aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Hølandsveien 1769! En velholdt eiendom på ca. 3,8 mål med enebolig over tre plan og stort uthus/låve fra 2011.
Velkommen til Hølandsveien 1769! En velholdt eiendom på ca. 3,8 mål med enebolig over tre plan og stort uthus/låve fra 2011.

LØKEN Hølandsveien 1769

Landlig eiendom med småbruksfølelse. Solrik tomt, koselig enebolig og nyere garasje/uthus/låve. Mulighet for hestehold

 • kr 4 300 000
 • BRA 171 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 300 000
 • Omkostningerkr 126 640
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 426 640
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1945
 • Soverom3
 • ArealP-rom 115 m²
 • Tomt3 824 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 4 300 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 107 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 300 000,00))   126 640,- (Omkostninger totalt)   4 426 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje.
Dette er en koselig eiendom i landlige omgivelser, med småbrukspreg og muligheter for hestehold eller andre husdyr. Tomten er på ca 3,8 mål, bebygget med enebolig, et sjarmerende stabbur og en nyere garasje/uthus/låve. De tre byggene danner et hyggelig, solrikt tun med hage, utegang til hest og stor gårdsplass. Låvebygningen ble oppført i 2011 og består av dobbelgarasje, bad og boder/lager, hvor ett benyttes som salrom. Eneboligen ble bygget i 1945 og tilbygd med entré, bad og soverom i 1999-2000. Stilen er landlig med stue, spisestue og kjøkken i første etasje. Alle tre rommene har vedfyring, i tillegg har spisestuen varmepumpe fra 2020. På kjøkkenet er det noen hvitevarer og plass til spisebord. Videre har boligen et flislagt bad med opplegg for vaskemaskin, tre soverom og lagringsplass
Fint og usjenert utsyn fra terrassen over hage, skog og nærliggende jordbruksområder.

Hølandsveien 1769, Akershus

 • Tomt
  3824m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiendommen ligger i landlige omgivelser og er en solfylt idyll med småbruksfølelse. Tomten har et areal på ca. 3824 kvm, og er i tillegg til enebolig bebygget med et sjarmerende stabbur og nyere garasje/uthus/låve. Det lille, sjarmerende stabburet er på ca. 11 kvm og har behov for vedlikehold/rehabilitering. De tre byggene danner et skjermet tun som er pent opparbeidet med romslig, gruset gårdsplass, hage og utegang til hest. I hagen er det plen, prydbusker og god plass til lek. Som avgrensing av tomten er det vintergrønne hekker, trær og annen naturlig vegetasjon. I tilknytning til eneboligen er det en hyggelig velkomstterrasse og en stor terrasse utenfor stuen. Velkomstterrassen har tredekke, trapper på to sider og plass til et kafésett eller så. Terrassen utenfor stuen vender ut mot hagen og har et romslig areal på ca. 25 kvm som gir muligheter for sofagruppe, spisebord og grill. Terrassen er oppført med terrassebord, rekkverk med stående panel og har trapp ned til hagen. Eiendommen er ikke oppmålt, men skylddelt. Ved en eventuell oppmåling må det påregnes noe arealavvik.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et barnevennlig og rolig område, ca. 2,3 km fra Løken sentrum i Aurskog-Høland kommune. Beliggenheten gir tilgang til store skogsområder og en rekke innsjøer og dammer, så her er det gode muligheter for både jakt og fiske. Sommerstid er det fint å dra på badetur til Damtjern med badestrand, badebrygge og fiskebrygge, eller til idylliske Røytjern på Bjørkelangen. Høland Idrettsanlegg ligger ca. 1,9 km fra boligen, og her finner du flerbrukshall, treningsrom, fritidsklubb, aktivitetsrom og spinningsal. Det er også to naturgress- og én kunstgressbane, lysløype, BMX-bane og gode muligheter for rulleski. Det er svømmehall i tilknytning til skolen. På Aurskog finner du golfanlegg, og på snørike vintre er alpinbakken ved Bjørkelangen åpen. Ved den gamle herregården Eidsverket finnes et større hestesenter, Big dream arena - en naturlig møteplass for hestefolk for både trening og konkurranser. Bjørkelangen har også et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland, som holder til på Eksismoa motorpark ca. 2 km utenfor sentrum. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Rema 1000 og Kiwi. Sistnevnte ligger på Løken senter, hvor du også finner apotek og sportsbutikk med mer. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Amfi Bjørkelangen torg og Bliksrud næringsområde en rekke kjedebutikker og fint utvalg. Det er også kort vei til Strømmen og Lillestrøm. Ved å benytte bil tar det ca. 3 min til Løken sentrum, 20 min Bjørkelangen, 30 min til Aursmoen, 30 min til Fetsund, 37 min til Lillestrøm og 60 min til Oslo Lufthavn.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av spredt boligbebyggelse og gårdsbruk.

  Barnehage/skole/fritid
  Fra eiendommen er det gangavstand til Løken barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Bråte ungdomsskole. Det er to barnehager på Løken og en på Momoen. Aurskog-Høland har to videregående skoler, begge ligger på Bjørkelangen.

  Skolekrets
  Løken skolekrets.

  Offentlig kommunikasjon
  Området har offentlig kommunikasjon i form av buss. Nærmeste bussholdeplass er Vesteng som ligger i umiddelbar nærhet.

  Byggemåte
  Boligen er oppført med grunnmur av betong på hoveddelen og betongdekk/plate på tilbygget. Yttervegger i trebindingsverk, kledd med liggende trekledning. Saltak av tre tekket med betongtakstein. 1. og 2. etasje har malte trevinduer med 2-lags glass. Kjelleretasjen har trevinduer med 2 enkle glass. Terrasse i trekonstruksjon på punktfundamentering. Spaltegulv av tre og rekkverk i trekonstruksjon. "Låvebygningen" ble oppført i 2011 og har et areal på 214 kvm, fordelt på to plan. Bygget er oppført i tradisjonell stil med hvitmalt murpuss og rødmalt kledning. I første etasje er det dobbelgarasje, bad og boder/lagerrom. Badet har gulvvarme og er innredet med gulvmontert toalett, servantskap og dusj. Det ene lagerrommet ligger i tilknytning til badet og benyttes i dag som kombinert salrom/stelleplass for hestene. Lagerrommet har gulvvarme, innlagt vann og gulv med sluk. Garasjen er platekledd innvendig og oppvarmes med panelovn. Både lagerrommet og garasjen er for øvrig isolert. Andre etasje av bygget har tilkomst via låvebru og består av et stort rom til lagring av småting og mindre kjøreredskap. Både garasjen og låvebrua har elektriske leddporter. Under låvebrua er det et rom hvor hestene kan søke ly. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Forrige eier som har bygd på huset, og bygd bad i den nyere delen i år 2000. - Ble utført oppgradering av membran under påbygg av hus, vet ikke noe rundt det som er blitt utført. - Er rør i rør fra 2000. - Takstmann fant tegn til fukt på vegg i kjeller. - Litt normalt skjeve gulv, ikke sprekker i mur. - Mus av og til. - Vi har lagt nye terrassebord og ny terrasse ved inngangsparti i 2022.

  Innhold
  Planløsning Kjeller: 2 kjellerrom. 1. etasje: Entré, bad, soverom, gang/trapperom, kjøkken, spisestue, stue og kott. 2. etasje: Trapperom/gang, 2 soverom, bod/alkove og kott. Annet: Uthus/låve/garasje og stabbur. Entré Inngangspartiet ligger i forbindelse med velkomstterrassen. Det er montert utelys på veggen og selve ytterdøren er trukket godt inn under tak. Ytterdøren er hvitmalt og har ruglete glassfelt. I entreen er det hvitmalt panel på veggene og terrakottafargede gulvfliser med gulvvarme. Det er montert hattehylle og knaggrekker i rommet, og ellers er det plass til skoskap eller kommode. Fra entreen er det to steg opp til en lys og fin gang med hvitmalt trapp som svinger seg opp til andre etasje. Under trappen er det lem ned til kjelleren og heng til mer yttertøy. Gangen har ellers parkettgulv, hvitmalt panel på veggene, adkomst til kott og plass til en skjenk eller så. Kjøkken Boligen har et hjemmekoselig kjøkken i landlig stil. Rommet har gråmalt panel på veggene, parkett på gulvet og dagslys inn fra vinduer på to sider. Midt i rommet er det plass til spisebord, og som oppvarming er det både gulvvarme og en vedfyrt kjøkkenkomfyr. Selve kjøkkeninnredningen er bygget i vinkel med takoppforede skap, ettspeils fronter i heltre og benkeplater i laminat. Nedfelt i benken er det koketopp og dobbel oppvaskkum av metall, og over er det hvite, matte fliser og belysning. Kjøkkenet er videre utstyrt med innbyggingsovn, opplegg for oppvaskmaskin og ventilator med avtrekk ut. Det informeres om av det er en sprekk i koketoppen og at denne må skiftes ut. Stue og spisestue Utenfor kjøkkenet er det spisestue med tilliggende stue. Det er en bred åpning mellom stuene, begge med lysmalt panel på veggene, parkett på gulvene og store krysspostvinduer med fint lysinnslipp. Stuen har god plass til sofa og tv-løsning, og foran en pipevegg forblendet med bruddskifer er det en nydelig klebersteinsovn som holder ekstra godt på varmen. Stuen har også utgang til terrasse, perfekt for dagene man helst vil være ute. I spisestuen er det også skiferbelagt pipe, tilknyttet vedovn. Stuen har videre varmepumpe og god plass til fullt spisestuemøblement. Bad/wc/vaskerom Boligen har et romslig bad med standard fra 1999. Stilen er tidstypisk med lysegrønne fliser på gulvet, og mørkegrønne fliser til brystning på veggene som toppes med flisebord og matchende, lyse fliser. Det er gulvvarme, panel i himling med downlights og opplegg for vaskemaskin. Av innredning er det gulvmontert toalett, dusjkabinett med sotede baksider, skyllekum i stål og et romslig baderomsmøblement i furu. Møblementet består av en benkeseksjon, høyskap, servantskap med nedfelt servant, overskap og speil med belysning. Et lite vindu og elektrisk avtrekksvifte sørger for dagslys og god ventilasjon. Soverom og garderobe Boligen har tre gode soverom, fordelt med ett i første etasje og to i andre. Soverommet nede har gulvvarme, mens soverommene oppe har vedovner. Det ene soverommet i andre etasje er tilknyttet alkove som kan benyttes som garderobe, og i gangen utenfor er det plassbygd skap og kott. Det er også et kott i gangen i første etasje. For lagring har boligen to kjellerrom. Mer lagringsplass finnes ute på stabburet og i "låvebygningen". Kort fortalt - Enebolig med småbruksfølelse. - Landlig og naturskjønt område. - Solrik tomt på ca. 3,8 mål. - Stabbur og garasje/uthus/låve. - Muligheter for hestehold. - Velkomstterrasse og terrasse. - Flislagt entré med garderobe. - Landlig kjøkken med spiseplass. - Delvis integrerte hvitevarer. - Stue med tilliggende spisestue. - Helfliset bad med gulvvarme. - Vaskemaskinopplegg på badet. - Tre soverom, ett med alkove. - Lagringsmuligheter inne og ute. - Mulighet for vedfyring i flere rom. - Varmepumpe fra 2020 er montert.

  Standard
  Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik: - Innvendig > Etasjeskille/gulv i 1. og 2. etasje: Målt høydeforskjell på over 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 30 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Avviket gjelder gulv i opprinnelig del. Tilbygd del har planavvik med ca. 10 mm. på 2 meters lengde. Tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Ytterligere undersøkelser må foretas for å få kartlagt omfanget for utbedring. - Innvendig > Innvendige trapper - 2: Kjellertrappen er nokså bratt og lite egnet for trapp mellom boligrom. Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Det er ikke montert rekkverk. Tiltak: Trappen må påregnes skiftes ut og rekkverk må etableres. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: - Utvendig > Taktekking: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på undertak. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen. Avvik gjelder taktekking på opprinnelig del. Det er ikke undertaksbelegg på taktekking på opprinnelig del. Tiltak: Tidspunkt for utskiftning av taktekking nærmer seg. - Utvendig > Nedløp og beslag: Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på renner/nedløp/beslag. Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må beslag/renner/nedløp skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Det bør monteres snøfangere. - Utvendig > Veggkonstruksjon: Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Det er stedvis manglende eller dårlig lufting i bunn av kledning. Det mangler musetetting/musebånd. Tiltak: Det bør foretas tiltak for å bedre lufting av kledningen. Det bør gjøres tiltak med musetetting. - Utvendig > Takkonstruksjon/Loft: Det er liten lufting i nedre kant av konstruksjonen. Undertaket er misfarget. Det er liten lufting mellom isolasjon og undertaket i skråtaket. Det mangler vindsperre på gavlvegger. Det er mange vepsebol på loftet. Det er skade i gesimsplater utvendig. Tiltak: Det bør gjøres utbedringer. Dersom taktekkingen på opprinnelig del skal skiftes bør undertaket utbedres iht. avvik. - Utvendig > Vinduer: Enkelte vinduer har noe slitasje/malingsflass utvendig. Tiltak: Vinduene bør males utvendig. - Utvendig > Vinduer - kjeller: Det er påvist tegn på innvendig kondensering av enkelte vindusglass. Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke. Tiltak: Det må foretas lokal utbedring. Det bør gjøres tiltak for å bedre ventilering av rommet. Det må påregnes noe vedlikehold og at enkelte vinduer må skiftes ut. - Utvendig > Dører: Terrassedør har utvendig slitasje/tørkesprekker. Tiltak: Terrassedør bør utbedres. - Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Rekkverkshøyde er kun ca. 84 cm. Det er lagt provisoriske klosser på søylefundamenteringen for å rette opp terrassen. Tiltak: Rekkverkshøyde må endres for å tilfredsstille krav på byggemeldingstidspunktet. - Innvendig > Overflater: Det er stedvis bruksslitasje. Parkett har bruksslitasje. Det er stedvis svinnsprekker i vegger/overganger. Tiltak: Krav til standard vil være avgjørende for eventuelle tiltak. - Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Radonmålinger bør gjennomføres. - Innvendig > Pipe og ildsted: Ildfast plate mangler på gulvet under/foran ildstedet. Det mangler ildfast plate under vedovn på kjøkken. Det er for kort ildfast plate foran vedovn i spisestue og på 1 soverom. Iht. tilsynsrapport fra NRBR foreligger det avvik som følger: A1: Ildstedet skal stå på ubrennbart materiale. E1: Brennbart materiale skal være minst 600mm fra ildstedet. Tiltak: Det må monteres ildfast plate under/foran ildsted. Det bør gjøres nærmere undersøkelser og utbedringer iht. krav. - Innvendig > Rom Under Terreng: Med overflatesøk med fuktindikator Protimeter MMS ble det påvist forhøyede fuktverdier stedvis nederst på grunnmur og stedvis i betonggulv i kjeller. Grunnmur og betonggulv mot grunn på bygninger fra denne byggetiden er normalt ikke fuktsikret og kapilærsug av fukt kan forekomme. Tiltak: Det påviste fuktnivå gir grunn til å overvåke konstruksjonen jevnlig for å se utvikling over tid, og eventuelt foreta tiltak for å unngå fuktskader. Ventilasjon av kjeller må utbedres. - Innvendig > Innvendige trapper: Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Det mangler rekkverk mot repò ved trapp i 2. etasje. Tiltak: Håndløper bør monteres, men det var ikke krav på byggetidspunktet. Åpninger er såpass store at det ut ifra sikkerhetsmessige forhold anbefales å lage mindre åpninger. Rekkverket er såpass lavt at det på grunn av sikkerhetsmessige forhold anbefales økning av høyde. - Innvendig > Innvendige dører: Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører. Enkelte dører subber i terskel/karm. Tiltak: Enkelte dører må justeres. - Våtrom > 1. etasje > Bad/wc/vaskerom > Overflater vegger og himling: Det ble påvist sprekk i flis ved dør. Det er slitasje/sprekker i fuger stedvis. Tiltak: Fliser må skiftes. Det må gjøres tiltak for å lukke avviket. - Våtrom > 1. etasje > Bad/wc/vaskerom > OverflaterGulv: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til kravi forskrift på byggetidspunktet.Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist tilgulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindreenn 25 mm.Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket. Fliser med bom (hulrom) har fare for å løsne over tid og det må da gjøres tiltak. Baderommet har god funksjonalitet med dusjkabinett. - Våtrom > 1. etasje > Bad/wc/vaskerom > Sluk, membran og tettesjikt: Det kan ikke konstateres synlig bruk av membran/tettesjikt på våtrommet. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Det er ikke mulig å se membranen i sluket. Det er ikke fremlagt noe dokumentasjon på baderommet. Tiltak: Det må gjøres nærmere undersøkelser. Det anbefales å opprettholde bruk av dusjkabinett. - Våtrom > 1. etasje > Bad/wc/vaskerom > Sanitærutstyr og innredning: Innredningen har bruksslitasje/slitasjemerker. Tiltak: Krav til standard vil være avgjørende for eventuelle tiltak. Innredningen fungerer. - Kjøkken > 1. etasje > Kjøkken > Overflater og innredning: Det er sprekk i platetoppen. Det er stedvis slitasjemerker på innredningen. Tiltak: Platetopp må skiftes. Krav til standard vil være avgjørende for evt. andre tiltak/utbedringer. - Tekniske installasjoner > Vannledninger: Det mangler tettemuffer i enden av varerør på rør-irør-system. Det er påvist at eventuelt lekkasjevann fra rør i rør system ikke ledes til sluk eller annen kompenserende løsning. Det mangler tettemuffer på varerør i kjøkkenbenk. 1 rørfordeler er plassert i rom uten sluk. Tiltak: Det bør foretas tiltak på anlegget som sikrer bedre løsning på eventuelt lekkasjevann fra rør i rør system. Det må monteres tettemuffer i enden av varerørene. - Tekniske installasjoner > Varmtvannstank: Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år. Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Iht. dagens forskrift skal varmtvannsbereder direktekobles (ikke med stikkontakt). Tiltak: Det bør etableres tilfredsstillende el-tilkobling etter gjeldende forskrift. Det er ikke behov for utbedringstiltak siden tanken fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre tanker. - Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: Elektrisk anlegg antas dels fra 1999 og dels av eldre dato. Det er kurser i sikringsskapet som går til låven og som antas å være installert i 2011. Det er ikke fremlagt noe dokumentasjon på det elektriske anlegget. Tiltak: Da det ikke er fremlagt noe dokumentasjon det elektriske anlegget, anbefales det på generelt grunnlag utvidet el-kontroll i boligen. - Tomteforhold > Drenering: Det er ut ifra observasjoner påvist indikasjoner på at drenering/tettesjikt har begrenset effekt. Kjeller har fuktig miljø. Tiltak: Det må foretas nærmere undersøkelser, det kan ikke utelukkes behov for tiltak. - Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Det foreligger byggetegninger for fasadeendring, tilbygg til hovedbygg, låve med garasje og vedskjul. For mer utfyllende informasjon om eiendommen se vedlagte tilstandsrapport utført av Petter Larsen, datert 15.11.2023. Her fremgår kostnadsestimat og tiltak for TG2 og TG3. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg nøye inn i tilstandsrapporten før visning

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Utstyr og løsøre som ikke medfølger i handelen: - Drikkekar til hestene. - Alt av verktøy, oppheng, slanger, hyller og skap i låven. - Løftebukk. - Oppvaskmaskin, vaskemaskin og kjøleskap.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Eier tegner eget abonnement for tv og brebånd.

  Parkering
  Det er gode parkeringsmuligheter på romslig, gruslagt gårdsplass og i uthus/låve med isolert dobbelgarasje.

  Forsikringsselskap
  Eika forsikring

  Polisenummer
  6630278

  Radonmåling
  Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 300 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 107 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 300 000,00))   126 640,- (Omkostninger totalt)   4 426 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Eneboligen oppvarmes med elektrisitet og vedfyring. Det er varmekabler i entré, bad, soverom og kjøkken i første etasje. I tillegg er det varmepumpe fra 2020 i spisestuen, samt vedovner i spisestue, stue og kjøkken.

  Energiklasse
  G

 • Kommunale avgifter
  17617

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter vil variere. Kommunale avgifter inkl: renovasjon, feiegebyr, vann og avløp. Eiendomsskatt faktureres i tillegg.

  Info om eiendomsskatt
  Det er eiendomsskatt i Aurskog Høland kommune, pt. på 3 promille.

  Formuesverdi primær
  769120

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  2922655

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Info formuesverdi
  Formuesverdi er hentet fra Skatteetatens boligkalkulator.

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, strømforbruk, vedlikehold, forsikringer, m.m.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3026/35/8: 07.05.1941 - Dokumentnr: 485 - Bestemmelse om veg Vegvesenets betingelser vedtatt 02.12.2019 - Dokumentnr: 1439154 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighetshaver: Aurskog-Høland Kommune Org.nr: 948 164 256 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger 25.07.1940 - Dokumentnr: 928 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3026 Gnr:35 Bnr:1 07.01.1972 - Dokumentnr: 52 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3026 Gnr:35 Bnr:13 19.09.1985 - Dokumentnr: 7279 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3026 Gnr:35 Bnr:14 01.01.2020 - Dokumentnr: 1574299 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0221 Gnr:35 Bnr:8 Heftelsene omhandler bestemmelse om vei, rett for kommunen til å anlegge og drifte vann og avløpsledninger og registering av grunnen.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  I henhold til kommunens arkiv finnes det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på eiendommen. Det forekommer ofte at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for oppførte bygninger på eiendommer bestående av eldre bygg. Det kan være ulike årsaker til dette, som det i ettertid er vanskelig å gi noe konkret svar på. Ved endringen av plan- og bygningsloven, pbl., 1. juli 2015 ble det innført en bestemmelse som gjør at det ikke utstedes ferdigattest for tiltak omsøkt før 1. januar 1998. Se pbl. § 21-10, femte ledd. Dette betyr med andre ord at det ikke vil være mulig å få ordnet med ferdigattest for slike bygninger i ettertid.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet fylkesvei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er ikke regulert, foruten en liten del langs fylkesveien. Eiendommen er i kommuneplanens arealdel avsatt til nåværende boligbebyggelse og hensynssone ifm. veistøy. Eiendommen er påvirket av reguleringsplan for separat gang- og sykkelveg langs fylkesveg 169 mellom tettstedene Momoen og Løken.

  Adgang til utleie
  Hele eiendommen kan leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er bebygd, tomten er større enn 2 dekar, men mindre enn 100 dekar totalt og har ikke mer enn 35 dekar fulldyrket og/eller overflatedyrka jord.  Kjøper er klar over at konsesjonsfriheten er betinget av at man ikke foretar bruksendring i strid med plan og at dette bekreftes overfor plan- og bygningsmyndigheten ved utfylling av egenerklæring om konsesjonsfrihet.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 300 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 107 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 300 000,00))   126 640,- (Omkostninger totalt)   4 426 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  126640

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning. Ved salg av landbrukseiendom og småbruk er det kun våningshus og/eller kårbolig med evt. direkte tilhørende garasje og tomt som omfattes av forsikringen.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 500/3 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss. Ved kjøp av landbrukseiendom, herunder småbruk, er det kun forhold vedrørende våningshuset som omfattes av forsikringen. Ved kjøp av kombinasjonseiendom svarer HELP Forsikring bare for skader ved den delen av boligen som er regulert til boligformål.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,3% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  22.500,- og visninger kr 2.500,- per stk. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  49.500,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 8.071,-. Utleggene omfatter foto og kommunale opplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr  30.000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Kenneth Sverre

Megler

Kenneth Sverre

93 02 96 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev