aktiv-eiendomsmegling
01Fasade.jpg

LINDESNES Ravnefjellveien 7

Visning 11 juni 12-13! Gullvika / Lussevika! 60 meter fra sjøen! Helt ny hytte klar til overtakelse!

 • kr 5 550 000
 • BRA 119.5 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 5 550 000
 • Omkostningerkr 46 342
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 596 342
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 022
 • Soverom4
 • ArealP-rom 115 m²
 • Tomt606.1 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 550 000 (Prisantydning) Omkostninger 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 45 000 (Dokumentavgift tomteverdi 1 800 000) 46 342 (Omkostninger totalt) 5 596 342 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Vi har for salg en helt fantastisk ny hytte i Gullvika. Hytta er innholdsrik. Det er fint inngangsparti med stor garderobeplass. Praktisk god bod rett ved inngangen med fin lagringsplass. Det er tre soverom som totalt vil gi mellom 6-8 sengeplasser etter behov. Mulig å lage ett fjerde soverom. Det er kombinert vaskerom/bad m/skyvedørsgarderobe samt ett eget bad til hovedsoverommet. Det er ett stort walk in closet mellom badet og hovedsoverommet. Begge badene er flislagte med gipset listefritt tak. Det er lys og pen innredning. Det er åpen løsning stue - kjøkken med store vindusflater mot sjøen. Kjøkkeninnredningen er stor og god med godt m/benke og skapplass. Leverandøren er Sigdal. Det er integrerte hvitevarer og nedsenket vifte i kjøkken øy! Hytta er nøkkelferdig klar til bruk!

Ravnefjellveien 7, Agder

 • Tomt
  606.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Fantastisk utsiktstomt med gode solforhold fra morgen til kveld. Her er det unik utsikt mot sjø og hav.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger fint til i Gullvika som er en ny del i Lussevika hyttefelt. Tomten er vestvendt med veldig fin sjøutsikt. Selvfølgelig kjørevei helt til hytteveggen! Fin spasertur på ca. 50 meter ned til sjøen! CA 6 km. til Spangereid som har butikk, bensinstasjon, restauranten Under, kirke, fiskebutikk, Spangereidkanalen og pub! 2 km. med båt! Ca. 3 mil til Mandal og ca. 7 mil til Kristiansand. Det er flotte turmuligheter med båt rett ut fra havna. Både Svinør, Vårøy, Imsa og gjennom Spangereid kanalen er flotte turer som ligger like i området. Bukta Gullvika er en bukt som er historisk etter sagnet om Kråka! Konf megler!

  Adkomst
  Fra Lyngdal ca. 2 mil: Følg veien fra Lyngdal over til Spangereid. Når du kommer til Spangereid tar du mot Vigeland. Følg deretter veien til du kan ta til høyre inn mot Svennevik/Åvik. Fra Vigeland ca. 1 mil: Følg veien mot Lindesnes fyr. Ta til venstre mot Svennevik/Åvik og følg så veien til skilt mot Lussevika oppe i bakken. Se skilting fra Aktiv eiendomsmegling.

  Bebyggelse
  Området består av fritidsbebyggelse.

  Innhold
  Vi har for salg en helt fantastisk ny hytte i Gullvika. Byggingen er ferdig så hytta er klar for overtakelse. . Gullvika er en skjermet del av Lussevika hyttefelt og ligger eksklusivt til med kort vei til sjøen og fantastiske solforhold. Her må du ta turen og se på den flotte hytta! Hytta ligger høyt og fint med helt utrolig flott sjø og havutsikt. Her kan du sitte i stuen og følge skipstrafikken som skal passere Lindesnes fyr, eller all båttrafikk som går innenfor Imsa på vei mot Båly, Spangereid kanalen og restauranten Under! Hytta ligger kun 60 meter fra sjøen. Det er vestvendt med sol til langt utpå kvelden. Hytta går over en etasje og er innholdsrik. Det er fint inngangsparti med stor garderobeplass. Praktisk god bod rett ved inngangen med fin lagringsplass. Det er tre soverom som totalt vil gi mellom 6-8 sengeplasser etter behov. Det vil bli ett kombinert vaskerom/bad samt ett eget bad til hovedsoverommet. Det er ett stort walk in closet mellom badet og hovedsoverommet. Begge badene er flislagte med gipset listefritt tak. Det er lys og pen innredning. Det er åpen løsning stue - kjøkken med store vindusflater mot sjøen og god størrelse på ca. 58 kvm. Høye dør/vinduer i front fasade på 2400 mm. Det er mulig å dele av mellom stue og kjøkken hvis ønskelig. Kjøkkeninnredningen blir stor og god med godt med benke og skapplass. Leverandøren er Sigdal. Det er integrerte hvitevarer og nedsenket vifte i kjøkken øy! Oppvarmingen av hytta er med varmekabler i alle rom uten soverommene! Det er gjennomgående meget god standard med gulv fra Alloc m.m., vegger og tak blir gipset med listefri overgang. Belysningen er Spotter og taklamper. Utvendig vil hytta ha en meget god kledning som er U-pigmentert fra Royal. Det er fin uteplatting på ca. 29 kvm. levert i U-pigmentert Royal fra Møre. Uteområdene er ferdig opparbeidet med plen og asfaltert innkjørsel. Dette er en sjelden mulighet. Det er fin gangvei ned til sjøen, og Gullvika er perfekt for store og små i å utfolde seg med bading og krabbefiske! Det er også en helt ny fin tursti rett utenfor døra over til Hepte! Lave omkostninger ved kjøp ettersom hytta er ny. Hytta leveres helt nøkkelferdig. Her er det mulig å oppfylle hyttedrømmen på Sørlandet med en eksklusive hytte på en helt fantastisk tomt! Velkommen!

  Standard
  Følgende leveranse har rommene: Entrè/gang: Laminat på gulvet av type 1 stav home plus ( alloc), gips tak og vegger. I tilknytning til inngangspartiet blir det ett fint garderoberom/bod med god plass. Soverom 1/hovedsoverommet: Laminat på gulvet av type 1 stav home plus ( alloc), gips vegger og gipstak. God plass til dobbeltseng eller flere senger. Hovedbadet: Fliser på gulvet, fliser på vegger og gipstak. Meget pent bad med inngang ved hovedsoverommet. Badet har dusjhjørne, vegghengt wc og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Fin skyvedørsgarderobe som skjuler vaskeromsdelen. Soverom 2: Laminat på gulvet av type 1 stav home plus ( alloc), gips vegger og gipstak. God plass til dobbeltseng eller flere senger. Soverom 3: Laminat på gulvet av type 1 stav home plus ( alloc), gips vegger og gipstak. God plass til dobbeltseng eller flere senger. Bad 2: Fliser på gulvet, fliser på vegger og gipstak. Lekkert flislagt bad. Kjøkken: Lekker 1-stavs eikegulv, gipsvegger og gipstak. Stort flott kjøkken som vil få meget godt med benke og skapplass. Kjøkkenleverandøren er Sigdal. Integrerte hvitevarer medfølger. Det blir stor fin kjøkkenøy med nedsenkbar vifte. Se utfyllende beskrivelse i salgsoppgaven. Stue: Lekker 1-stavs eikegulv, gipsvegger og gipstak. Stor flott stue med god plass til stor spisestue og flere sofagrupper. Store vindusflater mot sjøen/havet gir rommet en fantastisk opplevelse. Skyvedør ut til terrassen. Mulig å sette inn skyvedør mellom kjøkken og stuen. Bod: Praktisk utebod med fin lagringsplass.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Det er innlagt fiber.

  Parkering
  God plass til mange biler på egen eiendom

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 550 000 (Prisantydning) Omkostninger 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 45 000 (Dokumentavgift tomteverdi 1 800 000) 46 342 (Omkostninger totalt) 5 596 342 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 22.06.2021 - Dokumentnr: 753042 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:4205 Gnr:435 Bnr:7

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 550 000 (Prisantydning) Omkostninger 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 45 000 (Dokumentavgift tomteverdi 1 800 000) 46 342 (Omkostninger totalt) 5 596 342 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  46342

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Dokumenter

Bjørn Skjæveland

Megler

Bjørn Skjæveland

95 79 73 31

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev