aktiv-eiendomsmegling
Solgt
AKTIV Laguneparken v/ Fredrik Tøsdal har gleden av å presentere Loddefjordlien 12!

Loddefjord Loddefjordlien 12

Meget flott 3-roms endeleilighet med innglasset balkong og fast garasjeplass. Nytt kjøkken 2022.

 • BRA 85 m²
 • 2 soverom
 • OMKOSTNINGER16 576
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 646 452
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR1 972
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 72 m²
 • ANDEL FELLESGJELD139 876
 • FELLESKOST./MND4 591
 • TOMT69 785 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • ENERGIMERKINGE
 • 2 490 000,- (Prisantydning)
  139 876,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  2 629 876,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  7 644,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
  --------------------------------------------------------
  16 576,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  2 646 452,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
AKTIV Laguneparken v/ Fredrik Tøsdal har gleden av å presentere Loddefjordlien 12! Leiligheten har en sentral og attraktiv beliggenhet i et barnevennlig og veletablert boligområde i Loddefjord. Ligger like ved Vestkanten Bydelssenter med de fleste servicetilbud/ fasiliteter, samt badeland, bowling og ishall. Pent opparbeidet fellesarealer, samt lekeplass like ved.

Leiligheten har en fin beliggenhet i 3.etasje på enden av bygget. Fra stue er det utgang til en romslig innglasset altan. Her kan man nyte sol fra morgen til kveld. Bilen parkeres i garasje i rekke.
Presentert av Aktiv Laguneparken v/ Fredrik Tøsdal

Loddefjordlien 12, Vestland

 • Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven.
  Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.

  Forhold som har fått TG2 - Avvik som kan kreve tiltak:
  Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad: Det er usikkert om det brukt våtromsmaling på vegger på badet.
  Tiltak: På våtrom bør det brukes våtromsmalingsystem på vegger og himlinger.

  Våtrom > Overflater Gulv > Bad: Det er fare ved tilbakeslag i sluk/avløp for vann under nye belegget siden dette har klemring. Det er ukjent kvalitet og standard på eldre belegg.
  Tiltak: Lokal utbedring av avvik.

  Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen. Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen. Nye belegget er ikke lagt under klemring i sluk. Rust på skruer til klemring.
  Tiltak: Sluket må sjekkes og rengjøres jevnlig. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må slukløsningen skiftes ut og sannsynligvis må også membransjiktet skiftes/utbedres. Det er imidlertid vanskelig å si noe om tidspunktet for når dette er nødvendig.

  Våtrom > Ventilasjon > Bad: Det etablerte avtrekkssystemet fungerer ikke tilfredsstillende.
  Tiltak: Avtrekksystemet må utbedres.

  Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Toalettrom: Toalettrom mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.
  Tiltak: Det bør etableres tilfredsstillende tilluft til toalettrom, f.eks. luftespalte ved dør e.l.
 • Leiligheten har en sentral og attraktiv beliggenhet i et barnevennlig og veletablert boligområde i Loddefjord. Ligger like ved Vestkanten Bydelssenter med de fleste servicetilbud/ fasiliteter, samt badeland, bowling og ishall. Pent opparbeidet fellesarealer, samt lekeplass like ved.

  Ønsker man en tur inn til bykjernen er det bussholdeplass like ved bygget som tar deg raskt og enkelt inn til bykjernen. Benytter man seg av bil tar det ca. 10 -15 minutter inn til Bergen sentrum. I motsatt retning til Fana/Kokstad og flyplassen er dette en kort kjøretur gjennom Knappetunnelen. Er man glad i å bevege seg
  er det flere flotte turmuligheter innen kort avstand fra bygget. Herunder kan Lyderhorn anbefales med flere
  varierte turløyper, samt turer i populære Kanadaskogen. Om sommeren kan også Alvøen friste med avskjermet strand.

  For barn er det flere barnehager og skoler i nærområdet. Her kan barn gå trygt til og fra skole uten stor trafikk. Blant annet Loddefjord skole og Sandgotna hvor det er sti fra borettslaget, og Kjøkkelvik skole, som ligger ca. ti minutters gange unna. Uansett hva man ønsker å gjøre i hverdagen er det aldri langt unna.
 • Eiendommen ligger i et etablert boligområde med samme type bebyggelse. Eneboliger, rekkehus og flermannsboliger i området. 3-roms leilighet beliggende i 3. etasje i lavblokk på 4. etasje.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.
 • Bygget er fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein / grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser.
  Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner.
  Bære- og skillevegger samt etasjeskille av betong.
  Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i betongkonstruksjoner med utvendig fasadeplater.
  Flatt tak-konstruksjon utvendig tekket med takfolie/takpapp. Yttertaket er ikke besiktiget på befaringsdagen.
  Bygningen anses å være oppført i henhold til datidens byggemetode og vil avvike fra dagens standard.
 • Boligen går over 1 plan og har følgende areal:
  P-rom: 72 m²
  S-rom: 13 m²
  BRA: 85 m²

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Stue, kjøkken, bad, entré, 2 soverom, toalettrom

  Følgende rom inngår i sekundærareal:
  Innglasset altan

  Utvendig 2 boder i 1. etasje på tilsammen ca. 5,9 m².

  Megler har ikke kontrollmålt boligen.

  Arealer er beregnet av takstmann Kjell Erik Bjorheim.

  (Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling).
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Elektrisk oppvarming.
  Stråleovn på badet.
 • Fellestomt er opparbeidet med plen, bed og busker. Lekeplass og ballplass på fellesarealer.
 • Fast plass i garasjeanlegg.
  Gjester kan i Loddefjordlien parkere langs veien uten oblat/parkeringsbevis. Øvrige som parkerer i Lyderhorn Borettslag ( nede ved høyblokkene)
  Alle som parkerer i Lyderhorn Borettslag må ha gyldig parkeringsoblat som ligger synlig i frontrutens høyre side (passasjersiden). Uten synlig og gyldig parkeringsoblat vil det bli ilagt kontrollavgift. Det medfølger to oblat med hver leilighet - 1 stk parkeringsbevis for beboer og 1 stk
  parkeringsbevis for gjester.
 • Vei: Adkomst fra offentlig vei via privat interne veier.
  Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Eiendommen har vannmåler.
  Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.
 • Forretningsfører: OBOS
 • Det er vedtak på låneopptak til rehabilitering av heis og ny heis, på inntil 50 mill. Det er ikke bestemt enda hvor mye det blir, da entreprisen for prosjektet ikke er ferdig. Styret opplyser at andel fellesgjeld vil øke med 80 000,- og 120 000,- avhengig av andel. I snitt 100 000,-. Dette hvis lånet blir på 50 mill.

  Styret opplyser også at det vil bli en liten økning av felleskostnad pr andel fra 01.jan. Hvor mye økningen blir skal bestemmes tirsdag 29.nov.

  Konferer megler.

  Boligselskapets hjemmeside: http://lyderhorn.borettslag.net/

  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.
 • Det er utlyst forhåndsavklaring av forkjøpsretten og avklaring skjer kort tid etter endt budrunde. Dersom aksept av bud skjer mer enn 3 måneder etter at varsel om salg er sendt borettslaget, må forkjøpsretten utlyses på nytt, jf. burettslagsloven § 4-15. Det vil da kunne gå noe lenger tid før forkjøpsretten er avklart. Kontakt megler dersom det er behov for ytterligere informasjon.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Man må søke borettslaget om tillatelse til hunde-/kattehold. Se vedlagte ordensregler for mer informasjon om dyrehold.
 • Gjensidige Forsikring
  Polisenummer: 89520018
 • Formuesverdi som primærbolig kr per
  Formuesverdi som sekundærbolig kr per
 • 4 591 pr. mnd. TV/bredbånd, A-konto oppvarming, renhold, felles bygningsforsikring, nedbetaling fellesgjeld, kommunale avgifter/eiendomsskatt, drift, vedlikehold m.m.
  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.
 • Andel fellesgjeld kr 139 876,- pr. 01.11.22.
  Andel fellesformue kr 28 291,- pr. 31.12.2021.

  Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei
 • Borettslagets samlede fellesgjeld er ifølge regnskap pr. 01.11.22 kr 69 037 951

  Selskapets totale lån og vilkår: Lånenummer: DANBAN-85801519437
  Type: S
  Restsaldo: 51.785.161,-
  Restløpetid: 28 år 2 md.
  Terminer per år: 4
  Type rente: Flyt
  Rente: 3,26%

  Lånenummer: HUS301-13529408
  Type: A
  Restsaldo: 17.252.790,-
  Restløpetid: 9 år 11 md.
  Terminer per år: 4
  Type rente: Flyt
  Rente: 1,72%
 • Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.
 • Felleskostnader, strøm, innboforsikring, m.m.
 • Det foreligger midlertidig brukstillatelse på eiendommen, datert 18.04.1972.
 • Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.
 • Reguleringsplaner på grunnen:
  Plannavn: Laksevåg. Loddefjorddalen felt1
  PlanID: 40490000
  Dekningsgrad: 74,8%
  Planbestemmelser: Uten bestemmelser

  Plannavn: Laksevåg. Gnr 123, Loddefjord, Lyderhorn Borettslag.
  PlanID: 40490003
  Dekningsgrad: 13,9%
  Reguleringsformål: Felles parkeringsplass, Annet fellesareal, Felles gangareal, Felles avkjørsel, kjørevei.

  Plannavn: Laksevåg. Gnr 122, 123 OG 124, Loddefjord Sentrale Deler.
  PlanID: 15900000
  Dekningsgrad: 8,8%
  Reguleringsformål: Kjørevei, Klimavernsone, Parkeringsplass, Gang-/sykkelvei, Annen veigrunn.

  Plannavn: Laksevåg. Gnr 124 Bnr 180, Loddefjord, endring felt 6
  PlanID: 3280013
  Reguleringsformål: Offentlig friområde, Gang-/sykkelvei

  Begrensninger (Reguleringsplaner på grunnen)
  PlanID: 3280013 Høyspenningsanlegg 0,2 %
  PlanID: 15900000 Frisiktsone 0,1 %

  Reguleringsplaner under arbeid:
  Plannavn: Laksevåg. Gnr 124 Bnr 180 Mfl., Loddefjordåsen.
  PlanID: 70000000

  Hensynssoner - kulturmiljø i kommuneplan:
  Historiske veifar 2,3 %

  Hensynssoner Faresone i kommuneplanen
  Aktsomhetsområder for steinsprang, jord- og flomskred og snøskred 8,6 %

  Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen:
  Vei støy - gul sone 31,7 %

  Hensynssoner Rød støy i kommuneplanen
  Vei støy - Rød sone 29,3 %

  Hensynssoner i kommunedelplan:
  Båndlegging, regulering PBL 21,0 %

  Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:
  Eiendom:124/189
  Bygningsnr: 9511113-11
  Endring: Påbygg
  Bygningstype: Kjøpesenter varehus
  Status: Igangsettingstillatelse
  Dato: 09.07.2021

  Andre opplysninger
  Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for
  tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

  Konferer megler.
 • Andelsnr. 491 Orgnr. 951437468 i Bergen kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man kan gå ut ifra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt vederlag kr 45 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget.
  I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 990,-, markedsføringspakke kr 15 990,-, oppgjørshonorar kr 6500,- og visninger kr 2 900, -. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 7402,-. Utleggene omfatter innhenting av informasjon og tinglysing av pantesperre. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Chaltu Asnake
Fredrik Tøsdal

Megler

Fredrik Tøsdal

93 02 14 97

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev