aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling v/ Tarek Bergfjord og Torbjørn Følgerø har gleden av å presentere Vestre Vadmyra 20.

LODDEFJORD Vestre Vadmyra 20

Vadmyra | Flott 3-roms leilighet med innglasset balkong! Sentralvarme og varmtvann inkl. i felleskostnad.

 • kr 2 290 000
 • BRA 79 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 290 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 445 000
 • EierformAndel
 • Byggeår1 971
 • Soverom2
 • ArealP-rom 71 m²
 • Andel fellesgjeldkr 155 000
 • Felleskostnaderkr 6 335
 • Tomt46 771 m²
 • Eierform tomtEiertomt
Aktiv Eiendomsmegling v/ Tarek Bergfjord og Torbjørn Folgerø har gleden av å presentere Vestre Vadmyra 20. En flott 3-roms leilighet med innglasset balkong på 5,6m² med sentral beliggenhet i Loddefjord. Kort vei til Vestkanten Storsenter, dagligvarebutikk, barnehage, skole og kollektivtransport. Verdt å nevne: - Sentralvarme og varmtvann inkludert i felleskostnadene. - Vestvendt og innglasset balkong. - Flotte tur- og bademuligheter i nærområdet. - Gode bussforbindelser. Følgende rom inngår i primærareal: 3. Etasje: Gang, bad/vaskerom, toalett, soverom, soverom, stue og kjøkken. Tilhørende leiligheten er det en bod i kjelleren på 10,7m².

Vestre Vadmyra 20, Vestland

 • Tomt
  46771m²

  Beskrivelse av tomt
  Stor felles tomt som er pent opparbeidet med parkeringsarealer, grønt områder, lekeplasser, sittegrupper og variert beplantning.

  Beliggenhet
  Leiligheten har en meget sentral og flott beliggenhet i Loddefjord. Her bor du i et veletablert område med nærheten og kort avstand til de fleste servicetilbud og fasiliteter. Dagligvarebutikken Coop Extra ligger få meter unna. Det er også kort vei til busstopp, barnehager, skoler, idrettsanlegg og turområder. For et bredere butikkutvalg ligger Vestkanten en spasertur på ca. 10 minutter unna. Her ligger også Vannkanten og Iskanten. På Vestkanten finner du et rikt utvalg av butikker og cafèer/restauranter. Vannkanten og Iskanten tilbyr bowling, badeland, ishall og spisesteder. Her finner du med andre ord alt du trenger. Kollektivknutepunktet på Loddefjord bussterminal har hyppige avganger. Herfra kommer du deg enkelt mot Senterum, Askøy, Sotra, Haukeland, Sandsli/Flesland, Fyllingsdalen.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein / grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskille av betong. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i betong- og trekonstruksjoner, utvendig har veggene fasader med Stenex fasadeplater. Vinduer med isolerglass i malte pvckarmer. Takkonstruksjonen er utført som flatkonstruksjon tekket med takbelegg eller tilsvarende. Bygningen anses å være oppført etter datidens byggemetode og vil avvike fra dagens standard.

  Innhold
  Aktiv Eiendomsmegling v/Tarek Bergfjord og Torbjørn Folgerø har gleden av å presentere Vestre Vadmyra 20. 3-roms leilighet med vestvendt innglasset balkong i 3. etasje. Det første som treffer deg er en romslig entré med god plass til å henge fra seg yttertøy og sko. Videre kommer man inn i stuen som er målt til 21,2m². Her er det god plass til å innrede med sofagruppe og spisebord. i stuen finner man radiatoren som sikrer godt med varme. Fra stue er det utgang til balkongen. Videre kommer man inn på kjøkkenet, dette er målt til 12,4m². Kjøkkeninnredning med slette fronter, heltre benkeplate, over benkeplaten er det benyttet fliser. Her er det godt med skap- og benkeplass. Helfliset bad med varmekabler på gulv. Opplegg for vaskemaskin på badet. Badet inneholder: Helstøpt servant, skap under servant med slette fronter og dusjvegg i glassbyggerstein. Leiligheten har eget toalettrom med fliser på gulv. Begge soverommene er av god størrelse og er målt til 9m² og 12m². Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng. Følgende rom inngår i primærareal: 3. Etasje: Gang, bad/vaskerom, toalett, soverom, soverom, stue og kjøkken. Tilhørende leiligheten er det en bod i kjelleren på 10,7m².

  Standard
  Gulv: Badet og toalettet har flislagte gulv, resterende rom har laminatgulv. Vegger: Badet har fliser, resterende rom har tapet, malt strie og malte flater. Tak: Malte flater. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.   Forhold som har fått TG2: Våtrom - Overflate vegger og himling: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Våtrom - Overflate gulv: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Det ble ikke målt tilstrekkelig fall mot sluk i henhold til gjeldende forskrifter, badet vil fungere med dette avviket. Det er observert en del misfarging i fugene, fugene bør rengjøres og det bør kontrolleres for riss/sprekker. Det er høydeforskjell på enkelte av flisene, badet vil fungere med dette avviket. Våtrom - Membran, tettesjiktet og sluk: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning og membran VVS - WC og innvendige vann- og avløpsrør: Både vannforsyningsrør og sluk er av eldre dato.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Inkludert i felleskostnader.

  Parkering
  Oblatparkering for beboere og gjester ihht. skilting og på oppmerkede plasser.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

 • Oppvarming
  Varmekabler på badet, radiator i stuen

  Energiklasse
  F

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  718854

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2587874

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

  Andelsnummer
  206

  Part.obl.nr.
  951866121

  Felleskostnader pr. mnd.
  6335

  Andel fellesgjeld
  155000

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-02-28T23:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Borettslaget informerer om at det er planlagt å rehabilitere fasaden i 2025. Dette vil medføre en økning i felleskostnader og fellesgjeld. Hva det vil øke med er enda ikke avgjort.

  Andel fellesformue
  29597

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Vestre Borettslaget

  Borettslagets org.nr
  951866121

  Forkjøpsrett
  Dersom andel skifter eier, har andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget forkjøpsrett. Vennligst se vedtekter og obos.no for regler rundt forkjøpsrett. Forkjøpsretten utlyses i etterkant av salget.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenr: HANBA1-95287209267 Type: A Restsaldo: 59.285.320,- Restløpetid: 20 år. Term pr.år: 4 Type rente: Flyt Rente: 3,99% Lånenr: HUS301-13500177 Type: S Restsaldo: 132.357,- Restløpetid: 10 md. Term pr.år: 4 Type rente: Flyt Rente: 2,76% Lånenr: HUS302-13711615 Type: S Restsaldo: 44.028,- Restløpetid: 4 md. Term pr.år: 4 Type rente: Flyt Rente: 2,76% Lånenr: HUS303-13711616 Type: S Restsaldo: 35.181,- Restløpetid: 4 md. Term pr.år: 4 Type rente: Flyt Rente: 2,76% Lånenr: HUS305-13500406 Type: S Restsaldo: 1.138.312,- Restløpetid: 1 år og 10md. Term pr.år: 4 Type rente: Flyt Rente: 2,76% Lånenr: HUS306-13500176 Type: S Restsaldo: 35.058,- Restløpetid: 4 md. Term pr.år: 4 Type rente: Flyt Rente: 2,76%

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 ? tolv? måneder regnet fra oppsigelsesdato

  Borettslagets forsikringsselskap
  Gjensidige Forsikring

  Polisenummer felles forsikring
  82804664

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  I borettslaget er det lov å ha hund hvis du får underskrift av naboer i tilstøtende leiligheter. Borettslaget må ha underskriftene før hunden anskaffes. Du må sende ny søknad for hver hund. Kun 1 hund pr leilighet. Det er kun lov å ha innekatt i borettslaget.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse på eiendommen datert 16.07.1971 Det er utstedt ferdigattest på eiendommen for fasadeendring datert 30.09.1994.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Eiendommen har tilkomst via kommunalvei.

  Regulerings- og arealplanner
  Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler. Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kommuneplan: Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018 Pland ID: 65270000 Dekningsgrad: 100%. Arealformål i kommuneplanen: Framtidig - Bebyggelse og anlegg Ytre fortettingssone 95,1 % Nåværende - Øvrig byggesone 3,7 % Nåværende - Grønnstruktur 1,3% Reguleringsplaner på grunnen: Reguleringsplaner på grunnen: Plannavn: LAKSEVÅG. GNR 124, HETLEVIK, REVIDERT PLAN FOR LODDEFJORD FELT 2 OG 4 PlanID: 40310001 Dekningsgrad: 64,9% Reguleringsplaner på grunnen: Plannavn: LAKSEVÅG. REGULERINGSPLAN FOR LODDEFJORDDALEN PlanID: 40310000 Dekningsgrad: 30.5% Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen: Flystøy gul sone iht. T1442: 2028 og 2060 prognose 56,0 % Vei støy - gul sone 1,7 % Kommunedelplaner under arbeid: Plannavn: KOMMUNEDELPLAN FOR KOLLEKTIVSYSTEMET FRA BERGEN SENTRUM TIL BERGEN VEST Pland ID: 64090000 Dekningsgrad: 100% Plannavn: LAKSEVÅG. STRATEGISK PLANPROGRAM FOR LODDEFJORD Pland ID: 65680000 Dekningsgrad: 100%

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Tarek André Bergfjord

Megler

Tarek André Bergfjord

46 63 62 55

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev