfklubb. I sentrum er det blant annet kjøpesenter, koselige handlegater, flott kulturhus og moderne kino. I tillegg er det et mangfold av restauranter, kafeer og uteplasser. På torget arrangeres det ofte konserter og forestillinger med mer, og Byfesten er et av årets høydepunkter. Da kryr det av mennesker i hele sentrum, og kjente musikere underholder på en av mange scener. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi, Rema 1000 og Coop Obs Hypermarked. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Lillestrøm Torv og de øvrige handlegatene i Lillestrøm sentrum et variert utvalg av butikker. Det er også kort vei til Strømmen Storsenter, landets mest innholdsrike kjøpesenter.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Det er ca. 12 min gange til Volla barneskole og Sophie Radich ungdomsskole ligger på motsatt side av gaten. Dessuten er det umiddelbar nærhet til både Lillestrøm og Skedsmo vgs. OsloMet ? storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller og ligger ca. 10 min unna på sykkel. For øvrig er det et godt utvalg av barnehager, hvorav Volla barnehage ligger nærmest.

  Offentlig kommunikasjon
  Området byr på offentlig kommunikasjon via buss og tog, og nærmeste holdeplass er Vestbygata som ligger ca. 10 min gange fra boligen. Fra Lillestrøm stasjon har toget en reisetid på ca. 10 min til Oslo S og ca. 12 min til Oslo Lufthavn. Med bil tar det ca. 7 min til Strømmen Storsenter, 12 min til Lørenskog, 25 min til Oslo S og 25 min til Oslo Lufthavn Gardermoen.

  Byggemåte
  Utvendig: Flermannsbolig med bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i tre. Bygningen antas fundamentert på fastemasser med betong såler. Grunnmur av betong. Over grunnmur er det yttervegger i bindingsverk med utvendig trekledning. Saltak i trekonstruksjoner tekket med takstein (ikke besiktig). Innvendig: Overflatebehandling gulv: Lakkert tregulv. Overflatebehandling vegger: Malte glatte flater. Overflatebehandling himling: Malte panelplater. Etasjeskillere i trekonstruksjon. Tg2 - Avvik som kan kreve tiltak Utvendig > Vinduer - 2 Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Våtrom > Overflater Gulv > Bad Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken Tg2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? - Ja, utbedret noen punkter etter dialog med takstmann. Lagt inn inntak vm med vannstopper og sensor og drenering under sisterne og for fordeler. Arbeidet er gjort av Kim-Tek AS. - Det foreligger en avtale om endring av fellesarealer som tilfaller leiligheten. Avtalen er ikke tinglyst, men er signert av alle andelseiere. I forbindelse med omfordeling av fellesarealer ble det lagt om hovedstrømkabel inn i bygget av Linje Elektro. Har samsvarserklæring.

  Innhold
  - Velholdt 3-roms andelsleilighet. - Pene farger og en moderne stil. - Rekkegarasje med elbillader. - En solfylt balkong på ca. 15 kvm. - Entré med skyvedørsgarderobe. - Kjøkken med integrerte hvitevarer. - Kjøkkenet ble oppgradert i 2015. - Lys stue med plass til spisebord. - Flislagt baderom med gulvvarme. - Badet ble pusset opp i 2018. - Tilgang til felles vaskerom. - To soverom, ett med garderobe. - Disponerer halve lagringsloftet, ca. 67 kvm. - Sikringsskap med automatsikringer. - Vannbåren varme til radiatorer. - Tilknyttet felles callinganlegg.

  Standard
  Entré Det er trappefri adkomst til overbygget inngangsparti med belysning, Inne i gangen går det felles trapper opp til leilighetsplan i byggets andre etasje. Entreen har en romslig utforming, og gir et godt førsteinntrykk med slette vegger malt i en pen farge, lakkert tregulv og innfelte LED-spotter i himlingen. En skyvedørsgarderobe med speilfronter tar seg av yttertøyet. Kjøkken Kjøkkenet ligger i eget rom og ble oppgradert i 2015. Det er svært god benke- og lagringsplass. Innredningen har profilerte fronter, vitrineskap med belysning, benkebelysning, elegante benkeplater i granitt og en underlimt oppvaskkum. Det er lagt glassplate på vegger mellom over- og underskap. Alle hvitevarer er integrert, og består av 2 stekeovner, platetopp, kullfilterventilator, oppvaskmaskin og et kombinert kjøl/frys. Kjøkkenet har lakkert tregulv, malte vegger, innfelte LED-spotter i himlingen, samt et vindu over kjøkkenbenken som gir supplerende arbeidslys. Stue Stuen deles naturlig i to soner, noe som gir plass til spisebord. En hyggelig samlingsplass for familie og venner. Vinduene sørger for godt lysinnslipp og det er utgang til en balkong med gode solforhold. Stuen har lakkert tregulv, malte vegger og innfelte LED-spotter i himlingen. Sistnevnte lager fin stemning når kvelden senker seg. Bad/wc/vaskerom Badet ble pusset opp i 2018 med et flott resultat. Det er store fliser på gulv og vegg, varme i gulvet og mekanisk avtrekk. Videre er det speilskap med overlys, nedfelt servant i skuffemøblement og et vegghengt toalett. Det er dusjhjørne med glassvegg, hånddusj og deilig regnfallsdusj. Gullfarget batteri og dusjgarnityr gjør det lille ekstra. Ellers er det verdt å merke seg at det er fellesvaskeri hvor hver beboer kan plassere sin egen maskin. Soverom og garderobe Leiligheten har to soverom, hvorav hovedsoverommet har adkomst fra kjøkkenet og det andre soverommet har adkomst fra entreen. Begge rommene har lakkerte tregulv, malte vegger og innfelte LED-spotter i himlingen. Det er garderobeløsning på det ene soverommet og ytterligere oppbevaringsplass i en skyvedørsgarderobe i entreen. Dessuten disponerer denne enheten ca. halve loftet, som har et gulvareal på ca. 67 kvm og flere nettingboder. Det gjøres oppmerksom på at det har blitt fordelt areal fra kjeller og loft på andelene i bygget. Det medfølger loftareal med gulvflate på ca. 67 kvm for denne andelen. Andelen er selv ansvarlig for kostnader som påløper arealet samt vedlikehold av arealet. Ta kontakt med megler dersom du har spørsmål eller ønsker å se plantegninger av loftetasjen fra tilsvarende leiligheter.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det er parkering i en rekkegarasje på ca. 17 kvm med innlagt lys, strøm og elbillader. Det følger fast biloppstillingsplass ved inngangspartiet. Øvrig parkering skjer etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 390 000 (Prisantydning) 110 765 (Andel av fellesgjeld)   4 500 765 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   4 510 597 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen varmes opp med vannbåren varme til radiatorer og gulvvarme på badet. Luftbehandling skjer ved naturlig og mekanisk avtrekk. Det er rør-i-rør system fra 2013 og varmtvannsbereder på ca. 200 liter er plassert i kjelleren. Sikringsskapet har automatsikringer.

  Energiklasse
  G

 • Formuesverdi primær
  894623

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3220642

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  4

  Part.obl.nr.
  955285948

  Felleskostnader pr. mnd.
  5133

  Andel fellesgjeld
  110765

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-08-09T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  51874

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Kjeller Borettslag 2 Lillestrøm

  Borettslagets org.nr
  955285948

  Om borettslaget
  Av årsberetningen 2022. Styret har i perioden gjennomført 5 styremøter, og har ellers hatt løpende oppfølging av diverse saker mellom møtene. Endring og videreføring av avtaler ? Styret videreførte avtale for snømåking med samme firma som forrige sesong for ett nytt år. Det har vært noen klager på kvaliteten og hyppigheten av måkingen men det har vært vanskelig å få andre tilbydere interessert i en jobb for et borettslag av denne størrelsen. Alle hus har i denne avtalen selv ansvar for å strø sand ved behov foran husene. Styret har dekket kostnader til innkjøp av strøsand. ? Bredbåndsavtalen utløpte i 2022, styret har tegnet avtale for ny periode med samme leverandør. Mindre vedlikehold ? Utskiftning av 2 ytterdører i hus nr 6 ? Plombering av rør til tidligere ekspanskjonskjele på loft i hus nr 6 ? Innstallering av termostat ved sentralfyr for sentralregulering av varme ? Styreleder har gjennomført SHA runde og sjekket brannvarslere og rømningsveier i alle hus ? Styret har git støtte til maling av oppgang i hus nr 6, som er utført på dugnad ? Utbedringer av vaskekjeller i hus 10 og fjerning av felles elektrisk lys på privat loft. Disse tiltakene ble finansiert med bruk av styrehonorar for styremedlem i hus nr. 10 for perioden 2021/2022 og på dugnad. ? Styret har bestilt nye takvinduer, beboere som ønsker større vindu betaler merkostnadene for dette selv. Styret fjerner bygningsavfall selv for å spare kostnader. Dugnad ? Styret arrangerte dugnad høsten 2022 for istandsetting og vedlikehold av fellesarealer ute. Fremtidige planer ? Styret har sett på andre muligheter for oppvarming og innhentet tilbud på varmepumpe for utskiftning av oljefyr ? Styret har også sett på kostnader til drenering, dette må utredes ytterligere når det gjelder håndtering av beboernes terrasser i ulike størrelser ? På grunn av høy inflasjon og stor usikkerhet i markedet som følge av energikrise og krig i Ukraina er dette satt litt på vent

  Styregodkjennelse
  Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Bank: Nordea Lånenummer: 62018117989 Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 2,80% Restsaldo: 1 772 205 Innfrielsesdato: 30.06.2038 Rentetype: Flytende

  Borettslagets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  587228

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det er tillatt med dyr i borettslaget, dersom alle beboerne i huset går med på det. Beboere som holder dyr skal sørge for at det ikke sjenerer noen, eller etterlater ekskrementer på borettslagets område.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for 4-mannsbolig datert 22.08.58. Det foreligger ferdigattest for tilbygg til 4-mannsbolig datert 30.08.78.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Eiendommen ligger til offentlig vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til bebyggelse - nåværende.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 390 000 (Prisantydning) 110 765 (Andel av fellesgjeld)   4 500 765 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   4 510 597 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,14% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 11 000,- oppgjørshonorar kr. 6 500,- og visninger kr. 3 000,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Kamilla Schau

Megler

Kamilla Schau

41 73 04 27

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev