aktiv-eiendomsmegling
Eiendomsmegler Kamilla Schau presenterer Sørumsgata 52 C!

Lillestrøm Sørumsgata 52C

Unik enebolig med arkitekttegnet påbygg, praktikantdel (utleiedel), garasje, nydelige uteområder og flott beliggenhet.

 • 12 000 000
 • BRA 244 m²
 • PRISANTYDNING12 000 000
 • OMKOSTNINGER316 142
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER12 316 142
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 932
 • AREALP-rom 178 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT608 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGG
 • 12 000 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  300 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 000 000,-))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  316 142,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  12 316 142,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
- Innholdsrik og flott enebolig fra 1932.
- Boligen ble vesentlig oppgradert i 2020.
- Arkitekttegnet og unikt påbygg (2020).
- Utleie/praktikantdel i deler av 1. etasje.
- Parkering i garasje med bod/anneks.
- Velstelt hage med flotte uteplasser.
- Terrasse på ca. 15 kvm bygd i 2020.
- Usjenert og fint med gode solforhold.
- Boligen er smakfullt, eksklusiv innredet.
- Innbydende entré med Terrazzofliser.
- Nydelig stue og kjøkken i åpen løsning.
- Snekkerbygd kjøkken, lekker kjøkkenøy.
- Marmormønstret benkeplate i kompositt.
- Integrerte hvitevarer av høy kvalitet.
- Store vindusflater, utgang til terrasse.
- Boligen har også en tiltalende tv-stue.
- Tre soverom, ett med walk-in closet.
- Delikat bad og wc-rom fra 2020.
- Gode lagringsmuligheter i kjellerrom.
- Bod/anneks i tilknytning til garasjen.
- Elanlegg og røropplegg nytt fra 2020.
- 300 liters varmtvannsbereder fra 2020.

Planløsning
1. etasje, hoveddel: Entré, wc-rom, bod, stue og kjøkken.
1. etasje, utleiedel: Entré, bad, alkove og oppholdsrom.
2. etasje: Trappegang, tv-stue, bad, garderoberom og 3 soverom.
Annet: Kjellerrom/boder. Garasjebod/anneks.

Sørumsgata 52C, Viken

 • Entré
  Eneboligen har en romslig entré med terrazzofliser fra Venice Villa i størrelsen 60x60 på gulvet. Veggene er malt i en innbydende farge, og rommet har god plass for benk, hyller og/eller lignende. I tillegg har entreen garderobeskap.

  Stue og kjøkken
  Eneboligen har nydelig stue og kjøkken i åpen løsning i første etasje. Rommet har flott parkettgulv fra Meister i fiskebensmønster - samme parkett som tv-stuen og soverommene i resten av boligens hoveddel. Gulvet ble lagt i 2020, og samme år ble alle veggene malt i fine, tidsriktige farger. Det er vinduer på begge sider av rommet, noe som gir et flott gjennomlys, og det er også store skyvedører i glass ut mot terrasse fra stuedelen.

  Kjøkkeninnredningen er snekkerbygd, fra 2020, og har blant annet en flott kjøkkenøy med sitteplasser. Deler av innredningen er bygd inn i veggen og har mørke, glatte fronter. Resten har trefronter og en lekker, marmormønstret benkeplate i kompositt fra EasyStone med underlimt oppvaskkum. Over kokesonen er det ventilator. Hvitevarene er integrert og består av stekeovn (med dampfunksjon), induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøle/fryseskap.

  Tv-stue
  I boligens andre etasje er det i tillegg en tiltalende tv-stue, noe som gir litt ekstra spillerom for familien. Tv-stuen har samme parkettgulv fra 2020 som resten av hovedboligen, og store, heldekkende vinduer slipper inn rikelig med lys på dagtid. Det er god plass for møblement.

  Bad/wc/vaskerom
  Hoveddelen av boligen har wc-rom i første etasje og bad i andre etasje. Wc-rommet er fra 2020 og har fliser på gulvet (Terrazzo fra Venice Villa), gulvvarme, malte vegger og veggmontert toalett. Innredningen består av en toppmontert servant på plassbygd benk med hylle under, og over servanten er det speil.

  Badet i andre etasje er også fra 2020 og har fliser på gulvet med lun gulvvarme. Veggene har en kombinasjon av fliser og pent malte flater. Flisene er Terrazzofliser i størrelsen 60x60 fra Venice Villa. Innredningen har benkeplate, underskuffer og toppmontert servant. Over servanten er det montert et stort, rundt speil.

  I tillegg har badet badekar, dusjhjørne, downlights, veggmontert toalett og elektrisk avtrekksvifte. Dusjhjørnet har regnfallsdusj, hånddusj, glassvegg og delikate fliser (fra Marazzi Rice). Dusjarmatur er i messing, og det samme gjelder øvrige armatur i hoveddelen av boligen.

  Soverom og garderobe
  Boligen har tre fine soverom i andre etasje. Alle rommene har samme, eksklusive fiskebensparkett som resten av huset, og veggene er malt i pene, behagelige farger. Det er god plass for senger, skap og/eller lignende, og hovedsoverommet har tilliggende walk-in closet. I tillegg har boligen garderobeskap i entreen, samt god plass for lagring i kjeller og i garasjebod.

  Utleiedel/praktikantdel
  Deler av boligens første etasje er innredet med en koselig utleiedel/praktikantdel med egen inngang. Praktikantdelen har oppholdsrom med sovealkove og stue/kjøkken, og rommet har enstavs laminat på gulvet og pent malte vegger.

  Kjøkkeninnredningen er fra 2020 og har lyse, glatte fronter og laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Det er ventilator over kokesonen. Hvitevarene er integrert og består av stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøle/fryseskap.

  Badet i praktikantdelen er fra 2020 og har fliser på gulvet, fliser på veggene, gulvvarme, elektrisk avtrekksvifte og opplegg for vaskemaskin. Innredningen består av en heldekkende servant med underskuffer, og over servanten er det speil. I tillegg har badet toalett, samt et dusjhjørne med regnfallsdusj, hånddusj og innfellbare glassdører.
 • Leiligheten ligger i et urbant og svært sentralt boligområde i Lillestrøm sentrum i Lillestrøm kommune. Lillestrøm er Norges niende største kommune og besto tidligere av Sørum, Fet og Skedsmo.

  Her ligger alt av byens fasiliteter så og si rett utenfor døra. På kulturfronten står Lillestrøm for store nysatsinger og kan by på et fristende utvalg innenfor uteliv, shopping og små spesialbutikker.

  I tillegg til eget kjøpesenter og koselige handlegater har Lillestrøm et flott kulturhus, moderne kino og et mangfold av restauranter, kafeer og uteplasser. På utescenen på torget arrangeres det ofte konserter og forestillinger med mer, og Byfesten er et av årets høydepunkt. Da kryr det av mennesker i hele sentrum, og kjente musikere underholder på en av mange scener.

  Åråsen fotballstadion ligger i fin gangavstand, og litt bortenfor finner du koselige Sørum gård, Skedsmohallen og Lillestrøm golfklubb. Nebbursvollen Friluftsbad ligger ved Nitelva og er byens populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder og kiosk m.m. I samme område finner du flotte tur- og rekreasjonsområder, samt opplyste stier perfekt for joggeturer.

  Servicetilbud
  Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Coop Prix, Rema 1000 og Meny. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Lillestrøm Torv kjøpesenter, samt de øvrige handlegatene i sentrum i umiddelbar nærhet. Det er også kort vei til Coop Obs Hypermarked og Strømmen Storsenter, landets mest innholdsrike kjøpesenter.

  Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss og tog. Nærmeste holdeplass er Roald Amundsens gate, som ligger 1 minutt fra døren. Det er ca. 15 minutters gange til Lillestrøm stasjon. Herfra tar toget deg til Oslo S på 10 minutter og til Oslo Lufthavn på ca. 12 min. Med bil tar det ca. 6 min til Strømmen, 9 min til Lørenskog, 25 min til Oslo S og 35 min til Oslo Lufthavn.

  Fra leiligheten er det kort gangavstand til Vigernes barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det gangavstand til Kjellervolla ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Lillestrøm og Skedsmo Videregående. OsloMet - storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller. Det er også et bredt utvalg av både private og kommunale barnehager.
 • Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.
 • Enebolig bygget i 1932, tilbygget i 2020. Opprinnelig bygning antas fundamentert med betong til stedlige masser. Støpt kjellergulv. Grunnmur av betong. Etasjeskillere av trebjelkelag. Yttervegger oppført med bindingsverk av tre, utvendig kledd med stående kledning. Takkonstruksjon med sperrer av tre, saltak takform, tekket med takstein. Tilbygget del antas å være oppført med ringmur av lettklinkerblokker. Støpt plate på oppfylte masser. Yttervegger oppført med isolert bindingsverk av tre, utvendig kledd med stående kledning. Flat takkonstruksjon, tekket med asfalttakbelegg.

  Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 3; store eller alvorlige avvik:
  Innvendig > Innvendige trapper: Det er ikke montert rekkverk. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Kostnadsestimat : 10 000 - 50 000

  Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad IU; ikke undersøkt:
  Utvendig > Taktekking: Taktekking er ikke besiktiget pga manglende forsvarlig adkomst, alder eller materiale er ukjent, og derfor ikke nærmere vurdert.
  Innvendig > Radon
  Innvendig > Pipe og ildsted

  Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 2; avvik som kan kreve tiltak:
  Utvendig > Veggkonstruksjon: Det er avvik: Type/mengde isolasjon er ikke kjent, men antas å være oppført etter byggeårets normer og krav. Dagens krav til isolasjon og tetthet er strengere enn de kravene som gjaldt da denne bygningen ble oppført. Ytterveggene er visuelt befart uten inngrep i konstruksjonen. Kledningen er visuelt befart og stikktakninger er tatt sporadisk.
  Kjøkken > Avtrekk > Utleiedel/Kjøkken: Det er kun kullfilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen.
  Kjøkken > Avtrekk > Stue/kjøkken: Det er kun kullfilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen.
  Tekniske installasjoner > Ventilasjon: Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen. Det er lite til ingen ventilasjon i hovedrommene.
  Tomteforhold > Drenering: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.

  Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 2; avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
  Utvendig > Takkonstruksjon/Loft: Det er påvist fuktskjolder/skader i takkonstruksjonen. Det registreres eldre misfarging/fuktskader i opprinnelig undertak. Det var ikke tegn til aktive lekkasjer på befaringsdagen.
  Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det registreres en liten svanke i gulvet ved trappen i 1. etasje. Dette anses som ubetydelig, men det genererer en knirk i parketten/undergulvet.
  Innvendig > Rom Under Terreng: Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging inn i kjellermur.
  Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging i kjellergulv.
  Tekniske installasjoner > Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger.
  Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter: Det er registrert skråriss som er symptom på setninger.

  For ytterligere informasjon, se vedlagte tilstandsrapport.
 • Bra/P-rom: 244/178 m²

  1. etasje: Bra/P-rom: m². P-rom består av: Gang, 3 soverom, omkledningsrom, bad og stue.
  2. etasje: Bra/P-rom: m². P-rom består av: Entré, toalettrom, stue/kjøkken, trapperom, utleiedel bad/wc/vaskerom og utleiedel kjøkken/stue.

  Sekundær-rom: 66 m². S-rom består av: boder.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Følger ikke med:
  Flos Lampe soverom
  Lampeskjerm 2 x Hay 1. etasje
  String-real barnerom
 • Eneboligen varmes opp med elektrisitet, herunder gulvvarme, supplert med varmepumpe (luft-til-luft). Det elektriske anlegget er nytt og har automatsikringer, og boligen har også en 300 liters varmtvannsbereder fra 2020.
 • Eiendommen er 608,2 kvm og er meget pent opparbeidet med gruslagt gårdsplass og koselig hage. Hagen har plen, hekk, prydbusker og diverse beplantning, og det er rikelig med trygg boltreplass for de minste. Fra stuen i boligen er det utgang til en stor terrasse fra 2020. Terrassen er på ca. 15 kvm og har god plass for utemøbler, grill med mer. Nåværende eier har utekjøkken i tilknytning til terrassen, samt et gruslagt område for bålpannekos.
 • Eiendommen har garasje, og det er også plass for parkering på gårdsplassen.
 • Offentlig tilknyttet.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 423 781 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 5 125 612 per 31.12.20
 • Kr. 12 351 pr. år
  Inkluderer: vann og avløp (fastgebyr og a-konto beløo), renovasjon og feie- og tilsynsgebyr.

  Forbruk for vann og avløp betales via a-kontobeløp og blir avregnet. Forbruk vil variere etter hvor forbruk og antall medlemmer i husstanden.

  Eiendomsskatt, kr 4373,- for 2022.
 • Kommunale avgifter, eiendomsskatt, strøm, villa- og innboforsikring, kabel-tv/internett, snømåking samt vedlikehold. Listen er ikke uttømmende.
 • Det foreligger ferdigattest for tilbygg datert 15.11.1967.
  Det foreligger ferdigattest for tilbygg/påbygg, fasadeendring og sammenslåing fra tomannsbolig til enebolig datert 02.06.2022.
 • Det er gitt tillatelse etter plan- og bygningsloven for utleie av selvstendig boenhet/hybel. Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • I kommuneplanen er området avsatt til nåværende boligbebyggelse. Kopi av kart og bestemmelser kan sees hos megler.
 • Gnr. 81 Bnr. 911 i Lillestrøm kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Meglers vederlag er avtalt til 0,8% av salgssum. I tillegg kommer kr 46 800,- og utlegg kr 4 885,-. Dersom eiendommen ikke blir solgt, skal selger betale påløpte tillegg og utlegg iht. oppdragsavtalen. Alle priser er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Ole K Masdal Svendsen
  Similla Marie S Aslaksen
Kamilla Schau

Megler

Kamilla Schau

41 73 04 27

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev