aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling v/ Torbjørn Folgerø og Tarek Bergfjord har gleden av å presentere Klasatjønnveien 9!

LODDEFJORD Klasatjønnveien 9

Bergen Vest | 2-roms toppleilighet med innglasset balkong. Garasjeplass med elbil-lader. Varmtvann inkl. i felleskost.

 • kr 2 190 000
 • BRA 62 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 190 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 453 000
 • EierformAndel
 • Byggeår1 974
 • Soverom1
 • ArealP-rom 45 m²
 • Andel fellesgjeldkr 263 000
 • Felleskostnaderkr 4 225
 • Tomt56 824 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 190 000 (Prisantydning) 263 000 (Andel av fellesgjeld)   2 453 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   2 470 601 (Totalpris inkl. omkostninger)
Aktiv Eiendomsmegling v/ Torbjørn Folgerø og Tarek Bergfjord har gleden av å presentere Klasatjønnveien 9. En flott 2-roms toppleilighet med vestvendt innglasset balkong og gjennomgående god standard. Boligen har fast garasjeplass med elbil-lader. Verdt å nevne: - Varmtvann inkludert i felleskostnadene. - Rør-i-rør. - Vestvendt og innglasset balkong. - Flotte tur- og bademuligheter i nærområdet. - Gode bussforbindelser. - Kort vei til Vestkanten Storsenter og Håkonsvern. Følgende rom inngår i primærareal: 4. Etasje: Entré, gang, bad/vaskerom, soverom, stue og kjøkken. Tilhørende leiligheten er det en bod i 1.etasje.

Klasatjønnveien 9, Vestland

 • Tomt
  56824m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er felles for borettslaget. Tomten er opparbeidet med asfalterte veier og parkeringsplasser, videre er det lekeplass, grøntområder og diverse beplantning.

  Beliggenhet
  Leiligheten har en meget sentral og flott beliggenhet i Loddefjord. Her bor du i et veletablert område med nærheten og kort avstand til de fleste servicetilbud og fasiliteter. Dagligvarebutikken Coop Extra ligger få meter unna. Det er også kort vei til busstopp, barnehager, skoler, idrettsanlegg og turområder. For et bredere butikkutvalg ligger Vestkanten en spasertur på ca. 10 minutter unna. Her ligger også Vannkanten og Iskanten. På Vestkanten finner du et rikt utvalg av butikker og cafèer/restauranter. Vannkanten og Iskanten tilbyr bowling, badeland, ishall og spisesteder. Her finner du med andre ord alt du trenger. Kollektivknutepunktet på Loddefjord bussterminal har hyppige avganger. Herfra kommer du deg enkelt mot Sentrum, Askøy, Sotra, Haukeland, Sandsli/Flesland, Fyllingsdalen

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskiller i betong. Yttterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i tre- og betongkonstruksjoner. Utvendig er veggene kledd med trekledning, fasadeplater samt teglsteinsforblending på gavlvegger. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som flatkonstruksjon tekket med papp eller tilsvarende. Taket er ikke besiktiget på befaringsdagen. Bygningen anses å være oppført etter datidens byggemetode og vil avvike fra dagens standard.

  Innhold
  Aktiv Eiendomsmegling v/ Torbjørn Folgerø og Tarek Bergfjord har gleden av å presentere Klasatjønnveien 9. 2-roms toppleilighet med innglasset balkong. Leiligheten tilhører Tjønnveien borettslag, et veldrevet borettslag med pent opparbeidet fellesareal. Fra boligen er det kort vei til dagligvarebutikker, kollektivtransport, barnehager og skole. Det første som treffer deg når du kommer inn døren er inngangspartiet. Her er det plass til å henge fra seg yttertøy og sko. Her er også montert port telefon slik at man enkelt kan slippe inn gjester. Videre kommer man inn i en åpen stue- kjøkkenløsning. Her er det god plass til sofagruppe. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer og godt med skapplass. Fra stuen er det utgang til en solrik balkong. Soverommet er av god størrelse og er innredet med garderobeskap. Badet er helfliset med varmekabler, her er det opplegg for vaskemaskin. Leiligheten har en bod inne i leiligheten og en i 1 etasje. I tillegg medfølger det fast garasjeplass med elbil-lader.

  Standard
  Gulv: Badet har flislagt gulv, resterende rom har laminatgulv. Vegger: Badet har fliser, resterende rom har tapet. Tak: Malte flater. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.   Forhold som har fått TG2: Våtrom - Overflate vegger og himling: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Overflatene vil fungere slik de fremstod på befaringsdagen. Våtrom - overfalte gulv: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Overflatene vil fungere slik de fremstod på befaringsdagen. Det ble ikke målt tilstrekkelig fall mot sluk i henhold til gjeldende forskrifter, badet vil fungere med dette avviket. VVS - WC og innvendige vann- og avløpsrør: Kobberrørene på kjøkkenet er av eldre dato. På vegghengttoalett var det ingen synlig drensåpning/spalte hvor en eventuell lekkasje vil kunne oppdages.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Inkludert i felleskostnadene.

  Parkering
  Parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 190 000 (Prisantydning) 263 000 (Andel av fellesgjeld)   2 453 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   2 470 601 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler på badet, ellers elektrisk oppvarming

  Energiklasse
  F

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  536775

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1932388

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  109

  Part.obl.nr.
  948950758

  Felleskostnader pr. mnd.
  4225

  Andel fellesgjeld
  263000

  Andel fellesgjeld år
  2022

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-02-28T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  3750

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Tjønnveien Borettslag

  Borettslagets org.nr
  948950758

  Om borettslaget
  Andelen er en del av borettslag Tjønnveien Borettslag. .Borettslaget består av 48 rekkehus og 220 leiligheter. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling. For mer informasjon om borettslaget, se deres egen hjemmeside https://vibbo.no/tjonnveien/om

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av boligbygglaget har forkjøpsrettt. Forkjøpsretten er utlyst på forhånd. For de som har meldt forkjøpsrett er fristen 5 hverdager for å benytte forkjøpsretten etter at boligbyggelaget har fått melding om salg. Dersom aksept av bud skjer mer enn 3 måneder etter at varsel om forhåndsutlysing ble sendt boligbyggelaget, må forkjøpsretten utlyses på nytt. Det vil da kunne gå noe lenger tid før forkjøpsretten er avklart. Kontakt megler dersom det er behov for ytterligere informasjon. 

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenr: HUS601-13546079 30 Type: A Restsaldo: 18.757.309,- Restløpetid: 12 år og 10md. Term pr.år: 2 Type rente: Fast Rente: 2,58% Lånenr: HUS602-13546079 Type: A Restsaldo: 28.075.142,- Restløpetid: 11 år og 4md. Term pr.år: 2 Type rente: Fast Rente: 2,15% Lånenr: NORDEA-65018216447 Type: A Restsaldo: 64.293.352,- Restløpetid: 25 år Term pr.år: 4 Type rente: Flyt Rente: 3,55%

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 ? tolv? måneder regnet fra oppsigelsesdato

  Borettslagets forsikringsselskap
  Gjensidige Forsikring

  Polisenummer felles forsikring
  89765595

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold i borettslaget er tillatt etter søknad til styret.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 14.01.1985 vedrørende dekke/forst.mur. Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 27.04.2022 vedørende fasadeendring bolig. Det er foretatt undersøkelser hos kommunen, men kommunen kan ikke bekrefte hvorvidt ferdigattest foreligger for byggeår. Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 27.11.1974. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 1. januar 1998. Det kan dermed ikke søkes om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Det skal uansett foreligge midlertidig brukstillatelse. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk. Manglende midlertidig brukstillatelse betyr da rent formelt at bygget ikke er lovlig tatt bruk. 

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Reguleringsplaner på grunnen: Reguleringsplaner på grunnen: Plannavn: LAKSEVA°G. LODDEFJORD SØR, FELT 8 OG 9 PlanID: 3280005 Dekningsgrad: 80,2% Plannavn: LAKSEVA°G. GNR 123 BNR 271 MFL., RV 555 STORAVATNET, NY KOLLEKTIVTERMINAL OG GRØNNSTRUKTUR PlanID: 64550000 Dekningsgrad: 11,4% Plannavn: LAKSEVA°G. GNR 123 OG 124, LODDEFJORD, HETLEVIK, FELTENE 3, 6,7, 8, 9, 10, 11B OG 11C PlanID: 3280000 Dekningsgrad: 8,4% Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen) 64550000 1690 - Annet uteoppholdsareal 5,4 % 64550000 2900 - Samf.anl. - tekn. infrastr.tras. komb. m. andre ang. hovedforma°l 2,7 % 64550000 2019 - Annen veggrunn, grøntareal 1,6 % 64550000 2015 - Gang- sykkelveg 1,4 % 64550000 3020 - Naturomra°de - grønnstruktur 0,3 % 64550000 2016 - Gangveg - gangareal - ga°gt. 0,1 % Hensynssoner: Frisiktsone 0,3 % Bestemmelsesområder: Anlegg- og riggomr. 8,4 % Kommuneplan: Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018 Pland ID: 65270000 Dekningsgrad: 100%. Arealformål i kommuneplanen: Framtidig - Bebyggelse og anlegg Ytre fortettingssone 91,6 % Nåværende - Grønnstruktur 7,7 % Nåværende - Friluftsområde 0,6% Hensynssoner kommuneplanen: Luftkvalitet - gul sone 27,0 % Luftkvalitet - rød sone 2,7 % Vei støy - gul sone 31,8 % Flystøy gul sone iht. T1442: 2028 og 2060 prognose 24,3 % Vei støy - Rød sone 7,9 % Kommunedelplaner under arbeid 64090000 21 KOMMUNEDELPLAN FOR KOLLEKTIVSYSTEMET FRA BERGEN SENTRUM TIL BERGEN VEST 202220469 100,0 % 65680000 21 LAKSEVA°G. STRATEGISK PLANPROGRAM FOR LODDEFJORD 202220520 100,0 % Kjøper må bergene noe støy i forbindelse med bygging av nye Sotrasambandet. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler. Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Verneklasse/sefrak
  Det gjøres oppmerksom på at  er SEFRAK-registrert. SEFRAK-registeret er et landsdekkende register over eldre bygninger og andre kulturminner i Norge. Bygget kan ha vernestatus, men i mange tilfeller er de kun ført i registeret på grunn av alder. Kommunen har ikke opplyst om at bygget har noen vernestatus, men det kan likevel foreligge spesielle restriksjoner i forhold til om-/påbygging og generell utnyttelse av eiendommen.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 190 000 (Prisantydning) 263 000 (Andel av fellesgjeld)   2 453 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   2 470 601 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris på kr. 40.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke oppgjørshonorar kr 6900,- Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 45.213,-. Utleggene omfatter... Dersom handel ikke kommer i stand har megler gitt salgsgaranti.  Alle beløp er inkl. mva. 

Torbjørn Folgerø

Megler

Torbjørn Folgerø

40 47 40 45

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev